2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ben magnezyumu solemeyı sureklı unuttum dr hıc aklına gelmedı heralde. Kasılmalar var dedıkce yorulma vs dıyordu. Kendım ısteyım dedım dedım atladım unuttum başıma sancılar geldi sonunda. Bende kullanıyorum ama gene oluyo ağrılar kasılmalar ılgınc. 22,5 aylık oğlum cnm. Uyku saatımız akşam 8 ama biz dun 6:30 da yola cıktık yolda zaten mızırdamayaa başlıyo evdede ole saatı yaklastıkca huzursuzlanıyo. İndik cızır cızır devam etti biraz dolandı etti derken bi kayınbabam bi esşim bi kv idare etmeye calıstılar cogunluk esım tabı . Yoruldu adam. Sonra saatı geldı uyusun dedım arabasına koyduk tam uyucak bıseyler buldu durdu. Sonrada zaten saat gectı daha uyuma cocuk evde uyursun dedım. Yolda tabı sızdı eve gırerken uyandı ettı ne bılım bu gecede geçti ıste

Günaydın hanımlar,
Bugün doğum yapacaklar vardı dün yazmıştı.
Allah im sağ salim güzel bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Doğum yapanların bol sütleri olsun. Beni de artık doktor haftada bir çağırıp nst istiyor. Sancı yok şükür .
Daha zamanım var bekliyoruz bakalım . Geçen hafta bizim bebek 2.700 du kg su .
Haftada 200-300 gr alicak bebekleriniz arkadaşlar .

Günaydın bugün hastaneye gidexek olanlar insallah güzel haberler alsınlar dogum yapacak olanlarda varsa hayirlisiyla saglikla kavussun bebislerine Hebehubele sen ne yaptin canim bugün kontrole gidecektin bisey çıkmamıştır bebiste sende iyisindir umarim

Makinayla degil de elinle sagmayi dene. Benim bebis ememeyince elimle sagip cay kasigiyla agzina verdim damla damla. Bol su iç bana 5 litre su ic dedi hemsireler 5 icemesem de 3-4 litre iciyorum. Birde moralini bozma süt gelmiyor diye olumlu dusun sutum gelecek evladimi sutumle besliycem diye telkin et kendini illa ki gelir sut merak etme

Ultrasonda gayet iyi çıktı şükür Çok 2910 olmuş kilosu. 36+5 günlüğüz. Nst de bişey çıkmadı . :) 3 kasıma aldık günümüzü inşallah doğum o zaman olcak çok heyecanlıyım . Buda benim minnoş çok güldüm

Çok dertli çok :) elleri alnına koymuş düşünüyor.

Yerimm yaa masallah cocugu sabah sabah rahatsız etmişsiniz sinirlenmis annesi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ne guzel gununuzu de almissiniz geriye sadece beklemek kaliyor

Gecici olmasina sevindim canim Rabbim bebisine sana saglikli omurler nasip etsin insallah

Ne guzel ki esin destekcin canim bakiyor en azindan bebisin dogdugunda cok zorlanmazsin oglun kiskanc mi peki kabulleniyor mu kardesi olacağını

Kızlar selam,

ben de kontrolden geldim şimdi, 36+1 bebeğim 2680 gram çıktı. Doktor 1 hafta 10 gün kadar geride dedi, biraz canım sıkıldı ama araştırdığım kadarıyla çoğunda görülen normal bir durum. Minyon bir bebek dedi doktor, endişelenme dedi ama analık işte her şeyi dert etmeye daha anne karnındayken başladık.Sizin de böyle olanlar vardı aranızda değil mi ? Ne durumda endişelenmeliyim sizce?

Muz, bulgur ,dövme çorbası yiyin , kaşar peyniri bunlar bebekte çok kilo yapar kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…