Amin canim allah hepimizi bi avazda kurtarsin bebeklerimizi sagliklı bi sekilde alalim kucagimixada hepsi gelir gecer unuturuz bu gunleride ozleriz bileValla bu dünyada kimsenin kimseye faydasi yok bi yaparsa insanin annesi yapiyor. Benim annem gelmeseydi ben baskasinida istemezdim. İnsanlar yardimci degil daha cok yük oluyorlar cunku. Senin cocugun var Allah sana guc kuvvet versin kimselere muhtac kalmadan saglicakla al kucagina ikinciyide insallah.
Masallah cnm bende oğlum 13.12.16 kız 13.11.18 olsun dedik ama bakalım kısmet durursa tabi zıpır kızımKontrolden geldim kızlar. Bebeğim 3 kilo 150 gr olmuş. 36 hafta 6 günlüğüz. Gelişimi öndeydi hep. Bir tek yine kol ve bacak azcık gerideydi. Ama o da sapmalı hesaplayınca denk oluyor. Bebeğim erken gelmezse doğum günümde sezaryen olacağım tam denk geliyor kasıtlı ayarlamadık yani :)
Bencede bende öyle düşünüyorum allah yardımcımız olsun inşallah. Yaşamayan zorluğunu bilemez herkes konuşuyor bilip bilmedenSüper benim annem de normali denesen vs diyordu. Doktorun yanına annem eşim ben girdik doktor orda sezaryen olmalısın diyince annem de kabullendi. Hepimizin kalbi normal ister zaten ama en mantıklısı bizim için sezaryen.
Ay maşallah süper artık sabırsızlanıyoruz iyice.Kontrolden geldim kızlar. Bebeğim 3 kilo 150 gr olmuş. 36 hafta 6 günlüğüz. Gelişimi öndeydi hep. Bir tek yine kol ve bacak azcık gerideydi. Ama o da sapmalı hesaplayınca denk oluyor. Bebeğim erken gelmezse doğum günümde sezaryen olacağım tam denk geliyor kasıtlı ayarlamadık yani :)
Çınar tercihim olurdu. Ayazı koymazdım. Sanki eski günlerdeki nickname gibi ayaz45 mesela :) tabi siz nasıl mutlu olacaksanız onu koymalısınız. Bu arada ben de kesinlikle bebeğin isminin anlamlı olmasına özen gösteririm.Kızlar biz isme karar veretmedik konu acmistim ama banlandim.
İki seçenek var şuan aklımız da aslında şunu belirteyim ben 2 isim istemiyorum ama koyduğumuz isim içinde anlam olsun istiyorum . Dinen de çocuk en azından belki ismini taşır diye düşünüyorum yanlış mı bilmiyorum .
Ben bekarlığimdan bu yana çınar ismini çok severim .
Çınar olsun istiyorum ama eşimin de fikri önemli oda artık herkeste çınar ismi var dedi. Güzel ama eskisi kadar hoşuma gitmiyor dedi. Benim için çınarın anlamı sığınacak koca yürekli merhametli sadık bi ağaç diyebilirim. Onu düşünerek çınar çok istedim . Yanına selim koyalım dedik. Ama ikisi de 5 harfli ve büyük bi isim oldu . 7 harfli de soyisim. Optikleri nasıl dolduracak bu çocuk diyorum kendi kendime
Esime sonra ayaz nasıl dedim aklım ayaz da kaldı diyor . Ama ayaz in anlamı sadece popüler diye.koymak istemiyorum anlamı soğuk başka bi anlamı yok . Gel selim ayaz veya çınar ayaz koyalım diyorum . Siz dışarıdan bi göz olarak ne düşünürsnz. Fikirlerinizi istiyorum .kapı süsü ve çikolata siparişi vermek istiyorum artık
İnşallah dururlar. En azından akrep burcu olsun diyorum erken gelecekse de. :)Masallah cnm bende oğlum 13.12.16 kız 13.11.18 olsun dedik ama bakalım kısmet durursa tabi zıpır kızım
Evet evet ayaktayken de cok oluyor cikip gelecek gibi :) benimki kati bir parca gibi geliyordu ama bizimki rahim agzini tikayan mukus bu acilma oldugu icin azar azar gelebilir icinde pembelik kirmizilik olmadikca sorun yok demisti. Bisey vermedi yani.Ben de aynısını hissediyorum canım özellikle ayaktaysam. Hatta dün bütün gün bu bebek keseyi patlativerecek diye diye gezdimşeffaf mukus dediğini de geçen hafta doktora söyledim alttan muayene etti fitil kullanmam gerektigini soyledi. Gerçi neredeyse 1 haftadır kullanmama rağmen hala geçmedi her seferinde nişan filan mı acaba diye endişe ediyorum
Çınar selim olcak büyük ihtimalle ama eşime acaba haksızlık mi ediyorm dedi . Kulağa. Çınar daha hoş geliyor değil mi :)Çınar tercihim olurdu. Ayazı koymazdım. Sanki eski günlerdeki nickname gibi ayaz45 mesela :) tabi siz nasıl mutlu olacaksanız onu koymalısınız. Bu arada ben de kesinlikle bebeğin isminin anlamlı olmasına özen gösteririm.
