2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benimki de 2 hafta sonra 1900 olur muki arada ucurum var sanki 1575 den 1900.
bir haftada da sadece 113 gr almasi cok az.benden de kaynaklaniyo herseyi yiyemiyorum reflü yuzunden.ben hic kilo almamisim 1 hafta icinde.
Canım aynıyız ben 38. Haftadayım bugün bile kustum. Ben 33. Haftaya kadar toplam 4 kilo almıştım. Ama bebek büyümüş yine de. Yani hiç kestirilecek bi durum değil.

Hayirlisi olsun insallah bende yarin cati muayenesi olucam burcu hanim da bakalim bana ne diyecek ben hayatimda hic muayene olmadim biraz korkuyorum o yüzden

Canım aynıyız ben 38. Haftadayım bugün bile kustum. Ben 33. Haftaya kadar toplam 4 kilo almıştım. Ama bebek büyümüş yine de. Yani hiç kestirilecek bi durum değil.
bulanti hapi aliyomusunuz ben kulaniyorum malesef.
insallah bebegime etkisi olmaz.
insallah 3 kilo olsa yeter.
ben de hamile oldugumu ogrendigim zaman 72 kg dum.7 kilo verdim.31.haftada 73.kiloyum.eski kiloma dondum.

Ben bebeğimin ilk anına şahit olmak isterdim :)

Bildiğim kadarıyla zaten belden bile uyuşturulsan anormal bir durum olursa atıyorum panik olursan tansiyonun yükselirse filan hemen tümden uyutuyorlar.
Yani o tümden uyutma genel anestezi mi oluyor. Yoksa kısa süreliğine bayıltma mı oluyor?

Kızlar karnım saatlerdir çok sertleşiyo ağrıyoda sancımı gazmı nasıl ayırt ediliyo?
Gerçek dogum sancısında sancı belden gelip duzenli olarak artarak devam ediyormuş canım.10 yıl once kızımı dogum yaptıgımda sancıyla gitmiştim ama nasıldı hiç hatırlamıyorum o panikle.eger yattıgında yada tuvalete gittiginde hafifleme oluyorsa yalancı sancıymış.

Oyyyyy böyle şeylere asla gelemem valla sesim yukselir. Allahtan oyle saçmalıkları yokda delırmıyorum asla musade etmezdım. Yaptırmayın asla bas bas bagırıyolar bunun ne kadar zarar oldugunu yazık gunah narın tenınde tuzun ısı ne ya.

benimki de 2 hafta sonra 1900 olur muki arada ucurum var sanki 1575 den 1900.
bir haftada da sadece 113 gr almasi cok az.benden de kaynaklaniyo herseyi yiyemiyorum reflü yuzunden.ben hic kilo almamisim 1 hafta icinde.

Kiloya neden takildin ki ben 8 aydir hic kilo almadim bebek gayet kilolu. Reflum var ustelik. Sut urunleri bol tuketmeye calis en guzel onlar kilo aldiriyo. Onun disinda almasa da sagligi yerindeyse dert etme. Donem donem buyume atagi geciriyolar belki minyon bi bebektir. Kilosunu baskasiyla kiyaslama

bulanti hapi aliyomusunuz ben kulaniyorum malesef.
insallah bebegime etkisi olmaz.
insallah 3 kilo olsa yeter.
ben de hamile oldugumu ogrendigim zaman 72 kg dum.7 kilo verdim.31.haftada 73.kiloyum.eski kiloma dondum.
Arada kullanıyorum evet. Aynıyız 9 kilo verdim ben de 8 kilosunu geri aldım.

Kızlar karnım saatlerdir çok sertleşiyo ağrıyoda sancımı gazmı nasıl ayırt ediliyo?
Belden ve kasıktan ağrı oluyo cnm aynı anda yatma kalkma dolanma wc gitme vs hafıfletmıyo aynı sıddetıyle ağrı suruyo ağrıyla sertlesmelerde oluyo. Benım gecen hafta cıkan sancı nstmde yasadıgım ağrı boyleydı duzensız doğum sancısı cıkmıs demıstı 75 ve 40 larda ınıp cıkıyodu

Allah’a emanet olsun canım. Kilo gidiyor zaten bir miktar. Sütün yarasın inşallah. Işın veriyorlar illa geçiyor endişenme.
İnşallah yarına geçer
İnşallah geçer. Şimdi fototerapi alıyor. Doktoru yarın akşama kadar geçer dedi. Bizim bebek 2,5 kilonun altında olduğu için riskli. Ama güçlü bir bebek .
Benim kan grubum 0+ kızımın B+ .

Belimde ağrıyo kasıklarımda arada anlık.o aralarda karnım aşırı sertleşiyo sonra hafif yumuşuyo sonra tekrar sertleşiyo taş gibi ( yalancı sancı heralde

Belimde ağrıyo kasıklarımda arada anlık.o aralarda karnım aşırı sertleşiyo sonra hafif yumuşuyo sonra tekrar sertleşiyo taş gibi ( yalancı sancı heralde

Canım kaç dakikada bir geliyor? Duzenliyse doğum sancısı olabilir. Bir de bu şekilde uyuyabilir misin? Uyutmayacak kadar siddetliyse doktora git derim

Belinde ağrıyosa normal sancılar canım. Biraz suresını dıkkate alman gerekcek dk vs bakman lAzım benım geceden başlamıstı ertesı gunde ıkınledıgıne kadar bekledım gecmeyınce gıttım oyle cıktı

Bende şuan yTıyorum yatınca daha bi net hıssedıyorum bu sancıları garıp .. yarın kontrole gidicem bakalım yarın ki nst miz ne cıkcak bide kg muz tabi 10 gun once 2,516 demıstı. 3 ü görsünde artık doğum tarıhınıde onemsemicem.

zaten kiloya takilmiyorum sadece temennim 3 kilo olsa yeter.cunku ilk bebegim giydirirken banyo yaptirirken bi tarafini incitirsem diye korkarim birazcik ele gelse bakim acisindan iyi olurdu.
hamileligim zaten cok zor geciyo reflü kusmalar yuzunden.Allah tan en cok istegim bulanti haplari bebegime etki etmesin.sag salim kucagima aliyim ve refluden kurtuluyum.
kilosunu baskasiyka kiyaslamak degil de merak ediyorum gercekten son aylarda hizli kilo aliyorlarmi diye.yoksa her bebek farklidir bunun farkindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…