2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kaynana olmanın altın kuralı demek ki rüyada bile huzur vermemek

Kızlar bugün kontrolden geldim ;
Şuan 36+4 üm.. bebek 3000 gr olmuş
Bizim bebiş hala dönmedi kafa yukarda dolaşıyor.. NST de bir ara sancı 100 çıktı. geçende öyle oldu ama ben sadece biraz kasılma hisssettim o kadar.
İlk defa çatı muayenesi oldum.... Benim gibi çok tedirgin olanlara söyleyeyim hiç korkulacak birşey değil öyle acı falan yok sadece biraz rahatsızlık hissi oluyor. Zaten doktor sizle konuşuyor, bu arada kendinizi kasmayın yeter kısa bir işlem...
Bana zaten senin çatında biraz dar, bebeğin kafasıda 2 hafta önde normalde biraz zorlanırsın... Ama aklın kalmasın diye seni çatala da oturttuk dedi...
Her ilk anne gibi bende normal doğum istiyordum Fakat haftaya kontrol verdi haftaya da dönmezse diğer haftaya sezeryan günü verecek...
Rabbimden hep hangisi hayırlısı ise onu diliyorum.. Bebeğin sağlığı , ve benim için ne iyi olacaksa o olsun diyorum artık...
Yoksa bebek ters kafa büyük Allah korusun normal doğumda neler yaşanabiliyor.... Bunda da bir hayır vardır diyorum...
Size sormak istediğim hastane sezeryanda 3 seçenek sunuyor.
Anestezili sezeryan, spinal sezeryan ve epüdral sezeryan.... ben dedim spinal ile epüdralin farkı ne ... Bayan epüdral in uyuşukluğu birgün daha fazla sürüyor anneler ağrı hissetmemek için onu istiyor dedi.. +500 tl...
Ben sanırım spinal olurum...
Bu spinal sezeryanda nasıl oluyor.. bazıları acı değil ama kesildiğini hissediyorsunuz falan demiş.. bilgisi tecrübesi olan var mı ..... Bu arada hastanen,n ücretleri 4,5 ayda 2200 den 3000 e çıkmışşşş maşallah yanii....

evet kahve leke yada sarimsi sumuk gibi mukus kivaminda deniyor canim. bende kontrole geldim simdi bklm bzmki napiyor
Anladm cnm peki ne yapmali böyle bi durumda hemen doktora gitmeli mi yoksa tekrar ederse mi gitmeli? Kontroller 1 haftaya indi ama zaman geçmek bilmiyor. İnşallah iyidir minik :)

Bencede dimi :) çok sevindim beğenmene aslında kalbindekinin onayı oldu :) minik çınarım olcak ♡
Kaynana olmanın altın kuralı demek ki rüyada bile huzur vermemek
Bn sevmediğim insanlarla görüşünce kasıyor muyum napiyorm gece rüyamda görmeye devam ediyorum nefesim sıkışmış şekilde uyanıyorum kötü kaynana olmak diyelim iyi si var mı bilmiyorum tabi :)

Teşekkür ederim canım. Sen bilgeyi nerden hatırlıyorsun? Bu grupta biri daha demişti ben de bilge koyuyorum diye, o sen miydin yoksa?

Benim kayınvalidem dünya iyisidir, var yani iyileri emin olabilirsiniz :) Ama benimkinin de iyi niyeti yoruyor beni bazen. Her şeye koşmak istiyor, her işi yapmak istiyor. Haftaya doğum iznine çıkıcam, eşim dedi annemi çağıralım gelsin yardımcı olsun sana diye. istemiyorum yalnız kalmak istiyorum ben biraz, bebeğimin eşyalarını kendim yerleştirmek istiyorum dedim. Neyseki anladı o da bu isteğimi.

Senin halı boyutu yorumundan sonra siparişi değiştirip büyük olan 133x190 olanı aldım. Teşekkür ederim önerilerin için :)

Ben de e perdeye baktım ama renk göründüğü gibi olmazsa diye tereddüt ettim, yatak odasında basit bi zebra vardı onun yerine eperde den blackout fon alacağım.

Şimdi kendimizi dinliyoruz ya ne sancılat çıkarıcağız kimbilir.. Bende mide den başlayan 20-30 sn lik serleşme/kasılma gibi bişey yaşıyorum arada daha aşağıya iniyor ama kasıklarda değil..Yalancı kasılmalar mı acaba? Daha muayene yapmadı beni açılmam var mı yokmu bilmiyorum hiç

Maşallah Allah daha iyi etsin inşallah. Çok güzel gerçekten.

Ben de e perdeye baktım ama renk göründüğü gibi olmazsa diye tereddüt ettim, yatak odasında basit bi zebra vardı onun yerine eperde den blackout fon alacağım.

Valla canım benim aldığım ürün bire bir çıktı hatta renkleri daha canlı daha güzel.. istersen mağaza ile iletişime geçebiliyorsun. orda farklı resimler isteyebilirsin. Ama her mağazanın sunduğu kalite aynı mı bilemiyorum. Ben liderperdeden aldım.

Teşekkür ederim. Eperdeden ben de yatak odası için blackout perde baktım hatta bugün yatın sipariş ederim. Senin perde geldi mi? Bi fotoğraf atar mısın?

Benim nefes sorunu biraz da burunla alakalı, kbb ci et var hafif de kemik eğri demişti, hamile kalmadan önce ameliyat olmadığıma bin pişmanım, havalar soğuyunca daha da bi tıkanır oldu, şaftı kaycak yüzümün elimle tutup germekten

Benim iştahım gitti midem çok bulanıyor uyuyamıyorum ağrı değil ama sıkıcı bi adet sancısı bacak zonklması gibi bu agrılar, tekmelerin yeri değişti şiddetlendi, biran evvel çıkartmak istiyorum içimden

canim kanama olursa direk gidilmeli
ama kahve leke yada sarimsi mukus kivaminda olursa buda nisan baslangici olabiliyor hemen gitmeye gerek duyulmuyor. dr.bilgilendirirsin. su gelmesi durumundada dusa girip gelebilirsindedi.su geldi diye hemen dogum olmayabiliyor . drum. sancilardada 5 dakikada 1 e dusunce gel dedi. hastanede cekmek o kasilmalari psikolojik olarak etkiliyor anne adayini evde rahat rahat dinlenin hafif seyler yeyip dusa girip gel dedi.
bizim pasa da buyumus cok iyi sukur

Teşekkür ederim. Eperdeden ben de yatak odası için blackout perde baktım hatta bugün yatın sipariş ederim. Senin perde geldi mi? Bi fotoğraf atar mısın?
Benim perde henüz gelmedi canım. En geç 24ünde kargoya verilecek yazıyor. Acelem de yok diye mağazaya yazıp sıkıştırmak istemedim. Güzel olsun da 10günde gelsin...

Sorma kuzum biz de 1 hafta önce kararlaştırabildik :)) ama hala ben de tek isim taraftarı olmama rağmen 2.isim koysam mı diye düşünüyorum eşimin istediklerinden.cunku bana 2.cocukta da ben koyucam isim diye trip atıyor 16.40 ya randevum canım

Bana kiloyla ilgili hiç olumsuz bir şey demedi . Ama tabi şekerim yok, sezaryen olacak doğum bir de ondan olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…