Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini inşallah canımBen normal külot koydum yanıma.kanamayi kontrol ettikleri için altıma bsy giydirilmedi.bebek bezi koyuyor hemşireler altıma. Hasta kulodu iyi ki almamisim.bezi hemen çekip yenisini koyuyorlar.
Geldi teyzesi .bakmalara doyamıyorum
Darısı sizlerin başına
Benim de kanaldaydi.bugun sezaryen oldum
Ay valla o esimden cok bana süpriz olurBebeği o gün doğur süper hediye olur canım
Elinizr kolunuza sağlık canım, hadi hayırlarla gelsin kuzucukTabi her dönemi ayrı güzel olacak bebişlerimizin. Bir önceki zamanlarını özleyeceğiz orası kesin. Anı yaşayalım en iyisimaşallah siz zaten herşeyi vaktinde hallettiniz cnm. Benim gibi tembellik yapmadınız. Benim de herşeyiö halloldu tabi Allaha şükür hayırlısı ile vakti saatinde gelir inşallah cnm emiranın da az kalmış
Keske denk gelse bende cok isterim ama denk gelecegini sanmiyorumBence de bu Yıl ki en güzel hediye bebeğin zaten. Bi de o gün doğurursan tam olur
Valla insan beklemiyo degil yani helede su zamanlarda guzel bi morale ihtiyacimiz varken tam bekliyoruz ama benim esimde pek romantik sayilmaz Bu yuzden ben degisik bisey yapimda utandirim istiyorumBiz 4. Yılı cuma günü geride bıraktık ha ne mi yaptık gene pc başında elinde oyun konsolu, ben Bu halimle uzanmışım yalnızım... adamın umrunda değilim sanki yani bizde kaide değer birşey olmadı ama Doğum o güne denk gelseydi iyi olurdu katılıyorum diğer arkadaşlara da... o değil de insan bi kuru çiçek neyim getirseydi
En azindan su karisik hormonlarımızla morale ihtiyacimiz oldugu donemde sasirtsalar keskeBugun bizimde evlilik yıldonumumuz ve malesef esim işte.akşama supriz yapmazsan hiç eve ugrama dedim şakayla bakalım napıcak.her sene aynı espriyi yapıyor benden buyuk hediyemi var diye
onceden daha çok uzulurdum ozel bişeyler yapamadık diye ama demekki zamanla insan alışıyor herşeye.
birumutturyasamak kan sulandırcıyı senmi kullaniyordun.doktor ne zaman kesilecegiyle ilgili bişey dedimi?
Gözünaydın canımBen normal külot koydum yanıma.kanamayi kontrol ettikleri için altıma bsy giydirilmedi.bebek bezi koyuyor hemşireler altıma. Hasta kulodu iyi ki almamisim.bezi hemen çekip yenisini koyuyorlar.
Geldi teyzesi .bakmalara doyamıyorum
Darısı sizlerin başına
Benim de kanaldaydi.bugun sezaryen oldum
Valla sana tek tavsiyem ertelememen. Bende gundr gundr yaparim diyodum aniden hastaneye yatmak zorunda kaldım Allahtan kıl tüy işlerini halletmiştim ama yinede genital bölgeyi esime aldirdim goremedigim için o da biraz bastansavma yapmış dogumdan sonra farkettim ama olan oldu yapacak bisey yok. Benim de iste yazlık kışlık duzenlemesi besik kurulumu evin temizligi ivir zivir cogu duruyordu bebekle yapmasi zor oldu gerçekten.
Gecmıs olsun cnm . Bende koltukları ve yatak odamdaki yatağımı yıkatıcaktım artık bende obur hafta sonuna yıkatmaya karar verdım. Diğer hafta içide temizliğimi yaptırcam. Daha kendi temizliğim vardün eşime dedim ki doğurdum doğurcam temızlıkten ne haber olece duruyorum kaç aydır dedım lazerliyim allahtanda çok değil eldivenle alıyodum ama sımdı goremıyorum ki aynayla fılan halletcem onuda. Ama çokda kasım 13 e yakın tarıhlere bırakmıcamZ
Koltuk yıkama ay sonuna
Temizliğe kasım başı ilk hafta içinde
Kendi temizliğimde gene ilk haftasının sonu esım cocuga bakarken yaparım. Çantam fılan hazır başka işim yok. Yazlık kışlık değişiminide yaptım dolaba. Çocukların dolapları ve evin diğer dolap içleride düzgün. Tabiii daha oğlumun erken kutlanması gereken doğum gunu var bide . Oyy oyyy ikiye bölünsem bi tarafım bıseylerı bi tarafım bişeyleri yapsa ne iyi olurdu . 20 gün kaldı hangi gune ne sığcak bakalım .
