Canım çok geçmiş olsun. Sakin kal olur mu? Nedenini bilmiyorum ama doktorların sana bilgi verecektir.Baş dönmesi, ishal, terleme, kusma yaşayan varmı? Serum taktılar nedenini söylemedi doktorum. Midem çok bulanıyor. Çatı muayenesinde Açılmam yok. Cuma günü sezeryan olucam. Ayağa kalkamıyorum sancım var.
MERHaba ayın 19unda yaptım doğumumu çok şükür3600 50cm bir bebeğim oldu
Baş dönmesi, ishal, terleme, kusma yaşayan varmı? Serum taktılar nedenini söylemedi doktorum. Midem çok bulanıyor. Çatı muayenesinde Açılmam yok. Cuma günü sezeryan olucam. Ayağa kalkamıyorum sancım var.
Herzamanki kahvaltımı yapmıştım ama baya kustum zehirlenme olsa doktor söylerdi. Mide bulantısı için serum taktılar. Ama neden oluyor böyle bilmiyorum doktor da hiç bişey söylemedi sadece çatı muayenesi yaptı açılman yok dedi. Bebekte çok hareketli çok yoruluyorum halsizimCanım zehirlenme olabilir mi? Ne yemistin
Herzamanki kahvaltımı yapmıştım ama baya kustum zehirlenme olsa doktor söylerdi. Mide bulantısı için serum taktılar. Ama neden oluyor böyle bilmiyorum doktor da hiç bişey söylemedi sadece çatı muayenesi yaptı açılman yok dedi. Bebekte çok hareketli çok yoruluyorum halsizim
Tebrik ederimMERHaba ayın 19unda yaptım doğumumu çok şükür3600 50cm bir bebeğim oldu
Canım tansiyonun ne durumda? Benim tansiyon oynayınca bulantı kusma oluyorHerzamanki kahvaltımı yapmıştım ama baya kustum zehirlenme olsa doktor söylerdi. Mide bulantısı için serum taktılar. Ama neden oluyor böyle bilmiyorum doktor da hiç bişey söylemedi sadece çatı muayenesi yaptı açılman yok dedi. Bebekte çok hareketli çok yoruluyorum halsizim
Benim durumum da aynı canım senle ikinci hamileliğim ilki normal şimdi doktor bebek büyük diyor geçen Çarşamba 3700dü ve bu haliyle doğar ama daha büyürse zor dedi hatta nst de çok Sancı vardı bu gece yarın gece bekle dedi ama olmadı doğum şimdi Çarşamba bir daha gideceğim ve kafam Allak bullakmerhabalar öncelikle herkese,
ben 37+1'deyim bugün itibariyle. şöyle bir sorunum var arkadaşlar. 34. haftada doktor bebeğimin 3300 gram olduğunu büyük ihtimalle sezaryen ile doğum yapmam gerekeceğini söyledi. bundan iki hafta sonra 35+5'te ben devlet hastanesine gittim ve oradaki doktorun görüşüne başvurmak istediğimi söyledim. ultrasonda bebeğim 3300 gram cıktı. doktor baş çevresinin 9.3 cm olduğunu ama baş çevresinin çok hızlı büyümeyeceğini, bu nedenle normal doğuma engel bir halin olmadığını söyledi.
36+3'te ise yine özel hastanedeki kendi doktoruma muayeneye gittiğimde doktorum bebeğimin baş çevresinin 10 cm, kilosunun ise 3800 gram olduğunu ve normal doğum yapmamın mümkün olmadığını söyleyerek sezaryen günü vermek istedi. bir hafta önce devlet hastanesindeki ölçüm sonuçlarını söyleyince de oradaki ultrason eksik ölcmüştür dedi.
ben ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. hangisine inanmalıyım, bir üçüncü ultrasona mı girmeliyim ne yapsam bilemedim. size danısmak istedim.
