2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hamileyken beslenme düzenin nasıldı bide suyu falan fazla mıydı ultrasonda? Kusurabakma çok soru sordum ama
Suyu fazlaydi tabi gebelik sekerim vardi.obez hamileydim 90 kiloydum tabiki o zamana kadar yanlis beslendigim icin o kilodaydim ve gebelik sekerim dogal olarak vardi.hamilelik donemimde beslenemedim zor bir hamilelikti her gun serum takiliyordu diyet yapip sekerimi dusurebilecegim bir durum yoktu dolayisiyla insulin basladik 35.haftada.
Ikinci hamileligimde zor geciyo yine serum veriliyo yine beslenemeiyorum ama sekeri burakali 2 yil olmus gebe kaldigim dobeme kadar duzenli saglikli beslenmisim o yuzden su an zor gecmesi beslenememem ne de serumlar sekerimi kolestrolumu v.s. etkilemiyor.yani sadece gebelik donemindeki beslenmeyle olmuyo.o yuzden cogu kisi diyetimede tam uyuyorum ama sekerim dusmuyo diyo...yani benim gibi 90 kilo olmayabilirsin kilon normalde olabikir hatta ama karbonhidrat agirlikli besleniyorsan rafine seker hazir paketli urunler icecekler v.s. normal beslenme duzenin buyduysa seker bunlarin sonicinda malesef oluyor.bizim hatamiz yani bu durum

Hamileyken beslenme düzenin nasıldı bide suyu falan fazla mıydı ultrasonda? Kusurabakma çok soru sordum ama
Hatta sunuda ekliym 34 veya 33.haftada kolastazda cikti karacigerim iflas etti 37.haftada kolastaz yuzunden acil sezeryana alindim.kolastaz yuzunden olmasa bebegin suyu fazla oldugu icin yinede en gec 38 de almak zorunda kaliriz diyodu zaten....bebegin kilosunun fazla olmasinin tek avantaji erken dogumdan daha az korkuyo olmak.yasadiklarim bana cok buyuk ders oldu cocugum icin saglikli olmam gerektigini ogrendim hayatimi mutfagimi degistirmem gerektigini ogrendim.evet su an yasadiklarin seni uzuyo kafani karistiriyo olabilir ama bundan sonrasi icin sana yol gostermis olur.
Kendini su anki durum icin cok uzme derim.doktorlar artik obez bebek obez cocuk konusunda o kadar dikkatli ki o yuzden kilolu bebek icin surat asiyolar bir suru konuda uyariyolar dikkat et cocugunuda duzgun besle diye cok ustune geliyolar

Evet aynen dediğin gibi beslendiğim için olduğunu düşünüyorum bende şeker yok diyo doktor ama sonuçta her hafta şekere baktırmıyorum belki çıkıyo arada ki yüksek ihtimal.Şekeri karbonhidratı azaltayım ben en iyisi

Evet haklısın kesinlikle herşeyde var bi hayır bakalım dikkat etmem lazım

Benimki nst takıldığında bile bayılcak gibi oluyor. Panik atağı var.

bugun kontrolumuze gittik benim bebisim.minnak ilerliyor haftaya sezeryan oncesi son sali gunu nst ye cagirdi ogunde anesteziyede görün dedi cok az kaldi ya
Hayırlı doğumlar inşallah:) neden anesteziye görün dedi bilmediğimden soruyorum kusura bakma

Normal dedi 3.sonucum daha çıkmamıştı o da normaldir bişey yoktur dedi bu ölçümlere göre bidaha da ölçtürmedim

Normal çıktığı için gerek duyulmamıştır tekrar . Kıymetini bil valla . Benim canım hep tatlı şeyler istiyo ama malesef şekerden dolayı uzaktan seviyorum onları.

Yürüyüşü bana da söyledi doktorum ama bu aralar bi tembellik çöktü ki bana hemde nasıl yerimden kalkmak istemiyorum .

