Ayy bak bu taktiği sevdim sen misafirsin desem zaten hepten sinirlenir karismaz bana kesinlikle demem lazımAh canım merak etme katil olmuyorsun benim kv dedeilkinde neler yaptı bana emziremiyprsun çabalamıyorsun göğsümü mıncıklamalar falan. Sadece bayağı lohusa depresyonun giriyorsun ben öyle olmuştum. En sonunda da o kafayla kv bir bağırmıştım karışma dokunma bana işinize bakın diye. Küsüp gitmişti 2 günde gelmemişti. Bir daha ne dokundu ne karıştı. Ha şimdi yine korkuyorum ama aynı şeyleri yapmasından değil. Tersim pistir çok fena terslerim yine. kendi hışmımdan korkuyorum. Gerçi ozaman ları hatırlasın yapmasın yoksa ona yazık olur. Sende baştan söyle ben kendi annemle rahat ediyorum. Hastanede o kalacak de. Evde de annem kalacak ama sen misafirsin tabi herzaman yerin var buyur gel de uyuz olsun
Benim esim balık burcu bundan mı kaynaklı bilmiyorum ama cok hassas benimle doguma girse doktorlar beni birakip ona müdahale etmek zorunda kalabilirler ben bi dogurana kadar o dokuz doğururAslında doğuma sezeryanda olsa normalde olsa mutlaka eşler girmeli bence. Ben bir adamın bir kadını bu yaşadıklarını görünce daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Yine tam olarak anlamaya kapasiteleri yetmezde en azından daha iyi anlar.kocalarının şimdiden söyleyin benimle soğuma gireceksin yoksa doğurmuyorum diyin
Bence de daha iyi anlarlar bence ama es desteği önemli ya sacma bulanlar da olabilir belki ama bugune kadar en buyuk destekcim kendisiydi yine elimi tutsun varligini bileyim isterimAslında doğuma sezeryanda olsa normalde olsa mutlaka eşler girmeli bence. Ben bir adamın bir kadını bu yaşadıklarını görünce daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Yine tam olarak anlamaya kapasiteleri yetmezde en azından daha iyi anlar.kocalarının şimdiden söyleyin benimle soğuma gireceksin yoksa doğurmuyorum diyin
kesinlikleeeeSağlıklı olsunlar da varsın kilolu olsunlar.
Katılıyorum, doktorlarda öneriyor normal doğumda eşin yanında olunmasının ben sadece olur ya genel anestezi alırsam falan istemem yanımda yoksa normal, yada epidural olacaksam mutlaka girsin istiyorumBence de daha iyi anlarlar bence ama es desteği önemli ya sacma bulanlar da olabilir belki ama bugune kadar en buyuk destekcim kendisiydi yine elimi tutsun varligini bileyim isterim
Allah analı babalı büyütsün maşallah ikisine de sana da :)Cok sukur iyiyiz 2 gunluk oldular:) darisi bekleyenlere insallah.
2300-2200gr civari sezaryenle dogdular. Kuvoze girmediler. Mama-meme beraber simdilik.
