Doktora bi görün istersen canim belki sancilarin baslamistir. Benim o kadar siddetli olmuyor agrim hafif hafif giriyor kisa sürüyorakıntı vardı geçen hafta cuma kontrole gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi . İlaç verdi o geceden sonra çok az ve arada geliyor iltihap
Bu cuma da arkadaşlar bahsettiği gibi mukusa benzer bi akıntım oldu bu günde sanki rahim yirtiliyor gibi bı ağrı oldu geçmedi hala şuan da hala ağrım var şiddetli değil bebek hareketli şükür korkmuyorum ama yüreğim de ağzımda bir yandan
Bencede insan evladıyiz. Biri olmasa biri yetişiyor demek ki. Eşinin de faktörü çok önemli. Eşim onlar bana kufretse senin kendi kuruntn der yanlış anladın der. Ben bakın anne bu şekilde yapıp yanlış hareket edip aramızı aciyosunuz oğlun senden etkileniyor evimizde sizin yüzünüzden günlerce hatta aylarca kırgınlık oluyor benimle.konuşmuyor soğuk davranıyor beni ne kadar şikayet ediyorsanız her günüm burnumdan geliyor . Ben size napiyorum neyimi gördünüz diyorum . Cevap hep aynı uzaksın ve soğuksn. Ne yapmamı istiyorsunuz diyorum . Ayrı evim ayrı barkim ayri. Heves ediyomus her yere benimle gitmek istiyormuş . Ben ona gidip hepara onunla zaman geçireyim. O bana gelsin hep zaman geçireyim istiyormuş. Bana kahve içmeye gelrmiyormud. Niye gelemiyorsun kaç kere kovdum veya surat astım hastayken bile hizmetini hürmetine ederim yalan mı diyorum. Yok onda doğrusun diyor . Ee o zaman niye öyle yapıyormuşum gibi davraniyisun cevap yok .benim annem babam anne baba değil mi oğlun gitmemi isteniyor ben her gidişimde kavga ediyorum. Sanki silmek zorundaymışım gibi diyorum cevap yok . Sonra da gençsiniz hayatınızı zehir etmeyin bosanin oluyor çıkıp gidiyordu . Biz seçerek evlendik kadın eşimi öyle bi hale getirdi ki eşim beni yılan görüyor bildiğin. Kıymet bilmiyorlar allah büyük diyorum bi gün n gösterir elbet gerçek yüzünü. Allah büyük bi gün beni selameye elbet kavuşturur. Çocuguma yoğunlaştım. Tek istediğim sağlam ayakları yere basan güçlü bi anne olmak . Ve böyle kayinvalide olmak.
j
Tıpa tıp aynısı benim de eşim. Aylar a bile konuşmadığı oluyor . Annelerine bu kadar düşkün ve gözü kapalı nasıl yetiştiriliyorlar şaşırıyorum resmen bağımlılık. İş eş te bitiyor. Evde eşin adaletli olsa . Saygı çerçevesinde eleştirdiğin zaman evet sen haklısın yada annem haklı bak diyebilse çok daha güzel olacak herşey ama zehir ediyorlar hayatımzi. Sadece bizi kötü bilerek geçirip huzur bozuyorlar
Gözün aydın allah analı babalı büyütsünBen normal külot koydum yanıma.kanamayi kontrol ettikleri için altıma bsy giydirilmedi.bebek bezi koyuyor hemşireler altıma. Hasta kulodu iyi ki almamisim.bezi hemen çekip yenisini koyuyorlar.
Geldi teyzesi .bakmalara doyamıyorum
Darısı sizlerin başına
Benim de kanaldaydi.bugun sezaryen oldum
Selam cnm bebişin sarılık değerine baktılar mı hastane de? Bana her bebekte bakmıyoruz dendi gerekli olanlarda bakıyorlarmış bizim hastane siz de öyle mivalla emzirirken uyuyup kalıyorum o derece zordayım. Korkuyorum bebise bişey falan olur diye.
