- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Bizimki hatirlamayi birak umurunda bile olmadi gecenlerdeydi küstük bide üstüne barışınca yüzüne vurdum haketmiosun bisey dedi utanmadan birde uzulmek bosaBiz 4. Yılı cuma günü geride bıraktık ha ne mi yaptık gene pc başında elinde oyun konsolu, ben Bu halimle uzanmışım yalnızım... adamın umrunda değilim sanki yani bizde kaide değer birşey olmadı ama Doğum o güne denk gelseydi iyi olurdu katılıyorum diğer arkadaşlara da... o değil de insan bi kuru çiçek neyim getirseydi
Aminn insallahh bnde bazilarindan normal dogum yapamayacagimizi doktorlarinin sezeryan direk dedigini soylediler ama benm doktorum normal yapabilirsin dedi kafam karisik bnmde bu gittigimde insallah herseyi acikca soyler artk son zamanlarOzeldeki doktorum doguma bir hafta kala demişti bana iğneyi kesecegini ama artık devlete devam ediyorum.orada yapıcagım dogumu.her doktor farklı haftada hatta 35. haftada bıraktıran varmış.tereddutte kaldım.ama bırak desede korkar bırakamam herhalde bişey olur diye.hayırlısıyla sag salim bi dogursydık
akıntı vardı geçen hafta cuma kontrole gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi . İlaç verdi o geceden sonra çok az ve arada geliyor iltihap
Bu cuma da arkadaşlar bahsettiği gibi mukusa benzer bi akıntım oldu bu günde sanki rahim yirtiliyor gibi bı ağrı oldu geçmedi hala şuan da hala ağrım var şiddetli değil bebek hareketli şükür korkmuyorum ama yüreğim de ağzımda bir yandan
Bencede insan evladıyiz. Biri olmasa biri yetişiyor demek ki. Eşinin de faktörü çok önemli. Eşim onlar bana kufretse senin kendi kuruntn der yanlış anladın der. Ben bakın anne bu şekilde yapıp yanlış hareket edip aramızı aciyosunuz oğlun senden etkileniyor evimizde sizin yüzünüzden günlerce hatta aylarca kırgınlık oluyor benimle.konuşmuyor soğuk davranıyor beni ne kadar şikayet ediyorsanız her günüm burnumdan geliyor . Ben size napiyorum neyimi gördünüz diyorum . Cevap hep aynı uzaksın ve soğuksn. Ne yapmamı istiyorsunuz diyorum . Ayrı evim ayrı barkim ayri. Heves ediyomus her yere benimle gitmek istiyormuş . Ben ona gidip hepara onunla zaman geçireyim. O bana gelsin hep zaman geçireyim istiyormuş. Bana kahve içmeye gelrmiyormud. Niye gelemiyorsun kaç kere kovdum veya surat astım hastayken bile hizmetini hürmetine ederim yalan mı diyorum. Yok onda doğrusun diyor . Ee o zaman niye öyle yapıyormuşum gibi davraniyisun cevap yok .benim annem babam anne baba değil mi oğlun gitmemi isteniyor ben her gidişimde kavga ediyorum. Sanki silmek zorundaymışım gibi diyorum cevap yok . Sonra da gençsiniz hayatınızı zehir etmeyin bosanin oluyor çıkıp gidiyordu . Biz seçerek evlendik kadın eşimi öyle bi hale getirdi ki eşim beni yılan görüyor bildiğin. Kıymet bilmiyorlar allah büyük diyorum bi gün n gösterir elbet gerçek yüzünü. Allah büyük bi gün beni selameye elbet kavuşturur. Çocuguma yoğunlaştım. Tek istediğim sağlam ayakları yere basan güçlü bi anne olmak . Ve böyle kayinvalide olmak.
