2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah tan annem kalacak.doğum sonrası falanda yanımda annem olacak. Ama ben onu biliyorum. Sabahın köründe hergün gelecek hiç bir işe elini sürmeyecek kenarda oturacak akşama kadar. Anneme üzülüyorum. Birde ona hizmet edecek.[/QUOTE]
Benimde annem dogumdan sonra gelip kalacak ve muhtemelen kv de her gun gel git yapacak ama şahsen ben anneme bide kv icin hizmet yaptirmam heralde yani oyle caydi kahveydi ya beraber yapsinlar yada hic bisey yok çünkü benim kv de de herseyi ayagina bekler ve ben o huyunu hic sevmiyorum

Valla bende sessiz görünürüm ama sadece dışardan sessizimdir oyle bi durumda kv ye papuc birakamam zaten lohusa psikolojisi diye bahanemizde var hakedene saldiririm valla
Bana yapilani bi yere kadar sineye cekerimde cocukla ilgili bisey olursa panter olurum vallahi [/QUOTE]
Valla benim kv bi kere sessiz gorse beni cocukla ilgili cocuguma torunu olarak degil çocuğu gibi davranir beni hic yaklastirmaz heralde firsatini bulursa o yuzden dişleri erken gostermek lazim benim kv ye

Abbo seninki daha fenaymis kiz benimki herseye atlar ama benimle yarismaz Allahtan Ama bi tane dogursaydi fena da olmazdi tüm ilgi onun olsun yeterki benim cocuguma kafayi takmasin
sebepsiz yere 1.5 aydir benimle küs. Acikcasi isime geldi kafam rahat. simdide dogum yaklasti annem geldi hergün esime beni soruyor. bende orali degilim hic konusmuyorum konusmayida düsünmüyorum. Eslerimizle aramiz iyi olsunda gerisi teferruat. allah yuvalarimiza huzur versin kimsenin bozmasina firsat vermesin insallah. Yoksa benim onun cevirdigi dolaplara gercekten aklim ermiyo ugrasamiyorum [/QUOTE]
Valla ne guzel küsmüs kafan rahat eder ah bide benimki küsse benim kv sagolsun nisan surecimde dugun zamani söz zamani herseyi burnumdan getirdi hic bir sey istedigim gibi olmadi ve onun yuzunden aylar önce rezerve ettiğimiz bal ayinada gidemedim hala yuzsuz yuzsuz hic bisey olmamis gibi davraniyo bu yuzden birazda bu yuzden sanirim cocugumdan hatta hayatimdan olabildigince uzak tutmaya calisiyorum

Adı Yusuf olanlar utangaç oluyor galiba bizimki de sadece dudak gösterdi
2700 olmuş sıpa ama doktor inşallah 40 haftadan daha erken doğar yoksa seni çok zorlar dedi iri olsa dert olmasa dert yani...
Oy maşallah senin paşaya da. Cidden ufak olsa dert olmasa dert ama dedim ya çokta üzülmedim sağlığı yerinde maşallah :)) hemencik çıkar belki :)
Seninki de seni zorlamayacak zaamanda gelsin inşallah
Bu arada doktor bana 37.haftada gel dedi. İlk doğumum tam 37 haftalık olmustu. Belki de direkt doğuma gideceğim artık ben
Yok canım gitmeZsin inşallah. Bide bizi ne zaman nstye sokacak bana hiç bişey demedi :)
Holter takıldı canım 24saat ölçüm yapacakmış, eko ekg iyi çıktı çok şükür. Pazartesi de bu holterin sonucuna bakacak doktor. Ona göre ilaca başlayacakmış.
İnşallah kötü bişey çıkmaz canım sağ salim kucağına al betüşü
Masallah yusuf ege ye saglikli olsunda minyon olsun koriste ufaktı dogum rahat olur senin icin
Amin kuzum inşallah :))
Oy maşallah betüşe ya Yusuf abilerine yetişiyo :))
Ay yat valla ben daha yeni oturabildim heryerim ağrıyo

Yorma kendini lütfen canım ya, hastaneye gittin geldin zaten yorulmuşsundur...

Benim de yarın misafirim gelecek, bi dinlenip kalkmam lazım evi toparlamak için. Yerimden kalkabilmeye çalışıyorum

Yani sezeryan olursa dikişin üstüne gelirse sorun olur diye korkmuştum tmm ozaman teşekkür ederim

Ben De sezeryan olacam canım ben hamilelik kilodu da almadım hep büyük beden yüksek belli kilotlar aldım onlardan kullanicam gayet rahat.
Inan hamilelik kilodu olsun doğum sonrası kilot olsun sadece adına para veriyorsun hemde iki üç kat. pek bir farkı yok benimkilerden

Amin inşallah canım zaten daha yusufa yerim kalmadı gibi hissediyorum sanki

Senin de çok şükür sağlığı iyi olsun da gerisi önemli değil gerçekten

Yardımcı olabilecek yok muu? Ya da yaşayan
Canım kasılman oluyor.önemli olan kasılmanın düzenli girip girmemesi şuan 35+2 haftalık hamileyim 9 gündür erken Doğum tehdidinden dolayı hastanede yatıyorum.lütfen ihmal etme doktorunu ara yada nst çekilebileceğin bir yere git belki yalancı kasılmadır boşyere strese girmezsin rahatlarsın.

