- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- 158
Ay iğrenç midem nasıl bulandı şuan. Nerelerin den ne uyduracaklarini şaşırdılar iyice. Bunlar hep aynı zihniyetten çıkma fikirler allah esirgesin . Neyse ki 2 haftada 1 anca görüyorum de çok sinir bozucu yapmıyor. Bide gülerek tatlı tatlı yapıyor ki eşim anlamasın . Önceden direk sokardı lafı kavga eder gibi eşim kızardı şimdi iki yüzlülüğün ustası olmuş yazıki diyorum koca kadın nelerle uğraşıyor.
Öyle gerçekten. Eşim bişey aklına yattı mı sonuna kadar arkasında durur .sanıyorDu ki eşim normal yaparsam tamamen ilişkiye girerken kasmam vajinismustan kalan az da olsa korkum gider . Ben kendim ikorkutuyorum ama öyle olmadığını anlattı m dengesiz kv ler bilmiyorum eline ne geçti.
aminn derim gerçekten gelinlerin hayatları zehir olmasın artık
Allah tan çabuk unutuyorum bu gece 2 saat uyudum kadın gece bile Rüyam geldir kabus gibi
Anladm cnm peki ne yapmali böyle bi durumda hemen doktora gitmeli mi yoksa tekrar ederse mi gitmeli? Kontroller 1 haftaya indi ama zaman geçmek bilmiyor. İnşallah iyidir minik :)evet kahve leke yada sarimsi sumuk gibi mukus kivaminda deniyor canim. bende kontrole geldim simdi bklm bzmki napiyor
Bencede dimi :) çok sevindim beğenmene aslında kalbindekinin onayı oldu :) minik çınarım olcak ♡Canım Ayazdansa bana Çınar ismi daha güzel geldi.. Çınar ağacı en sevdiğim ağaçtır. Bana da heybeti, ululuğu, dik duruşu çağrıştırır.. Çınar selim bence çok güzel.. Ayaz kulağa hoş ama mana olarak soğuk sadece... bence Çınar Selim çok güzel...:)
Kaynana olmanın altın kuralı demek ki rüyada bile huzur vermemek
Teşekkür ederim canım. Sen bilgeyi nerden hatırlıyorsun? Bu grupta biri daha demişti ben de bilge koyuyorum diye, o sen miydin yoksa?Çilek mobilyada baykuşlu seri vardı. Ordan halı perde ve lamba temin edebilirdiniz. Ama bence bunlar çok güzel. Ben toplama olan şeyleri severim şahsen. Duvar kağıdı çok güzelmiş :) ben de yaptırabilseydim keşke. Benim de her şey baykuşlu halı ayılıAllah için kimse de bu halı hiç buraya uymuş mu demedi. Biz de eşimle ilk girdiğimiz halıcıdan alıp çıktık. Minicik halı bile çok pahalı o yüzden dekorasyonuna en uygununu seçtik imkanlar dahilinde. Güle güle büyüsün Bilge’niz :)
Evet birlikte gitmek çok daha iyi olurduBeraber gidelim ya
Anladm cnm peki ne yapmali böyle bi durumda hemen doktora gitmeli mi yoksa tekrar ederse mi gitmeli? Kontroller 1 haftaya indi ama zaman geçmek bilmiyor. İnşallah iyidir minik :)
Bencede dimi :) çok sevindim beğenmene aslında kalbindekinin onayı oldu :) minik çınarım olcak ♡
Bn sevmediğim insanlarla görüşünce kasıyor muyum napiyorm gece rüyamda görmeye devam ediyorum nefesim sıkışmış şekilde uyanıyorum kötü kaynana olmak diyelim iyi si var mı bilmiyorum tabi :)
Senin halı boyutu yorumundan sonra siparişi değiştirip büyük olan 133x190 olanı aldım. Teşekkür ederim önerilerin için :)Canım benim mesleğim bu işler. Az çok anlarım, öncelikle sen kendi beğendiğini kafana yatanı yaptır boşver kim ne demiş, çünkü o evde yaşayacak olan sensin. Gelir gider gözüne batar istemeden yaptırırsan. Fikir verenleri dinlersen senin odada herşey baykuşlu olacak kuş cenneti gibi olacakdekorasyonda doğru olan herşeyi aynı alıp takım yapmak değil Kombin yapmaktır. Sen de buna odaklan. Duvar kağıdın çok güzel bence. Avize de öyle. Ama perdenin düz olması lazım yoksa çok yorar gözü.sen de düz almışsın zaten.halı ile de ilgili benim naçizane tavsiyem ben çocuk odaları için olan küçük halılardan almadım. Gittim royal halıdan toz çıkarmayan normal denizci serili aldım 120*180 cm. Keşke daha da büyük alsaymışım diyorum oğlan illa gidip parkeye oturuyor oyun oynarken üşütüyor. Bir de çocuk odası halıları çok kiri belli etmeyecek olmalı bence çok sık kirleniyorlar çünkü.
