2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Annemin de zamanında böyle başlamış. Hastaneye gitmiş 1 hafta sonra gel demişler, tam 1 hafta sonra doğum yapmış benim yarın kontrolüm var. Doktor bakar mı acaba açılma var mı diye

Benim ilk doğumum, kb hediye olarak elde sağma makinası getirmiş. Chicconun, Doğuma giderken onu da almayı düşündüm yanımda, öyle çok büyümedi göğüslerim gene aynı beden çamaşırlarım oluyor, bir de bebek emdikten sonra sağmak gerekir demişsiniz ya , onu nereye sağıyoruz yani sağıp saklıyor muyuz sonra emsin falan diye , bu saklama poşetlerine ya da biberona ? O kısmı ben anlamadım bilmediğim için, açıklar mısınız ne yapıcaz sağıp

İlk torun mu ? Ben İstanbul’a gidicem Doğuma ben tek kızım, ilk Doğum, annemlerin etrafta ki hastanelerin hepsi yürüme mesafesinde ve bir sürü hastane var, İzmit’te olsam mecbur kv de annem de gelecek, ama arabamız Yok, bu yüzden bende en iyisi annem bakar bana dedim böyle bi Doğum tercih ettim, ama kv tabini gelecek şimdi gelme denmez - bu seferde millet ne der, eee şehir dışından gelecek mecbur bizde kalacak, ha evde müsait yer Yok ama ayarlayacağız, (şahsen bende bizde kalmasından taraftar asla değildim teklif dahi etmedim, konu bahsi olmadı ama annemler o kadar uzak yerden gelip her gün git gel yaptırılmaz ayıp deyip teklif edecekler, haa karışmayacaklar mı herşeye karışacaklar, zeytinyağı ile yağlayacaklar, gözüne sürme neyim çekecekler sabinin, bilmediğim daha neler uygulayacaklar kim bilir ama çok uzun kalacağını düşünmüyorum umarım

Ben bi keresinde olay çıkarttım o gün bugün beni ne arayan ne soran var adam gibi - insan bari Doğumda hassasiyet gösterip arar falan derken zahmet edip kv-kb aradılar - ama iki görümcemden asla ses çıkmıyor, kovup da eşimle aramı da açmak istemem yani iş o raddeye gelmesin tabi ki hiç bir zaman, herkes başından geçen tecrübeyi aktarmak istiyor belli ki, ama tecrübe dediğin şey yaşayarak öğrenilip kazanlılıyor, hassas duygular içindeyiZ kazasız belasız sakin bir Doğum ve sonrası süreci geçiririz umarım,
Allah kendi annelerimizi başımızdan eksik etmesin, netice de el kızıyız diğerleri için, ne demişler ağlarsa anam ağlar ardımdan, bizi başka kimse daha iyi anlamaz - bu haller geçer elbet ama gönül kırıldığla kalır, kimi insanlar unutur sineye çeker kimileri unutmaz... rabbim herkese hakkında hayırlısını versin inşallah

Bütün hamişleriii öpüyorum burdan

[/QUOTE]
Ilk torun degil ama yakin mesafe olarak ilk torun diger torunlari sehir disinda yasiyo. Bide esim evin tek erkek çocuğu bu yuzdende sözde cok hevesliler ama sadece sözde heves yani dogdugunda da sirf kv ön planda olmak icin dibimden ayrilmaz yani gercekten yardim ediyim yada gercekten torun sevdigi icin degil annemle inatlasmak icin yapcak aslinda kimseye haber vermeden gidip dogurup gelesimde var ama esim tek basina altindan kalkabilir mi onu bilmiyorum ama Allah sanada sabır versin seninki daha zormuş hem yeni dogmus bebege göz kalemi sürmekte neyin nesiymis yazik ya alarji falan olsa

Evet yazmistin hatirladim simdi canim baya olmus sende gitmeyeli senide haftada bir cagirir artik hazirlikli ol

Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine

Akşam akşam sinir oldum kızlar. Kv bizdeydi akşam. Gündüz de birlikteydik . AksM gelmiş diyor ki bu gün kadınlar dedi ki sezeryan doguranalrin çocukları kopuk oluyormuş düşkün olmuyorlarmis birbirine duydun mu . Kendisi hep normal doğurmuş. Ne alaka ne saçmalık bu dedim . Normal doğuran seseryan dogurandan daha çok anne sanıyor kendini herhalde dedim . Bu kadınlar iyice saçmaladı kendilerini üstün görecekler diye öyle böyle diye saçma. Sapan konuşuyorlar dedim . Hayır kimsenin öyle bişey diyeceği bi ortamda değildik duymadım ben öyle bi muhabbet. Gelmiş eşimin yanında güya beni aşağı görecek. Eşimi doldurup duruyor her konuda zaten. Eşimde baskı yapıyordu normal yap diye .doktorum vajinismus geçmişin varsa ve kendine.güvenmiyorsan normale.zorlayamm dedi eşimin yanında eşim ikna oldu . Şimdi neden eşim ikna oldu diye böyle bi laf.çıkardı
Çocuk gibi ,gülüyorum sadece bu kadar içten pazarlıklı olunur mu

Hee evet sezeryan olanların çocukları anneye degil babanneye düşkün oluyormuş ben de duydum deseydin sevinseydi gariban ahir ömründe

Hee evet sezeryan olanların çocukları anneye degil babanneye düşkün oluyormuş ben de duydum deseydin sevinseydi gariban ahir ömründe
Aklıma gelseydi keske böyle kandiracaksn aslında ama papaz olmak var sonra kendileri herşeyi söyler sen şakadan karşılık verince terbiyesiz olursun :) tek duam oğlum olcak iyi insanlar çıkarsın karşısına ve inşallah kayinvalidem gibi kayinvalide olmayayım .

Bize en çok kazık atanlar yine kadınlar. Boş ver canım. Ben Allaha havale ediyorum gebeleri üzenleri.

Aminnn inşallah canım.. biz de olumsuz ornekleri görerek nasıl kayınvalide olunmayacağını öğreniyoruz işte ne güzel

Hiç kafana takma bu lafları cahil cahil konuşuyorlar de geç. Hamileliğin son günlerinin de doğumun da tazecik bebeğin de tadını çıkar

Ben de normal doğumla ilgili çok iğrenç bir hurafe duydum ama yazsam mi bilmiyorum yani neymiş güya erkek annelerinin oğluna aşırı düşkün olmasının sebebi normal doğum sırasında bebeğin ağzının annesine degmesiymis tövbe estağfurullah
Allah akıl fikir versin diyorum sadece...

Evet yazmistin hatirladim simdi canim baya olmus sende gitmeyeli senide haftada bir cagirir artik hazirlikli ol
Evet kuzum her hafta olmasa da 2 haftada bir çağıracak kesin :)
Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine
sende dikkatli ol kzum son zamanlarımız artık
Hey yarabbim ya. Cevap bile vermeseydin keşke. Ne dengesiz insanlar ya eşinde ayrı bi dünya zaten. Yapacak cesareti bulamıyorsan kime ne ya. Kimisi sezaryenden korkar ben gibi kimisi normalden. Saçma sapan şeyler ya bide insanlara dert anlatmakla uğraşıyoruz
Ay yok artıkk.. ilk defa duydum ben de

Aynen ben de şok oldum bunu düşünüp uyduran insanın aklına şaşayım...
O zaman bütün erkek anneleri sezeryan olsun da şu manyak kayinvalidelerin soyu tükensin dimi

Klasik kaynana iste . Takma kafana hiç ne sınır yapiyosun ki kendine . Benim kaynana da beni kuluçka makinesi gibi görüyo ama umrumda mi hayır. Sende takma kafana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…