j
Tıpa tıp aynısı benim de eşim. Aylar a bile konuşmadığı oluyor . Annelerine bu kadar düşkün ve gözü kapalı nasıl yetiştiriliyorlar şaşırıyorum resmen bağımlılık. İş eş te bitiyor. Evde eşin adaletli olsa . Saygı çerçevesinde eleştirdiğin zaman evet sen haklısın yada annem haklı bak diyebilse çok daha güzel olacak herşey ama zehir ediyorlar hayatımzi. Sadece bizi kötü bilerek geçirip huzur bozuyorlar
Canım benim Allah yardımcısı olsun bebişinin de senin de inşallah. En azından doğmadan önce belli oldu ve anında müdahele edilecek. Bebekler daha güçlüler hayata daha hızlı tutunuyorlar. Sen pozitif düşün. Hangimizin başına Doğumda ne geleceği belli değil sonuçta.Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
Nice güzel yıllarınız olsun. İkinizin figürü olan bi pasta, ya da resimli draje yaptırabilirsin. Biz genelde bebişten evde kutladığımız İçin dışarı kutlama önerisi gelmiyor aklıma:)Doğum yapan arkadaşlar rabbim saglikla anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Darisida biz geride kalanlara inşallah hayirlisiyla. Sarılık olan bebislerede acil sifa versin rabbim. Ya kizlar topigimizin konusu degil ama sizden baska öneri alabilcegim bi yerde gelmedi aklima kusura bakmayin konu ve topik dısı bi sorum olucak ama artik ben dusunmekten erken dogurcam diye korkar oldum en iyisi topigimizden fikir alayim dedimbizim evlilik yildönümumüze 10 gün kaldi ve ben hala ne yapsam ne alsam bulamadim bide ilk yıl olunca daha özel olsun istiyorum. Hic bi fikir gelmedi aklima ne hediyeyle ilgili nede hazirlikla ilgili fikri olan paylasirsa cok sevinirim. Tekrar kusura bakmayin topigin amaci dısında bi soru olduğu icin
Üzülme annesi bol bol kucaklar koklarsın inşallah tez zamanda.Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
Bizimki hatirlamayi birak umurunda bile olmadi gecenlerdeydi küstük bide üstüne barışınca yüzüne vurdum haketmiosun bisey dedi utanmadan birde uzulmek bosa
Allah şifa versin canım. Ne ameliyatı olacak?Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
İnşallah çok başarılı bir ameliyat olur ya da teşhisleri yanlıştır da hiç gerek kalmadan alırsın kucağına aynı rahatsızlık değil ama benim bir Arkadaşımın bebeğine Bağırsak problemi dendi hemde en iyi proflar söyledi ama doğumdan sonra çocuk gayet sağlıklı çıktı korkulan olmadı darısı sana inşallahCanım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
İnşallah canım çok sağolCanım rabbim şifa versin hayırlısıyla atlatcak hemencik gelicek kucağına dualarimizdasin
Haklısın. Sağol canımCanım benim Allah yardımcısı olsun bebişinin de senin de inşallah. En azından doğmadan önce belli oldu ve anında müdahele edilecek. Bebekler daha güçlüler hayata daha hızlı tutunuyorlar. Sen pozitif düşün. Hangimizin başına Doğumda ne geleceği belli değil sonuçta.
Amin canım inşallahNice güzel yıllarınız olsun. İkinizin figürü olan bi pasta, ya da resimli draje yaptırabilirsin. Biz genelde bebişten evde kutladığımız İçin dışarı kutlama önerisi gelmiyor aklıma:)
Üzülme annesi bol bol kucaklar koklarsın inşallah tez zamanda.
Amin canım. Diyafram hernisi. Yaşama şansı %50. Doğumdan sonra her şey belli olacak. Ciğerlerinin gelişmiş olması lazım şu an tam göremiyorlar bunu. Dua et olur muAllah şifa versin canım. Ne ameliyatı olacak?
