Maşallah güzelliğe. Az kalmış.Ultrasonda gayet iyi çıktı şükür Çok 2910 olmuş kilosu. 36+5 günlüğüz. Nst de bişey çıkmadı . :) 3 kasıma aldık günümüzü inşallah doğum o zaman olcak çok heyecanlıyım . Buda benim minnoş çok güldümEki Görüntüle 2199919
Çok geçmiş olsun. Ay bu hamilelik neler yapıyor. Anneler hakkı neden ödenmiyor işte; doğmadan başlıyor nazları :))Kızlar bu sabah kardiyolojiye gittik eşimle. Holter sonuçlara göre bir günde 78 taşikardi yaşamışım. Doktor ilaç başladı. Sabahları bir tane. Gebeliğe bağlıymış elhamdulillah, doğumla geçecektir merak etme dedi.
Bu kadarı normal canım. Bizde de geçen karın 1 hafta geri kafa 1 hafta ileri çıktı. O kadar farketmiyor inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun. Hemen toparlanırlar. İri doğan oğlum kusmaktan beslenmemişti. Zayıf doğan oğlum ondan hızlı gelişmişti.Kızlar selam,
ben de kontrolden geldim şimdi, 36+1 bebeğim 2680 gram çıktı. Doktor 1 hafta 10 gün kadar geride dedi, biraz canım sıkıldı ama araştırdığım kadarıyla çoğunda görülen normal bir durum. Minyon bir bebek dedi doktor, endişelenme dedi ama analık işte her şeyi dert etmeye daha anne karnındayken başladık.Sizin de böyle olanlar vardı aranızda değil mi ? Ne durumda endişelenmeliyim sizce?
Benim bacak boyu gerideydi nerdeyse 1,5 hafta en son 3 gün gerideydi yani sıkma canını bi yeri gelişirken diğer yeri duraklıyor.Kızlar selam,
ben de kontrolden geldim şimdi, 36+1 bebeğim 2680 gram çıktı. Doktor 1 hafta 10 gün kadar geride dedi, biraz canım sıkıldı ama araştırdığım kadarıyla çoğunda görülen normal bir durum. Minyon bir bebek dedi doktor, endişelenme dedi ama analık işte her şeyi dert etmeye daha anne karnındayken başladık.Sizin de böyle olanlar vardı aranızda değil mi ? Ne durumda endişelenmeliyim sizce?
Bence dert etme canım bende geçen hafta Pazartesi 36+0 da gittim 2511 gr dı 48 cm boy de gayet iyi dedi üzülme yani önemli olan sağlıklı olmaları zaten doğduktan sonra hızlı kg alıyorlar ki suan kı kg gayet normal yani bından sonra ki haftalar zaten direk hep kg olcak bebeklerdeKızlar selam,
kocam 1 tanem ya . İşten geldiği dk devir alır banyosu yemeği uykuya hazırlığı oyunu dışarı çıkarır eder altı üstü uğrasır. Evde varsa iş yapar. O konuda hiç yani tektirNe guzel ki esin destekcin canim bakiyor en azindan bebisin dogdugunda cok zorlanmazsin oglun kiskanc mi peki kabulleniyor mu kardesi olacağını
Benim bacak boyu gerideydi nerdeyse 1,5 hafta en son 3 gün gerideydi yani sıkma canını bi yeri gelişirken diğer yeri duraklıyor.
Bence dert etme canım bende geçen hafta Pazartesi 36+0 da gittim 2511 gr dı 48 cm boy de gayet iyi dedi üzülme yani önemli olan sağlıklı olmaları zaten doğduktan sonra hızlı kg alıyorlar ki suan kı kg gayet normal yani bından sonra ki haftalar zaten direk hep kg olcak bebeklerdeşimdi ben Çarşamba tekrar gidicem bakalım çatı muayenesı yapacak dr yine boy kg bakar 1 haftada ne kadar almış gorcem bende
İnşallah sağlıklı olsunlar sağlıkla dünyaaya bır gelsınlerde başka bırsey ıstemem :) ben geçen hafta idrar ve kana baktı :) enfeksıyon çıktı ben akıntıyı normal gebelık den sanardım meğer enfeksıyonmus kan ilacını zaten almıyordum hıc yan etkı çok ıshal yapıyordu bırakmıstım kansızlık çıktı ama zaten önceden de kansızlık vardı bende Zaten :)Çok sağolun kızlar, içim rahatladı.İnşallah açığı kapatır bizim minnoş da.
Biz de cumartesi tekrar gideceğiz, vajinal kültür örneği alınıp streptokok bakterisi var mı diye bakılıcakmış. Bundan yaptıran var mı aranızda?