LezzetliCipetpet canım bebekte sarılık var hastaneye yatacak seviyede değil ama bazen surati falan baya sari görünüyor oyuzden takipteyiz ve sık sık emzirmem gerekiyor saat kurup kalkıyorum ve zorla bebeği uyandırıp emziriyorum. Dogum da aniden olunca evin de isleri bitmedi uyanikken de onlari halletmeye calisiyorum beni baya yorgun düşürdü. Su sarilik mevzusunu atlatsak rahatliycam imsallah
Görümcem gelmişti sagolsun o yapti çoğu işi ama evin duzenini bilmeyince ister istemez bana da iş düşüyor. Dun bitti şükür işler artık dinlenicez inşallahMaşallah minige içim kaynadı. Kendini çok yorma .acele etme iş yavaş yavaş yapılır esin yardımcı olamıyor mu temizlik konusunda yavaş yavaş her gün 1 işini yapsa? Cam dolap koltuk vs aslında erken geliyorsa 1 günlük iş. Evin büyük mi bilmiyorum tabi ama sana da yazık. Bu ara da sarılık geçer inşallah bir an önce her bebek ye olan bişeymis diye duymuştum.
Ne güzel canım, çok az kalmış kavuşmanızaCuma günü inşallah sen de doğum yapan arkadaşlarımız gibi sağlıkla alırsın kucağına
İyi yapmışsın canım, kalabalıksa zaten 8buçuk aylık gebeyi de yerinden kaldırmasınlar
Bizim kız da geçen hafta hiç kilo almamıştı, yani ben 1kilo almıştım, bu 1 kilonun sadece 100grını bebek almıştı. Bu hafta ben 300gr aldım, bebekse 300grın hepsini almış. Canı ne isterse onu yapıyor gerçekten, elimizde değil ki besleyebilmek
Ya çok heyecanlandım okurken, yarın inşallah güzel haberini de verirsin canımSağ sağlim kucağınıza alın, bol sütlü az gazlı günleriniz olsun inşallah
Geçmişler olsun canım, emzirmek en büyük ilacı sarılığın ama emzirebilmek için de dinlenmen lazım. İşler için imkanın varsa yarım günlük de olsa bir yardımcı alsan aslında seni çok rahatlatır ya da izin gününde eşin yapsa... Sen bebeğinden başka bir şey düşünme, işler elbet hallolur, kendini yorma lütfen...
Bizim hastanede hepsine baktılar benle ayni gun dogum yapan bayani taburcu etmediler mesela çünkü bebeği sarılık olmuştu. Bizimkinin değeri doğumun erttesi gun 6 lardaydi 3. Gun 10 olmuş 12 nin alti normal dediler cuma yeniden gittik orda da olctu doktor ama bana kac olduğunu söylemedi pazartesi yeniden kontrole çağırdı. Bebek kucuk ya ilk basta tam ememedi uyumaktan aslinda değeri hastanede yatacak kadar değil ama yine de dikkat edin dediler çünkü bazen cildi sarı görünüyor.Selam cnm bebişin sarılık değerine baktılar mı hastane de? Bana her bebekte bakmıyoruz dendi gerekli olanlarda bakıyorlarmış bizim hastane siz de öyle mi
Çok şükür ya, her aşaması başka güzel canım ya. Hamileliği özleyeceğiz, o kesin zaten ama kucağımızda olmaları da bir başka güzel olacak inşallah. Karınlarını doyurmak, cennet kokularını doyasıya koklamak..Sağol cnm benimgünler çok çabuk geçiyor cnm yaa (ağustos hariç ) biraz daha dursa keşke. Hareketlerini özleyecem diye elimden geldiği kadar video çekiyorum. Tabi bu heyecanda ayrı güzel Allah izin verirse yarın bu saatlerde oğlum doğmuş olacak hepimiz sağlıkla atlatalım inşallah sen nasılsın Betül nasıl. Yusuf bey de iyidr inşallah kuzencikler yaa
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gecmıs olsun cnm . Bende koltukları ve yatak odamdaki yatağımı yıkatıcaktım artık bende obur hafta sonuna yıkatmaya karar verdım. Diğer hafta içide temizliğimi yaptırcam. Daha kendi temizliğim varvalla emzirirken uyuyup kalıyorum o derece zordayım. Korkuyorum bebise bişey falan olur diye.
