canım modeli güzelmiş. Hem erkek hem kız bebeğe gidertülü değişeceğim daha. Ütülemeden duruşu böyle.
çalışan Bi anney sen lazım olacaktır iznin bitincede sen yokken içmesi için bırakman için. Ama çalışmıyorsan bekle. Sütün hemen gelmezse zaten aldırırlar size doğumdan sonra. Az değil çünkü 300 400 liraKızlar süt sağma makinesi şart mı, alayım mı? Elektrikli mi manuel mi alayım, tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Doğum sonrasını mı beklemeliyim
maşallah Allah analı babalı büyütsün sütün yarasın kiloları alsın yavrucum.Herkese çok teşekkür ederim çok şükür kızım iyi. Bende iyiyim. Genel anestezi ile sezaryen oldum.
Akşam 9.30 da doğdu kızım. En son ultrasonda 3 kg görünüyordu ama 2570 gr doğdu. Mini minnacık.
Tecrübelerimi soran olmuş bi ara yazacağım. Ama korkulacak gibi değil hiç merak etmeyin. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bu arada Timur bebeğime de bol bol dua ettim şifa bulsun diye
Çok teşekkür ederim, şu an çalışmıyorum o zaman bekleyeyim. Sütü artırıyor diyorlar da kafam karıştı o yüzden. Sağdıkça gelir dediler şaşırdım ne yapacağımıçalışan Bi anney sen lazım olacaktır iznin bitincede sen yokken içmesi için bırakman için. Ama çalışmıyorsan bekle. Sütün hemen gelmezse zaten aldırırlar size doğumdan sonra. Az değil çünkü 300 400 lira
Gece uyuyamadigim icin bende o hallerde oluyorum o saattlerde o yuzden esimi ise yollar yollamaz uyuyorum daha yeni uyandim tüm günüm öldü yine hastaneye gitcem aksama misafirim gelcek yemek yapmam lazim uyku problemim ne zaman düzelicek cok merak ediyorumGünaydın kızlar inanılmaz uykum geliyo başımı kaldıramıyorum sizde böyle misiniz
Aa onundamı içinde dükkanları var bi bakayım akşama güzelce canım ona göre karar vereym bendetülü değişeceğim daha. Ütülemeden duruşu böyle.
Yaa banada bazen oluyo esim mesela biraz iltifat etse ilgilense sarılsa aglayasim geliyo gözler direk doluyo sanki sabah ise gitmemiste askerden gelmis gibi özlemiş oluyorum ki normalde cok düşkün de sayilmam esime ama bu aralar bende bi tuhaflık var saniyodum da o da normalmişGözünüz aydın olsun analı babalı sağlıcakla büyütün inşallah
Hem uykum geliyor, hemde duygusal karmaşalar yaşıyorum , eşimi görünce de göremeyince de ağlıyorum sürekli, işteyken bile özlüyorum çıkıp gelsin istiyorum yaptığı hiç birşey gözüme batmıyor
Ağlaya ağlaya tıkıyorum burnumu sonra da nefes alamıyorum
Aa onundamı içinde dükkanları var bi bakayım akşama güzelce canım ona göre karar vereym bende
Benimde canimi cok sıkarlardı bebek cok kilolu gobek cevresi 3 hafta onde v.s. sanki ben zorla aldiriyorum kilo
Bende cok uzuldum ama bisey degismedi. Bide daha yeni dogum yapmisim cocuk doktoru geldi diyabet olur bobregi iflas eder...ay neler sayiyo dehsete dustum
Ama bilinclendim tabi emzirme surecimde rafine seker tuketmedim.ek gidaya gectik beraber hayatimiz degisti tamamen saglikli beslenmeye donduk 2 yasinda kizim sekerle tanismadi bende sekeri birakali 2 sene oldu butun mutfagimiz ona gore duzenlendi daha saglikliyiz.bu surec bizim hayatimizi degistirmis oldu guzel oldu
Hamileyken beslenme düzenin nasıldı bide suyu falan fazla mıydı ultrasonda? Kusurabakma çok soru sordum ama37.haftada 4 kilo dogdu.tabi kilolu oldugu icin dedikleri gibi diyabet seker bobrek hastaliklari riski cok fazlaydi ama onunla birlikte hayatimizi aliskanliklarimizi degistirdik şekeri hayatimizdan cikardik 2 yasinda hic rafine seker veya paketli urun yemedi.dolayisiyla bir sorun yasamadik nezle bile olmuyo bu kadar saglilli beslendigi icin tabi bizde.
