2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktora bi görün istersen canim belki sancilarin baslamistir. Benim o kadar siddetli olmuyor agrim hafif hafif giriyor kisa sürüyor

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün

Selam cnm bebişin sarılık değerine baktılar mı hastane de? Bana her bebekte bakmıyoruz dendi gerekli olanlarda bakıyorlarmış bizim hastane siz de öyle mi

Görümcem gelmişti sagolsun o yapti çoğu işi ama evin duzenini bilmeyince ister istemez bana da iş düşüyor. Dun bitti şükür işler artık dinlenicez inşallah

Sağol cnm benim günler çok çabuk geçiyor cnm yaa (ağustos hariç) biraz daha dursa keşke. Hareketlerini özleyecem diye elimden geldiği kadar video çekiyorum. Tabi bu heyecanda ayrı güzel Allah izin verirse yarın bu saatlerde oğlum doğmuş olacak hepimiz sağlıkla atlatalım inşallah sen nasılsın Betül nasıl. Yusuf bey de iyidr inşallah kuzencikler yaa

Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Selam cnm bebişin sarılık değerine baktılar mı hastane de? Bana her bebekte bakmıyoruz dendi gerekli olanlarda bakıyorlarmış bizim hastane siz de öyle mi
Bizim hastanede hepsine baktılar benle ayni gun dogum yapan bayani taburcu etmediler mesela çünkü bebeği sarılık olmuştu. Bizimkinin değeri doğumun erttesi gun 6 lardaydi 3. Gun 10 olmuş 12 nin alti normal dediler cuma yeniden gittik orda da olctu doktor ama bana kac olduğunu söylemedi pazartesi yeniden kontrole çağırdı. Bebek kucuk ya ilk basta tam ememedi uyumaktan aslinda değeri hastanede yatacak kadar değil ama yine de dikkat edin dediler çünkü bazen cildi sarı görünüyor.

Çok şükür ya, her aşaması başka güzel canım ya. Hamileliği özleyeceğiz, o kesin zaten ama kucağımızda olmaları da bir başka güzel olacak inşallah. Karınlarını doyurmak, cennet kokularını doyasıya koklamak..

Bizim kuzenler iyiler çok şükür tüm hazırlıkları bitirdik elhamdulillah, beklemeye başladık. Ablamın eğer ikincisi de ilki gibi olursa 2haftası filan kaldı, heyecan dorukta anlayacağın bizde de

Gecmıs olsun cnm . Bende koltukları ve yatak odamdaki yatağımı yıkatıcaktım artık bende obur hafta sonuna yıkatmaya karar verdım. Diğer hafta içide temizliğimi yaptırcam. Daha kendi temizliğim var dün eşime dedim ki doğurdum doğurcam temızlıkten ne haber olece duruyorum kaç aydır dedım lazerliyim allahtanda çok değil eldivenle alıyodum ama sımdı goremıyorum ki aynayla fılan halletcem onuda. Ama çokda kasım 13 e yakın tarıhlere bırakmıcamZ
Koltuk yıkama ay sonuna
Temizliğe kasım başı ilk hafta içinde
Kendi temizliğimde gene ilk haftasının sonu esım cocuga bakarken yaparım. Çantam fılan hazır başka işim yok. Yazlık kışlık değişiminide yaptım dolaba. Çocukların dolapları ve evin diğer dolap içleride düzgün. Tabiii daha oğlumun erken kutlanması gereken doğum gunu var bide . Oyy oyyy ikiye bölünsem bi tarafım bıseylerı bi tarafım bişeyleri yapsa ne iyi olurdu . 20 gün kaldı hangi gune ne sığcak bakalım .

Kesinlikle bizden kotusu yok gozlerinde hamileligimi bile esimle mutlu geciremedim hep onlar yuzunden üzüntü yaaiyorum hep yalnizim

Ahh bi gorsen anlamaz zor bir insan bana surekli git diyor onlara bsey dedigim zaman bni hic dusunmuyor hamile halimle bile evime misafir cagircam annesini arayip ona soruyor bana deil de yapilacak seyi delirmk uzereyim hamileligim burnumdan geldi artk

Doğum yapan arkadaşlar rabbim saglikla anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Darisida biz geride kalanlara inşallah hayirlisiyla. Sarılık olan bebislerede acil sifa versin rabbim. Ya kizlar topigimizin konusu degil ama sizden baska öneri alabilcegim bi yerde gelmedi aklima kusura bakmayin konu ve topik dısı bi sorum olucak ama artik ben dusunmekten erken dogurcam diye korkar oldum en iyisi topigimizden fikir alayim dedim bizim evlilik yildönümumüze 10 gün kaldi ve ben hala ne yapsam ne alsam bulamadim bide ilk yıl olunca daha özel olsun istiyorum. Hic bi fikir gelmedi aklima ne hediyeyle ilgili nede hazirlikla ilgili fikri olan paylasirsa cok sevinirim. Tekrar kusura bakmayin topigin amaci dısında bi soru olduğu icin

Bebeği o gün doğur süper hediye olur canım

Bence de bu Yıl ki en güzel hediye bebeğin zaten. Bi de o gün doğurursan tam olur

Bizde bakmadılar biraz tedirgin oldum yarın kontrolü var olmadı bakmalarını söylerim.
Elinle tenine bastırınca renk ne kadar sarı ise değer o kadar yüksek oluyor ilerledikçe göz beyazı ve göbek çevresinde de sararma oluyor bunları kontrol edebilirsin cnm

Tabi her dönemi ayrı güzel olacak bebişlerimizin. Bir önceki zamanlarını özleyeceğiz orası kesin. Anı yaşayalım en iyisi maşallah siz zaten herşeyi vaktinde hallettiniz cnm. Benim gibi tembellik yapmadınız. Benim de herşeyiö halloldu tabi Allaha şükür hayırlısı ile vakti saatinde gelir inşallah cnm emiranın da az kalmış

Biz 4. Yılı cuma günü geride bıraktık ha ne mi yaptık gene pc başında elinde oyun konsolu, ben Bu halimle uzanmışım yalnızım... adamın umrunda değilim sanki yani bizde kaide değer birşey olmadı ama Doğum o güne denk gelseydi iyi olurdu katılıyorum diğer arkadaşlara da... o değil de insan bi kuru çiçek neyim getirseydi

Gerçekten mi ben 36dan önce normal olmuyo biliyodum şaşırdım cankm çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…