Ben sezaryen olacağım için yapılmayacak canım.Çok sağolun kızlar, içim rahatladı.İnşallah açığı kapatır bizim minnoş da.
Biz de cumartesi tekrar gideceğiz, vajinal kültür örneği alınıp streptokok bakterisi var mı diye bakılıcakmış. Bundan yaptıran var mı aranızda?
Bana 8 sene once bakilmis canim, o zamanlar bir sikayetim yoktu tesadufen ogrendim aritmiyi. Su an az da olsa nefes darligi yasiyorum ama gobegim oldu kocaman belki ondan belki kalpten bilemiyorum. Cok ciddi olsa herhalde doktor soylemeden nefesim daraliyor diye giderdim korkup.Hamilelikle birlikte başka değişimler de olmuş olabilir tabi, tedbir almakta fayda var canım erteleme sen. Yakınında uygun fiyatlı olan özellerden varsa bi arayıp fiyat bilgisi sorabilirsin aslında, kardiyoloji muayenesi ve eko çekim ücreti ne kadar diye.
Benim en yüksek 146 çıkmış nabzım mesela... Fakat sen nefes kesilmesi yaşamıyorsun demek ilaca başlamadıklarına göre, benim çok nefesimi kesiyor bu çarpıntı... Başımı yastığa koyamıyorum, devamlı oturur pozisyonda durmam gerekiyor. Fibromiyalji diye de romatizmal bir rahatsızlığım var, çok oturunca da onun ağrıları başlıyor bu sefer. Ne yapacağımı bilemiyordum, bu ilaçla inşallah rahatlarım
Kizlar slm herkese. bugun kontrolum vardi 39. Haftamizdayiz ama rahim agzi hala kapali benim kizin gelmeye niyeti yok. Nst ye girdim sanci 0-20 arasi cikti hep. Doktorum haftaya kadar gelmezse artik kendimz baslaticaz dogumu dediserumla degilde dil alti hapla rahim agzini acmayi denicez dedi. Beni aldi bir korku kendi gelseydi bari. Bu disardan mudahaleyle verilen agrilar daha siddetli oluyor diyorlar beni iyice korkuttular ya evdeyken cok cesurumda hastanedeyken de yatis verirse diye elim ayagim titriyodu :))
Oh oh oh maşallah her gelinin hayalindeki düzeni kurmuşsun
Benimde sabah akşam içtiğim magnezyuma rağmen azcık da iş yaparsam sancı tavan oluyo. Bugun iki posta camasır astım ev topladım diye daha cok kasılma ve belden ağrılı sancım var. Bende yorgunum bacaklarım belim bende değil . Ve alt tarafa dediğin gibi ara ara baskı ve iğne batması gibi oluyoÇok ağrım var çok halsizim. Sağlık ocağına bile gidemedim. Ayağa kalkamıyorum. Bebek çok hareketli hem alta baskı yapıyor hem üst kaburgalarıma baskı yapıyor. 37+5im Cuma günü Allah Nasip ederse sezeryan doğum olucak doktorun kararıyla. Ayağa kalkınca alttan iğneler batıyor gibi belim çok ağrıyor ne yapıcağımı bilmiyorum. Benim gibi olan varmı normal mi bu durum?
Kasılmam ve sancılarım var ayağa kalkamıyorum
geçmiş olsun cnm . Valla doğum yapınca kalkmadan yatıcagım için biraz vucudum dınlenır dıyorum. Çocuk olunca zor oluyo gercekten bide esımın mecburı mesaileri başlayınca tuz biber oldu son zaman. Bu ay sonuna bıtecek onun ama benımde gunum bitti zaten .Baş dönmesi, ishal, terleme, kusma yaşayan varmı? Serum taktılar nedenini söylemedi doktorum. Midem çok bulanıyor. Çatı muayenesinde Açılmam yok. Cuma günü sezeryan olucam. Ayağa kalkamıyorum sancım var.