yani emdikçede gelir merak etme. Herkes sanki gidip doğmadan süt pompası mı alıyor. ÖzelHastanelerde hastane tipi pompalar oluyor. Gidip 1_2 kere öylede sağdırabilirsinÇok teşekkür ederim, şu an çalışmıyorum o zaman bekleyeyim. Sütü artırıyor diyorlar da kafam karıştı o yüzden. Sağdıkça gelir dediler şaşırdım ne yapacağımı
Sarımsakta yutayım bari canım okadar sakındım sakındım tam 1 ay kala oldum olucam grip sesim falan değişti. Burnum akmaya başlıycak gibiBen sicak su bal karabiber limon yapip ılık içtim birde hergun bitane sarımsak yuttum iyitim sukur ki yoksa bin mg lik antibiyotik kullanmak zorunda kalacaktm bu sekilfe atlattim
Valla bu sabah 82 kgydum canım. Yani 18 kgaydingelini canım kilo konuşmuyoruz ne zamandır, nasıl gidiyor? Ben 17 kilo aldım.
Maşallah kuzuna canım, hediyeliklerinizde güzelmiş :)Kontrolden geldik. 33+2 yiz 2350 gr 44cm boyumuz. Şekerleri e dahiliye iyi dedi haftada 2_3 kez bak dedi. Kadın doğumcm yürüyüş diyor hep. Ah yürüyebilsem. Haftaya tekrar çağırdı. Sanırım haftalığa düştü artık takiplerimiz. Nst de sancı yok çok şükür. Öykü bebeğimin hediyelik leri geldi. 27 tane anahtarlık 20 tanede başka Bi yere yaptırıyorum gerçi. Eki Görüntüle 2198999
Ay hiç bilmiyodum he ne cahilim Allahım.. ben sadece bi site tüm perdelerde tek biyere ait sanıyodumEvet canım e perde aracı sadece hepsiburada gibi. Sen iyice incele.
Bende haftaya gidecem 34+3 olmus olcam 2500 gram bekliyorum. 32+3te gittim 2200 grama yakindi. Doktor o zaman 34 olcmustu simdi 36 olcer. Evet kilo fazla ama benim kiz iri bir bebek basindan beri ustelik sekerimde yok. Aliyo benden alacagini. Ilk hamilelik normal fln dusunuyosan sikinti genelde. Onun disinda diyetine dikkat ediyo musun peki
çok deliyiz ya. Ne olacak bu duygularla ben bilmem. Bende çok üzülüyorum herşeye ağlayasım geliyor.mesela ben daha Tüyler için eşimden hiç yardım istemedim. Öyle doğru yanlış aldım. Dün artık hiç alamadığımı farkettim. Eşime dedimki çok utanıyorum ama birdahaki e senden yardım isteyebilirim hiç göremiyorum. Oda tamam hallederiz dedi. Ay bana bir ağlamak geldi sanki tamm dememişti hayır demiş gibi. Sen bana ayna al en iyisi falan diyorum gözlerim doldu falan. Adam tamam diyor ben hala kafamda oturmuyorum onuYaa banada bazen oluyo esim mesela biraz iltifat etse ilgilense sarılsa aglayasim geliyo gözler direk doluyo sanki sabah ise gitmemiste askerden gelmis gibi özlemiş oluyorum ki normalde cok düşkün de sayilmam esime ama bu aralar bende bi tuhaflık var saniyodum da o da normalmiş
Canım ben 35+5 te gittiğimde 2800 dü ve doktor gayet normal dedi. bende de şeker var. seninde bir hafta içinde tahmini o kiloda olur neyi fazla ki.. Bence hiç takma kafana..
Sarımsakta yutayım bari canım okadar sakındım sakındım tam 1 ay kala oldum olucam grip sesim falan değişti. Burnum akmaya başlıycak gibi
Valla bu sabah 82 kgydum canım. Yani 18 kg
Geçen ay doktor bana kg almanı durdurmaZsan dikkat etmezsen normal doğum yapamazsın dedi o ay 1 kg bile almadım. Dra gittik kg almamışsın süper dedi ve çıktığım gibi kahvaltı ettim. 3 haftada 2 kg aldım yineşimdi kendimi tutmaya çalışıyorum cumartesi doktora gidicez 500 gr bile eksi olsam faydası bana bide eşimin yanında tartılınca çok utanıyorum zira aramızda 2 kg kaldı
Maşallah kuzuna canım, hediyeliklerinizde güzelmiş :)
Ay hiç bilmiyodum he ne cahilim Allahım.. ben sadece bi site tüm perdelerde tek biyere ait sanıyodumakşam bakıcam bol bol yoksa tülsüz olacak duada odası
Bozma moralini bende kaç doktor değiştirdim doktordan doktora fark ediyo üzülme bebişin stres olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?