2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar süt sağma makinesi şart mı, alayım mı? Elektrikli mi manuel mi alayım, tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Doğum sonrasını mı beklemeliyim

Kontrolden geldik. 33+2 yiz 2350 gr 44cm boyumuz. Şekerleri e dahiliye iyi dedi haftada 2_3 kez bak dedi. Kadın doğumcm yürüyüş diyor hep. Ah yürüyebilsem. Haftaya tekrar çağırdı. Sanırım haftalığa düştü artık takiplerimiz. Nst de sancı yok çok şükür. Öykü bebeğimin hediyelik leri geldi. 27 tane anahtarlık 20 tanede başka Bi yere yaptırıyorum gerçi.

Kızlar süt sağma makinesi şart mı, alayım mı? Elektrikli mi manuel mi alayım, tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Doğum sonrasını mı beklemeliyim
çalışan Bi anney sen lazım olacaktır iznin bitincede sen yokken içmesi için bırakman için. Ama çalışmıyorsan bekle. Sütün hemen gelmezse zaten aldırırlar size doğumdan sonra. Az değil çünkü 300 400 lira

maşallah Allah analı babalı büyütsün sütün yarasın kiloları alsın yavrucum.

Çok teşekkür ederim, şu an çalışmıyorum o zaman bekleyeyim. Sütü artırıyor diyorlar da kafam karıştı o yüzden. Sağdıkça gelir dediler şaşırdım ne yapacağımı

Günaydın kızlar inanılmaz uykum geliyo başımı kaldıramıyorum sizde böyle misiniz
Gece uyuyamadigim icin bende o hallerde oluyorum o saattlerde o yuzden esimi ise yollar yollamaz uyuyorum daha yeni uyandim tüm günüm öldü yine hastaneye gitcem aksama misafirim gelcek yemek yapmam lazim uyku problemim ne zaman düzelicek cok merak ediyorum

Yaa banada bazen oluyo esim mesela biraz iltifat etse ilgilense sarılsa aglayasim geliyo gözler direk doluyo sanki sabah ise gitmemiste askerden gelmis gibi özlemiş oluyorum ki normalde cok düşkün de sayilmam esime ama bu aralar bende bi tuhaflık var saniyodum da o da normalmiş

Felâket tellalı gibiler . Hamile yada yeni dogum yapmis insan o kadar korkutulur mu anlamiyorum yani .

Hamileyken beslenme düzenin nasıldı bide suyu falan fazla mıydı ultrasonda? Kusurabakma çok soru sordum ama

Çok teşekkür ederim, şu an çalışmıyorum o zaman bekleyeyim. Sütü artırıyor diyorlar da kafam karıştı o yüzden. Sağdıkça gelir dediler şaşırdım ne yapacağımı
yani emdikçede gelir merak etme. Herkes sanki gidip doğmadan süt pompası mı alıyor. ÖzelHastanelerde hastane tipi pompalar oluyor. Gidip 1_2 kere öylede sağdırabilirsin

Ben sicak su bal karabiber limon yapip ılık içtim birde hergun bitane sarımsak yuttum iyitim sukur ki yoksa bin mg lik antibiyotik kullanmak zorunda kalacaktm bu sekilfe atlattim
Sarımsakta yutayım bari canım okadar sakındım sakındım tam 1 ay kala oldum olucam grip sesim falan değişti. Burnum akmaya başlıycak gibi
aydingelini canım kilo konuşmuyoruz ne zamandır, nasıl gidiyor? Ben 17 kilo aldım.
Valla bu sabah 82 kgydum canım. Yani 18 kg
Geçen ay doktor bana kg almanı durdurmaZsan dikkat etmezsen normal doğum yapamazsın dedi o ay 1 kg bile almadım. Dra gittik kg almamışsın süper dedi ve çıktığım gibi kahvaltı ettim. 3 haftada 2 kg aldım yine şimdi kendimi tutmaya çalışıyorum cumartesi doktora gidicez 500 gr bile eksi olsam faydası bana bide eşimin yanında tartılınca çok utanıyorum zira aramızda 2 kg kaldı
Maşallah kuzuna canım, hediyeliklerinizde güzelmiş :)
Evet canım e perde aracı sadece hepsiburada gibi. Sen iyice incele.
Ay hiç bilmiyodum he ne cahilim Allahım.. ben sadece bi site tüm perdelerde tek biyere ait sanıyodum akşam bakıcam bol bol yoksa tülsüz olacak duada odası

Ediyorum tabiki . Zaten kiloyu ben değil bebek aliyo hep . Galiba benim depolardan da besleniyo. Napcam bilemiyorum.

çok deliyiz ya. Ne olacak bu duygularla ben bilmem. Bende çok üzülüyorum herşeye ağlayasım geliyor.mesela ben daha Tüyler için eşimden hiç yardım istemedim. Öyle doğru yanlış aldım. Dün artık hiç alamadığımı farkettim. Eşime dedimki çok utanıyorum ama birdahaki e senden yardım isteyebilirim hiç göremiyorum. Oda tamam hallederiz dedi. Ay bana bir ağlamak geldi sanki tamm dememişti hayır demiş gibi. Sen bana ayna al en iyisi falan diyorum gözlerim doldu falan. Adam tamam diyor ben hala kafamda oturmuyorum onu

Canım ben 35+5 te gittiğimde 2800 dü ve doktor gayet normal dedi. bende de şeker var. seninde bir hafta içinde tahmini o kiloda olur neyi fazla ki.. Bence hiç takma kafana..

Kadın bi söyledi ki sanki 10 kilo dogcak çocuk. Benim kafamı karıştıran suyu fazla dedi . Sende oldu mu böyle bisi .

Yok canım olur mu bende bilmiyordum bende alırken farkettim. gönderici Bursadandı. mağazaya soru sor kısmı falan var. e perde sana gelen ürüne karşı sen onay verene kadar paranı korumaya alıyor. ben dediğim gibi ürünü beyendim kumaşı çok sağlamdı. kaliteliydi ki ben en ucuzundan aldım. inşallah sende istediğin gibi ürün bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…