Gözünüz aydın sağlıcakla büyüsün.MERHaba ayın 19unda yaptım doğumumu çok şükür3600 50cm bir bebeğim oldu
merhabalar öncelikle herkese,
ben 37+1'deyim bugün itibariyle. şöyle bir sorunum var arkadaşlar. 34. haftada doktor bebeğimin 3300 gram olduğunu büyük ihtimalle sezaryen ile doğum yapmam gerekeceğini söyledi. bundan iki hafta sonra 35+5'te ben devlet hastanesine gittim ve oradaki doktorun görüşüne başvurmak istediğimi söyledim. ultrasonda bebeğim 3300 gram cıktı. doktor baş çevresinin 9.3 cm olduğunu ama baş çevresinin çok hızlı büyümeyeceğini, bu nedenle normal doğuma engel bir halin olmadığını söyledi.
36+3'te ise yine özel hastanedeki kendi doktoruma muayeneye gittiğimde doktorum bebeğimin baş çevresinin 10 cm, kilosunun ise 3800 gram olduğunu ve normal doğum yapmamın mümkün olmadığını söyleyerek sezaryen günü vermek istedi. bir hafta önce devlet hastanesindeki ölçüm sonuçlarını söyleyince de oradaki ultrason eksik ölcmüştür dedi.
ben ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. hangisine inanmalıyım, bir üçüncü ultrasona mı girmeliyim ne yapsam bilemedim. size danısmak istedim.
Geçmiş olsun. Tansiyonunuz yükseliyor mu?Baş dönmesi, ishal, terleme, kusma yaşayan varmı? Serum taktılar nedenini söylemedi doktorum. Midem çok bulanıyor. Çatı muayenesinde Açılmam yok. Cuma günü sezeryan olucam. Ayağa kalkamıyorum sancım var.
40 tan sonra bakarız duruma göre başlatırız derler. Hiç korkma iki doğumum da suni sancıyla oldu. Evde rahat ortamda çekmek yerine hastanedesin işte o yani. Sanırım öyledir. Doktor kontrolü daha iyidir.Kizlar slm herkese. bugun kontrolum vardi 39. Haftamizdayiz ama rahim agzi hala kapali benim kizin gelmeye niyeti yok. Nst ye girdim sanci 0-20 arasi cikti hep. Doktorum haftaya kadar gelmezse artik kendimz baslaticaz dogumu dediserumla degilde dil alti hapla rahim agzini acmayi denicez dedi. Beni aldi bir korku kendi gelseydi bari. Bu disardan mudahaleyle verilen agrilar daha siddetli oluyor diyorlar beni iyice korkuttular ya evdeyken cok cesurumda hastanedeyken de yatis verirse diye elim ayagim titriyodu :))
Etrafta herkes sakn belden uyuşturma diyorlar korktum açıkçası . Ameliyat esnasında dokunmalarini falan hissediyormssun doğru mu bu?Hebehubele ikisinşde yasamış biri olarak kesinlikle spinal ol derim.hiç korkma hem bel ve baş agrısı herkeste olan bişey degil.bazılarına yan etki oluyor demekki.ven çok rahattım.dogumdan sonra doktor yatagı oturur pozisyona yakın kaldırtmıştı.birde nescafe içiriyormuş bazı doktorlar agrı olmadın olma ben içmemiştim.doktoruna guven.
Sakın dinleme kimseyi.insan nasıl bişeyle karşılasacagını bilmedigin için korkman normal.ama hiçbişey hissetmiyorsun.hiç bi acı yok.sadece hafif dokunmalar.ve bebegi aldıklarını anlıyorsun.canın hiçbi ssekilde acımıyor.konuşuyırlar zaten seninle.şimdi bebek geliyor filan çok heyecanlı oluyor.hele o aglamayı ilk senin duyman onu gormen herşeye deger.Etrafta herkes sakn belden uyuşturma diyorlar korktum açıkçası . Ameliyat esnasında dokunmalarini falan hissediyormssun doğru mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?