2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim normal Doğumda 3. gün geldi. Bebek güçlü çekiyordu. İlk gün kanamış meme ucum kanlı kusunca anladık. Acıyordu da dayanırım diyordum ama kanı görünce Bebek yutmasın diye sağla makinasıyla sağmıştım; bebeğe de mama vermiştik. İyi ki mamalar var yoksa ne yapardık. Sarılık sorunu yaşamadık. Sütüm gelince mamayı günde 1 e düşürdük. Sıcak duş alırsın canım eve çıkınca bir de masaj yaparsın gelir. Bol bol besleyici sütün olur inşallah.

Düğüne doğru gidiyoruz kartaldan beykoza dua ediverinde doğurup etmeyım olur mu
Geçen biz Beylikdüzünden Pendik’e gittik dönene kadar dua okudum yollarda su gelmesin diye :)) Siz de sorunsuz dönmüşsünüz iyi :))

Arkadaşlar çok acil yardım eder misiniz 39. Hafta dayım bebeğim bu gün çok az hareket etti şimdi karnıma bastırıyor falan hiç hareket yok dr gideyim mi bekleyeyim mi
Gidin tabi birşey yoktur da içiniz rahat eder.

Kizlar karnin dusmesi bebegin kanala yerlesmis olmasi mi demek hangi haftalar da bebek kanala girmis olmasi gerekiyor bu aralar bunu cok duyuyorum
İlkimde karnım aşağı düşmüştü meme altına 4 parmağım sığıyordu ölçüt bu yani yaşlıların dediği :))) ama ikincide hiç öyle birşey olmadı nefes alamıyordum gayet yukarıdaydı karnım :)

Elbette edebilirsin bebeğin kilosuna dr ne dedi az gibi geldi bana
Hayir gayet guzel kilosu
Ultrasonda zaten tam ölcum yapilmiyor
200 gr az veya fazla hesaplaniyor .
Her gebelik farkli oldugu gibi her bebekte farklidir buyuzden ben karsilastirma yapmaktan yana degilim
Haftasina göre gayet iyi :))

siz oyle diyorsunuz ben gecen persembe gittim doktora 2.600 gr dedi bu persembe de dogum yapacağım bakalim bebegim kac kilo dogacak bir sıkıntı yok gözüküyor ama gelisimi yavas ilerliyor

Insallah canim geldiler yemekte yediler cayda ictiler ama bi zahmet bulasiklari hallediverdiler ama ben bildiginiz pelt durumdayim gecede uyuyamamistim pek insallah rahat uyurum bu gece
Kıyamam sana ya inşallah canım.. çok şükür onu yapmışlar en azından...

38+0 da 3300 dü benim kızım ama +- değerler mevzusu var 1 hafta önceki kontrolde 3000tü bi öncekinde de öyle gözüküyordu ama mümkün değil bence aynı şekilde beslenip aynı kiloda kalmış olması bana çok mantıklı gelmiyo işte cihaz ölçüyor aşağı yukarı bi de bebenin duruşu vs. farklı.. son gittiğimde dr. Dedi ki bu değerlere çok takılma bi daha ölçsem farkli cikar...

En son gittigimde 32 haftanin icindeydim 1600 du kilosu persembe bir dha gidecegim insallahhh almıştır kilo bu ay strrs ve sıkıntılı gecti hep

Kizlar Gunaydin ,
NST ye gidicez bu sabah , haftada 2 defa bakiliyor artik , dun aksam dogunhanede 38- 45 arasiydi kasilmalar

Size de doktorunuz Ahu dudu yapragi cayi öneriyor mu 37 +1 den sonra ?

Kusura bakmayin kelimeleri secerek dusunerek secerek bagzen internete bakarak seciyorum Turkcemden dolayi .

Günaydın bende gideceğim birazdan . Burada haftada 1 kontrole çağırıyorlar som haftalarda . Önermedi ben ilk defa duyuyorum doktorun söylemesi de önemli ama araştırmadan içmeyin derim .

Günaydın bende gideceğim birazdan . Burada haftada 1 kontrole çağırıyorlar som haftalarda . Önermedi ben ilk defa duyuyorum doktorun söylemesi de önemli ama araştırmadan içmeyin derim .
Yurt disinda yasiyorum burda doktorum kendisi önerdi fakat 37+1 den sonra artik erken dogum sayilmadigi icin ..
Bende kendim hemsireyim
Rahim rahmi gevsetip, kasılmalara neden olabiliyor erken doğuma neden olabildigi icin ilk 37+1 den sonra öneriliyor burda..
Orda sistem farkli olabilir tabiki

Almanyada yasiyorsun sanirim :) ben icmeye basladim bana da doktor onerdi. Himbeerblättertee diye. Hurma da yiyorum bunun yanisira

O zama hamilelige gore fark ediyor canim hayirlisi diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…