İnşallah canım inşallah benimkide öyle olur. Şu 6 hafta var ya zehir oldu bana. İnşallah bir mucize olur. Dua edin nolurİnşallah çok başarılı bir ameliyat olur ya da teşhisleri yanlıştır da hiç gerek kalmadan alırsın kucağına aynı rahatsızlık değil ama benim bir Arkadaşımın bebeğine Bağırsak problemi dendi hemde en iyi proflar söyledi ama doğumdan sonra çocuk gayet sağlıklı çıktı korkulan olmadı darısı sana inşallah
Sevginize yuvanıza güven aşarsınız evelallah bu minik size yeni guzellikler getirir uğur şans getirir bolluk bereket getirir insallah :)Ahh bi gorsen anlamaz zor bir insan bana surekli git diyor onlara bsey dedigim zaman bni hic dusunmuyor hamile halimle bile evime misafir cagircam annesini arayip ona soruyor bana deil de yapilacak seyi delirmk uzereyim hamileligim burnumdan geldi artk
Canim insallah kucagina almanin sevincini yasayacaksin ve biz burda bunu konusacagiz ve hep beraber sevinecegiz insallah..allahim onu size bağışlasın dua edeceğim ikinize de inşallah iyi olacaksınız..Benimde haftaya perşembe ya da cuma olcak doğumum. Planlı sezeryan olacak mecburen. Korku kaplıyor içimi hep. Hem bebeğime kavuşacak mıyım yoksa kaybedecek miyim üzüntüsü var ? Her gün içim içimi yiyor. Tecrübeli anneler yardımcı olırsa sevinirim. Sırtüstü yatamıyorum ben nefesim kesiliyor tansiyonum düşecek gibi oluyorum. Sezeryanda da epidural olsun istiyorum genel anestezi istemiyorum. Nasıl yatacağıma o şekilde bilemiyorum. Sizlerin nasıl oldu? Yatağın başını kaldırıyorlar mı? Yoksa dümdüz yatırıyorlar mı?
Amin canım. Diyafram hernisi. Yaşama şansı %50. Doğumdan sonra her şey belli olacak. Ciğerlerinin gelişmiş olması lazım şu an tam göremiyorlar bunu. Dua et olur mu
Kuru pasta çayın yanına en iyisi.Kizlar inanin ben bu insanlari hic anlamiyorum eltim mesaj atmis napiyosun diye temizlik yapiyorum dedm aksam musaitseniz yorgun degilseniz size gelcektik diyor yani insan ufacik cocugunla karni burnunda temizlik yapipta nasil yorgun olmaz bunu dusunemiyomu acaba yok degilim gelin buyrun dedim yorgunum desem esim uzulcek abimleri istemiyosun sen dicek gerek yok onu uzmeye yine uzulen ben olurum diyorum napim bi kadin olarak bunu dusunmesi lazim gelirim ben sana yardima diyo eltim sagolasin gerek yok dedim onunda ufacik cocugu var kendi evini zor temizliyo cocukla bide korayla ikisi bi araya gelcekler bide cocuklara bakicak adam gerekicek ayyy hicc gerek yok yani eksına sikıldım valla ay yardima gelelim diyenlerden dogursamda kurtulsam yemege gelin dedim nezekaten bende en aozindan onu akil ettide yok caya geliriz dedi simdi cayin yanina hazirlik yapsammi yapmasammi karar veremiyorum daha aksama yemek yok yemek yapcam offf offf
evet eşini doldurmasindan bahsediyorum . Zaten direk yüzüne söyleseler kinlerini kussalar eşler anlayacak onların yaptığı en güzel arkamızdan konuşmakKayinvalidem ile sorunum yok bana asla bsey de demez dedirtmem de kndi aralarında konusurlar bn deli olurum ama bnm esim yaptiklari bni hice saymasi zoruma gidio
Dualarım bebeğinle ve seninle canım Allahım inşallah doktorları yanıltır.Amin canım. Diyafram hernisi. Yaşama şansı %50. Doğumdan sonra her şey belli olacak. Ciğerlerinin gelişmiş olması lazım şu an tam göremiyorlar bunu. Dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?