- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
BiZde eşimle karar verirsek sipariş edicem hemen canım cidden baya uygun yani@rozahak canım gayet güzelm olmuş odası kızının. İlla aynı model mi olacakmış her şeyi yani, öyle de çok boğar bence. Fon düz, duvar kağıdı desenli, halı gayet sevimli, hepsi birbirinden güzel. Bayıldım, güzel günlerde ağız tadıyla kullanın
aydingelini @mavila kızlar ben de yatak odamıza eperdeden blackout perde sipariş ettim, aynı zamanda fon olarak da kullanılıyor. Taşınınca eski evdeki perdem tam uymamıştı, eperdeden alınca gayet uyguna geldi. Heyecanla siparişimin gelmesini bekliyorum
Dayanabilecek misin o yola canım?Bu arada kızlar bu hafta geçmek bilmedi çalışmak o kadar zor geliyor ki, neyse ki yarın sonartık evde dinlenmek istiyorum, zaten bi faydam bile yok iş yerinde boş boş gidip geliyorum denetimlere..Önümüzdeki hafta annemi almaya gideceğiz eskişehire umarım doktor gitme demez..3,5 saat sonuçta zorlanmam heralde. Bu hafta bile gitsem olur da ben 1 hafta tek takılmak istiyorum evde sakinliğin tadını çıkarmak istiyorum
Oh maşallah oğlusuna canım. Nasılsın konuşamadık yakında ? Nasıl gidiyo :)Kizlar meraba kontrolden geldik bizde simdi nst de sanci falan görunmedi en yuksek 20 leri gordum dr gayet guzel dedi bizim oglan 15 gun once asagidaydi simdi kafasi yukarda solda duruyo donmus yine donmez diye bisi yok demekki. 2750 olmus kilosu 1 haftq onde dedi 20 gunun var bisey kalmadi dedi haftalik kontrollere basladi haftaya cagirdi yani bakalim hala tam net bisey demedi gun icin ama bu sefer 3 kilo olur dedi dogumda bennim oglan 2815 dogmustuda o yuzden hedef 3 ve ustu simdilik tabi bu usg cihazlarininda +_- degeeleri oluyor malesef
Bende önceden olsa grip olayım diye can atardım ama şimdi olmak istemiyodum ki oldum.. artık tamamen grip oldum yani :)Ben normalde hasta olmam ama hamileligimde bu 3.oldu hasta oluyorum bebeklerimiz bizi fazlasi ile somuruyor cunku :)
Sagol caniimm sende olmasan zaten .gitmiyo ya son 20 gujn diyor dr ama Zaman gecmiyor sanki gitgide agrilarim artiyoBiZde eşimle karar verirsek sipariş edicem hemen canım cidden baya uygun yani
Dayanabilecek misin o yola canım?
Hadi gözün aydın bişey kalmamış :) cidden zaman geçmiyo öyle olunca dinlen bi güzel :)
Oh maşallah oğlusuna canım. Nasılsın konuşamadık yakında ? Nasıl gidiyo :)
Bende önceden olsa grip olayım diye can atardım ama şimdi olmak istemiyodum ki oldum.. artık tamamen grip oldum yani :)
Kavuşmaya az kaldı Anlaşılan sağlıkla Kurtul inşallah canımKızlar benden kahverengi akıntı geldi.bu nişan başlangıcı falan mı? Çok koyu kahverengi değil.sanci ağrı ya da su gelmesi yok.bebek hareketi de var?
Hayırlı doğumlar inşallah:) neden anesteziye görün dedi bilmediğimden soruyorum kusura bakma[/QUOTE
bilmiyorum ki cnm herhalde sezeryan oncesinde sorular sorarlar
ne yaptin grip icin doktora gittin mi haftaya dogumum var tam son hafta kotu olduBiZde eşimle karar verirsek sipariş edicem hemen canım cidden baya uygun yani
Hadi gözün aydın bişey kalmamış :) cidden zaman geçmiyo öyle olunca dinlen bi güzel :)
Bende önceden olsa grip olayım diye can atardım ama şimdi olmak istemiyodum ki oldum.. artık tamamen grip oldum yani :)
Cnm gozun aydın. Senınde bıraz erken gelmiş sanırım cok bakamadım oncekı sayfalara . Nasıl kilosu fılan bebeğin. Bide neden biraz erken oldu. Sağlıkla büyüt inşallah
cok sukur saglikli olsun.benimde bebegim kucuk ilerliyor diger seylerinde sıkınti gormediler perinotoloji uzmani da takip etti 1 hafta kaldi dogumuma bebegim 2.600 gr mis bugun oyle dedi doktor ama tabii haftasina gore kucukÇok teşekkür ederim amin.
