2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tabiki kavusacaksin canim hepimizin dualari seninle aklina kötü seyler getirip kendinide bebiside strese uzuntuye sokma. Insallah hayirlisiyla kavusacaksiniz.

Şimdide sol tarafımda kasigimla kalçamda ve bacağımın gövdemle bitiştigi yerde ağrı başladı. Daha fazla dayanamicam yarın ilk randevuyu aldım . Direnmicem. Hayırlısı olsun ama artık bitsin diyorum şu hamilelik şikayet ediyorum benim yerimde olmak isteyen çok insan var biliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama zorlanıyorum artik

Benim tavsiyem eğer sütün gelmediyse bebeği aç bırakma en azından gelene kadar.Benimde sütüm gelmedi sürekli memeye tutturmaya çalıştık ama hep aç kaldı çıkarken sarılıkla çıktık sonra evde ben uğraştım..

O kadar haklisin ki ama elimden bsey gelmiyor ilgi sevgi istiorm ekstra ama hicbirini bulamadigim gibi birde uzuntu yasiyorum allaha havale ettm dua edirm anlasn die ama yok anlamio ne yazikki

Canım evet genel istedim ben.12.10 12.20 civarinda aldılar beni.12.40ta bebişi almışlar.miyom ameliyatı da bittiğinde odaya gelmem 2yi geciyordu canım.

Çok tebrik ederim sizi, hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benim de uygun olursa miyomum alınacak, o yüzden doğumunuz ayrıca dikkatimi çekti. Miyomdan kaynaklı ekstra bir ağrı yaşadınız mı?

Bir de bebeğiniz alındıktan sonra 1.5 saat sürmüş ameliyat, ben spinal anestezi almak istiyordum. Nasıl geçecek o 1.5 saat şu an strese girdim açıkçası. Genel anestezinin bir sıkıntısını yaşadınız mı? Sırf çok acılı uyanıldığı söyleniyor diye spinal olmak istedim de.

Kizlar karnin dusmesi bebegin kanala yerlesmis olmasi mi demek hangi haftalar da bebek kanala girmis olmasi gerekiyor bu aralar bunu cok duyuyorum

Memeden kopmasın diye memeyi veriyoruz.gerci hemsirelere diyor az da olsa geliyordur ki emiyor. ekstradan mama da veriyoruz.size de geçmiş olsun canım.

Amin insaAllah canım.darisi sizin başınıza.miyom kaynaklı ekstra bı ağrı yok.benim miyom rahim dışında arkada olduğu için rahim 2 ayrı yerden kesilmiş bebek ve miyom için.tek bebek için de olsa geneli tercih ederdim.cok şükür ağrım olmadı.sadece bugün karın bölgemde biraz ağrı var o kadar da olur :)
Belki senin miyomun daha rahat alınabilecek bir yerdedir ve daha kısa sürebilir canım doktoruna sor istersen ama eğer uzun sürerse gerçekten de o kadar zaman gecmez

Artık bilsinler kiymetini gerçekten başkası olsa yapmaz gerçekten.. ne kadar da emek vermişsin yormuşsun kendini..umuyorum akşam rahat bir uyku çekersin tüm yorgunluğun geçer
Insallah canim geldiler yemekte yediler cayda ictiler ama bi zahmet bulasiklari hallediverdiler ama ben bildiginiz pelt durumdayim gecede uyuyamamistim pek insallah rahat uyurum bu gece

Ben dogurmadiysam sen hic dogurmazsin canim milletin diline dustum yollar da dugunlerde doguracan diye
Benim sancılarda var ya o yüzden cnm. Dans bile ettim Evdeyim. Ama hafiftende olsa burnumuzdan geldi mi geldi tabi neden enes vardı cunku tam uyku saatınde bız dugundeydık arabasını goturdum uyur dıye tam uyucakken bişeyler buldu durdu. Öyle öyle uyku iyice çöktü ama uyuyamadı ses aşırı yüksekti zaten biz bile rahatsız olduk sorunsuz gectı yanı bakalım. Gitmesem daha iyidi ama. Gelirken yolda sızdı tabi arabadan eve cıkarken uyandı terli diye üst değiştik filan derken uyudu kalktım yanından ust değişmeye uyandı geri yatırdım uyudu kalktım sonra baktım cıkmıs odadan gelıyo delirmemek elde değil uyku sapti ya bi kere. Şimdide babası yanında. Daha magnezyumumu içicem. Yarında sabah kahvaltısını eder etmez kv ye postaa. Camasır fılan var onları hallediyim. Yıkanmış bulasıklarım kaldırılcak bekliyo off off

Allah kolaylik versin canim kac yasinda oglun cocuklar hep oyle yolda uyuyorlae eve gelince biseyler oluyor uyku falan kalmiyor cok yormamaya calis kendini magnezyum onemlymis bunu anladim bi kac gundur unutuyordum agrilarim artmaya basladi Rabbim bir avaz da kurtarsin hepimizi insan:)

Eee kızlar hiç aksiyon yok ama yok mu sancısı gelen , doğuruyorum diyen artıran

Bu sayılmaz bende yapıyodum Daha ekşınlı bişeyler bekliyorum topikten

Sana ekşınlı foto ekledim, akşam canım kahve çekti ilk kez yaptım ama kapatmadım fincanı batıl hurafe ve günah olarak buluyorum ama kapatmadan içinde bir takım şeyler belirince koymak istedim

İşaretli olan yuvallağın içine baksana bizim oğlana benzemiyor mu

Bizimki hatirlamayi birak umurunda bile olmadi gecenlerdeydi küstük bide üstüne barışınca yüzüne vurdum haketmiosun bisey dedi utanmadan birde uzulmek bosa

Asıl birşey hak etmeyen onlar, biz fazlayız bile onlara, yedir içir eve bak temizliğe bak çocuğa bak, sanki yapmak zorundaymışız gibi onlara hizmeti... kendileri bi işte çalışıp gelipde herşeye o işi yorgunluğu bahane edip, az bize yardıma ev işine el atmaya gelince de bi makinalarına ile yorulan insan bunlar.. eee biz bütün eve nasıl koşuyoruz maaşsız sigortasız şikayet etmeden günlük rutin, kendileri nasıl oluyor da işten yorgun geliyorlar ceketi çıkarıp kenara geçiyorlar ....
sinirlendim gene ya of

Kızlar çok sağolun neyse ki memeyi tutuyor az da olsa gelmeye başladı

Oh çok şükür canım bol sütlerin olsun inşallah

Eklentiler

• 77CD8242-359F-4620-A07A-21E27C2CE255.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 78

Rahim içinde mi onu bilmiyorum ama sol altta benim miyomum. İnşallah uğraştırmayacak bir konumdadır. :) Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…