2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkürler cevaplarınız için Kozmogirl17

Arkadaşlar merhaba ben de kasım annesi olacağım inşallah uzun zamandır giremedim önceden takip ediyorum ama yazamamıştım bebişlerine kavuşanlar olmuş hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsünler darısı bizlerin başına:) ben de 36. Haftadayım dünden beri belimde hiç geçmeyen ağrı adet sancısından biraz daha şiddetli karnımda sürekli gelen sertleşme var dün gece de kaşıklarıma 1-2dk süren ağrılar girdi tam geçmek üzereyken yine geliyor ama dayanılmayacak gibi değil doktorum Doğum sancısı olsa anlarsın zaten demişti ama sürekli olunca merak etmeye başladım 1 saattir yine var tecrübeli olan arkadaşlar acaba Doğum sancısı olabilir mi ya da endişelenmem gerekir mi sizce? Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Merhaba canım Doğum sancısı benim sürekli artmıştı şiddeti yani hiç geçmemişti. Aralıkları da düzenli oluyor ve sancı süresi artıyor

Benim bi kaç gündür karnım aşağıya indi sanki. Oğlumda da hiç yerinde durmuyodum 37de bebek kanala indi ve Doğum yaptım. Şimdi de kanala iniyo sanki ama daha 33+4üm ultrasona göre. Merak ettiğim bebek kanala indikten sonra sezaryen olma ihtimali yok dimi? Peki 36dan önce normal Doğum ihtimali var mı? Benim bildiğim yok

asla asla asla. Ne kadar iyi anlaşırsan anlaş gözüne batar. Ki pek iş yapmayan biriyse doğumdan sonrada kalmasını istemem gerek yok fazladan 1 kişiye

Amin haklısın. Ama bazen kötü gelin olmaya zorluyorlar . Ben saçma buluyorum eşim kısıtlar mesela beni aileme karşı. Ben bi kere daha kısıtlams değilim kısasa kısas yapmış değilim Allahtan korkarım aile.konusunda. ama annesi sürekli doldurur bana karşı annesinin gerçek yüzünü görmesini isterdm. Senelerce bak.annen böyle diyor sence doğru mu dedim kötü yine ben oldum . Arkamdan ne iftiralar attılar. Eşim aileme gelmez sebepsiz yere . Ama ailesiyle hee dakika herşeyi yapalım hep onlarla bir yere gidelim ister. Benim suçum sadece biz evlendik ikimiz bir aileyiz kendi kararlarımızi kendimiz verelim peşlerinde takılıp hep onların dediğini yapmak zorunda değiliz. Nasıl benm anne babamın lafı geçmiyorsa evimde ben buna izin vermiyorsam sende verme oldu . Beni aileme göndermedi. Sadece iki kere ailesine 3 hafta gitmemezlik yaptım. Ama hep kötü gelin ben oldum . Terbiyesiz oldum ağzıma. çip laf cevirmisligim yok bağırmış cagirmisligim yok saygisizlk kesinlikle yok . Ama beni mahvettiler hakkımı helal etmiyorum . Şimdide yalan san yüzüme gülüyor kayın valide hamile kaldıktan sonra ayiramayacagini anladı bzi

İkinci gebeliklerde karın daha geç aşağıya inermiş diye okudum. Ayrıca bebeğin kafası kanaldayken doğum sezaryen oluyor diye biliyorum yani benimki tam pozisyondaydı çünkü yüzü bile görünmüyordu. Sırtıma dönüktü yüzü. Bir de 36 öncesi normal niye olmasın oluyor. 28 haftalık bayanı normale alacaklardı bugün hastanede. Açılması varmış çünkü.

İyi akşamlar kızlar hepinize... hatırlarsanız geçen hafta bebeğim 10 günde 135 gram almış diye üzüldüğümü
Belirtmiştim bu hafta gittim yine bu kez 3000 olmuş yani bir haftada 500 gram almış sata göre 34+5 im ama ultrasonda 36+3 kafam çok karışık sata göre Doğum olsa 4ü bile geçer normal Doğum yalan olur ultrasona göre çok mu normal olan ne

Bence dengeler ilerde. Benim de sizin gibiydi. Bi küçük bebişti şimdi normal bebiş. Sizin de boy atarsa kilosunu dengeler. Tabi en iyi doktorlar bilir :)

Eşim sağolsun süpürdü canım, ben de tuvalet mutfak çamaşır suyu vs yaptım, bir de topladım evi, son hastane çantasına koyulacaklarım vardı, onları koyup hazırladım filan. Sadece evi silip toz almak kaldı, onu da yarın yaparız dedim çok yüklenmiş olmamak için.

Ya canım sen ne kadar abartıyorsun kilonu, fıstık gibisin maşallah 8buçuk aylık hamilesin ve o kadar göstermiyorsun ki biz senin sen olduğunu ilk başta anlamadık bile  komşunu sen sandık ki kızcağız da daha 15haftalık gebeymiş

Sözde de yormasaydın kendini. Ben iki iş yaptım diye belim pert olmuş durumda şu an

Kızlar doğumu sat a goremi yoksa USG ye goremi yapiyorlar eğer sezeryansa yada normalse hangisine göre beklemek doğru oluyor

Kızlar hastaneye hamile külotu mu götürücez yoksa normal külot mu sezeryan yada normal doğum olursa farkediyomu

Ben normal külot koydum yanıma.kanamayi kontrol ettikleri için altıma bsy giydirilmedi.bebek bezi koyuyor hemşireler altıma. Hasta kulodu iyi ki almamisim.bezi hemen çekip yenisini koyuyorlar.

S Sevdeeee1 canım ne yaptın geldi mi bebiş :)

Geldi teyzesi .bakmalara doyamıyorum
Darısı sizlerin başına

Benim de kanaldaydi.bugun sezaryen oldum

Hayırlı olsun canım  sağlıcakla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…