2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini inşallah canım
Ne kadar zamandır kanaldaydı ?

Bugun bizimde evlilik yıldonumumuz ve malesef esim işte.akşama supriz yapmazsan hiç eve ugrama dedim şakayla bakalım napıcak.her sene aynı espriyi yapıyor benden buyuk hediyemi var diye
onceden daha çok uzulurdum ozel bişeyler yapamadık diye ama demekki zamanla insan alışıyor herşeye.
birumutturyasamak kan sulandırcıyı senmi kullaniyordun.doktor ne zaman kesilecegiyle ilgili bişey dedimi?

Elinizr kolunuza sağlık canım, hadi hayırlarla gelsin kuzucuk

Valla insan beklemiyo degil yani helede su zamanlarda guzel bi morale ihtiyacimiz varken tam bekliyoruz ama benim esimde pek romantik sayilmaz Bu yuzden ben degisik bisey yapimda utandirim istiyorum 23 kasımda dogum günüm belki utanirda yıldönümünden dogum gunume biseyler yapar

En azindan su karisik hormonlarımızla morale ihtiyacimiz oldugu donemde sasirtsalar keske

Gözünaydın canım

Valla sana tek tavsiyem ertelememen. Bende gundr gundr yaparim diyodum aniden hastaneye yatmak zorunda kaldım Allahtan kıl tüy işlerini halletmiştim ama yinede genital bölgeyi esime aldirdim goremedigim için o da biraz bastansavma yapmış dogumdan sonra farkettim ama olan oldu yapacak bisey yok. Benim de iste yazlık kışlık duzenlemesi besik kurulumu evin temizligi ivir zivir cogu duruyordu bebekle yapmasi zor oldu gerçekten.

Yegenlerimde vardı canım ordan biliyorum. Bizim taburcu oncesi olctuler ertesi gun icin de mutlaka cocuk doktoruna gideceksiniz kilosunu sarıliğını olctureceksiniz dediler onlari olcturduk bikac gun gecince biraz sari gorununce icim rahat etmedi bidaha götürdüm ben hastaneye uste pazartesi yine kontrole giddicez

Canım evet genel istedim ben.12.10 12.20 civarinda aldılar beni.12.40ta bebişi almışlar.miyom ameliyatı da bittiğinde odaya gelmem 2yi geciyordu canım.
Uyanınca ağrın falan çok oldu mu canım şuan nasılsın? Taburcu oldunuz mu

Doktora bi görün istersen canim belki sancilarin baslamistir. Benim o kadar siddetli olmuyor agrim hafif hafif giriyor kisa sürüyor
Bilmiyorum hiç gidesim gelmiyor doktora korkmaya başladım sanırım
Daha doğrusu gidip hiçbiriyle yık diyip dönmek istemiyorum esime bu kez yalancı çoban durumuna düşmekten korkuyorum. Ayırt edemiyorum ağrıları
Görümcem gelmişti sagolsun o yapti çoğu işi ama evin duzenini bilmeyince ister istemez bana da iş düşüyor. Dun bitti şükür işler artık dinlenicez inşallah
İnşallah dinlenin bol bol tadını çıkarın ilk günlerinizn meleginle.
Kesinlikle bizden kotusu yok gozlerinde hamileligimi bile esimle mutlu geciremedim hep onlar yuzunden üzüntü yaaiyorum hep yalnizim
Allah yardımcın olsun canım. Hamilelikte yapmasalar bari benim.hamileligimde kv duruldu eşimde biraz daha iyi ama bilmiyorm doğumdan sonra ne olur.

Benimde haftaya perşembe ya da cuma olcak doğumum. Planlı sezeryan olacak mecburen. Korku kaplıyor içimi hep. Hem bebeğime kavuşacak mıyım yoksa kaybedecek miyim üzüntüsü var ? Her gün içim içimi yiyor. Tecrübeli anneler yardımcı olırsa sevinirim. Sırtüstü yatamıyorum ben nefesim kesiliyor tansiyonum düşecek gibi oluyorum. Sezeryanda da epidural olsun istiyorum genel anestezi istemiyorum. Nasıl yatacağıma o şekilde bilemiyorum. Sizlerin nasıl oldu? Yatağın başını kaldırıyorlar mı? Yoksa dümdüz yatırıyorlar mı?

Bende basladim ufaktan gardolabimin icini duzenledim bugun perdeleri soktum yatak odamin onlari yıkıyorum cami silip asıcam diger yerler stordu yeni yikatmistim allahtan temizler bi camlari silincek bu arada bugun bide rabamin icini temizledim oglum sagolsun mahvetmis heryeri abur cubur yerken ekmek cok seviyor her yer kirıntıydi bi guzel supurdum sildim dısınıda babama bıraktım o temizliyor simdi.esim calistigi icin tatilde kullanmiyo bu sıralar izne cikicak dogumda diye bisey yapamiyo bana kaldı o islerde malesef ufak ufak silicem camlarimıda .sıcaklar geliyormus onumuzdeki hafta annemde babanla biz halılarını yıkarız dedi cok sevindim valla yoksa esim dogumdan sonra bi ara veririz yıkatmaya dedi dogumda var sıkışmayalım dedi uzuluyodum ya aslinda gecen seker bayraminda yıkattirdim aman aman pjs degil ama cocuk var evde illa dokulup saciliyo biseyler silim diyordum bende annemler haftaya hava acinca halledicekler onu iyi oldu kendi temizligimide 12 sinde dogum 10 ununda falan kuoforde halledicem mecburen esime aldiramam ben cunku kendimde goremiyorum malesef.bu arada arkadaslarin dedigi çit sesi bugun duydum arabanin icine fazla egilip kalkinca eve geldim cit diye degilde bi yere sıkısirda kıtırt diye kayar kirtulur ya ole bi ses duydum ayni anda hareketle birlikte gercekten cok ilgincmis ama

Hayırlı olsun canım, Allah sağlık sıhhatle kavuştursun sizi de

Nasıl yatılıyor bilmiyorum ama hastanede, emin ellerde olacaksın. Bir şikayetin olursa gerekli şekilde ilgilenirler, hiç merak etme. Son zamanlarda nefes darlığo çoğu gebede oluyor, ona göre tedbirleri vardır eminim... Sen meleğini göreceğin, kucaklayacağın o ana odaklanmaya çalış

Kayinvalidem ile sorunum yok bana asla bsey de demez dedirtmem de kndi aralarında konusurlar bn deli olurum ama bnm esim yaptiklari bni hice saymasi zoruma gidio

Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.

Ewt ben kullanıyorum canim hapimi kestirdi 32.haftada igneye devam ediyorum persembe gittigimde soracagim ne kadar kullanacagim die ama bildigim kadari ile doguma kadar

Ewt ben kullanıyorum canim hapimi kestirdi 32.haftada igneye devam ediyorum persembe gittigimde soracagim ne kadar kullanacagim die ama bildigim kadari ile doguma kadar
Ozeldeki doktorum doguma bir hafta kala demişti bana iğneyi kesecegini ama artık devlete devam ediyorum.orada yapıcagım dogumu.her doktor farklı haftada hatta 35. haftada bıraktıran varmış.tereddutte kaldım.ama bırak desede korkar bırakamam herhalde bişey olur diye.hayırlısıyla sag salim bi dogursydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…