Ayyy ben evlendiremem heralde galiba ben kaynana olcamBen ikisini de evlendirip hayatimi yaşayacağım inşallahhiç uğraşamam gelinle filan
Biz benegimle ayni asansörde ciktik ayni anda odaya getiriyoorlar yaniKızlar spinal anestezi olduğunda anne mi önce gidiyo odaya bebekmi?
Yuhhhh diyorum benim oglum o yüzden demekki babasina daha düşkün .Daha neler duycazzzzz vahh vahhhAminnn inşallah canım.. biz de olumsuz ornekleri görerek nasıl kayınvalide olunmayacağını öğreniyoruz işte ne güzel
Hiç kafana takma bu lafları cahil cahil konuşuyorlar de geç. Hamileliğin son günlerinin de doğumun da tazecik bebeğin de tadını çıkar
Ben de normal doğumla ilgili çok iğrenç bir hurafe duydum ama yazsam mi bilmiyorum yani neymiş güya erkek annelerinin oğluna aşırı düşkün olmasının sebebi normal doğum sırasında bebeğin ağzının annesine degmesiymis tövbe estağfurullah
Allah akıl fikir versin diyorum sadece...
Ay iğrenç midem nasıl bulandı şuan. Nerelerin den ne uyduracaklarini şaşırdılar iyice. Bunlar hep aynı zihniyetten çıkma fikirler allah esirgesin . Neyse ki 2 haftada 1 anca görüyorum de çok sinir bozucu yapmıyor. Bide gülerek tatlı tatlı yapıyor ki eşim anlamasın . Önceden direk sokardı lafı kavga eder gibi eşim kızardı şimdi iki yüzlülüğün ustası olmuş yazıki diyorum koca kadın nelerle uğraşıyor.Aminnn inşallah canım.. biz de olumsuz ornekleri görerek nasıl kayınvalide olunmayacağını öğreniyoruz işte ne güzel
Hiç kafana takma bu lafları cahil cahil konuşuyorlar de geç. Hamileliğin son günlerinin de doğumun da tazecik bebeğin de tadını çıkar
Ben de normal doğumla ilgili çok iğrenç bir hurafe duydum ama yazsam mi bilmiyorum yani neymiş güya erkek annelerinin oğluna aşırı düşkün olmasının sebebi normal doğum sırasında bebeğin ağzının annesine degmesiymis tövbe estağfurullah
Öyle gerçekten. Eşim bişey aklına yattı mı sonuna kadar arkasında durur .sanıyorDu ki eşim normal yaparsam tamamen ilişkiye girerken kasmam vajinismustan kalan az da olsa korkum gider . Ben kendim ikorkutuyorum ama öyle olmadığını anlattı m dengesiz kv ler bilmiyorum eline ne geçti.Evet kuzum her hafta olmasa da 2 haftada bir çağıracak kesin :)
sende dikkatli ol kzum son zamanlarımız artık
Hey yarabbim ya. Cevap bile vermeseydin keşke. Ne dengesiz insanlar ya eşinde ayrı bi dünya zaten. Yapacak cesareti bulamıyorsan kime ne ya. Kimisi sezaryenden korkar ben gibi kimisi normalden. Saçma sapan şeyler ya bide insanlara dert anlatmakla uğraşıyoruz
Ay yok artıkk.. ilk defa duydum ben de
aminn derim gerçekten gelinlerin hayatları zehir olmasın artıkAynen ben de şok oldum bunu düşünüp uyduran insanın aklına şaşayım...
O zaman bütün erkek anneleri sezeryan olsun da şu manyak kayinvalidelerin soyu tükensin dimi
Allah tan çabuk unutuyorum bu gece 2 saat uyudum kadın gece bile Rüyam geldiKlasik kaynana iste . Takma kafana hiç ne sınır yapiyosun ki kendine . Benim kaynana da beni kuluçka makinesi gibi görüyo ama umrumda mi hayır. Sende takma kafana .
