Tabiki kavusacaksin canim hepimizin dualari seninle aklina kötü seyler getirip kendinide bebiside strese uzuntuye sokma. Insallah hayirlisiyla kavusacaksiniz.Benimde haftaya perşembe ya da cuma olcak doğumum. Planlı sezeryan olacak mecburen. Korku kaplıyor içimi hep. Hem bebeğime kavuşacak mıyım yoksa kaybedecek miyim üzüntüsü var ? Her gün içim içimi yiyor. Tecrübeli anneler yardımcı olırsa sevinirim. Sırtüstü yatamıyorum ben nefesim kesiliyor tansiyonum düşecek gibi oluyorum. Sezeryanda da epidural olsun istiyorum genel anestezi istemiyorum. Nasıl yatacağıma o şekilde bilemiyorum. Sizlerin nasıl oldu? Yatağın başını kaldırıyorlar mı? Yoksa dümdüz yatırıyorlar mı?
GİT bence doktorum bebeğin hareketlerinde farklılık hissedersen gel dediArkadaşlar çok acil yardım eder misiniz 39. Hafta dayım bebeğim bu gün çok az hareket etti şimdi karnıma bastırıyor falan hiç hareket yok dr gideyim mi bekleyeyim mi
Kızlar benim sütüm gelmedi hala.bebek dün memeyi almada çok zorlandı.kendini bı turlu açamadı hep uyku modundaydi. Bugün sabaha karsi memeyi emmeye başladı ama emzik mahiyetinde şuan memem süt gelmiyor.mecbur mamayla beslediler hemşireler. Sagma makinamız yanımda sağma emzirdikce sütun gelicek diyorlar. Napayım ne edeyim bı tavsiyede bulunun kızlar
O kadar haklisin ki ama elimden bsey gelmiyor ilgi sevgi istiorm ekstra ama hicbirini bulamadigim gibi birde uzuntu yasiyorum allaha havale ettm dua edirm anlasn die ama yok anlamio ne yazikkibu düşünceler karşılıklı olmalı bence canım benim o yuvayı sen zor kurduysan oda zor kurdu buna karşılıklı saygı gerekiyor şuan çok hassas bir dönemdeyiz hepimiz ekstra ilgiye ihtiyacımız var birde böyle olması çok üzücü. bebeğini hayırlısıyla kucağına alda belki insafa gelir koca kişisi olmadı iyi düşün derim sana da yazık sen de insansın :/
Amin canım inşallahTabiki kavusacaksin canim hepimizin dualari seninle aklina kötü seyler getirip kendinide bebiside strese uzuntuye sokma. Insallah hayirlisiyla kavusacaksiniz.
Canım evet genel istedim ben.12.10 12.20 civarinda aldılar beni.12.40ta bebişi almışlar.miyom ameliyatı da bittiğinde odaya gelmem 2yi geciyordu canım.
Ben dogurmadiysam sen hic dogurmazsin canim milletin diline dustum yollar da dugunlerde doguracan diyeDüğüne doğru gidiyoruz kartaldan beykoza dua ediverinde doğurup etmeyım olur mu
O kadar haklisin ki ama elimden bsey gelmiyor ilgi sevgi istiorm ekstra ama hicbirini bulamadigim gibi birde uzuntu yasiyorum allaha havale ettm dua edirm anlasn die ama yok anlamio ne yazikki
Benim tavsiyem eğer sütün gelmediyse bebeği aç bırakma en azından gelene kadar.Benimde sütüm gelmedi sürekli memeye tutturmaya çalıştık ama hep aç kaldı çıkarken sarılıkla çıktık sonra evde ben uğraştım..
Çok tebrik ederim sizi, hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benim de uygun olursa miyomum alınacak, o yüzden doğumunuz ayrıca dikkatimi çekti. Miyomdan kaynaklı ekstra bir ağrı yaşadınız mı?