Ay öyle mi bilmiyordum kasılmanın bu olduğunu. Allah razı olsun bin kere. Rabbim seninde bin kere yardımcı yardımcın olsun zamanında kavuşun inşallah, tekrar Allah razı olsun, çok sağ ol.

Ay öyle mi bilmiyordum kasılmanın bu olduğunu. Allah razı olsun bin kere. Rabbim seninde bin kere yardımcı yardımcın olsun zamanında kavuşun inşallah, tekrar Allah razı olsun, çok sağ ol.
Amin canım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza vaktinde alırız bebeklerimizi.

Yorma kendini lütfen canım ya, hastaneye gittin geldin zaten yorulmuşsundur...

Benim de yarın misafirim gelecek, bi dinlenip kalkmam lazım evi toparlamak için. Yerimden kalkabilmeye çalışıyorum
Eşinle beraber yap kuzum bak zaten rahatsızsın. Bende yoruldum uzandım biraz bu seferde iki kolum zonklayarak ağrıdı. Akşama da çok çok yakın arkadaşımın sözü var hal toparlamaya çalışıyorum oraya gitmek için :)
RagnarLodbrok geçmiş olsun. Daha iyi olursun inşallah. Emira SY LezzetliCipetpet aydingelini maşallah bebişlerinize.
Çok sağol canımm :)
Amin inşallah canım zaten daha yusufa yerim kalmadı gibi hissediyorum sanki

Senin de çok şükür sağlığı iyi olsun da gerisi önemli değil gerçekten
Zaten minicikmişsin ya bilmesem ilk görüşte asla hamile demem :)) depolarını iyi kullanıyo Yusuf paşa :) bende benmkini doldurdum gördüğün gibi ama sıpa istemiyo ne yapalım

Açıkçası ben istemem öncesinde de istemem sonrasında da. Güzel de anlaşsam da istemem hele ev işi yapmıyorsa hiç istemem.. eşimle herşeyi hallettik bugüne kadar çok şükür kendi anneme de ihtiyacım olunca seni çağıracağım dedim. Ilk 3 ay doğum izninde olacağım önce annem gelir eşim babalık izninde zaten yanımda sonra yıllık alır vs sonra annem gelir gider ben ise başladığımda mecbur gelecek zaten...bende durumlar böyle canım huysuzum galiba

Valla ben salihte 13 kilo almıştım minnoş bise oldu bunda 5 kilo aldım ama bu tombiş olacak gibi her çocuk kendine has oluyor demek ki anneyle alakalı degil...

Ayrıca sen de çok tatlış bı hamişsin hiç öyle çok kilo almis gibi filan gorunmuyorsun ki bı zahmet artık alalım yani neredeyse 8bucuk aylık olmusuz
malesef ben bu hamileliğimde salihin peşine koşmaktan ne yedigimden anlıyorum ne oturdugumdan anlıyorum... İlk gebeligi olanlar yemenin de dinlenmenin de tadını çıkarsın valla

Özellikle de sen Yusuf Ege dogmadan azıcık dinlen gerçekten hasta halinle bir de söze mi gideceksin

Bizimde yarın eşimin çok yakın arkadasının var düğünü biz istanbul kartaldayız duğun yeri beykoz teknede olcak rezerveli gidiliyo. Gidemem filan demiştim ama onca karı kızın içine kocamı yanlız gondermekde hiç içime sinmedi ! Çocukla ben kalcam evde o gidecek ohhhh kv ler gitmeyecekti normalde onlarda gidiyolar özel arabalarıyla gideceklermiş ole olunca olabılır dedim. Herkes gidecek bana bısey olsa kim ilgilencek acaba Bende gidicem napıyım

A Amanedenolmuyo kötülükten Allah esirgesin ne diyeyim . Kötü bi kayınvalide olmak istemem

Kesinlikle bende istemem . Gerce sadece kötü kaynana değil kötü gelin olmayı da istemem . Benim 2 erkek kardeşim var henüz evli değiller. Abim nisan attı mesela . Sebebi kızın bizi kıskanması, abimin benimle görüşmesini istememesi, annemle samimi olmasını istememesiydi. Ki bu olayların basite indirgenmiş özeti . Sadece kaynana değil yani kötü gelin de olmamak lazım. Rabbim herşeyin hayırlı olanını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…