Kızlar selam,
kocam 1 tanem ya . İşten geldiği dk devir alır banyosu yemeği uykuya hazırlığı oyunu dışarı çıkarır eder altı üstü uğrasır. Evde varsa iş yapar. O konuda hiç yani tektiroğlum henüz fRkında değil bazen sancı olunca karnımı tutup off dıyorum yuz ıfadem değiştiği için hemen koşar yanıma karnımı okşar sever. Ama bilincinde değil şuan hıc bıseyın anlatıyoruz orda bebek var kardeş gelcek filan diye ama yok anlamıyo henüz. Kıskançlık olarakda şimdiye kadar o iç güdüsünü depreştircek bişey yapmadık. İşte anne benim baba benım benı sewıyo gibisinden . O yüzdende o tür bi huyuna rastlamadım. Harıcınde yanında başka cocuk oldugunda fılan guzel oynuyo. Ama saha kucuk ve o eve geldıgınde yanına gidip bakıcak dokunmak filan isticek eminim. Bilmiyorm nasıl bı tepki olcak bakalım
Canım geçmiş olsun, bana yıllar önce aritmi teşhisi konmuştu ama hiç ilaç vb bir şey kullanmadım.Kızlar bu sabah kardiyolojiye gittik eşimle. Holter sonuçlara göre bir günde 78 taşikardi yaşamışım. Doktor ilaç başladı. Sabahları bir tane. Gebeliğe bağlıymış elhamdulillah, doğumla geçecektir merak etme dedi.
Benimki senden de minnak 2500 gKızlar selam,
Tuz değil de kantoron yağı yok mu canım onu sür hem yakmaz hem daha hızlı iyileşir .Merhaba uzun zamandır giremiyordum. 1 hafta önce 36+5te kızımı kucağıma aldım. Doktor hep bir hafta önde, tombul bi bebek olacak vs diyordu. Kızım 2300 gr doğdu. Çok şükür sağlıklı. Bu sabah göbeği düştü. Eltim tuz basalım kanamasın diyo. Tuz canını yakmaz mı ya? Var mı bu konuda bilgisi olan?
2 kez vajinal kultur verdim bende canim. idrar testi harici kulturde yapiyor bizimki.Çok sağolun kızlar, içim rahatladı.İnşallah açığı kapatır bizim minnoş da.
Biz de cumartesi tekrar gideceğiz, vajinal kültür örneği alınıp streptokok bakterisi var mı diye bakılıcakmış. Bundan yaptıran var mı aranızda?
Var. Aslına bakarsan yara değil o yüzden bişey sürmesek mi diyorumTuz değil de kantoron yağı yok mu canım onu sür hem yakmaz hem daha hızlı iyileşir .
Tuz atan hiç duymadim
Bizim günümüz aynı seninle zaten :) benimkini de önce 2400 küsür ölçtü, sonra 2680 ölçtü, ölçümden ölçüme de fark var o yüzden kafaya takmamak lazım. Ben de eşim de kilolu insanlar değiliz de, doğum kilomuz yüksekmiş ikimizin de. ben 3950 doğmuşum mesela :) Ama senin ilk bebeğin de aynı kilolardaymış baksana, demekki tamamen genetik. İyi olsunlar da kilo önemli değil.Benimki senden de minnak 2500 gşu kilo yapar denen şeylerden bol bol yiyorum ayrıca. Hergun 3 öğünü aksatmam kahvaltıda hergun haşlanmış yumurta bol bol peynir kaşar zeytin tahin pekmek aralarda muz ceviz badem fındık fıstık başka meyveler de yerim. Genetik bir durum. Ben kendim de çok yememe rağmen kilo almam. Bebegim de bana benziyor
Yok canım zaten öyle bi planım yok . Doğar doğmaz kucagına vericem dokunsun benimsesin onun ona arkadaş olarak geldiğini bilsin yeter . Sakındıkça dHa cok ugrasmak ısteyecek çünkü .Benden Ufacik bi tavsiye size , kardeşine yaklaşmak istediğinde dokunmak istediğinde engel olmayın. Ben burda anlatmıştım bana aman dokunma aman o küçük denildiğini için 5 yaşındayken evden kaçtığım için bu tarz şeylerde söyleme ihtiyacı hissediyorum . Dokunsun sevsin opsun hem daha kuvvetli bağları olcaktir hemde onu kardeş olarak benimser rakip olarak değil . Sadece yaşanılan olaydan ötürü ufacık bi tavsiye vermek istedim
Bana hiç bakmamıştı ama gerekli bir şeymiş araştırdığım kadarıyla.2 kez vajinal kultur verdim bende canim. idrar testi harici kulturde yapiyor bizimki.
mycoplasma ve ureaplasma bakti.hatta sonuc bugun cikti normalmis cok sukur.
Yok canım zaten öyle bi planım yok . Doğar doğmaz kucagına vericem dokunsun benimsesin onun ona arkadaş olarak geldiğini bilsin yeter . Sakındıkça dHa cok ugrasmak ısteyecek çünkü .
Vardır ailede benzediği birileri hiç takma kafana kiloyu :) sağlıkları yerinde olsun da kilo hiç dert değilBizim günümüz aynı seninle zaten :) benimkini de önce 2400 küsür ölçtü, sonra 2680 ölçtü, ölçümden ölçüme de fark var o yüzden kafaya takmamak lazım. Ben de eşim de kilolu insanlar değiliz de, doğum kilomuz yüksekmiş ikimizin de. ben 3950 doğmuşum mesela :) Ama senin ilk bebeğin de aynı kilolardaymış baksana, demekki tamamen genetik. İyi olsunlar da kilo önemli değil.
Kesinlikle katılıyorum birde sizden cok çevreden geliyo çocuğa uyarılar en başta anane babaanne uyarılmalı çünkü bana en com onlar aman elleme aman dur demişti ama Ben evden kaçtıktan sonra annem korkusundan altını değiştirmeye çalışmama bile izin veriyodu tabi yanimda olduğu müddetçe, artık kadın nasıl korktuysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?