Güzel canım beğendim. Güle güle kullanın .
Ben daha perde işini halledemedim ya tül ve fon mu alsam yoksa sadece stor mu alsam karar veremiyorum . Odamin cami da tam orta değil bı tarafı 1 metre bı tarafı 70 cm falan.fon alsam nasıl durur bilemedim

Ay heyecanlandım daha yastıkla kapı süsüne ismi yapistiricam bu akşam halledeyim.akintiyi da takipte kalayım.yarin muayenem var
Muhtemelen nişan cnm benimde oğlumda gelmişti öyle once korkup sonra araştırınca ogrenmıstım. Hayırlısı olsun bakalım :) bı mınnos daha katılcak aramıza sanırım

[="pearlshine, post: 57629005, member: 356644"]Humana still tea
Rezene
Boza
Sahlep
Bulgur pilavı ,kısır
Dereotu (maydanoz ters etki yapıyor suyu attığı için vücuttan o yüzden maydanoz yemek süte iyi gelmiyor)
Maltana
Bol bol su
Sütlaç muhallebi gibi tatlılar
Bide ben de balık ve salata çok süt yapardı
Uyku ve dinlenmek ayrıca bebeğin bol bol emmesi. Emmedigi zamanlarda da sağmak.
Ilk bebeğimde ilk 40 gün fışkırır tarzda çok bol sütüm oldu. Sonra azalmaya başladı panik olmustum. Bebeğin emdiği kadar üretmeye başlıyo vücut bir süre sonra. O yüzden bebek emdikten hemen sonra sağmak vücuda daha çok süt lazım mesajı veriyor ve süt azalmıyor.
Bir de goguslerinizin dolup taş gibi olmasini beklerseniz süt ateşi ve mastit oluyor o da çok rahatsız edici bir durum antibiyotik kullanimina kadar gidebiliyor ve cok agrili bir durum. Bunu engellemek için de göğüslerin aşırı derecede süt dolu olmaması lazım.[/QUOTE]
Benim ilk doğumum, kb hediye olarak elde sağma makinası getirmiş. Chicconun, Doğuma giderken onu da almayı düşündüm yanımda, öyle çok büyümedi göğüslerim gene aynı beden çamaşırlarım oluyor, bir de bebek emdikten sonra sağmak gerekir demişsiniz ya , onu nereye sağıyoruz yani sağıp saklıyor muyuz sonra emsin falan diye , bu saklama poşetlerine ya da biberona ? O kısmı ben anlamadım bilmediğim için, açıklar mısınız ne yapıcaz sağıp

İlk torun mu ? Ben İstanbul’a gidicem Doğuma ben tek kızım, ilk Doğum, annemlerin etrafta ki hastanelerin hepsi yürüme mesafesinde ve bir sürü hastane var, İzmit’te olsam mecbur kv de annem de gelecek, ama arabamız Yok, bu yüzden bende en iyisi annem bakar bana dedim böyle bi Doğum tercih ettim, ama kv tabini gelecek şimdi gelme denmez - bu seferde millet ne der, eee şehir dışından gelecek mecbur bizde kalacak, ha evde müsait yer Yok ama ayarlayacağız, (şahsen bende bizde kalmasından taraftar asla değildim teklif dahi etmedim, konu bahsi olmadı ama annemler o kadar uzak yerden gelip her gün git gel yaptırılmaz ayıp deyip teklif edecekler, haa karışmayacaklar mı herşeye karışacaklar, zeytinyağı ile yağlayacaklar, gözüne sürme neyim çekecekler sabinin, bilmediğim daha neler uygulayacaklar kim bilir ama çok uzun kalacağını düşünmüyorum umarım

Ben bi keresinde olay çıkarttım o gün bugün beni ne arayan ne soran var adam gibi - insan bari Doğumda hassasiyet gösterip arar falan derken zahmet edip kv-kb aradılar - ama iki görümcemden asla ses çıkmıyor, kovup da eşimle aramı da açmak istemem yani iş o raddeye gelmesin tabi ki hiç bir zaman, herkes başından geçen tecrübeyi aktarmak istiyor belli ki, ama tecrübe dediğin şey yaşayarak öğrenilip kazanlılıyor, hassas duygular içindeyiZ kazasız belasız sakin bir Doğum ve sonrası süreci geçiririz umarım,
Allah kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin, netice de el kızıyız diğerleri için, ne demişler ağlarsa anam ağlar ardımdan, bizi başka kimse daha iyi anlamaz - bu haller geçer elbet ama gönül kırıldığla kalır, kimi insanlar unutur sineye çeker kimileri unutmaz... rabbim herkese hakkında hayırlısını versin inşallah

Bütün hamişleriii öpüyorum burdan

Ay heyecanlandım daha yastıkla kapı süsüne ismi yapistiricam bu akşam halledeyim.akintiyi da takipte kalayım.yarin muayenem var

Panik olma canım bu akşam halledersin nişan gelince hemen doğum olacak diye birsey yok zaten. Bir ihtimal suyun gelebilir istersen ped veya bez tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…