Yegenlerimde vardı canım ordan biliyorum. Bizim taburcu oncesi olctuler ertesi gun icin de mutlaka cocuk doktoruna gideceksiniz kilosunu sarıliğını olctureceksiniz dediler onlari olcturduk bikac gun gecince biraz sari gorununce icim rahat etmedi bidaha götürdüm ben hastaneye uste pazartesi yine kontrole giddicezBizde bakmadılar biraz tedirgin oldum yarın kontrolü var olmadı bakmalarını söylerim.
Elinle tenine bastırınca renk ne kadar sarı ise değer o kadar yüksek oluyor ilerledikçe göz beyazı ve göbek çevresinde de sararma oluyor bunları kontrol edebilirsin cnm
Uyanınca ağrın falan çok oldu mu canım şuan nasılsın? Taburcu oldunuz muCanım evet genel istedim ben.12.10 12.20 civarinda aldılar beni.12.40ta bebişi almışlar.miyom ameliyatı da bittiğinde odaya gelmem 2yi geciyordu canım.
Bilmiyorum hiç gidesim gelmiyor doktora korkmaya başladım sanırımDoktora bi görün istersen canim belki sancilarin baslamistir. Benim o kadar siddetli olmuyor agrim hafif hafif giriyor kisa sürüyor
İnşallah dinlenin bol bol tadını çıkarın ilk günlerinizn meleginle.Görümcem gelmişti sagolsun o yapti çoğu işi ama evin duzenini bilmeyince ister istemez bana da iş düşüyor. Dun bitti şükür işler artık dinlenicez inşallah
Allah yardımcın olsun canım. Hamilelikte yapmasalar bari benim.hamileligimde kv duruldu eşimde biraz daha iyi ama bilmiyorm doğumdan sonra ne olur.Kesinlikle bizden kotusu yok gozlerinde hamileligimi bile esimle mutlu geciremedim hep onlar yuzunden üzüntü yaaiyorum hep yalnizim
Benimde aklima o geldiBebeği o gün doğur süper hediye olur canım
Bende basladim ufaktan gardolabimin icini duzenledim bugun perdeleri soktum yatak odamin onlari yıkıyorum cami silip asıcam diger yerler stordu yeni yikatmistim allahtan temizler bi camlari silincek bu arada bugun bide rabamin icini temizledim oglum sagolsun mahvetmis heryeri abur cubur yerken ekmek cok seviyor her yer kirıntıydi bi guzel supurdum sildim dısınıda babama bıraktım o temizliyor simdi.esim calistigi icin tatilde kullanmiyo bu sıralar izne cikicak dogumda diye bisey yapamiyo bana kaldı o islerde malesef ufak ufak silicem camlarimıda .sıcaklar geliyormus onumuzdeki hafta annemde babanla biz halılarını yıkarız dedi cok sevindim valla yoksa esim dogumdan sonra bi ara veririz yıkatmaya dedi dogumda var sıkışmayalım dedi uzuluyodum ya aslinda gecen seker bayraminda yıkattirdim aman aman pjs degil ama cocuk var evde illa dokulup saciliyo biseyler silim diyordum bende annemler haftaya hava acinca halledicekler onu iyi oldu kendi temizligimide 12 sinde dogum 10 ununda falan kuoforde halledicem mecburen esime aldiramam ben cunku kendimde goremiyorum malesef.bu arada arkadaslarin dedigi çit sesi bugun duydum arabanin icine fazla egilip kalkinca eve geldim cit diye degilde bi yere sıkısirda kıtırt diye kayar kirtulur ya ole bi ses duydum ayni anda hareketle birlikte gercekten cok ilgincmis ama
Gecmıs olsun cnm . Bende koltukları ve yatak odamdaki yatağımı yıkatıcaktım artık bende obur hafta sonuna yıkatmaya karar verdım. Diğer hafta içide temizliğimi yaptırcam. Daha kendi temizliğim vardün eşime dedim ki doğurdum doğurcam temızlıkten ne haber olece duruyorum kaç aydır dedım lazerliyim allahtanda çok değil eldivenle alıyodum ama sımdı goremıyorum ki aynayla fılan halletcem onuda. Ama çokda kasım 13 e yakın tarıhlere bırakmıcamZ
Koltuk yıkama ay sonuna
Temizliğe kasım başı ilk hafta içinde
Kendi temizliğimde gene ilk haftasının sonu esım cocuga bakarken yaparım. Çantam fılan hazır başka işim yok. Yazlık kışlık değişiminide yaptım dolaba. Çocukların dolapları ve evin diğer dolap içleride düzgün. Tabiii daha oğlumun erken kutlanması gereken doğum gunu var bide . Oyy oyyy ikiye bölünsem bi tarafım bıseylerı bi tarafım bişeyleri yapsa ne iyi olurdu . 20 gün kaldı hangi gune ne sığcak bakalım .
