2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy bak bu taktiği sevdim sen misafirsin desem zaten hepten sinirlenir karismaz bana kesinlikle demem lazım

Benim esim balık burcu bundan mı kaynaklı bilmiyorum ama cok hassas benimle doguma girse doktorlar beni birakip ona müdahale etmek zorunda kalabilirler ben bi dogurana kadar o dokuz doğurur

@rozahak beni de kızının odasını beğenenler arasına +1 olarak ekle bence gayet güzel seçmişsin güle güle kullansın inşallah

Bence de daha iyi anlarlar bence ama es desteği önemli ya sacma bulanlar da olabilir belki ama bugune kadar en buyuk destekcim kendisiydi yine elimi tutsun varligini bileyim isterim

Bence de daha iyi anlarlar bence ama es desteği önemli ya sacma bulanlar da olabilir belki ama bugune kadar en buyuk destekcim kendisiydi yine elimi tutsun varligini bileyim isterim
Katılıyorum, doktorlarda öneriyor normal doğumda eşin yanında olunmasının ben sadece olur ya genel anestezi alırsam falan istemem yanımda yoksa normal, yada epidural olacaksam mutlaka girsin istiyorum

Bu arada kızlar bu hafta geçmek bilmedi çalışmak o kadar zor geliyor ki, neyse ki yarın son artık evde dinlenmek istiyorum, zaten bi faydam bile yok iş yerinde boş boş gidip geliyorum denetimlere..Önümüzdeki hafta annemi almaya gideceğiz eskişehire umarım doktor gitme demez..3,5 saat sonuçta zorlanmam heralde. Bu hafta bile gitsem olur da ben 1 hafta tek takılmak istiyorum evde sakinliğin tadını çıkarmak istiyorum

Ben yine ayrı deli doğum hikayelerini izleyip höyküre höyküre ağlıyorum bazen geceleri sesime uyanıyor ödü kopuyor kıza bisey oldu sanıyor

Ben yine ayrı deli doğum hikayelerini izleyip höyküre höyküre ağlıyorum bazen geceleri sesime uyanıyor ödü kopuyor kıza bisey oldu sanıyor

Canım bende tam diyecektim kızlar bana ne oluyor 2 gündür aşırı duygusalım.. Bende bugün doğum videoları izledim... anne bebeğini kucağına alınca benim özler doldu taştı... Normal mi bu duygu seli bu zamanda... Çok duygusal değilimdir ama içimde merhamet duygusu ağırdır ondan mı acaba....:)

Katılıyorum, doktorlarda öneriyor normal doğumda eşin yanında olunmasının ben sadece olur ya genel anestezi alırsam falan istemem yanımda yoksa normal, yada epidural olacaksam mutlaka girsin istiyorum
Hem de bebegi ilk beraber gorecek olmak da daha heyecanli

İzne çıkacağını bildiğin icin geçmiyordur canim

O nasıl bir andır ya bi de bebek sakinleşiyor ya orda ben iyice böğürüyorum.. geçen eşim cheesecake dedi sustu aklına benim gebelik şekeri geldi ye diye ısrar ettim yemedi ben ağladım. Çok komiksin sen ya diyor o nasil aglamak diyor dalga geçiyor bi de... lohusalikta da gecmiyormus sabir herkese :)

Kizlar meraba kontrolden geldik bizde simdi nst de sanci falan görunmedi en yuksek 20 leri gordum dr gayet guzel dedi bizim oglan 15 gun once asagidaydi simdi kafasi yukarda solda duruyo donmus yine donmez diye bisi yok demekki. 2750 olmus kilosu 1 haftq onde dedi 20 gunun var bisey kalmadi dedi haftalik kontrollere basladi haftaya cagirdi yani bakalim hala tam net bisey demedi gun icin ama bu sefer 3 kilo olur dedi dogumda bennim oglan 2815 dogmustuda o yuzden hedef 3 ve ustu simdilik tabi bu usg cihazlarininda +_- degeeleri oluyor malesef

Hepimiz de oluyor sanirim ben herseye aglar oldum zateb sulu gozluydm ama daha da beter oldum :)

Ben normalde hasta olmam ama hamileligimde bu 3.oldu hasta oluyorum bebeklerimiz bizi fazlasi ile somuruyor cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…