2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kontrole gittiğinizde doktor mu şekerinize bakalım diyo acaba bana şeker yüklemesinden beri test yapılmadı kendim bi baktırsammı?

Şeker yüklemesinden sonra diyabet bölümüne yolladı doktor beni . Ordaki doktor da şeker ölçmek için alet yazdı eczaneden aldım evde kendim ölçüyorum. Şeker yüklemesi sonucunda değerlerini söylemedi mi doktor normal yüksek yada düşük diye .

A Angel-2018 dr.la görüştüm bu ölçü konusunu kafana takma şuan tekrar ölçsem farklı çıkar dedi.. bende arkadasimin kafa 2 hafta önden gidiyor birlikte kaygılandık sorun mu bu dedim o da yok hayır dedi ölçümlerden kaynaklanabilir ..ya da doğum için çati muayenesinde bakılır doğum şekline ona gore karar verilir gibi biseyler dedi. Benimde kafam uçmuştu bugün geceki uykusuzluğum üstüne muayenem benim için biraz zordu..anladiklarım bu kadar canim umarım rahatlatmisimdir seni de ..

Normal dedi 3.sonucum daha çıkmamıştı o da normaldir bişey yoktur dedi bu ölçümlere göre bidaha da ölçtürmedim

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Gece uyuyamadığım için bende her muayeneye öyle gidiyorum zor kalkıyorum.Onun dışında nasıldı muayenen bebişin yüzünü gösteriyomu:))

Bizde hep sırtını izliyoruz yüzü arkaya dönük bizim kızlar nazlı galiba

Cok sukur iyiyiz 2 gunluk oldular:) darisi bekleyenlere insallah.
2300-2200gr civari sezaryenle dogdular. Kuvoze girmediler. Mama-meme beraber simdilik.

Oyyy masallah canım çok sevindim hepinizin de iyi olmasina gözünüz aydın olsun Allah nazardan korusun. İstahiniz uykunuz bol olsun. Simdi sen onları 1 aya kalmaz tosuncuk yaparsın evelallah canım :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Gece uyuyamadığım için bende her muayeneye öyle gidiyorum zor kalkıyorum.Onun dışında nasıldı muayenen bebişin yüzünü gösteriyomu:))
Canım kız çok şükür iyi 3300 olmuş yüzünü göstermedi ya sanırım bize bekleyin azcik özleyin merak edin diyor. Bu arada benim karin çapı da normale dönmüş ya da geçen hafta ölçümde sıkıntı var dr.um gayet rahattı yani :) ne demek canım sen yine kendi dr.unlada konuşursun.. Bu arada sancı falanda yokmuş bende durumlar böyle anlayacağın:)

Sanıyorum bi fotocuk gösterse kaç hafta önceki görüntüsünü seviyorum öpüyorum
Aynen bende öyle:)) evet konuşucam doktorlada yine önceki hafta ölçümlere de bakıyorum hep aynı gün kadar ilerde ölçülmüş yani doktorun doğru ölçtüğünü düşünüyorum her gidişimde hep 2 hafta kafa 1 hafta göbek öndeymiş ben önceki haftayı farketmemişim bu hafta söyleyince frkettim.Sağlıkla gelsinler inşallah az kaldı sabırsızlanıyorum ztn

Valla bende yüksek meblağlı bişey düşünemiyoeum canım o yüzden şimdilik hangisi uygunsa onu alcam sanırım
2300-2200gr civari sezaryenle dogdular. Kuvoze girmediler. Mama-meme beraber simdilik.
Oy maşallah sağlıcakla büyüsünler inşallah :)

Ah canım merak etme katil olmuyorsun benim kv dedeilkinde neler yaptı bana emziremiyprsun çabalamıyorsun göğsümü mıncıklamalar falan. Sadece bayağı lohusa depresyonun giriyorsun ben öyle olmuştum. En sonunda da o kafayla kv bir bağırmıştım karışma dokunma bana işinize bakın diye. Küsüp gitmişti 2 günde gelmemişti. Bir daha ne dokundu ne karıştı. Ha şimdi yine korkuyorum ama aynı şeyleri yapmasından değil. Tersim pistir çok fena terslerim yine. kendi hışmımdan korkuyorum. Gerçi ozaman ları hatırlasın yapmasın yoksa ona yazık olur. Sende baştan söyle ben kendi annemle rahat ediyorum. Hastanede o kalacak de. Evde de annem kalacak ama sen misafirsin tabi herzaman yerin var buyur gel de uyuz olsun

Inşallah canım bende sabırsızlanmaya başladım gerçekten :)

@rozahak canım gayet güzelm olmuş odası kızının. İlla aynı model mi olacakmış her şeyi yani, öyle de çok boğar bence. Fon düz, duvar kağıdı desenli, halı gayet sevimli, hepsi birbirinden güzel. Bayıldım, güzel günlerde ağız tadıyla kullanın

aydingelini @mavila kızlar ben de yatak odamıza eperdeden blackout perde sipariş ettim, aynı zamanda fon olarak da kullanılıyor. Taşınınca eski evdeki perdem tam uymamıştı, eperdeden alınca gayet uyguna geldi. Heyecanla siparişimin gelmesini bekliyorum

Oo senin şekerleri çok iyi. Benim açlık 95 100 geliyor tokluk 150_160 pek geçmiyor. Ama kadın doğumcum bana açlık dah önemli gebelikte açlık 100 ve üzerine çıkması yokluğa göre bebeği daha çok etkiler dedi. Yürüyüş dedi işte birde
süper çok güzel maşallah Bebişlerin. Kilo alırlar o çok önemli değil.

Aslında doğuma sezeryanda olsa normalde olsa mutlaka eşler girmeli bence. Ben bir adamın bir kadını bu yaşadıklarını görünce daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Yine tam olarak anlamaya kapasiteleri yetmezde en azından daha iyi anlar. kocalarının şimdiden söyleyin benimle soğuma gireceksin yoksa doğurmuyorum diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…