Son ay biraz tansiyon problemi yaşadım 32. Haftadan sonra gelişimi yavaşladı 36.haftada suyuda azalınca sezaryen kararı verildi. Bebeğim küçük 2255 doğdu ama çok şükür yanımda sağlığı yerinde olsun..
Muhtemelen nişan cnm benimde oğlumda gelmişti öyle once korkup sonra araştırınca ogrenmıstım. Hayırlısı olsun bakalım :) bı mınnos daha katılcak aramıza sanırım
Hadi hayırlısı inşallah canımnişansa da tam zamanına denk gelmiş, yarın da muayenen varmış
Panik olma canım bu akşam halledersinnişan gelince hemen doğum olacak diye birsey yok zaten. Bir ihtimal suyun gelebilir istersen ped veya bez tak
Kavuşmaya az kaldı Anlaşılan sağlıkla Kurtul inşallah canım
Nişandır o canım. Ben nişan geldikten 4 saat sonra doğurmuştum ama benim düzenli sancim varken gelmişti nişan. Arkadaşım nişan gelmesinden 2 gün sonra doğum yapmıştı. Sen hazırlıklı ol her an herşeyeKızlar benden kahverengi akıntı geldi.bu nişan başlangıcı falan mı? Çok koyu kahverengi değil.sanci ağrı ya da su gelmesi yok.bebek hareketi de var?
Anladım cnm olsun cabuk toparlıyolar :) yanında ya sağ salim önemli olan oÇok teşekkür ederim amin.
Son ay biraz tansiyon problemi yaşadım 32. Haftadan sonra gelişimi yavaşladı 36.haftada suyuda azalınca sezaryen kararı verildi. Bebeğim küçük 2255 doğdu ama çok şükür yanımda sağlığı yerinde olsun..
Teşekkür ederim kızlarbelirttigim gibi çok koyu bir kahverengi değil.bakalim ne olacak gidişat annemdeyim birazdan eve geçiceğim.son rutuslari yapayım
Benim ilk doğumum, kb hediye olarak elde sağma makinası getirmiş. Chicconun, Doğuma giderken onu da almayı düşündüm yanımda, öyle çok büyümedi göğüslerim gene aynı beden çamaşırlarım oluyor, bir de bebek emdikten sonra sağmak gerekir demişsiniz ya , onu nereye sağıyoruz yani sağıp saklıyor muyuz sonra emsin falan diye , bu saklama poşetlerine ya da biberona ? O kısmı ben anlamadım bilmediğim için, açıklar mısınız ne yapıcaz sağıp[="pearlshine, post: 57629005, member: 356644"]Humana still tea
Rezene
Boza
Sahlep
Bulgur pilavı ,kısır
Dereotu (maydanoz ters etki yapıyor suyu attığı için vücuttan o yüzden maydanoz yemek süte iyi gelmiyor)
Maltana
Bol bol su
Sütlaç muhallebi gibi tatlılar
Bide ben de balık ve salata çok süt yapardı
Uyku ve dinlenmek ayrıca bebeğin bol bol emmesi. Emmedigi zamanlarda da sağmak.
Ilk bebeğimde ilk 40 gün fışkırır tarzda çok bol sütüm oldu. Sonra azalmaya başladı panik olmustum. Bebeğin emdiği kadar üretmeye başlıyo vücut bir süre sonra. O yüzden bebek emdikten hemen sonra sağmak vücuda daha çok süt lazım mesajı veriyor ve süt azalmıyor.
Bir de goguslerinizin dolup taş gibi olmasini beklerseniz süt ateşi ve mastit oluyor o da çok rahatsız edici bir durum antibiyotik kullanimina kadar gidebiliyor ve cok agrili bir durum. Bunu engellemek için de göğüslerin aşırı derecede süt dolu olmaması lazım.