Ben de e perdeye baktım ama renk göründüğü gibi olmazsa diye tereddüt ettim, yatak odasında basit bi zebra vardı onun yerine eperde den blackout fon alacağım.Canım bence çok sade ve şık pastel renkler ben beyendim. ben fon perdeyi e perde den aldım... ve kumaşı çok kaliteli çıktı. iki fon bana 160 tl ye geldi.. orda bebek odası için çeşit var baykuşlu aylı yıldızlı bakabilirsin... Bence eşyalar sadece teferruat sen bebeğine odaklan... bir halının üzerinde de olsa onunla uzanmak vakit geçirmek , bu mucizeyi seyretmekten keyif almalıyız ... Ama biz bayanlar seviyoruz böyle süsleri püsleri.... herkesin zevki çok çok farklı sen kimseye kulak asma... sen baktığında beyeniyorsan hiç sorun yok.. Ayrıca düz fonda çok güzel rengide. benimki fazla cıvılcıvıl oldu oda göz yoruyor...
Halıyı nerden alıyorsun canım ?Senin halı boyutu yorumundan sonra siparişi değiştirip büyük olan 133x190 olanı aldım. Teşekkür ederim önerilerin için :)
Şimdi kendimizi dinliyoruz ya ne sancılat çıkarıcağız kimbilir.. Bende mide den başlayan 20-30 sn lik serleşme/kasılma gibi bişey yaşıyorum arada daha aşağıya iniyor ama kasıklarda değil..Yalancı kasılmalar mı acaba? Daha muayene yapmadı beni açılmam var mı yokmu bilmiyorum hiçHerkeste bi telas cok az kaldi artik ilk sorularimiz nasildii simdi sancilardan konusuyoruz :)
Ben de iki gundur soyle bisey yasiyorum belimde fln agri yok ama sanki iceriden bebek ittiriyor da rahmimden asagi dogru bir basinc hissediyorum. Daha once yasamadim anlamlandiramiyorum ama sanki bu basincla suyum patlicak gibi hissediyorum nedense. Asagi dogru oluyor ve bebek de o sirada kipir kipir oluyor. Dun bu sanci uc kez ust uste duzenli araliklarla geldi gecti. Acaba benim sancim da boyle mi diye dusundum ama 3.de durdu. Sizde de oluyor mu boyle bisey? Bu arada 1cm acilmam vardi son muayenemde. Bir de ara ara seffaf mukus geliyor.
Maşallah Allah daha iyi etsin inşallah. Çok güzel gerçekten.Benim kayınvalidem dünya iyisidir, var yani iyileri emin olabilirsiniz :) Ama benimkinin de iyi niyeti yoruyor beni bazen. Her şeye koşmak istiyor, her işi yapmak istiyor. Haftaya doğum iznine çıkıcam, eşim dedi annemi çağıralım gelsin yardımcı olsun sana diye. istemiyorum yalnız kalmak istiyorum ben biraz, bebeğimin eşyalarını kendim yerleştirmek istiyorum dedim. Neyseki anladı o da bu isteğimi.
Ben de e perdeye baktım ama renk göründüğü gibi olmazsa diye tereddüt ettim, yatak odasında basit bi zebra vardı onun yerine eperde den blackout fon alacağım.