LezzetliCipetpet canım bebekte sarılık var hastaneye yatacak seviyede değil ama bazen surati falan baya sari görünüyor oyuzden takipteyiz ve sık sık emzirmem gerekiyor saat kurup kalkıyorum ve zorla bebeği uyandırıp emziriyorum. Dogum da aniden olunca evin de isleri bitmedi uyanikken de onlari halletmeye calisiyorum beni baya yorgun düşürdü. Su sarilik mevzusunu atlatsak rahatliycam imsallah
Kesinlikle bizden kotusu yok gozlerinde hamileligimi bile esimle mutlu geciremedim hep onlar yuzunden üzüntü yaaiyorum hep yalnizimakıntı vardı geçen hafta cuma kontrole gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi . İlaç verdi o geceden sonra çok az ve arada geliyor iltihap
Bu cuma da arkadaşlar bahsettiği gibi mukusa benzer bi akıntım oldu bu günde sanki rahim yirtiliyor gibi bı ağrı oldu geçmedi hala şuan da hala ağrım var şiddetli değil bebek hareketli şükür korkmuyorum ama yüreğim de ağzımda bir yandan
Bencede insan evladıyiz. Biri olmasa biri yetişiyor demek ki. Eşinin de faktörü çok önemli. Eşim onlar bana kufretse senin kendi kuruntn der yanlış anladın der. Ben bakın anne bu şekilde yapıp yanlış hareket edip aramızı aciyosunuz oğlun senden etkileniyor evimizde sizin yüzünüzden günlerce hatta aylarca kırgınlık oluyor benimle.konuşmuyor soğuk davranıyor beni ne kadar şikayet ediyorsanız her günüm burnumdan geliyor . Ben size napiyorum neyimi gördünüz diyorum . Cevap hep aynı uzaksın ve soğuksn. Ne yapmamı istiyorsunuz diyorum . Ayrı evim ayrı barkim ayri. Heves ediyomus her yere benimle gitmek istiyormuş . Ben ona gidip hepara onunla zaman geçireyim. O bana gelsin hep zaman geçireyim istiyormuş. Bana kahve içmeye gelrmiyormud. Niye gelemiyorsun kaç kere kovdum veya surat astım hastayken bile hizmetini hürmetine ederim yalan mı diyorum. Yok onda doğrusun diyor . Ee o zaman niye öyle yapıyormuşum gibi davraniyisun cevap yok .benim annem babam anne baba değil mi oğlun gitmemi isteniyor ben her gidişimde kavga ediyorum. Sanki silmek zorundaymışım gibi diyorum cevap yok . Sonra da gençsiniz hayatınızı zehir etmeyin bosanin oluyor çıkıp gidiyordu . Biz seçerek evlendik kadın eşimi öyle bi hale getirdi ki eşim beni yılan görüyor bildiğin. Kıymet bilmiyorlar allah büyük diyorum bi gün n gösterir elbet gerçek yüzünü. Allah büyük bi gün beni selameye elbet kavuşturur. Çocuguma yoğunlaştım. Tek istediğim sağlam ayakları yere basan güçlü bi anne olmak . Ve böyle kayinvalide olmak.
j
Tıpa tıp aynısı benim de eşim. Aylar a bile konuşmadığı oluyor . Annelerine bu kadar düşkün ve gözü kapalı nasıl yetiştiriliyorlar şaşırıyorum resmen bağımlılık. İş eş te bitiyor. Evde eşin adaletli olsa . Saygı çerçevesinde eleştirdiğin zaman evet sen haklısın yada annem haklı bak diyebilse çok daha güzel olacak herşey ama zehir ediyorlar hayatımzi. Sadece bizi kötü bilerek geçirip huzur bozuyorlar
Ahh bi gorsen anlamaz zor bir insan bana surekli git diyor onlara bsey dedigim zaman bni hic dusunmuyor hamile halimle bile evime misafir cagircam annesini arayip ona soruyor bana deil de yapilacak seyi delirmk uzereyim hamileligim burnumdan geldi artkCanım öyle deme erkeklerin jeton köşeli bi kısmı erken algılıyor bi kısmı geç kimisi hiç anlamıyor sen benimki anlamayacak diye düşünme bence eninde sonunda anlayacak inşallah.. benim babam eski insan olduğu halde anlamış aynı senin esin gibiymiş ama cok cok uzun zamandir melek olmus ailesini tanıyor. Ben o kadar beklicem mi diye düşünme babamın o eski halini ben hatırlamıyorum düşün o kadar önce bırakmış o huylarını..