Ben yine ayrı deli doğum hikayelerini izleyip höyküre höyküre ağlıyorum bazen geceleri sesime uyanıyor ödü kopuyor kıza bisey oldu sanıyorçok deliyiz ya. Ne olacak bu duygularla ben bilmem. Bende çok üzülüyorum herşeye ağlayasım geliyor.mesela ben daha Tüyler için eşimden hiç yardım istemedim. Öyle doğru yanlış aldım. Dün artık hiç alamadığımı farkettim. Eşime dedimki çok utanıyorum ama birdahaki e senden yardım isteyebilirim hiç göremiyorum. Oda tamam hallederiz dedi. Ay bana bir ağlamak geldi sanki tamm dememişti hayır demiş gibi. Sen bana ayna al en iyisi falan diyorum gözlerim doldu falan. Adam tamam diyor ben hala kafamda oturmuyorum onu
Ben yine ayrı deli doğum hikayelerini izleyip höyküre höyküre ağlıyorum bazen geceleri sesime uyanıyor ödü kopuyor kıza bisey oldu sanıyor
Hadi bakalim oda sali günü belli olacak hayirlisiyla insallah sagol canim :)Sezeryana alınmıyor ama normal doğuma alınıyor canım. Gerçi 2 sene geçti yine de doktora sormak lazım :)
Hem de bebegi ilk beraber gorecek olmak da daha heyecanliKatılıyorum, doktorlarda öneriyor normal doğumda eşin yanında olunmasının ben sadece olur ya genel anestezi alırsam falan istemem yanımda yoksa normal, yada epidural olacaksam mutlaka girsin istiyorum
İzne çıkacağını bildiğin icin geçmiyordur canimBu arada kızlar bu hafta geçmek bilmedi çalışmak o kadar zor geliyor ki, neyse ki yarın sonartık evde dinlenmek istiyorum, zaten bi faydam bile yok iş yerinde boş boş gidip geliyorum denetimlere..Önümüzdeki hafta annemi almaya gideceğiz eskişehire umarım doktor gitme demez..3,5 saat sonuçta zorlanmam heralde. Bu hafta bile gitsem olur da ben 1 hafta tek takılmak istiyorum evde sakinliğin tadını çıkarmak istiyorum
O nasıl bir andır ya bi de bebek sakinleşiyor ya orda ben iyice böğürüyorum.. geçen eşim cheesecake dedi sustu aklına benim gebelik şekeri geldi ye diye ısrar ettim yemedi ben ağladım. Çok komiksin sen ya diyor o nasil aglamak diyor dalga geçiyor bi de...Canım bende tam diyecektim kızlar bana ne oluyor 2 gündür aşırı duygusalım.. Bende bugün doğum videoları izledim... anne bebeğini kucağına alınca benim özler doldu taştı...Normal mi bu duygu seli bu zamanda... Çok duygusal değilimdir ama içimde merhamet duygusu ağırdır ondan mı acaba....:)
O nasıl bir andır ya bi de bebek sakinleşiyor ya orda ben iyice böğürüyorum.. geçen eşim cheesecake dedi sustu aklına benim gebelik şekeri geldi ye diye ısrar ettim yemedi ben ağladım. Çok komiksin sen ya diyor o nasil aglamak diyor dalga geçiyor bi de...lohusalikta da gecmiyormus sabir herkese yani gayet normalmiş canım :)
Hepimiz de oluyor sanirim ben herseye aglar oldum zateb sulu gozluydm ama daha da beter oldum :)Canım bende tam diyecektim kızlar bana ne oluyor 2 gündür aşırı duygusalım.. Bende bugün doğum videoları izledim... anne bebeğini kucağına alınca benim özler doldu taştı...Normal mi bu duygu seli bu zamanda... Çok duygusal değilimdir ama içimde merhamet duygusu ağırdır ondan mı acaba....:)
Ben normalde hasta olmam ama hamileligimde bu 3.oldu hasta oluyorum bebeklerimiz bizi fazlasi ile somuruyor cunku :)Sarımsakta yutayım bari canım okadar sakındım sakındım tam 1 ay kala oldum olucam grip sesim falan değişti. Burnum akmaya başlıycak gibi
Valla bu sabah 82 kgydum canım. Yani 18 kg
Geçen ay doktor bana kg almanı durdurmaZsan dikkat etmezsen normal doğum yapamazsın dedi o ay 1 kg bile almadım. Dra gittik kg almamışsın süper dedi ve çıktığım gibi kahvaltı ettim. 3 haftada 2 kg aldım yineşimdi kendimi tutmaya çalışıyorum cumartesi doktora gidicez 500 gr bile eksi olsam faydası bana bide eşimin yanında tartılınca çok utanıyorum zira aramızda 2 kg kaldı
Maşallah kuzuna canım, hediyeliklerinizde güzelmiş :)
Ay hiç bilmiyodum he ne cahilim Allahım.. ben sadece bi site tüm perdelerde tek biyere ait sanıyodumakşam bakıcam bol bol yoksa tülsüz olacak duada odası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?