Hayırlı olsun canım, Allah sağlık sıhhatle kavuştursun sizi deBenimde haftaya perşembe ya da cuma olcak doğumum. Planlı sezeryan olacak mecburen. Korku kaplıyor içimi hep. Hem bebeğime kavuşacak mıyım yoksa kaybedecek miyim üzüntüsü var ? Her gün içim içimi yiyor. Tecrübeli anneler yardımcı olırsa sevinirim. Sırtüstü yatamıyorum ben nefesim kesiliyor tansiyonum düşecek gibi oluyorum. Sezeryanda da epidural olsun istiyorum genel anestezi istemiyorum. Nasıl yatacağıma o şekilde bilemiyorum. Sizlerin nasıl oldu? Yatağın başını kaldırıyorlar mı? Yoksa dümdüz yatırıyorlar mı?
Kayinvalidem ile sorunum yok bana asla bsey de demez dedirtmem de kndi aralarında konusurlar bn deli olurum ama bnm esim yaptiklari bni hice saymasi zoruma gidioUyanınca ağrın falan çok oldu mu canım şuan nasılsın? Taburcu oldunuz mu
Bilmiyorum hiç gidesim gelmiyor doktora korkmaya başladım sanırım
Daha doğrusu gidip hiçbiriyle yık diyip dönmek istemiyorum esime bu kez yalancı çoban durumuna düşmekten korkuyorum. Ayırt edemiyorum ağrıları
İnşallah dinlenin bol bol tadını çıkarın ilk günlerinizn meleginle.
Allah yardımcın olsun canım. Hamilelikte yapmasalar bari benim.hamileligimde kv duruldu eşimde biraz daha iyi ama bilmiyorm doğumdan sonra ne olur.
Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.Hayırlı olsun canım, Allah sağlık sıhhatle kavuştursun sizi de
Nasıl yatılıyor bilmiyorum ama hastanede, emin ellerde olacaksın. Bir şikayetin olursa gerekli şekilde ilgilenirler, hiç merak etme. Son zamanlarda nefes darlığo çoğu gebede oluyor, ona göre tedbirleri vardır eminim... Sen meleğini göreceğin, kucaklayacağın o ana odaklanmaya çalış
Ewt ben kullanıyorum canim hapimi kestirdi 32.haftada igneye devam ediyorum persembe gittigimde soracagim ne kadar kullanacagim die ama bildigim kadari ile doguma kadarBugun bizimde evlilik yıldonumumuz ve malesef esim işte.akşama supriz yapmazsan hiç eve ugrama dedim şakayla bakalım napıcak.her sene aynı espriyi yapıyor benden buyuk hediyemi var diye
onceden daha çok uzulurdum ozel bişeyler yapamadık diye ama demekki zamanla insan alışıyor herşeye.
birumutturyasamak kan sulandırcıyı senmi kullaniyordun.doktor ne zaman kesilecegiyle ilgili bişey dedimi?
Canım rabbim şifa versin hayırlısıyla atlatcak hemencik gelicek kucağına dualarimizdasinCanım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
Ozeldeki doktorum doguma bir hafta kala demişti bana iğneyi kesecegini ama artık devlete devam ediyorum.orada yapıcagım dogumu.her doktor farklı haftada hatta 35. haftada bıraktıran varmış.tereddutte kaldım.ama bırak desede korkar bırakamam herhalde bişey olur diye.hayırlısıyla sag salim bi dogursydıkEwt ben kullanıyorum canim hapimi kestirdi 32.haftada igneye devam ediyorum persembe gittigimde soracagim ne kadar kullanacagim die ama bildigim kadari ile doguma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?