- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Canım valla kek çay oooo daha ne olsun ellerine sağlık... Otur sohbet et servise yardım eder misin de dişini sıkıp daha fazla yorma kendiniValla yemek yaptim bide kek attim firina aama gebrdim bugun isimin ustune sabah kalktigimdan beri yeni oturdum totomun ustune bebek te bugun cok sert hareketler yapiyo anlamadim neden .yok musaitsen yorgun degilsen eee en basta napiyon dediginde solemisim temizlik yapiyorum diye ben olsam vaz gecerim gitmekten hatrini sormak icin yazdim derim ama nerdee valla otursunlar yemek yesinler napim ustunede kek yesinler sahada bisi yapamam keske kiymet bilseler yapiyozda
Aminnnn inşallahEşlerimiz cok saf deli oluyorum ewinde kotu olmayi kabul edio haftalarca kus kalmayi ben ewde aksama kadartek olmama ragmen aksam iki kelam etmemesine degiyor demekki allah haklarindan gelsin biz gelemiyoruz cunku
Haklısın canım bebeğin hareketleri şuan normal o yüzden korkmuyorum değişik agrılar yasiyorum sadece anlamdiramiyorum.Dogum yapan arkadaslar daha iyi bilir dogum sancisi nasil olur. gitmek istemiyorsan bebegin hareketlerini kontrol edersin canim dikkat et kendine de bebisede. Kim ne düsünürse düsünsün bosver. Onemli olan senin ne hissettigin
İnşallah allah acil şifalar versin karın bölgesi boşluk kaldığı için ağrıyordur öyle diyorlar. Çok sevindim cnmHebehubele canım uyanınca bı ağrı var gibiydi psikolojik de olabilir bilmiyorum.dun çok rahat geçti ağrım sızım olmadi. Ağrı kesici iğne baya vurdular.bugun biraz ağrım var ama dikiş yeri değil karin bölgesi yanlarim falan.gaz çıkartmada sıkıntı oldu o da sıkıntı yaptı bana.kismetse yarın cikacagiz
AminnnnnnnnnnnnInşallah evinde huzur mutluluk eksik olmaz . Kaynanan da çatlar orta yerinden
İi yapmışsın insan sinirleniyor anlayışsızlikalrina bide hamilelikte ı anda çok sinirlenip çabuk sönebiliyoruz .Valla yaptim biseyler ya temizlige kalkismamis olsam dert etmezdimde zaten yorgun olunca gerildim biraz ama diyorum esimide kirmak istemem bu sebeplerden zırt pirtta gelmiyolar
Canım göğüs masajları falan var internette bı bak istersen işe yarar belki Allah'ın izniyle gelir süt bol hurma ye hem sünnetmiş hurma yemekKızlar benim sütüm gelmedi hala.bebek dün memeyi almada çok zorlandı.kendini bı turlu açamadı hep uyku modundaydi. Bugün sabaha karsi memeyi emmeye başladı ama emzik mahiyetinde şuan memem süt gelmiyor.mecbur mamayla beslediler hemşireler. Sagma makinamız yanımda sağma emzirdikce sütun gelicek diyorlar. Napayım ne edeyim bı tavsiyede bulunun kızlar
Kızlar benim sütüm gelmedi hala.bebek dün memeyi almada çok zorlandı.kendini bı turlu açamadı hep uyku modundaydi. Bugün sabaha karsi memeyi emmeye başladı ama emzik mahiyetinde şuan memem süt gelmiyor.mecbur mamayla beslediler hemşireler. Sagma makinamız yanımda sağma emzirdikce sütun gelicek diyorlar. Napayım ne edeyim bı tavsiyede bulunun kızlar
Ne salak insanlar var ya küçük çocuğuyla yardım edecekmiş. Millete hingogo lazım yani. Hizmet edip durursun sonra. Boşver iyi demişsinCanim onun icinde disari cikmam gerek o anda arabaya kadar bile gitmeyi usendim evde hallettim bisiler daha istersen gelim kalim diyo oglumdan 50 gun buyuk oglu var agzima edecek ikisi bi arada virvir gerek yok dedim ayip olmamistir heralde yardim etmek icin kalcakmis
canim benim 3 gun sutum tam gelmedi hastanede mama verdiler bide memeyi tutturmaya calistik 1. gun sagdim sut n ekadar cikarsa verdim cocuga icti ayni zamanda memede verdim mamada 3. gunden sonda sutum geldi bidaha hic mama vermedim memeyi almadiysa sagdim verdim sonra kendi tutmaya basladi ama ayni zamans amemeyide heo agzina verdim tutaun alissin diyeeKızlar benim sütüm gelmedi hala.bebek dün memeyi almada çok zorlandı.kendini bı turlu açamadı hep uyku modundaydi. Bugün sabaha karsi memeyi emmeye başladı ama emzik mahiyetinde şuan memem süt gelmiyor.mecbur mamayla beslediler hemşireler. Sagma makinamız yanımda sağma emzirdikce sütun gelicek diyorlar. Napayım ne edeyim bı tavsiyede bulunun kızlar
Esim 9 da geliyor canimnonunda eve gelip arabayi alip gidip almasi gerek o yuzden hic dusunmedim hazir bisey.ya alinmasin artik bana bi cocuk yetiyo ikinciyi bunyem kaldirmazdi heralde.Ben eşin falan alır diye düşündüm gelirken kıyamam sana. Bence zaten kabul etmeyeceğini bildiği için kalmayı yardımı vs teklif etmiştir. Hiç ayıp olmamıştır hem akraba o alınmasın bi zahmet.