Ay canım ya bosver takma kafana diyecem ama biliyorum ki takmadan edemiyoruz bu hormonlar yüzünden. Ama çok şükür ki hamileligin son zamanlarindasın zaten bir ay sonra hepsi gecmis olacak Allah in izniyle. Üzme bu kaynana bozuntusu yüzünden kendini. Benim kaynanamda esimin yanında bana sen zayifsin nasıl dogurcan normale hayatta dayanamazsin sezaryanda hem sağlıksız hem daha pahali diye sacmalamisti. Bende bebegim icinde benim içinde ne saglikliysa o olcak önceliğim falan yok benim doktor karar verecek baskasi degil parasinida oğlun düşünsün banane benden kiymetli degil onun parasi dedim ters ters bana bakti ama normal yapabilseydin daha iyi olurdu bak ben kac tane dogurdum normal hem siz simdikiler şanslısınız bi eliniz yagda digeri balda biz tarlalarda doğuruyorduk diyo imali imaliAkşam akşam sinir oldum kızlar. Kv bizdeydi akşam. Gündüz de birlikteydik . AksM gelmiş diyor ki bu gün kadınlar dedi ki sezeryan doguranalrin çocukları kopuk oluyormuş düşkün olmuyorlarmis birbirine duydun mu . Kendisi hep normal doğurmuş. Ne alaka ne saçmalık bu dedim . Normal doğuran seseryan dogurandan daha çok anne sanıyor kendini herhalde dedim . Bu kadınlar iyice saçmaladı kendilerini üstün görecekler diye öyle böyle diye saçma. Sapan konuşuyorlar dedim . Hayır kimsenin öyle bişey diyeceği bi ortamda değildik duymadım ben öyle bi muhabbet. Gelmiş eşimin yanında güya beni aşağı görecek. Eşimi doldurup duruyor her konuda zaten. Eşimde baskı yapıyordu normal yap diye .doktorum vajinismus geçmişin varsa ve kendine.güvenmiyorsan normale.zorlayamm dedi eşimin yanında eşim ikna oldu . Şimdi neden eşim ikna oldu diye böyle bi laf.çıkardı
Çocuk gibi ,gülüyorum sadece bu kadar içten pazarlıklı olunur mu
Hayırlı sabahlar canım ne durumda leke devam ediyor mu iyi misin ? Aminn inşallah bu aradaHayırlı cumalar
Hayırlı sabahlar kızlar
Rabbim, emanetini sağlıkla sıhhatle kolay bir doğumla kucağımıza almayı nasip etsin
Naz değil aslında ama insanın dövesi geliyorAy canım ya bosver takma kafana diyecem ama biliyorum ki takmadan edemiyoruz bu hormonlar yüzünden. Ama çok şükür ki hamileligin son zamanlarindasın zaten bir ay sonra hepsi gecmis olacak Allah in izniyle. Üzme bu kaynana bozuntusu yüzünden kendini. Benim kaynanamda esimin yanında bana sen zayifsin nasıl dogurcan normale hayatta dayanamazsin sezaryanda hem sağlıksız hem daha pahali diye sacmalamisti. Bende bebegim icinde benim içinde ne saglikliysa o olcak önceliğim falan yok benim doktor karar verecek baskasi degil parasinida oğlun düşünsün banane benden kiymetli degil onun parasi dedim ters ters bana bakti ama normal yapabilseydin daha iyi olurdu bak ben kac tane dogurdum normal hem siz simdikiler şanslısınız bi eliniz yagda digeri balda biz tarlalarda doğuruyorduk diyo imali imalicevap versek suç vermesek suç. şu zamanda bide isimiz yok kaynana nazı mi cekcez
Üçte uyandim hâlâ ayaktayim midemlede bi sorunum yok ama son zamanlarda niye uyuyamiyorum anlamış degilim. Birazdan esimi 8se gönderip koca yatağa yayılacam belki o zaman uyuyabilirim biraz5 e yakın uyandım hala ayaktayım
Yine yediğim her şey boğazımda sanki
Kesinlikle katılıyorum. Hepsi birbirinden fena belkide bunlar kaynanalara cektirmistirde kendi gelinleride onlara cektirir diye firsat vermemeye calisiyolardirHayırlı sabahlar canım ne durumda leke devam ediyor mu iyi misin ? Aminn inşallah bu arada
Naz değil aslında ama insanın dövesi geliyorşuan dediğin gibi hamilelik son zamanları . Moral bozmak için bu kadar uğraşmaya ne gerek var ki . Hem ben çok çektim diye anlatan kvdelere inanmıyorum gerçekten çok çekmiş olsalar bize böyle yapmazlardı
Aminnn inşallah canım.. biz de olumsuz ornekleri görerek nasıl kayınvalide olunmayacağını öğreniyoruz işte ne güzel
Belkisi yok benim kv nin kv desi çok dert yanıyor kvdemden beter her yerde beter ezdirmiyolar asla kendilerini . Bu dünya gens öteki tarafta sorulur hakkımız inşallahKesinlikle katılıyorum. Hepsi birbirinden fena belkide bunlar kaynanalara cektirmistirde kendi gelinleride onlara cektirir diye firsat vermemeye calisiyolardir
Bi ben böyleyim sanıyodmÜçte uyandim hâlâ ayaktayim midemlede bi sorunum yok ama son zamanlarda niye uyuyamiyorum anlamış degilim. Birazdan esimi 8se gönderip koca yatağa yayılacam belki o zaman uyuyabilirim biraz
Parlak zekalar pırıl pırıl öyle böyle değil.Harika bi tespitmiş
Hangi zekanın ürünü acaba
Kendi ailen sezaryen konusuna nasıl bakıyor peki?Bende allaha havale ediyorum ama insan kendini niye bu duruma düşürür koskoca kadınsın değil mi
O kadar saçma şey duydum bu en saçmasıydıAminnn inşallah canım.. biz de olumsuz ornekleri görerek nasıl kayınvalide olunmayacağını öğreniyoruz işte ne güzel
Beraber gidelim yaBenim gittiğim hastanede önce bebek gidiyormus. Tabi hastaneye göre değişiyor mu bilmiyorum.
Ben de telefondan bi video açıyorum onun sesinde uyuyorum yapcak bi şey yok. Elli kez tuvalete kalkmaktan bıktım. Susadığım halde gönül rahatlığıyla su içemiyorum geceleri.Uyuyamıyorum ya çıldırıcam
Gece bi uyanıyorum saatlerce tavana bakıyorum
Offfff
Sabah kasılmaya uyandım kızlar, peşi gelmedi ama bir taneydi. Belim de ağrıyor ama benim kızçe küt küt indiriyor maşallah yarım saattir. Gece de kaç kere uyandım bilmiyorum, vura vura uyandırıyorson üç gündür hareketleri aşırı sertleşti ve güçlendi, bundan sonra böyle mi devam edecek yoksa beni uykusuzluğa mı alıştırıyor nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?