2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Gece kuşlarından biri de benim herhalde , bacak agrısı bebeğin vurmaları, böbreklerime tekme atıyor resmen karete kid var içimde sabaha kadar uyuyamadım desem yeridir, hala öyleyim , yastık yorgan birşey de fayda etmiyor, kronik burun tıkanıklığı da devam, ha o tıkanık burnumu parmağımla yana çekip ayırmaktan osandım açılcakta nefes alacam diye , bantlayacam yakında

Pazartesi doğuma gireceğim bayanlar. Uykusuzluk , uyusam korkulu rüyalar görmeler ...
Aileleri boğma, yalnız kalma isteği ...
Ben neye kalkıştım altından kalkabilecek miyim kaygısı...
Nedir bu ya...

Hayırlısı ile kucağına al , hadi sezaryen da tarihi vs belli, benim ilk Doğum, normal görünüyor , normal bekliyoruz ama ne zaman gelir nasıl gelir ben nasıl anlayacağım kaygısı var bende de panik olucam gibime geliyor , onun dışında yazdıkların bizde de mevcut, hani normal doğumda da tarih bilinse keşke panik olmazduk tam vaktinde gelseler

Günaydın kızlaar
Aynen ben de şok oldum bunu düşünüp uyduran insanın aklına şaşayım...
O zaman bütün erkek anneleri sezeryan olsun da şu manyak kayinvalidelerin soyu tükensin dimi
Hahaha çok süper mantıklı hoş benm kv sezaryen yapmış ama bu teZi çürütüyo
Ayyy ben evlendiremem heralde galiba ben kaynana olcam
Eyvah eyvahh
İşte iş eşinde bitiyo aslında. O hastalığı yaşayan binlerce bayan var. Normalde yapsan içinde o korku varsa geçmeyecek. Dediğim gibi benm canım kıymetli değildir normal istiyorum, sezaryende tamamen bayıltılmadan asla doğum yapamam sanırım . Hani şu belden aşağı uyuşturulan var ya asla bana göre değil herkesin korkuları kaygıları farklı farklı. Kvdeler işin ucuzuna kaçma derdinde bak doğum param benden çıkacak kv hiç bişeye karışamıyo bitek odasını aldı daha başka bişeyede karışamadı. Şimdi eksik olan şeylere bile hala niye almadınız diyemiyo çünkü param yok akmıyor bana diyorum susuyo. Herkes bi yerde haddini bilecek

Bu kv lerin herseye atlamasi ortak bir ozellik saniyorum. Annen varken ona noluyor. Benim ablam normal dogum yapti dogumdan sonra afedersin buyuk tuvaletini nasil olduysa tutamayip altina kacirdi. Ve kim temizledi tabiki annem. İnsan annesinden utanmaz cekinmez. kanamasi oldu annem ustunu degistrdi. Kv annesinden daha yakin olanlar var onlari tenzih ederek konusuyorum. benim icin gecerli degil. bu aralarda kendisine cok sinirliyim yazmadan gecemedim

Üçte uyandim hâlâ ayaktayim midemlede bi sorunum yok ama son zamanlarda niye uyuyamiyorum anlamış degilim. Birazdan esimi 8se gönderip koca yatağa yayılacam belki o zaman uyuyabilirim biraz

Buraya yazdıktan sonra birden uyku bastirdi hemen yatağa girdim uyumuşum :))

Hebehubele canım normale döndü bi daha gelmedi

Gene odasını almış, bizim kv gil anca üç dört yelek örmüş iki takım almış sanki şimdiden giydirilecek gibi iki de yastık yaptı koydu yalandan ne kılıfı var ne şiltesi, odayı biz aldık Benin ailem yardım etti göyaaa kb dan da alacaktı eşim babasına yük bindirmek bile istmedi, beşiği de bizimkiler aldı ilk kullanacağımız eşyalar vs ...
Doğuma gelince normal 1500 sezaryen 2000, normal yap diye baskı yapıyor eşim hatır sanki kastiii gidip sezaryen olcam la para gene eşimden çıkacak ailesi beş kuruş yardım etmediği gibi verdiği parayı da ay başında geri ister, tefeci usulü yardımlaşma ....

Pazartesi doğuma gireceğim bayanlar. Uykusuzluk , uyusam korkulu rüyalar görmeler ...
Aileleri boğma, yalnız kalma isteği ...
Ben neye kalkıştım altından kalkabilecek miyim kaygısı...
Nedir bu ya...
Yaa ne guzel 2 3 gun kalmis.mutlulukla saglikla al bebegini kucagina alinca hepsi gecer dusunduklerinin

Bu uykusuzluk benimde basima bela oldu. Uykusuzlukta degil uykum var ama uyuyamiyorum o kadar yorgun hissediyorumki kendimi dogum öncesi. Banada herkes az kaldi sabret diyor sanki dogurunca uyuyabilcez. Bu seferde bebek oldugu icin uykusuzluklarimiz olcak. Benim son 10 günüm kaldi 40 haftamin dolmasina bari su günlerde biraz uyuyabilsem dinlenebilsem