Bir de bebeğiniz alındıktan sonra 1.5 saat sürmüş ameliyat, ben spinal anestezi almak istiyordum. Nasıl geçecek o 1.5 saat şu an strese girdim açıkçası.Genel anestezinin bir sıkıntısını yaşadınız mı? Sırf çok acılı uyanıldığı söyleniyor diye spinal olmak istedim de.
Insallah canim geldiler yemekte yediler cayda ictiler ama bi zahmet bulasiklari hallediverdiler ama ben bildiginiz pelt durumdayim gecede uyuyamamistim pek insallah rahat uyurum bu geceArtık bilsinler kiymetini gerçekten başkası olsa yapmaz gerçekten.. ne kadar da emek vermişsin yormuşsun kendini..umuyorum akşam rahat bir uyku çekersin tüm yorgunluğun geçer
Benim sancılarda var ya o yüzden cnm. Dans bile ettimBen dogurmadiysam sen hic dogurmazsin canim milletin diline dustum yollar da dugunlerde doguracan diye
Allah kolaylik versin canim kac yasinda oglun cocuklar hep oyle yolda uyuyorlae eve gelince biseyler oluyor uyku falan kalmiyor cok yormamaya calis kendini magnezyum onemlymis bunu anladim bi kac gundur unutuyordum agrilarim artmaya basladi Rabbim bir avaz da kurtarsin hepimizi insan:)Benim sancılarda var ya o yüzden cnm. Dans bile ettimEvdeyim. Ama hafiftende olsa burnumuzdan geldi mi geldi tabi neden enes vardı cunku tam uyku saatınde bız dugundeydık arabasını goturdum uyur dıye tam uyucakken bişeyler buldu durdu. Öyle öyle uyku iyice çöktü ama uyuyamadı ses aşırı yüksekti zaten biz bile rahatsız olduk sorunsuz gectı yanı bakalım. Gitmesem daha iyidi ama. Gelirken yolda sızdı tabi arabadan eve cıkarken uyandı terli diye üst değiştik filan derken uyudu kalktım yanından ust değişmeye uyandı geri yatırdım uyudu kalktım sonra baktım cıkmıs odadan gelıyo delirmemek elde değil uyku sapti ya bi kere. Şimdide babası yanında. Daha magnezyumumu içicem. Yarında sabah kahvaltısını eder etmez kv ye postaa. Camasır fılan var onları hallediyim. Yıkanmış bulasıklarım kaldırılcak bekliyo off off
Gecen hafta 2800 idi canim bu hafta sali gidicem bende merak icersindeyimBebeğinizin kiloları nasıl kızlar ?
Eee kızlar hiç aksiyon yok ama yok mu sancısı gelen , doğuruyorum diyen artıran
Bu sayılmaz bende yapıyodumDaha ekşınlı bişeyler bekliyorum topikten
Bizimki hatirlamayi birak umurunda bile olmadi gecenlerdeydi küstük bide üstüne barışınca yüzüne vurdum haketmiosun bisey dedi utanmadan birde uzulmek bosa
Kızlar çok sağolunneyse ki memeyi tutuyor az da olsa gelmeye başladı
Memeden kopmasın diye memeyi veriyoruz.gerci hemsirelere diyor az da olsa geliyordur ki emiyor. ekstradan mama da veriyoruz.size de geçmiş olsun canım.
Amin insaAllah canım.darisi sizin başınıza.miyom kaynaklı ekstra bı ağrı yok.benim miyom rahim dışında arkada olduğu için rahim 2 ayrı yerden kesilmiş bebek ve miyom için.tek bebek için de olsa geneli tercih ederdim.cok şükür ağrım olmadı.sadece bugün karın bölgemde biraz ağrı var o kadar da olur :)
Belki senin miyomun daha rahat alınabilecek bir yerdedir ve daha kısa sürebilir canım doktoruna sor istersenama eğer uzun sürerse gerçekten de o kadar zaman gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?