2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım valla kek çay oooo daha ne olsun ellerine sağlık... Otur sohbet et servise yardım eder misin de dişini sıkıp daha fazla yorma kendini

Eşlerimiz cok saf deli oluyorum ewinde kotu olmayi kabul edio haftalarca kus kalmayi ben ewde aksama kadartek olmama ragmen aksam iki kelam etmemesine degiyor demekki allah haklarindan gelsin biz gelemiyoruz cunku
Aminnnn inşallah
Dogum yapan arkadaslar daha iyi bilir dogum sancisi nasil olur. gitmek istemiyorsan bebegin hareketlerini kontrol edersin canim dikkat et kendine de bebisede. Kim ne düsünürse düsünsün bosver. Onemli olan senin ne hissettigin
Haklısın canım bebeğin hareketleri şuan normal o yüzden korkmuyorum değişik agrılar yasiyorum sadece anlamdiramiyorum.
İnşallah allah acil şifalar versin karın bölgesi boşluk kaldığı için ağrıyordur öyle diyorlar. Çok sevindim cnm
Inşallah evinde huzur mutluluk eksik olmaz . Kaynanan da çatlar orta yerinden
Aminnnnnnnnnnnn
Valla yaptim biseyler ya temizlige kalkismamis olsam dert etmezdimde zaten yorgun olunca gerildim biraz ama diyorum esimide kirmak istemem bu sebeplerden zırt pirtta gelmiyolar
İi yapmışsın insan sinirleniyor anlayışsızlikalrina bide hamilelikte ı anda çok sinirlenip çabuk sönebiliyoruz .

Canım göğüs masajları falan var internette bı bak istersen işe yarar belki Allah'ın izniyle gelir süt bol hurma ye hem sünnetmiş hurma yemek

Annem süt gelmesi için duş almanın ve süt gelmese bile emzirmenin iyi olduğunu soyluyo canım . Bu şekilde süt gelmeye başlıyormuş .

Ne salak insanlar var ya küçük çocuğuyla yardım edecekmiş. Millete hingogo lazım yani. Hizmet edip durursun sonra. Boşver iyi demişsin

canim benim 3 gun sutum tam gelmedi hastanede mama verdiler bide memeyi tutturmaya calistik 1. gun sagdim sut n ekadar cikarsa verdim cocuga icti ayni zamanda memede verdim mamada 3. gunden sonda sutum geldi bidaha hic mama vermedim memeyi almadiysa sagdim verdim sonra kendi tutmaya basladi ama ayni zamans amemeyide heo agzina verdim tutaun alissin diyee

Arkadaşlar çok acil yardım eder misiniz 39. Hafta dayım bebeğim bu gün çok az hareket etti şimdi karnıma bastırıyor falan hiç hareket yok dr gideyim mi bekleyeyim mi

Sütün gelmesi için bol bol çocuğu emzir o sadece ağzı ile oynasa bile tut bol duş al bir de göğüsü uyarmak için masajlar var onları yap canım

Esim 9 da geliyor canimnonunda eve gelip arabayi alip gidip almasi gerek o yuzden hic dusunmedim hazir bisey.ya alinmasin artik bana bi cocuk yetiyo ikinciyi bunyem kaldirmazdi heralde.

Canım valla kek çay oooo daha ne olsun ellerine sağlık... Otur sohbet et servise yardım eder misin de dişini sıkıp daha fazla yorma kendini
Kv de solemisler oda geliyomus ariyo demin beni abinler gelcekmis bisey yapmadiysan evde dunden kalma tatli var onu getirim diyo yaptim ben gerek yok dedim .

Biraz daha anlayisli olsalar ölürler dirumumu biliyorlar neyse gelsinler kendi caylarinida kendileri doldursun artik yuruyemiyorum bile yorgunluktan.
Ne salak insanlar var ya küçük çocuğuyla yardım edecekmiş. Millete hingogo lazım yani. Hizmet edip durursun sonra. Boşver iyi demişsin
Aynen ole cam silcekmis bana onun cocugu bennimkindende huysuz anasina yapisik geziyo o kadar yani

Canım malesef direk solunum cihazına bağlanacak. Kucaklayamayacağım yani. Sonra da ameliyat olacak.

Amin canım. Diyafram hernisi. Yaşama şansı %50. Doğumdan sonra her şey belli olacak. Ciğerlerinin gelişmiş olması lazım şu an tam göremiyorlar bunu. Dua et olur mu

Hakkını helal et canım, aklımdan çıkmış hemen ameliyata alınacağı meleğinin, çok özür dilerim..

Kızlar okuyabilecek olanlarımızla Yasin okusak perşembeye kadar inşallah olur mu? Okuyanlar yazarsa 41 Yasine tamamlamaya çalışalım inşallah Rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etdin canım...

Olsun canım unutabilirsin tabi. Çok sağol amin inşallah dediğin gibi olur sağlıkla kavuşuruz

Sağol canım inşallah. Okuyorum canım bol bol

Artık bilsinler kiymetini gerçekten başkası olsa yapmaz gerçekten.. ne kadar da emek vermişsin yormuşsun kendini..umuyorum akşam rahat bir uyku çekersin tüm yorgunluğun geçer

Bende kabizlik agrisi cekmekten gercek dogum agrilarini ayiramicam diye korkuyorum. Hergün karnim agriyor Allah yardimcimz olsun. Aslinda dogumdan korkuyoruz da dogum da 1 gun sanci cekicez bitecek. boyle hergun cekiyoruz. Son 1 aydir bi yandan kabizim karnm agriyor bir yandan bebek iyice asagi indi kasiklarim agriyor. Bi yandan da yalanci sancilar

Siz doğum yapmış mıydınız? Ben pek yazmasam da sürekli okuyorum burayı. Hayırlı olsun :) Doğum hikayenizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Canım benim daha ilk bebeğim çok bilgim yok ama mama vermeyin emzirdikçe geliyor diyolar bi de bir damla meme çevresine sür memeyi daha kolay tutuyor diyorlar ben bi de izmiremzirmedanismani ni takip ediyorum instagramda ordan biseyler öğrenmeye çalışıyorum sende bak istersen .

Tesekkur ederim zaten bende artik bekledigimden biraz daha agirlasmaya basladim disardan zaten bende yapamam pasta fikri cok guzelmis ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…