- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
çok geçmiş olsun canm inşallah cıkarsın bi an once dedıgın gibi son gunler ama zorluyo artıkAmin canım benim inşallah senin de ağrıların geçer hemencecik.
Allah tan annem kalacak.doğum sonrası falanda yanımda annem olacak. Ama ben onu biliyorum. Sabahın köründe hergün gelecek hiç bir işe elini sürmeyecek kenarda oturacak akşama kadar. Anneme üzülüyorum. Birde ona hizmet edecek.[/QUOTE]Geçmiş olsun annen icin canim. Benim annemde şeker hastası oldugu için en küçük stresten sekeri cikiyo birazda bu yuzden devre dışı biraktim. Yoksa ben dogurana kadar ya kaynanam yuzunden yada beni merak etmekten kesin cikar şekeri. En güzeli eşimle atlatmak olucak insallah geliriz bununda üstesinden
Bana yapilani bi yere kadar sineye cekerimde cocukla ilgili bisey olursa panter olurum vallahiValla bende sessiz görünürüm ama sadece dışardan sessizimdir oyle bi durumda kv ye papuc birakamam zaten lohusa psikolojisi diye bahanemizde var hakedene saldiririm valla
Abbo seninki daha fenaymis kiz benimki herseye atlar ama benimle yarismaz AllahtanAma bi tane dogursaydi fena da olmazdi tüm ilgi onun olsun yeterki benim cocuguma kafayi takmasin
Oy maşallah senin paşaya da. Cidden ufak olsa dert olmasa dert ama dedim ya çokta üzülmedim sağlığı yerinde maşallah :)) hemencik çıkar belki :)Adı Yusuf olanlar utangaç oluyor galibabizimki de sadece dudak gösterdi
2700 olmuş sıpa ama doktor inşallah 40 haftadan daha erken doğar yoksa seni çok zorlar dediiri olsa dert olmasa dert yani...
Yok canım gitmeZsin inşallah. Bide bizi ne zaman nstye sokacak bana hiç bişey demedi :)Bu arada doktor bana 37.haftada gel dedi. İlk doğumum tam 37 haftalık olmustu. Belki de direkt doğuma gideceğim artık ben
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım sağ salim kucağına al betüşüHolter takıldı canım 24saat ölçüm yapacakmış, eko ekg iyi çıktı çok şükür. Pazartesi de bu holterin sonucuna bakacak doktor. Ona göre ilaca başlayacakmış.
Amin kuzum inşallah :))Masallah yusuf ege ye saglikli olsunda minyon olsun koriste ufaktı dogum rahat olur senin icin
Oy maşallah betüşe ya Yusuf abilerine yetişiyo :))Betül Hanım da 2070gr, 45cm olmuş bu arada kızlar
Çok şükür minnoşumun sağlığı sıhhati yerindeymiş. Beni çarpıntım var diye kardiyolojiye yönlendirdi doktorum. Holter takıldı, evde yatıyorum şimdi
Yorma kendini lütfen canım ya, hastaneye gittin geldin zaten yorulmuşsundur...Oy maşallah senin paşaya da. Cidden ufak olsa dert olmasa dert ama dedim ya çokta üzülmedim sağlığı yerinde maşallah :)) hemencik çıkar belki :)
Seninki de seni zorlamayacak zaamanda gelsin inşallah
Yok canım gitmeZsin inşallah. Bide bizi ne zaman nstye sokacak bana hiç bişey demedi :)
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım sağ salim kucağına al betüşü
Amin kuzum inşallah :))
Oy maşallah betüşe ya Yusuf abilerine yetişiyo :))
Ay yat valla ben daha yeni oturabildim heryerim ağrıyo
Çok sag ol canım amiiiin.çok geçmiş olsun canm inşallah cıkarsın bi an once dedıgın gibi son gunler ama zorluyo artık
Yani sezeryan olursa dikişin üstüne gelirse sorun olur diye korkmuştum tmm ozaman teşekkür ederim
Yardımcı olabilecek yok muu? Ya da yaşayanKarnımda sertleşme oluyor daha sonra vajinama bir sızı iniyor kızlar nedendir sizce?
