Benim normal Doğumda 3. gün geldi. Bebek güçlü çekiyordu. İlk gün kanamış meme ucum kanlı kusunca anladık. Acıyordu da dayanırım diyordum ama kanı görünce Bebek yutmasın diye sağla makinasıyla sağmıştım; bebeğe de mama vermiştik. İyi ki mamalar var yoksa ne yapardık. Sarılık sorunu yaşamadık. Sütüm gelince mamayı günde 1 e düşürdük. Sıcak duş alırsın canım eve çıkınca bir de masaj yaparsın gelir. Bol bol besleyici sütün olur inşallah.Kızlar benim sütüm gelmedi hala.bebek dün memeyi almada çok zorlandı.kendini bı turlu açamadı hep uyku modundaydi. Bugün sabaha karsi memeyi emmeye başladı ama emzik mahiyetinde şuan memem süt gelmiyor.mecbur mamayla beslediler hemşireler. Sagma makinamız yanımda sağma emzirdikce sütun gelicek diyorlar. Napayım ne edeyim bı tavsiyede bulunun kızlar
Geçen biz Beylikdüzünden Pendik’e gittik dönene kadar dua okudum yollarda su gelmesin diye :)) Siz de sorunsuz dönmüşsünüz iyi :))Düğüne doğru gidiyoruz kartaldan beykoza dua ediverinde doğurup etmeyım olur mu
Gidin tabi birşey yoktur da içiniz rahat eder.Arkadaşlar çok acil yardım eder misiniz 39. Hafta dayım bebeğim bu gün çok az hareket etti şimdi karnıma bastırıyor falan hiç hareket yok dr gideyim mi bekleyeyim mi
İlkimde karnım aşağı düşmüştü meme altına 4 parmağım sığıyordu ölçüt bu yani yaşlıların dediği :))) ama ikincide hiç öyle birşey olmadı nefes alamıyordum gayet yukarıdaydı karnım :)Kizlar karnin dusmesi bebegin kanala yerlesmis olmasi mi demek hangi haftalar da bebek kanala girmis olmasi gerekiyor bu aralar bunu cok duyuyorum
Elbette edebilirsin bebeğin kilosuna dr ne dedi az gibi geldi banaKizlar merhaba doguma kadar size eslik edebilirmiyim ?
38+2 haftalik hamileyim
Bebegim muhtemel dogum tarihi 2.11.18
Suan da 38+2 ve 2960 gr :) baby Boy
Hayir gayet guzel kilosuElbette edebilirsin bebeğin kilosuna dr ne dedi az gibi geldi bana
Benim ilk oğlum da 2930 doğdu; 39+5 te. Normal sayılıyor bu kilo canım.Elbette edebilirsin bebeğin kilosuna dr ne dedi az gibi geldi bana
Benim ilk oğlum da 2930 doğdu; 39+5 te. Normal sayılıyor bu kilo canım.
35 haftalıktı en son gittigim de 2752 gr dı seninki nekaadarmıskiBebeğinizin kiloları nasıl kızlar ?
Elinizr kolunuza sağlık canım, hadi hayırlarla gelsin kuzucuk
Kıyamam sana ya inşallah canım.. çok şükür onu yapmışlar en azından...Insallah canim geldiler yemekte yediler cayda ictiler ama bi zahmet bulasiklari hallediverdiler ama ben bildiginiz pelt durumdayim gecede uyuyamamistim pek insallah rahat uyurum bu gece
Günaydın bende gideceğim birazdan . Burada haftada 1 kontrole çağırıyorlar som haftalarda . Önermedi ben ilk defa duyuyorum doktorun söylemesi de önemli ama araştırmadan içmeyin derim .Kizlar Gunaydin ,
NST ye gidicez bu sabah , haftada 2 defa bakiliyor artik , dun aksam dogunhanede 38- 45 arasiydi kasilmalar
Size de doktorunuz Ahu dudu yapragi cayi öneriyor mu 37 +1 den sonra ?
Kusura bakmayin kelimeleri secerek dusunerek secerek bagzen internete bakarak seciyorum Turkcemden dolayi .
Yurt disinda yasiyorum burda doktorum kendisi önerdi fakat 37+1 den sonra artik erken dogum sayilmadigi icin ..Günaydın bende gideceğim birazdan . Burada haftada 1 kontrole çağırıyorlar som haftalarda . Önermedi ben ilk defa duyuyorum doktorun söylemesi de önemli ama araştırmadan içmeyin derim .
Oyy masallah size yaKızlar çok sağolunneyse ki memeyi tutuyor az da olsa gelmeye başladı
Yurt disinda yasiyorum burda doktorum kendisi önerdi fakat 37+1 den sonra artik erken dogum sayilmadigi icin ..
Bende kendim hemsireyim
Rahim rahmi gevsetip, kasılmalara neden olabiliyor erken doğuma neden olabildigi icin ilk 37+1 den sonra öneriliyor burda..
Orda sistem farkli olabilir tabiki
O zama hamilelige gore fark ediyor canim hayirlisi diyelim :)Benim normal Doğumda 3. gün geldi. Bebek güçlü çekiyordu. İlk gün kanamış meme ucum kanlı kusunca anladık. Acıyordu da dayanırım diyordum ama kanı görünce Bebek yutmasın diye sağla makinasıyla sağmıştım; bebeğe de mama vermiştik. İyi ki mamalar var yoksa ne yapardık. Sarılık sorunu yaşamadık. Sütüm gelince mamayı günde 1 e düşürdük. Sıcak duş alırsın canım eve çıkınca bir de masaj yaparsın gelir. Bol bol besleyici sütün olur inşallah.
Geçen biz Beylikdüzünden Pendik’e gittik dönene kadar dua okudum yollarda su gelmesin diye :)) Siz de sorunsuz dönmüşsünüz iyi :))
Gidin tabi birşey yoktur da içiniz rahat eder.
İlkimde karnım aşağı düşmüştü meme altına 4 parmağım sığıyordu ölçüt bu yani yaşlıların dediği :))) ama ikincide hiç öyle birşey olmadı nefes alamıyordum gayet yukarıdaydı karnım :)
Benim en son geçen perşembe 3 kg di cnm doktor önde gidiyor diyorBebeğinizin kiloları nasıl kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?