ben bile cok heyecan yaptim seni dusunemiyorumcanim rahim agzini tikayan mukus kiminde azar azar atilmaya basliyor muhtemelen seninkide oyle. insallah saglikla kavusursunuzz
Cahilce bı soru olacak ama mukus akıntı mıdır?Ben de aynısını hissediyorum canım özellikle ayaktaysam. Hatta dün bütün gün bu bebek keseyi patlativerecek diye diye gezdimşeffaf mukus dediğini de geçen hafta doktora söyledim alttan muayene etti fitil kullanmam gerektigini soyledi. Gerçi neredeyse 1 haftadır kullanmama rağmen hala geçmedi her seferinde nişan filan mı acaba diye endişe ediyorum
Evet evet ayaktayken de cok oluyor cikip gelecek gibi :) benimki kati bir parca gibi geliyordu ama bizimki rahim agzini tikayan mukus bu acilma oldugu icin azar azar gelebilir icinde pembelik kirmizilik olmadikca sorun yok demisti. Bisey vermedi yani.
Cahilce bı soru olacak ama mukus akıntı mıdır?
Aynen öyle bi anne kadar içten bile davranamaz ki kv nasil rahat edeyim 10 dakika oturmaya gitsem diken ustundeyim yada o gelse yine diken ustunde oluyorum ne patavatsızlik yapacak diye bide orda o sanciyla o psikolojiyle nasil ugrasayim. Ama bugün esimle bi karar aldik ve doguma sadece ikimiz gidicez aileler dogumdan sonra gelicek insallah.Bu kv lerin herseye atlamasi ortak bir ozellik saniyorum. Annen varken ona noluyor. Benim ablam normal dogum yapti dogumdan sonra afedersin buyuk tuvaletini nasil olduysa tutamayip altina kacirdi. Ve kim temizledi tabiki annem. İnsan annesinden utanmaz cekinmez. kanamasi oldu annem ustunu degistrdi. Kv annesinden daha yakin olanlar var onlari tenzih ederek konusuyorum. benim icin gecerli degil. bu aralarda kendisine cok sinirliyim yazmadan gecemedim
ben bile cok heyecan yaptim seni dusunemiyorumcanim rahim agzini tikayan mukus kiminde azar azar atilmaya basliyor muhtemelen seninkide oyle. insallah saglikla kavusursunuzz
Mrb kızlar benimde dün muayenem vardı normalde 35+4deyim ama kizçemin kilosu 37.haftada çıktı 3000 Gr olmuş doktor yine çok önde gidiyor dikkat et yediklerine dedi bu gidişle 4 ü geçecek normal olamayacak falan diyobu Kasım bebisleri iri bebek olacak herhalde
Kontrolden geldim kızlar. Bebeğim 3 kilo 150 gr olmuş. 36 hafta 6 günlüğüz. Gelişimi öndeydi hep. Bir tek yine kol ve bacak azcık gerideydi. Ama o da sapmalı hesaplayınca denk oluyor. Bebeğim erken gelmezse doğum günümde sezaryen olacağım tam denk geliyor kasıtlı ayarlamadık yani :)
Kızlar biz isme karar veretmedik konu acmistim ama banlandim.