Oy maşallah senin paşaya da. Cidden ufak olsa dert olmasa dert ama dedim ya çokta üzülmedim sağlığı yerinde maşallah :)) hemencik çıkar belki :)
Seninki de seni zorlamayacak zaamanda gelsin inşallah
Yok canım gitmeZsin inşallah. Bide bizi ne zaman nstye sokacak bana hiç bişey demedi :)
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım sağ salim kucağına al betüşü
Amin kuzum inşallah :))
Oy maşallah betüşe ya Yusuf abilerine yetişiyo :))
Ay yat valla ben daha yeni oturabildim heryerim ağrıyo
Canım kasılman oluyor.önemli olan kasılmanın düzenli girip girmemesi şuan 35+2 haftalık hamileyim 9 gündür erken Doğum tehdidinden dolayı hastanede yatıyorum.lütfen ihmal etme doktorunu ara yada nst çekilebileceğin bir yere git belki yalancı kasılmadır boşyere strese girmezsin rahatlarsın.Yardımcı olabilecek yok muu? Ya da yaşayan
Ay öyle miCanım kasılman oluyor.önemli olan kasılmanın düzenli girip girmemesi şuan 35+2 haftalık hamileyim 9 gündür erken Doğum tehdidinden dolayı hastanede yatıyorum.lütfen ihmal etme doktorunu ara yada nst çekilebileceğin bir yere git belki yalancı kasılmadır boşyere strese girmezsin rahatlarsın.
Amin canım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza vaktinde alırız bebeklerimizi.Ay öyle mibilmiyordum kasılmanın bu olduğunu. Allah razı olsun bin kere. Rabbim seninde bin kere yardımcı yardımcın olsun zamanında kavuşun inşallah, tekrar Allah razı olsun, çok sağ ol.
Eşinle beraber yap kuzum bak zaten rahatsızsın. Bende yoruldum uzandım biraz bu seferde iki kolum zonklayarak ağrıdı. Akşama da çok çok yakın arkadaşımın sözü var hal toparlamaya çalışıyorum oraya gitmek için :)Yorma kendini lütfen canım ya, hastaneye gittin geldin zaten yorulmuşsundur...
Benim de yarın misafirim gelecek, bi dinlenip kalkmam lazım evi toparlamak için. Yerimden kalkabilmeye çalışıyorum
Çok sağol canımm :)RagnarLodbrok geçmiş olsun. Daha iyi olursun inşallah. Emira SY LezzetliCipetpet aydingelini maşallah bebişlerinize.
Zaten minicikmişsin ya bilmesem ilk görüşte asla hamile demem :)) depolarını iyi kullanıyo Yusuf paşa :) bende benmkini doldurdum gördüğün gibi ama sıpa istemiyo ne yapalımAmin inşallah canım zaten daha yusufa yerim kalmadı gibi hissediyorum sanki
Senin de çok şükür sağlığı iyi olsun da gerisi önemli değil gerçekten
Açıkçası ben istemem öncesinde de istemem sonrasında da. Güzel de anlaşsam da istemem hele ev işi yapmıyorsa hiç istemem..Doğumdan önce kv yaniniza gelsin ister misiniz?
Güzel anlaştığınız fakat pek ev işi yapmayan biri olsa ?
Kv doğuma 10 gün kala gelmeyi düşünüyor ben de bir şey diyemiyorum kararsizim doğumdan sonra yanında olsun istiyorum
Eşinle beraber yap kuzum bak zaten rahatsızsın. Bende yoruldum uzandım biraz bu seferde iki kolum zonklayarak ağrıdı. Akşama da çok çok yakın arkadaşımın sözü var hal toparlamaya çalışıyorum oraya gitmek için :)
Çok sağol canımm :)
Zaten minicikmişsin ya bilmesem ilk görüşte asla hamile demem :)) depolarını iyi kullanıyo Yusuf paşa :) bende benmkini doldurdum gördüğün gibi ama sıpa istemiyo ne yapalım
A Amanedenolmuyo kötülükten Allah esirgesin ne diyeyim . Kötü bi kayınvalide olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?