Doğum yapan arkadaşlar rabbim saglikla anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Darisida biz geride kalanlara inşallah hayirlisiyla. Sarılık olan bebislerede acil sifa versin rabbim. Ya kizlar topigimizin konusu degil ama sizden baska öneri alabilcegim bi yerde gelmedi aklima kusura bakmayin konu ve topik dısı bi sorum olucak ama artik ben dusunmekten erken dogurcam diye korkar oldum en iyisi topigimizden fikir alayim dedimbizim evlilik yildönümumüze 10 gün kaldi ve ben hala ne yapsam ne alsam bulamadim bide ilk yıl olunca daha özel olsun istiyorum. Hic bi fikir gelmedi aklima ne hediyeyle ilgili nede hazirlikla ilgili fikri olan paylasirsa cok sevinirim. Tekrar kusura bakmayin topigin amaci dısında bi soru olduğu icin
Bence de bu Yıl ki en güzel hediye bebeğin zaten. Bi de o gün doğurursan tam olurDoğum yapan arkadaşlar rabbim saglikla anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Darisida biz geride kalanlara inşallah hayirlisiyla. Sarılık olan bebislerede acil sifa versin rabbim. Ya kizlar topigimizin konusu degil ama sizden baska öneri alabilcegim bi yerde gelmedi aklima kusura bakmayin konu ve topik dısı bi sorum olucak ama artik ben dusunmekten erken dogurcam diye korkar oldum en iyisi topigimizden fikir alayim dedimbizim evlilik yildönümumüze 10 gün kaldi ve ben hala ne yapsam ne alsam bulamadim bide ilk yıl olunca daha özel olsun istiyorum. Hic bi fikir gelmedi aklima ne hediyeyle ilgili nede hazirlikla ilgili fikri olan paylasirsa cok sevinirim. Tekrar kusura bakmayin topigin amaci dısında bi soru olduğu icin
Bizde bakmadılar biraz tedirgin oldum yarın kontrolü var olmadı bakmalarını söylerim.Bizim hastanede hepsine baktılar benle ayni gun dogum yapan bayani taburcu etmediler mesela çünkü bebeği sarılık olmuştu. Bizimkinin değeri doğumun erttesi gun 6 lardaydi 3. Gun 10 olmuş 12 nin alti normal dediler cuma yeniden gittik orda da olctu doktor ama bana kac olduğunu söylemedi pazartesi yeniden kontrole çağırdı. Bebek kucuk ya ilk basta tam ememedi uyumaktan aslinda değeri hastanede yatacak kadar değil ama yine de dikkat edin dediler çünkü bazen cildi sarı görünüyor.
Çok şükür ya, her aşaması başka güzel canım ya. Hamileliği özleyeceğiz, o kesin zaten ama kucağımızda olmaları da bir başka güzel olacak inşallah. Karınlarını doyurmak, cennet kokularını doyasıya koklamak..
Bizim kuzenler iyiler çok şükürtüm hazırlıkları bitirdik elhamdulillah, beklemeye başladık. Ablamın eğer ikincisi de ilki gibi olursa 2haftası filan kaldı, heyecan dorukta anlayacağın bizde de
Doğum yapan arkadaşlar rabbim saglikla anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Darisida biz geride kalanlara inşallah hayirlisiyla. Sarılık olan bebislerede acil sifa versin rabbim. Ya kizlar topigimizin konusu degil ama sizden baska öneri alabilcegim bi yerde gelmedi aklima kusura bakmayin konu ve topik dısı bi sorum olucak ama artik ben dusunmekten erken dogurcam diye korkar oldum en iyisi topigimizden fikir alayim dedimbizim evlilik yildönümumüze 10 gün kaldi ve ben hala ne yapsam ne alsam bulamadim bide ilk yıl olunca daha özel olsun istiyorum. Hic bi fikir gelmedi aklima ne hediyeyle ilgili nede hazirlikla ilgili fikri olan paylasirsa cok sevinirim. Tekrar kusura bakmayin topigin amaci dısında bi soru olduğu icin
Eee kızlar hiç aksiyon yok ama yok mu sancısı gelen , doğuruyorum diyen artıran
Bu sayılmaz bende yapıyodumBen geçen rüyamda doğum yapıyordum
İkinci gebeliklerde karın daha geç aşağıya inermiş diye okudum. Ayrıca bebeğin kafası kanaldayken doğum sezaryen oluyor diye biliyorum yani benimki tam pozisyondaydı çünkü yüzü bile görünmüyordu. Sırtıma dönüktü yüzü. Bir de 36 öncesi normal niye olmasın oluyor. 28 haftalık bayanı normale alacaklardı bugün hastanede. Açılması varmış çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?