Kadın bi söyledi ki sanki 10 kilo dogcak çocuk. Benim kafamı karıştıran suyu fazla dedi . Sende oldu mu böyle bisi .
Ben araştırdıkça daha kötü oluyorum artık bişeylere bakmaya bile korkuyorum en baştan beri stres stres geçti 8 ay.Neyse sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimizBiraz araştırınca rahatladım bende . Ama dün çok kötü olmuştum.
Bende şeker olmamasına rağmen 34. haftada 2700 dük.. Banada çok dedi ama yapacak bişey yok demişti iri olacak bu bebek dedi sadece..Ama doğuma kadar da düzelede bilir demişti. Neyse 36 da gittim 2900 olmuş şimdi normale döndü dedi.. Galiba yine iri ama olsun sonuçta çok kilo alımı biraz olsun durdu
Anladim canim sagol dogumdan sonra baslayayim o zaman ben yinede bu caylara erken baslamımSüt işi tamamen etkiye tepki canım. Ne kadar talep olursa ona göre üretiliyor, farzetki sipariş sistemi :)
Ama annenin sütünün kaliteside önemli, kaliteyi artırmak için bu çaylardan içebilirsin baya bişeyler var içinde sanırım:)
canım modeli güzelmiş. Hem erkek hem kız bebeğe gider
Ben de aynıyım canım...
Ah bu erkekler hepsi aynı demek ki... Ben olsam sevdiğim insan bu kadar acı çekeceğine çocuk filan istemezdim heralde yaa
Ediyorum tabiki . Zaten kiloyu ben değil bebek aliyo hep . Galiba benim depolardan da besleniyo. Napcam bilemiyorum.
Yaa lohusaliktada böyle olmayiz insallah surda doguma az kaldi zaten en cokta bu degisik duygulardan kurtulcam diye dogurmak istiyorum bi insan savas filminde kötü adamlar öldü diye aglar mi hamileyse agliyomus valla film bile izleyemiyorumçok deliyiz ya. Ne olacak bu duygularla ben bilmem. Bende çok üzülüyorum herşeye ağlayasım geliyor.mesela ben daha Tüyler için eşimden hiç yardım istemedim. Öyle doğru yanlış aldım. Dün artık hiç alamadığımı farkettim. Eşime dedimki çok utanıyorum ama birdahaki e senden yardım isteyebilirim hiç göremiyorum. Oda tamam hallederiz dedi. Ay bana bir ağlamak geldi sanki tamm dememişti hayır demiş gibi. Sen bana ayna al en iyisi falan diyorum gözlerim doldu falan. Adam tamam diyor ben hala kafamda oturmuyorum onu
Bence yeterince sevmiyolarkendi 1 kez kolonoskopi yaptirdi da tum gun olu gibi yatti. Simdi diyorm hergun ayni islemi yaptirdigini dusun o aciyi hatirla ve ceneni kapa
Benim eşim de kan tahlili yaptırırken bile tansiyonu düşer buz gibi terler gözü kararır ama kalkmış bana 5 çocuk doğur diyor
Haklısın canım, çok teşekkürler bilgilendirmen için.yani emdikçede gelir merak etme. Herkes sanki gidip doğmadan süt pompası mı alıyor. ÖzelHastanelerde hastane tipi pompalar oluyor. Gidip 1_2 kere öylede sağdırabilirsin
hahaYaa lohusaliktada böyle olmayiz insallah surda doguma az kaldi zaten en cokta bu degisik duygulardan kurtulcam diye dogurmak istiyorum bi insan savas filminde kötü adamlar öldü diye aglar mi hamileyse agliyomus valla film bile izleyemiyorum
Evet canım benim en başından beri suyu fazlaydı be nedenle şeker yükleme testi yapıldı şeker çıktı diyet verdiler... Şimdi diyet yapıyorum yada yapmaya çalışıyorum...:) Bu ara aşırı acıkıyorum ve kaçırdığımda çok oluyor ama yinede şekerim 170 in üstüne çıkmadı ölçümlerde... doktor 180 üzeri insülin veriyoruz dedi... Doktorum şekerim olduğunu biliyor gittiğimde suyumu ve bebeğe etkisini soruyorum.. şuan şekerin bebeğe etkisi görünmüyor dedi. suyunda öyle çok fazla değil dedi. Senin şeker ölçümlerin nasıl çıkıyor... 200 leri geçiyor mu hiç. Benimde bebişin kafası 2 hafta önde gidiyr ama doktor normal dedi... Babaya çekmiş falan dedi... yani bu kadarcık oynamalar normal... bazı doktorlar hiç açıklama yapmıyor bazılarıda mübarek birşey söylüyor bari ardını getir de açıklamasını da yap...... Bence hiç sıkıntı etme ben takmıyorum. Mesela benim bebiş hala doğum pozisyonuna gelmedi doktorum bana bu satten sonra dönmez dedi.. Ama ben takmıyorum niye dönmesin son anda bile döner... :)... Sağlıkla sıhhatle gelsinlerde...
Gozun aydın cnmmmSelam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Ben araştırdıkça daha kötü oluyorum artık bişeylere bakmaya bile korkuyorum en baştan beri stres stres geçti 8 ay.Neyse sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz
Kontrole gittiğinizde doktor mu şekerinize bakalım diyo acaba bana şeker yüklemesinden beri test yapılmadı kendim bi baktırsammı?Benim sekerim 140 in bile üstüne çıkmıyo ki . 120 130 arası oluyo tokken ackende 85 in altında. Su ve kilo fazlalığından başka sorunumuz yok . Bizim oğlan şimdilik baş aşağı duruyo pozisyon aldı galiba . Ama çok güvenemiyorum son anda bi sürpriz yapabilir belli olmaz diye.
Cok sukur iyiyiz 2 gunluk oldular:) darisi bekleyenlere insallah.iyilik_guzellik canım sen ve ikizlerin nasilsiniz? Geldi mi minnoslar :)
Allah hem bana hem cevremdekilere sabır versin o zaman bebekle beraber sabah aksam aglariz o zaman bide benim kaynanam sagolsun simdiden planlari yapiyo hastanede yaninda ben kalcam bi kac gunde sizde kalirim falan diye zaten kadina sinir oluyorum bide oyle bi durumda annem varken annemle daha rahat olacakken onu devredısı birakmaya calisip herseye atlamasina daha da uyuz oluyorum oyle bi donemde kesin bu hormonlarla kaynana katili falan olurumhahaMalesef lohusalık tada çok alıngan oluyorsun şimdiden kendini hazırla. Sana oraya oturma şuraya otur deseler üzülüyorsun.
Çok sevindim canım ömürlü olsun sağlık mutluluk huzur içinde büyüsünSelam kızlar. Kızım dünyaya geldi kavuştuk meleğimle darısı diğer bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah
Normal canim benimde oyle. Hala hamile kaldigim kilodayim sen dusun. Hatta en son gitmede 1bucuk kiloyu veren benim bebek 300gram almisti. Bende almadi mi acaba diyodum nerdeee. Kan akisimi iyi olunca bebekler aliyor. Sen diyete dikkat et gerisine de yapcak bisey yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?