2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet bende senin gibiydim 1 buçuk yıl boyunca rest çektim ayrıldım bi pişman oldu düzeldi falan . Sonra barıştık sarpa sarmaya başladı. Geçen yıl ailem hastalendi zaten eşim ne yaptıysa o dönem başladı bana sıkıntısı yüzüme bakmamasi aileme.göndermemesi falan . Lafımı asla esirgemezdm ama hep kavga edip gittim ailemin yanına ama onlar üzülmesin sabret iyileşince çaresine bakarım dedim. Çok sabrettim . İyileştkten sonra söyledim ayrık biz senin arkandayız gelmek istersen dediler. Biraz toparladı kendini . Bilmiyorum bakalım nereye gidiyor bu durum .
Arkadaşın dediği gibi ya kuru pasta yada esinde seviyorsa akşama hazırlık yaptığın şeylerden yemek niyetine yiyebilirsiniz. Amerikan salatası patates salatası gibi sigara böreği bide kolay sütlü bi
Ttlı tamamdır. Hem yemek hemen çay çıkması olur aradan .

Anladım cnm çok geçmiş olsun

Keşke insanlar daha ince düşünceli olsalar ne kadar yakınımız bile olsa şöyle deseler bu kadının doğumuna az kalmış yanında 1 çocuk daha ya gitmeyelim arayalım bana ihtiyacın var mı diye soralım ama misafir gibi gitmeyelim çünkü bu kadının içi durmaz simdi kalkar bisey yapmaya bi de ekstra yorgunluk olur demezler.. biz olsak deriz işte tuhaf.. al bi kilo kuru pasta canım idare etsinler yorma kendi artık..

evet eşini doldurmasindan bahsediyorum . Zaten direk yüzüne söyleseler kinlerini kussalar eşler anlayacak onların yaptığı en güzel arkamızdan konuşmak
Eşlerimiz cok saf deli oluyorum ewinde kotu olmayi kabul edio haftalarca kus kalmayi ben ewde aksama kadartek olmama ragmen aksam iki kelam etmemesine degiyor demekki allah haklarindan gelsin biz gelemiyoruz cunku

ya nasıl bir eşin var anlamadım hep böyle miydi... yani neden çekiyorsun bu adamı kimsesiz misin bile bile insan kendine bunları neden yaptırır ki aklım almıyor
O kadar haklisin ki ben de kendime hep ayni seyi soruyorum zorla kurduk yuvamizi yikmayayim pisman olmayayim snra diyorum ailem kesinlikle arkamda ben bitirdim dersem tutar gotururler cogu zmn kardesim dio gel die ama bn sizene karismayin ben mutluyum diorm illaki sabrim bi yerde taşacak ama o zmn ben çabaladım diyebilecegim bunun icin sabirla bekliyorum cahil okumamista deil isim gucumde war ama iste yuva kolay yikilir die die bekliorm iste

bu düşünceler karşılıklı olmalı bence canım benim o yuvayı sen zor kurduysan oda zor kurdu buna karşılıklı saygı gerekiyor şuan çok hassas bir dönemdeyiz hepimiz ekstra ilgiye ihtiyacımız var birde böyle olması çok üzücü. bebeğini hayırlısıyla kucağına alda belki insafa gelir koca kişisi olmadı iyi düşün derim sana da yazık sen de insansın :/

Bakma benimde sıralı sıralamalarıma. Benimde akibeti allah biliyo. Gelip giden sancılar filan. Ayın 29 una cocugun doğum gununu yapalım dedım . Ay sonunada 31 ıne yanı koltukları halledelim devamındada temızlıkci gelcek 1/2 gün sonra . Diğer hafta sonuda kendi temizliğimi yapıyım dıyorum.

dolap içi perde halı derdim yok. Hepsi temiz. Benim işler genel işler işte

Dogum yapan arkadaslar daha iyi bilir dogum sancisi nasil olur. gitmek istemiyorsan bebegin hareketlerini kontrol edersin canim dikkat et kendine de bebisede. Kim ne düsünürse düsünsün bosver. Onemli olan senin ne hissettigin

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini inşallah canım
Ne kadar zamandır kanaldaydı ?

32de basasagi donmustu sonraki Muayenelerde bebek Kanalda demişti doktor

Canim Timur bebeğe sağlıcakla kavuşursun insaAllah.hic korkma Allah büyüktür.bol bol inşirah suresi oku "Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr" duasını dilinden dusurme.

Hebehubele canım uyanınca bı ağrı var gibiydi psikolojik de olabilir bilmiyorum.dun çok rahat geçti ağrım sızım olmadi. Ağrı kesici iğne baya vurdular.bugun biraz ağrım var ama dikiş yeri değil karin bölgesi yanlarim falan.gaz çıkartmada sıkıntı oldu o da sıkıntı yaptı bana.kismetse yarın cikacagiz

Kızlar benim sütüm gelmedi hala.bebek dün memeyi almada çok zorlandı.kendini bı turlu açamadı hep uyku modundaydi. Bugün sabaha karsi memeyi emmeye başladı ama emzik mahiyetinde şuan memem süt gelmiyor.mecbur mamayla beslediler hemşireler. Sagma makinamız yanımda sağma emzirdikce sütun gelicek diyorlar. Napayım ne edeyim bı tavsiyede bulunun kızlar

Inşallah evinde huzur mutluluk eksik olmaz . Kaynanan da çatlar orta yerinden

Valla yemek yaptim bide kek attim firina aama gebrdim bugun isimin ustune sabah kalktigimdan beri yeni oturdum totomun ustune bebek te bugun cok sert hareketler yapiyo anlamadim neden .yok musaitsen yorgun degilsen eee en basta napiyon dediginde solemisim temizlik yapiyorum diye ben olsam vaz gecerim gitmekten hatrini sormak icin yazdim derim ama nerdee valla otursunlar yemek yesinler napim ustunede kek yesinler sahada bisi yapamam keske kiymet bilseler yapiyozda

Valla yaptim biseyler ya temizlige kalkismamis olsam dert etmezdimde zaten yorgun olunca gerildim biraz ama diyorum esimide kirmak istemem bu sebeplerden zırt pirtta gelmiyolar

Kuru pasta çayın yanına en iyisi.
Canim onun icinde disari cikmam gerek o anda arabaya kadar bile gitmeyi usendim evde hallettim bisiler daha istersen gelim kalim diyo oglumdan 50 gun buyuk oglu var agzima edecek ikisi bi arada virvir gerek yok dedim ayip olmamistir heralde yardim etmek icin kalcakmis

Ben eşin falan alır diye düşündüm gelirken kıyamam sana. Bence zaten kabul etmeyeceğini bildiği için kalmayı yardımı vs teklif etmiştir. Hiç ayıp olmamıştır hem akraba o alınmasın bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…