Kv de solemisler oda geliyomus ariyo demin beni abinler gelcekmis bisey yapmadiysan evde dunden kalma tatli var onu getirim diyo yaptim ben gerek yok dedim .Canım valla kek çay oooo daha ne olsun ellerine sağlık... Otur sohbet et servise yardım eder misin de dişini sıkıp daha fazla yorma kendini
Biraz daha anlayisli olsalar ölürler dirumumu biliyorlar neyse gelsinler kendi caylarinida kendileri doldursun artik yuruyemiyorum bile yorgunluktan.Aminnnn inşallah
Haklısın canım bebeğin hareketleri şuan normal o yüzden korkmuyorum değişik agrılar yasiyorum sadece anlamdiramiyorum.
İnşallah allah acil şifalar versin karın bölgesi boşluk kaldığı için ağrıyordur öyle diyorlar. Çok sevindim cnm
Aminnnnnnnnnnnn
İi yapmışsın insan sinirleniyor anlayışsızlikalrina bide hamilelikte ı anda çok sinirlenip çabuk sönebiliyoruz .
Aynen ole cam silcekmis bana onun cocugu bennimkindende huysuz anasina yapisik geziyo o kadar yaniNe salak insanlar var ya küçük çocuğuyla yardım edecekmiş. Millete hingogo lazım yani. Hizmet edip durursun sonra. Boşver iyi demişsin
Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.
Amin canım. Diyafram hernisi. Yaşama şansı %50. Doğumdan sonra her şey belli olacak. Ciğerlerinin gelişmiş olması lazım şu an tam göremiyorlar bunu. Dua et olur mu
Olsun canım unutabilirsin tabi. Çok sağol amin inşallah dediğin gibi olur sağlıkla kavuşuruzHakkını helal et canım, aklımdan çıkmış hemen ameliyata alınacağı meleğinin, çok özür dilerim..
Kızlar okuyabilecek olanlarımızla Yasin okusak perşembeye kadar inşallah olur mu? Okuyanlar yazarsa 41 Yasine tamamlamaya çalışalım inşallah Rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etdin canım...
Sağol canım inşallah. Okuyorum canım bol bol32de basasagi donmustu sonraki Muayenelerde bebek Kanalda demişti doktor
Canim Timur bebeğe sağlıcakla kavuşursun insaAllah.hic korkma Allah büyüktür.bol bol inşirah suresi oku "Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr" duasını dilinden dusurme.
Amin canım çok sağolDualarim sizinle allahim insallah sag salim herseyi atlatmanizi nasip eder bizleri haberdar
Artık bilsinler kiymetini gerçekten başkası olsa yapmaz gerçekten.. ne kadar da emek vermişsin yormuşsun kendini..umuyorum akşam rahat bir uyku çekersin tüm yorgunluğun geçerValla yemek yaptim bide kek attim firina aama gebrdim bugun isimin ustune sabah kalktigimdan beri yeni oturdum totomun ustune bebek te bugun cok sert hareketler yapiyo anlamadim neden .yok musaitsen yorgun degilsen eee en basta napiyon dediginde solemisim temizlik yapiyorum diye ben olsam vaz gecerim gitmekten hatrini sormak icin yazdim derim ama nerdee valla otursunlar yemek yesinler napim ustunede kek yesinler sahada bisi yapamam keske kiymet bilseler yapiyozda
Bende kabizlik agrisi cekmekten gercek dogum agrilarini ayiramicam diye korkuyorum. Hergün karnim agriyor Allah yardimcimz olsun. Aslinda dogumdan korkuyoruz da dogum da 1 gun sanci cekicez bitecek. boyle hergun cekiyoruz. Son 1 aydir bi yandan kabizim karnm agriyor bir yandan bebek iyice asagi indi kasiklarim agriyor. Bi yandan da yalanci sancilarAminnnn inşallah
Haklısın canım bebeğin hareketleri şuan normal o yüzden korkmuyorum değişik agrılar yasiyorum sadece anlamdiramiyorum.
İnşallah allah acil şifalar versin karın bölgesi boşluk kaldığı için ağrıyordur öyle diyorlar. Çok sevindim cnm
Aminnnnnnnnnnnn
İi yapmışsın insan sinirleniyor anlayışsızlikalrina bide hamilelikte ı anda çok sinirlenip çabuk sönebiliyoruz .
canim benim 3 gun sutum tam gelmedi hastanede mama verdiler bide memeyi tutturmaya calistik 1. gun sagdim sut n ekadar cikarsa verdim cocuga icti ayni zamanda memede verdim mamada 3. gunden sonda sutum geldi bidaha hic mama vermedim memeyi almadiysa sagdim verdim sonra kendi tutmaya basladi ama ayni zamans amemeyide heo agzina verdim tutaun alissin diyee
Canım benim daha ilk bebeğim çok bilgim yok ama mama vermeyin emzirdikçe geliyor diyolar bi de bir damla meme çevresine sür memeyi daha kolay tutuyor diyorlar ben bi de izmiremzirmedanismani ni takip ediyorum instagramda ordan biseyler öğrenmeye çalışıyorum sende bak istersen .Kızlar benim sütüm gelmedi hala.bebek dün memeyi almada çok zorlandı.kendini bı turlu açamadı hep uyku modundaydi. Bugün sabaha karsi memeyi emmeye başladı ama emzik mahiyetinde şuan memem süt gelmiyor.mecbur mamayla beslediler hemşireler. Sagma makinamız yanımda sağma emzirdikce sütun gelicek diyorlar. Napayım ne edeyim bı tavsiyede bulunun kızlar
Tesekkur ederimNice güzel yıllarınız olsun. İkinizin figürü olan bi pasta, ya da resimli draje yaptırabilirsin. Biz genelde bebişten evde kutladığımız İçin dışarı kutlama önerisi gelmiyor aklıma:)
Üzülme annesi bol bol kucaklar koklarsın inşallah tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?