Benmde sırtım ağrımaya başladı dünden beridir :/ normal tabi kuzum ağırlaştık iyice. Ben gitmedim en son ayın 1inde gitmiştim ozamn 1950 grdı. Normalde geçen cumartesi gitmem lazımdı ama sarkıttım biraz bu cumartesi gidicem :))Sagol caniimm sende olmasan zaten .gitmiyo ya son 20 gujn diyor dr ama Zaman gecmiyor sanki gitgide agrilarim artiyo
Geceleri uykusuzluklarim arttı dr anlattım binlar normal ve yapicak bisey yok diyor az kalmis sabredicekmisim siz napiyonuz oglusun nasil iyimisiniz gittinizmi sizde kontrolle bizi artik her hfta cagiriuor simdi siz kac gr siniz gerci belki yazmissindir ama kacirdim galiba
Aman dikkat et hatta beraber bile yatma mümkünse. Ben yakalandım gribe Allah korusun yani..eşim grip oldu
bana bulaşacak diye çok korkuyorum
Sağlık ocağı kbb yönlendirdi canım ya. Cidden kötü olmuş seninki.. sezaryen mi olacaksın normal mi? Ama haftaya dediğine göre tarih belli sezaryen:))) Sende git bence doktora antibiyotik verir belki hızını kesse yine yeter..ne yaptin grip icin doktora gittin mi haftaya dogumum var tam son hafta kotu oldu
Benmde sırtım ağrımaya başladı dünden beridir :/ normal tabi kuzum ağırlaştık iyice. Ben gitmedim en son ayın 1inde gitmiştim ozamn 1950 grdı. Normalde geçen cumartesi gitmem lazımdı ama sarkıttım biraz bu cumartesi gidicem :))
Aman dikkat et hatta beraber bile yatma mümkünse. Ben yakalandım gribe Allah korusun yani..
Sağlık ocağı kbb yönlendirdi canım ya. Cidden kötü olmuş seninki.. sezaryen mi olacaksın normal mi? Ama haftaya dediğine göre tarih belli sezaryen:))) Sende git bence doktora antibiyotik verir belki hızını kesse yine yeter..
Gecmis olsun cnm dikkat et kndineBiZde eşimle karar verirsek sipariş edicem hemen canım cidden baya uygun yani
evet cnm 25 inde sezeryan olacagim bende saglik ocagina gitmistim bugun doktor dönüşü ogle tatiline denk geldim doktor olmassa ihlamur ic karbonatli su ile gargara yap dedi kismet boyle oldu valla tam gripte degilim nezle gibi hapşırık burun tikanikligiBenmde sırtım ağrımaya başladı dünden beridir :/ normal tabi kuzum ağırlaştık iyice. Ben gitmedim en son ayın 1inde gitmiştim ozamn 1950 grdı. Normalde geçen cumartesi gitmem lazımdı ama sarkıttım biraz bu cumartesi gidicem :))
Aman dikkat et hatta beraber bile yatma mümkünse. Ben yakalandım gribe Allah korusun yani..
Sağlık ocağı kbb yönlendirdi canım ya. Cidden kötü olmuş seninki.. sezaryen mi olacaksın normal mi? Ama haftaya dediğine göre tarih belli sezaryen:))) Sende git bence doktora antibiyotik verir belki hızını kesse yine yeter..
Valla kuzum izin verseydin keşke gitseydi. Bende olmam inşallah diye diye oldum şak diye. Hemde ne ıhlamurlar ne sıcak sular içtim banamısın demedi. İnşallah sende yakalanmazsın. Kaç 2 gündür duş almadım üşütürsem grip olurum siye ama o bile fayda etmedi :/Gidiyim mi öteki odaya dedi ama sırtı tutulur yazık oralarda da
Mandalina yedi İlaç içti kış çayı içirdim boğaz pastili verdim
Yarın da doktora götürüp antibiyotik yazdırcam
Bana bulaşır illaki ama artık bağışıklığım iyidir inşallah diye dua etmekten başka çarem yok
Çok sağol kuzumm sende dikkat et kendineGecmis olsun cnm dikkat et kndine
Benm önce boğazım ağrıdı anladım zaten. Sonraki gün genzim yanmaya başladı. Şimdi hapşuruk öksürük burun akıntısı da başladı hafiften. Başım ağrımasa iyide .. inşallah çar çabuk atlatırız yaevet cnm 25 inde sezeryan olacagim bende saglik ocagina gitmistim bugun doktor dönüşü ogle tatiline denk geldim doktor olmassa ihlamur ic karbonatli su ile gargara yap dedi kismet boyle oldu valla tam gripte degilim nezle gibi hapşırık burun tikanikligi
Valla kuzum izin verseydin keşke gitseydi. Bende olmam inşallah diye diye oldum şak diye. Hemde ne ıhlamurlar ne sıcak sular içtim banamısın demedi. İnşallah sende yakalanmazsın. Kaç 2 gündür duş almadım üşütürsem grip olurum siye ama o bile fayda etmedi :/
Çok sağol kuzumm sende dikkat et kendine
Benm önce boğazım ağrıdı anladım zaten. Sonraki gün genzim yanmaya başladı. Şimdi hapşuruk öksürük burun akıntısı da başladı hafiften. Başım ağrımasa iyide .. inşallah çar çabuk atlatırız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?