2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizimki hatirlamayi birak umurunda bile olmadi gecenlerdeydi küstük bide üstüne barışınca yüzüne vurdum haketmiosun bisey dedi utanmadan birde uzulmek bosa

Aminn insallahh bnde bazilarindan normal dogum yapamayacagimizi doktorlarinin sezeryan direk dedigini soylediler ama benm doktorum normal yapabilirsin dedi kafam karisik bnmde bu gittigimde insallah herseyi acikca soyler artk son zamanlar

Bu kadınlar evlendirmesin oğlunu ya valla bak . Yazık günah biz insan evladı değil miyiz . Benim gorumcem de beni eşime şikayet ediyo . Gün-de kırk kere ariyo biktim artık bi gün açıyorsam diğer gün açmıyorum telefonu neymiş efendim bana ulasamiyomus . Valla ben açıyorum agzimi yumuyorum gözümü. Hiç kimse umrumda değil . Eşim de bunun farkında kimse aşkından ölmemiş bende ölmem . Biz de çok kavga ederdik hemde ne kavgalar. En sonunda bi gün tasimı taragimi topladım dedim ben turkiyeye gidiyorum bitti yeter artık ondan sonra düzeldi. Şimdi çok sesini çıkaramaz bana çünkü biliyo ben zorlarsa ondan da geçerim . Tabi size böyle yapın demiyorum her insan farklı sonuçta. Senin kaynanaya benim gibi gelin lazımmış sen çok sakın konuşmuşsun . Ben senin yerinde olcam neler oluyodu bak . Birde merak ediyorum ailen biliyor mu böyle olduklarını? Yani hiç anlattın mi ?

Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
Canım benim Allah yardımcısı olsun bebişinin de senin de inşallah. En azından doğmadan önce belli oldu ve anında müdahele edilecek. Bebekler daha güçlüler hayata daha hızlı tutunuyorlar. Sen pozitif düşün. Hangimizin başına Doğumda ne geleceği belli değil sonuçta.

Nice güzel yıllarınız olsun. İkinizin figürü olan bi pasta, ya da resimli draje yaptırabilirsin. Biz genelde bebişten evde kutladığımız İçin dışarı kutlama önerisi gelmiyor aklıma:)

Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
Üzülme annesi bol bol kucaklar koklarsın inşallah tez zamanda.

Bizimki hatirlamayi birak umurunda bile olmadi gecenlerdeydi küstük bide üstüne barışınca yüzüne vurdum haketmiosun bisey dedi utanmadan birde uzulmek bosa

ya nasıl bir eşin var anlamadım hep böyle miydi... yani neden çekiyorsun bu adamı kimsesiz misin bile bile insan kendine bunları neden yaptırır ki aklım almıyor

Kizlar inanin ben bu insanlari hic anlamiyorum eltim mesaj atmis napiyosun diye temizlik yapiyorum dedm aksam musaitseniz yorgun degilseniz size gelcektik diyor yani insan ufacik cocugunla karni burnunda temizlik yapipta nasil yorgun olmaz bunu dusunemiyomu acaba yok degilim gelin buyrun dedim yorgunum desem esim uzulcek abimleri istemiyosun sen dicek gerek yok onu uzmeye yine uzulen ben olurum diyorum napim bi kadin olarak bunu dusunmesi lazim gelirim ben sana yardima diyo eltim sagolasin gerek yok dedim onunda ufacik cocugu var kendi evini zor temizliyo cocukla bide korayla ikisi bi araya gelcekler bide cocuklara bakicak adam gerekicek ayyy hicc gerek yok yani eksına sikıldım valla ay yardima gelelim diyenlerden dogursamda kurtulsam yemege gelin dedim nezekaten bende en aozindan onu akil ettide yok caya geliriz dedi simdi cayin yanina hazirlik yapsammi yapmasammi karar veremiyorum daha aksama yemek yok yemek yapcam offf offf

İnşallah çok başarılı bir ameliyat olur ya da teşhisleri yanlıştır da hiç gerek kalmadan alırsın kucağına aynı rahatsızlık değil ama benim bir Arkadaşımın bebeğine Bağırsak problemi dendi hemde en iyi proflar söyledi ama doğumdan sonra çocuk gayet sağlıklı çıktı korkulan olmadı darısı sana inşallah

Haklısın. Sağol canım

Amin canım inşallah

İnşallah canım inşallah benimkide öyle olur. Şu 6 hafta var ya zehir oldu bana. İnşallah bir mucize olur. Dua edin nolur

Sevginize yuvanıza güven aşarsınız evelallah bu minik size yeni guzellikler getirir uğur şans getirir bolluk bereket getirir insallah :)

Canim insallah kucagina almanin sevincini yasayacaksin ve biz burda bunu konusacagiz ve hep beraber sevinecegiz insallah..allahim onu size bağışlasın dua edeceğim ikinize de inşallah iyi olacaksınız..

Amin canım. Diyafram hernisi. Yaşama şansı %50. Doğumdan sonra her şey belli olacak. Ciğerlerinin gelişmiş olması lazım şu an tam göremiyorlar bunu. Dua et olur mu

canım inş doğduğunda çokta ciddi bir durum olmaz rabbim şifa versin bebeğine dualarımız sizinle sen iyi ol bebeğinin sana ihtiyacı var :/

Kuru pasta çayın yanına en iyisi.

Kayinvalidem ile sorunum yok bana asla bsey de demez dedirtmem de kndi aralarında konusurlar bn deli olurum ama bnm esim yaptiklari bni hice saymasi zoruma gidio
evet eşini doldurmasindan bahsediyorum . Zaten direk yüzüne söyleseler kinlerini kussalar eşler anlayacak onların yaptığı en güzel arkamızdan konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…