Uyurken mesela uykundan uyandıracak şekilde karnın sıkışıyor canım. Daha doğrusu rahim kasılıyormuş o sıra, onu da bu şekil hissediyormuşuz. Anlamıyor olabilirsin, 80-90lara çıkıp sancısı hissetmeyenler varmış. Ben 30-40ları bile hissediyorum

Ayy nefes alamamak çok zor canım ya, breahte right filan denedin mi belki işe yarar

BiZde eşimle karar verirsek sipariş edicem hemen canım cidden baya uygun yani

Dayanabilecek misin o yola canım?
Hadi gözün aydın bişey kalmamış :) cidden zaman geçmiyo öyle olunca dinlen bi güzel :)

:)
Yani 3.5 saat olunca dayanırım gibi geliyor, normalde trafikteyim, akşama kadar ayaktayım koşturyorum, ondan daha zor olmaz heralde..Yani bilemedim

Sabahı sabah ettim yine oglum uyuyo bu seferde ben uyuyamiyorum kafayı yicek gibi oluyorum her yerim agriyo deliriyorum parolda gecirmiyo kramp gibide degil agrilar bi tuhafım sabaha karsi uyuyakaliyorum 6 gibi falan iste oglum uyaniyo pesine esim ise gidiyo yine bolunuyo uyku tam dalmisken cok kotu oluyorum iste 7 den 8.30 a kadar uyumusum biraz uyandi benim ufak pasa mecburen kalktim ama elim ayagim tutmuyor suanda telefonu bile zor tutuyorum nolcak bilmiyorum bole az kalmis senin yine ama dediginde dogru dr umda dun bana ole dedi al kurtar beni dedim dogunca daha zor olucak farkindasin dimi dedi iki cocukla allah kolaylik versin herkese ilkide ikiside kolay degil cocuk buyutmek.

S Sevdeeee1 gittin mi kontrole cok merak ettim seni belki guzel haber veririsin bugun

Canım 16.40 ta randevum. Biraz önce arkadaşa yazdım normale döndü diye şimdi yine çook açık kahverengimsi-aslında tam kahverengi de denilmez iste siz anlayin- gelmiş. Bakalım doktor ne dicek

Yani 3.5 saat olunca dayanırım gibi geliyor, normalde trafikteyim, akşama kadar ayaktayım koşturyorum, ondan daha zor olmaz heralde..Yani bilemedim

Gidebilirsin herhalde canım ya, durursunuz zorlandığın yerde. Ben de günde 3 saat toplu taşımayla yol yapıp bütün gün çalışıp akşam 8de evde oluyorum. O yüzden zor gelmiyor hiç bir şey :) Çocuklar doğmadan survivor oluyor bizimle bu istabulda :)

Kendi ailen sezaryen konusuna nasıl bakıyor peki?
Annemde normal yapsan daha iyi hic bir problemin yok saglikla ilgili ama senin pkaolijin en önemlisi nasıl istiyorsan öyle yap diyor . Anne bu yetiştirdiği evladi bilmez mi benim vajinismusla yaşadığım sıkıntımı en iyi annem biliyor büyük bi hayal kırıklığı yaşamıştı öğrenince. Daha fazla saklayamamistim . Eşimde yanımda olmamıştı annemle gidip gelmiştik bi kaç doktora . Yine tedaviyi annem sayesinde oldum . O yüzden saygı duyuyor.

Tabi ki canım haklısın. Vuracaksın cevabı çatır çatır yüzlerine ama benim o na bile mecalim kalmadı bazı insanlara laf anlatamıyorsun
Buraya yazdıktan sonra birden uyku bastirdi hemen yatağa girdim uyumuşum :))

Hebehubele canım normale döndü bi daha gelmedi

Canım 16.40 ta randevum. Biraz önce arkadaşa yazdım normale döndü diye şimdi yine çook açık kahverengimsi-aslında tam kahverengi de denilmez iste siz anlayin- gelmiş. Bakalım doktor ne dicek
Hayırlısı olsun belki bebis geliyordur annesi bizi habersiz bırakma. Allah yardımcın olsun

Ben odasını dahi almasını istemedim çünkü resmen anons etti odasını ben aldım diye. Ki biliyodum böyle olcağını ama eşime laf geçiremedim. İstemiyorum almasın dedim ama merak etmiş almak istiyo daha ne falan dedi tartışmamak için sustum. Almamaları daha iyi rn azından laf söylemeye hakları olmaz. Böyle olunca herşeye müdahil olmaya çalışıyorlar.. sizin doğum ücretleri yine iyiymiş bizimki biraz daha pahalı.. hatta indirim yaptıramazsam 1000tl daha phalı
Ozaman ayrı canım bian sanki otobüsle gidecekmişsin gibi hayal ettim ondan galiba :))

Biz de yağmuru düşünmüştük ama görümcem daha önceleri “kızım olursa yağmur koyacağım adını” dediği için, ismi ona bıraktık. Ben kısa isimleri seviyorum. Ece de asya da güzel geliyor bana. Şura ismini beğenmedim ya da benim koyacağım bir isim olmazdı diyeyim.
Ece ya da asya diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…