2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım çok geçmiş olsun. Sakin kal olur mu? Nedenini bilmiyorum ama doktorların sana bilgi verecektir.

Canım zehirlenme olabilir mi? Ne yemistin

Canım zehirlenme olabilir mi? Ne yemistin
Herzamanki kahvaltımı yapmıştım ama baya kustum zehirlenme olsa doktor söylerdi. Mide bulantısı için serum taktılar. Ama neden oluyor böyle bilmiyorum doktor da hiç bişey söylemedi sadece çatı muayenesi yaptı açılman yok dedi. Bebekte çok hareketli çok yoruluyorum halsizim

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir...

Canım tansiyonun ne durumda? Benim tansiyon oynayınca bulantı kusma oluyor

Benim durumum da aynı canım senle ikinci hamileliğim ilki normal şimdi doktor bebek büyük diyor geçen Çarşamba 3700dü ve bu haliyle doğar ama daha büyürse zor dedi hatta nst de çok Sancı vardı bu gece yarın gece bekle dedi ama olmadı doğum şimdi Çarşamba bir daha gideceğim ve kafam Allak bullak

Ben sezaryen olacağım için yapılmayacak canım.

Kızlar sezeryan ne kadar sürüyo belden uyuşturulduğunda? Bide epidural sadece normal doğumdamı yapılıyo sezeryandada epidural varmı? Sadece spinalmi?

Kizlar slm herkese. bugun kontrolum vardi 39. Haftamizdayiz ama rahim agzi hala kapali benim kizin gelmeye niyeti yok. Nst ye girdim sanci 0-20 arasi cikti hep. Doktorum haftaya kadar gelmezse artik kendimz baslaticaz dogumu dedi serumla degilde dil alti hapla rahim agzini acmayi denicez dedi. Beni aldi bir korku kendi gelseydi bari. Bu disardan mudahaleyle verilen agrilar daha siddetli oluyor diyorlar beni iyice korkuttular ya evdeyken cok cesurumda hastanedeyken de yatis verirse diye elim ayagim titriyodu :))

Bana 8 sene once bakilmis canim, o zamanlar bir sikayetim yoktu tesadufen ogrendim aritmiyi. Su an az da olsa nefes darligi yasiyorum ama gobegim oldu kocaman belki ondan belki kalpten bilemiyorum. Cok ciddi olsa herhalde doktor soylemeden nefesim daraliyor diye giderdim korkup.
Surekli ya tahlil yaptiriyorum ya grip oluyorum ya kontrole gidiyorum, biktim valla hastaneden ama dogum oncesi bir gideyim tabi. Tesekkur ettim tekrardan.

Canım inşallah en hayırlı zamanda gelir boşuna panik yapıp son günleri kendine zehir etme :) bebisinle konuş artık hazırız zamanı geldi sen de gelebilirsin diye o seni dinler inşallah

Oh oh oh maşallah her gelinin hayalindeki düzeni kurmuşsun
Hı hı tabi canım o her gelinin yaşadığı başka sürtüşmelerde yaşamadım ama Başlangıçta ne onlar benim düzenimi ne ben onlarınkini benimseyemedik küslükler tartışmalar yasandı. Ben oğlumu bile 1 saat gonderıyodum babasıyla kendim gitmiyodum . 1 saat durup gelıyolardı. Oyle bebekken hiç verip alıp bakın benim işim var demedım. Bi ara bebek kıyafet satısı yaptım 50/100 kargo tasıyodum kargoya bazen merkeze gitmem gerekıyodu bebek arabasının altına dizip çocukla karda kışta yazın 40 derece sıcagında gittiklerim oldu. Tek kargo için bile 1 saat onu hazırlayıp evden gıttıgım oldu. Ama sonra baktımda bunun ne bana ne başkasına faydası yok. Sınırını kurallarını koy işine bak dedim kendime cunku diğer turlu hem esım uzuluyo hemde arada kalıyordu. Ama hep benım yanımdaydı. Ailesinin dengesiz oldugunu bılıyodu cunku şimdilerdede hamılelıgım başlarında hıc cocugu oyle bırakma yada buraya gelıp akşamlama yapmadım. Son zamanlar ne zamanki zorlanmaya cocuk iyice el ayak olup sinirlendirmeye ve hem kendime hem onu sarsma derecesıne ulaştım o zaman olmuyo dedım sabah cıkıp gelıp akşam döndugumjzde oldu. Akşam yemegıne geldıgımızde oldu oglen gelıp durdugumda oluyo. Ama yapma dedıgımı yaptıklarını gordugumde esıme soledım hep yapmasınlar bırakmam getırmem bı daha dedım . Oda uyarınca yapmadılar. Boyle oldu yanı bu duzen yoksa baştan gelen bısey değil.

