2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben anlamıyorum muhtemelen
Yoksa illaki oluyordur di mi?
Bakalım nst ye giricem bugün bakalım çıkacak mı bişey

İyi dayaniyosun o zaman canim Allah kolaylik versin

Ben anlamıyorum muhtemelen
Yoksa illaki oluyordur di mi?
Bakalım nst ye giricem bugün bakalım çıkacak mı bişey
Nstde görürsün bugün artık canım ama zaten benim de erken oldu sanırım, nstye girdiğimde de ebeler de hep dedi haftan çok erken, yerini zor bulacağız diye..

Tansiyon hapı kullandığımdam beri sancım olmuyor eskisi gibi. Dün gece hapı almayı unutmuşum, gece tansiyonum yükselince aklıma geldi hemen içtim. Sabah da kasılma oldu işte. Belki tansiyonla bağlantılıdır benim sancımın olması.

Canım 16.40 ta randevum. Biraz önce arkadaşa yazdım normale döndü diye şimdi yine çook açık kahverengimsi-aslında tam kahverengi de denilmez iste siz anlayin- gelmiş. Bakalım doktor ne dicek
ben bile cok heyecan yaptim seni dusunemiyorum canim rahim agzini tikayan mukus kiminde azar azar atilmaya basliyor muhtemelen seninkide oyle. insallah saglikla kavusursunuzz

Allah yardimcin olsun canim. Senin isin daha zor. Yine ben uyuduktan sonra düsünecek biseyim yok. Gece olsun gündüz olsun 1 saat kestirsem sükrediyorum. Yeri geliyor yemek bile yapmiyorum uykusuz olunca halim olmuyor aksama kadar yatiyorum esim gelince yapiyor. Simdi annemde geldi yemek bulasik derdimde kalmadi. Önüme serip önümden kaldiriyor sagolsun. İste herkesin kendi evladi bende bu yasimda onun basina dert oldum :) hala beni besliyor. esin izinli oldugunda en azindan cocukla ilgilense sende dinlensen enerjiye ihtiyacimz var bizim

haha aynen valla ben son 2 aydır aracımla gidiyorum işe, bana diyorlar ki telhlikeli değilmi trafikte olmak diye, toplu taşımaya binmekten daha tehlikeli değil diyorum :)

Herkeste bi telas cok az kaldi artik ilk sorularimiz nasildii simdi sancilardan konusuyoruz :)

Ben de iki gundur soyle bisey yasiyorum belimde fln agri yok ama sanki iceriden bebek ittiriyor da rahmimden asagi dogru bir basinc hissediyorum. Daha once yasamadim anlamlandiramiyorum ama sanki bu basincla suyum patlicak gibi hissediyorum nedense. Asagi dogru oluyor ve bebek de o sirada kipir kipir oluyor. Dun bu sanci uc kez ust uste duzenli araliklarla geldi gecti. Acaba benim sancim da boyle mi diye dusundum ama 3.de durdu. Sizde de oluyor mu boyle bisey? Bu arada 1cm acilmam vardi son muayenemde. Bir de ara ara seffaf mukus geliyor.

Ben de aynısını hissediyorum canım özellikle ayaktaysam. Hatta dün bütün gün bu bebek keseyi patlativerecek diye diye gezdim şeffaf mukus dediğini de geçen hafta doktora söyledim alttan muayene etti fitil kullanmam gerektigini soyledi. Gerçi neredeyse 1 haftadır kullanmama rağmen hala geçmedi her seferinde nişan filan mı acaba diye endişe ediyorum

Benıde hastaneden aradılar sancı varmı dıye ılk geldıgımdekı gıbı değil ara ara sanki oluyo yıne kasılma zaten hep var ama belden ağrılı ara ara o günki gibi değil dedim. Magnezyum alıyomusumuz dedı faydası yok bence cunku bacak kasılmalarımı bıle onlemedı sabah gene felaket bi ağrıyla uyandım dedım. Eğer yıne o sancıların cıktığı gundeki gibi hıssedersen gel nidilat verip müsadeye alıcam dedı

Valla canim esim ayda bir izin kullaniyor desem inanirmisin simdi annem geldi bulasiklarimi yikadi bende oglumu salliyprum elim ayagim yok sanki tutmuyo tansiyonumd dustu sanirim onu uyutim bende kwstiricem artik biraz valla esime olmasada ogluma mecburen yemek pisiriyorum Ne bulsak yiyelim olmuyor yani ne guzel iste annen yanina gelmis sende dinlenirsin ne guzel bizdede herkesin dilinde gelelim yardim edilcek bisey varmi oooo ben doguracam millet hala bana yardima gelcek

Ilk torun degil ama yakin mesafe olarak ilk torun diger torunlari sehir disinda yasiyo. Bide esim evin tek erkek çocuğu bu yuzdende sözde cok hevesliler ama sadece sözde heves yani dogdugunda da sirf kv ön planda olmak icin dibimden ayrilmaz yani gercekten yardim ediyim yada gercekten torun sevdigi icin degil annemle inatlasmak icin yapcak aslinda kimseye haber vermeden gidip dogurup gelesimde var ama esim tek basina altindan kalkabilir mi onu bilmiyorum ama Allah sanada sabır versin seninki daha zormuş hem yeni dogmus bebege göz kalemi sürmekte neyin nesiymis yazik ya alarji falan olsa[/QUOTE]
Benim kv yi tarif etmissin birebir

Süper benim annem de normali denesen vs diyordu. Doktorun yanına annem eşim ben girdik doktor orda sezaryen olmalısın diyince annem de kabullendi. Hepimizin kalbi normal ister zaten ama en mantıklısı bizim için sezaryen.

Valla bu dünyada kimsenin kimseye faydasi yok bi yaparsa insanin annesi yapiyor. Benim annem gelmeseydi ben baskasinida istemezdim. İnsanlar yardimci degil daha cok yük oluyorlar cunku. Senin cocugun var Allah sana guc kuvvet versin kimselere muhtac kalmadan saglicakla al kucagina ikinciyide insallah.

Aynenn yaa neden bilmiuorum ama cocugumu benden once gorsunler istemiyorum bu bi kiskanclik mi acaba ayni anda odaya alinalim isterim bende
Aynen biz ne kadar ilk gören olsak da inceleyemeyeceğiz sonra bize başkaları anlatacak bebeğimizi önce gördükleri için. Yok şuna benziyo yok çok tatlı vs. Kıskanırım ben de. İnşallah beraber gideriz bebeğimizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…