Teşekkür ederim. Eperdeden ben de yatak odası için blackout perde baktım hatta bugün yatın sipariş ederim. Senin perde geldi mi? Bi fotoğraf atar mısın?Bibliyo canım gayet güzelm olmuş odası kızının. İlla aynı model mi olacakmış her şeyi yani, öyle de çok boğar bence. Fon düz, duvar kağıdı desenli, halı gayet sevimli, hepsi birbirinden güzel. Bayıldım, güzel günlerde ağız tadıyla kullanın
@aydingelini @mavila kızlar ben de yatak odamıza eperdeden blackout perde sipariş ettim, aynı zamanda fon olarak da kullanılıyor. Taşınınca eski evdeki perdem tam uymamıştı, eperdeden alınca gayet uyguna geldi. Heyecanla siparişimin gelmesini bekliyorum
Uyurken mesela uykundan uyandıracak şekilde karnın sıkışıyor canım. Daha doğrusu rahim kasılıyormuş o sıra, onu da bu şekil hissediyormuşuz. Anlamıyor olabilirsin, 80-90lara çıkıp sancısı hissetmeyenler varmış. Ben 30-40ları bile hissediyorum
Ayy nefes alamamak çok zor canım ya, breahte right filan denedin mi belki işe yarar
canim kanama olursa direk gidilmeliAnladm cnm peki ne yapmali böyle bi durumda hemen doktora gitmeli mi yoksa tekrar ederse mi gitmeli? Kontroller 1 haftaya indi ama zaman geçmek bilmiyor. İnşallah iyidir minik :)
Bencede dimi :) çok sevindim beğenmene aslında kalbindekinin onayı oldu :) minik çınarım olcak ♡
Bn sevmediğim insanlarla görüşünce kasıyor muyum napiyorm gece rüyamda görmeye devam ediyorum nefesim sıkışmış şekilde uyanıyorum kötü kaynana olmak diyelim iyi si var mı bilmiyorum tabi :)
Benim perde henüz gelmedi canım. En geç 24ünde kargoya verilecek yazıyor. Acelem de yok diye mağazaya yazıp sıkıştırmak istemedim. Güzel olsun da 10günde gelsin...Teşekkür ederim. Eperdeden ben de yatak odası için blackout perde baktım hatta bugün yatın sipariş ederim. Senin perde geldi mi? Bi fotoğraf atar mısın?
O yüzden sordum bugün anormal bi şey geldi benden ama çok adlandiramadigim için bakamadım mukus diyince acaba o mu diye düşündüm içimde bi kaç güne kadar doğum yapacakmışm hissi var dün geceden beri . Bu normal bi durum mu peki canım? Mukus habercisi Nisan falan olabilir mi yoksa panikleecek bişey yok mu
Bende dedim çınar ayaz olmuyor uymuyor dedi . Bu bile ne büyük stresmis:) sen ne yaptın canım gittin mi kontrole
Çınar’ın anlamı da güzel. :)Çınar selim olcak büyük ihtimalle ama eşime acaba haksızlık mi ediyorm dedi . Kulağa. Çınar daha hoş geliyor değil mi :)
Evet biraz araştırınca öyle olabildiğini okudum hayırlısı artıkamin insaAllah canım
Kızlar geçen hafta ben de 36+6 ydim.bebek 3200 du.bana da bebeğe kilo aldirma dedibakalım bugun ne kadar olmuş
İkisi de uyumlu olmuş canimbiri senin dediğin olsun biri eşinin dediğin :)
Bana kiloyla ilgili hiç olumsuz bir şey demedi . Ama tabi şekerim yok, sezaryen olacak doğum bir de ondan olabilir :)Evet biraz araştırınca öyle olabildiğini okudum hayırlısı artıkamin insaAllah canım
Kızlar geçen hafta ben de 36+6 ydim.bebek 3200 du.bana da bebeğe kilo aldirma dedibakalım bugun ne kadar olmuş
İkisi de uyumlu olmuş canimbiri senin dediğin olsun biri eşinin dediğin :)
Evet :)Teşekkür ederim canım. Sen bilgeyi nerden hatırlıyorsun? Bu grupta biri daha demişti ben de bilge koyuyorum diye, o sen miydin yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?