Benimde sabah akşam içtiğim magnezyuma rağmen azcık da iş yaparsam sancı tavan oluyo. Bugun iki posta camasır astım ev topladım diye daha cok kasılma ve belden ağrılı sancım var. Bende yorgunum bacaklarım belim bende değil . Ve alt tarafa dediğin gibi ara ara baskı ve iğne batması gibi oluyo
Kasılmam ve sancılarım var ayağa kalkamıyorum

geçmiş olsun cnm . Valla doğum yapınca kalkmadan yatıcagım için biraz vucudum dınlenır dıyorum. Çocuk olunca zor oluyo gercekten bide esımın mecburı mesaileri başlayınca tuz biber oldu son zaman. Bu ay sonuna bıtecek onun ama benımde gunum bitti zaten .

MERHaba ayın 19unda yaptım doğumumu çok şükür3600 50cm bir bebeğim oldu
Gözünüz aydın sağlıcakla büyüsün.

Doktoruma güvenirdim herhalde. Ama yine de giderdim bi 3. Ye.
Ölçümlerde fark olsa da yine de tombik sanırım. Bana son muayenede 3600 gibi olur dendi 4050 doğmuştu. Azı neyse de dazla çıkarsa diye vardır bi bildikleri.

Geçmiş olsun. Tansiyonunuz yükseliyor mu?

40 tan sonra bakarız duruma göre başlatırız derler. Hiç korkma iki doğumum da suni sancıyla oldu. Evde rahat ortamda çekmek yerine hastanedesin işte o yani. Sanırım öyledir. Doktor kontrolü daha iyidir.

Kızlar sezaryen günü aldım haftaya anestezi doktoruyla görüsturecekmis doktorum . Doktora sordum tercihiniz nedir diye . Spiral veya genel anestezi mi diye. Sen ne düşünüyorsun dedi. Bende spinalde çok bel ağrısı oluyormuş sonrasında dedim . Cesaret edebilir miyim bilmiyorum dedim. Genel de de ilk uyandıgn zaman çok ağrı oluyormuş kararsızım ama genel sanırım tercihim olcak dedim. Benim hastalarıma önerim kesinlikle spinal dedi. Kıyaslanamaz bile genel anesteziyle dedi. Cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz? Bilgisi olan var mı?

Hebehubele ikisinşde yasamış biri olarak kesinlikle spinal ol derim.hiç korkma hem bel ve baş agrısı herkeste olan bişey degil.bazılarına yan etki oluyor demekki.ven çok rahattım.dogumdan sonra doktor yatagı oturur pozisyona yakın kaldırtmıştı.birde nescafe içiriyormuş bazı doktorlar agrı olmasın diye ama ben içmemiştim.doktoruna guven.

Etrafta herkes sakn belden uyuşturma diyorlar korktum açıkçası . Ameliyat esnasında dokunmalarini falan hissediyormssun doğru mu bu?

Etrafta herkes sakn belden uyuşturma diyorlar korktum açıkçası . Ameliyat esnasında dokunmalarini falan hissediyormssun doğru mu bu?
Sakın dinleme kimseyi.insan nasıl bişeyle karşılasacagını bilmedigin için korkman normal.ama hiçbişey hissetmiyorsun.hiç bi acı yok.sadece hafif dokunmalar.ve bebegi aldıklarını anlıyorsun.canın hiçbi ssekilde acımıyor.konuşuyırlar zaten seninle.şimdi bebek geliyor filan çok heyecanlı oluyor.hele o aglamayı ilk senin duyman onu gormen herşeye deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…