İki seçenek var şuan aklımız da aslında şunu belirteyim ben 2 isim istemiyorum ama koyduğumuz isim içinde anlam olsun istiyorum . Dinen de çocuk en azından belki ismini taşır diye düşünüyorum yanlış mı bilmiyorum .
Çınar olsun istiyorum ama eşimin de fikri önemli oda artık herkeste çınar ismi var dedi. Güzel ama eskisi kadar hoşuma gitmiyor dedi. Benim için çınarın anlamı sığınacak koca yürekli merhametli sadık bi ağaç diyebilirim. Onu düşünerek çınar çok istedim . Yanına selim koyalım dedik. Ama ikisi de 5 harfli ve büyük bi isim oldu . 7 harfli de soyisim. Optikleri nasıl dolduracak bu çocuk diyorum kendi kendime
Esime sonra ayaz nasıl dedim aklım ayaz da kaldı diyor . Ama ayaz in anlamı sadece popüler diye.koymak istemiyorum anlamı soğuk başka bi anlamı yok . Gel selim ayaz veya çınar ayaz koyalım diyorum . Siz dışarıdan bi göz olarak ne düşünürsnz. Fikirlerinizi istiyorum .kapı süsü ve çikolata siparişi vermek istiyorum artık
Ohh ne iyi etmissinBuraya yazdıktan sonra birden uyku bastirdi hemen yatağa girdim uyumuşum :))
Hebehubele canım normale döndü bi daha gelmedi
O yüzden sordum bugün anormal bi şey geldi benden ama çok adlandiramadigim için bakamadım mukus diyince acaba o mu diye düşündüm içimde bi kaç güne kadar doğum yapacakmışm hissi var dün geceden beri . Bu normal bi durum mu peki canım? Mukus habercisi Nisan falan olabilir mi yoksa panikleecek bişey yok muCanım evet akinti ama benim normal zamanda akıntım hep sıvı olur. Mukus deme sebebim afedersin de balgam gibi birşey geliyor
Bende dedim çınar ayaz olmuyor uymuyor dedi . Bu bile ne büyük stresmis:) sen ne yaptın canım gittin mi kontroleEvet biraz araştırınca öyle olabildiğini okudum hayırlısı artıkamin insaAllah canım
Kızlar geçen hafta ben de 36+6 ydim.bebek 3200 du.bana da bebeğe kilo aldirma dedibakalım bugun ne kadar olmuş
İkisi de uyumlu olmuş canimbiri senin dediğin olsun biri eşinin dediğin :)
Benim kv yi tarif etmissin birebirIlk torun degil ama yakin mesafe olarak ilk torun diger torunlari sehir disinda yasiyo. Bide esim evin tek erkek çocuğu bu yuzdende sözde cok hevesliler ama sadece sözde heves yani dogdugunda da sirf kv ön planda olmak icin dibimden ayrilmaz yani gercekten yardim ediyim yada gercekten torun sevdigi icin degil annemle inatlasmak icin yapcak aslinda kimseye haber vermeden gidip dogurup gelesimde var ama esim tek basina altindan kalkabilir mi onu bilmiyorumama Allah sanada sabır versin seninki daha zormuş hem yeni dogmus bebege göz kalemi sürmekte neyin nesiymis yazik ya alarji falan olsa
evet kahve leke yada sarimsi sumuk gibi mukus kivaminda deniyor canim. bende kontrole geldim simdi bklm bzmki napiyorCahilce bı soru olacak ama mukus akıntı mıdır?
Kızlar biz isme karar veretmedik konu acmistim ama banlandim.
İnşallah dururlar. En azından akrep burcu olsun diyorum erken gelecekse de. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?