2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aaa süpermiş
E o zaman baştan anlarız biraz aşağı yukarı nasıl geçeceğini

Canim anne 0 grubuysa bebek farkli grupsa anne dogumda anti antikor uretiyor ve bebek sarilik doguyor.kan uyusmazligi sariligi olarak netten bakarsin detayli.bende yasadim simdi oglumda babasinin kan grubu olursa yine yasiycam.digerlerinden biraz daha uzun suruyor ama geciyor butun bebeklerinki geciyor.kilosuda dusukse cok hizli toparlanir 1 aya 2 katina cikar dusuk kilolu bebekler daha hizli kilo aliyor.korkma annesi.haklisin bebegin orda yatarken kucagina alamadigin icin kotu hissediyorsun her sey oldugundan daha kotu gorunuyo ama bu gecici bir durum 10 15 gun sonra hiiic hatirlamayacaksin bu gunleri.

Teşekkür ederim mesajın içimi rahatlattı
Hiç uyumadım bu gece 2 saatte bir sütümü sağıp verdim. Ara ara emzirip sağma ile destekledim. Çok minik teyzesi görsen için erir. Hemşire ablaları bile pilli bebek diye seviyor. Rengi düne göre daha iyi gibi inşallah bugünkü testte değerleri düşer. Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

senin küslük ise yaramis :)) bende suan küsüm insallah benimkide biraz ise yarar. Sen yine babasiyla göndermissin ben onu da yapamam guvenemedigim bazi konular var cünkü. Sevecekleri zaman benim evime gelip Benim gözümün önünde severler öyle giderler. 2.5 senelik evliyim herseyi alttan alip sustum hic saygisizlik yapmadim. Ama hamileligimin ozellikle son dönemlerinde esim akli basinda biri olmasa bizi ayirmaya kadar gidecek tavirlar sergilediler. Cok sükürki esim benim yanimda durdu. Önce onlar ortada hic birse yokken bana küstüler simdi bende devamini getiriyorum. Suandada barisma cabalarindalar ama ben barismiyorum. Cok kirginim ve öfkeliyim. İnsallah iyi anlamda gelisme saglanir yoksa bu kopukluk ömür boyu sürer gider. Senin iyi anlamda olmus gelismeler Allah bozmasin insallah :)

Simdiden hayirli olsun canim insallah saglikla al kucagina bebisini :)

Benim bebegimde hep düsük kilolu cikiyor canm. kendisi 1 hafta geri Gobek cevresi haftasiyla uyumlu ama kilosu normale gore düsük cikti hep. Ne kadar yesemde aldiramadim hep kendim aldim. Suan 39. Haftamdayim 3210 kg. Haftaya 3300 falan olur heralde o civarlarda dogar diye tahmin ediyorum.

Aa gercekten mi ben bilmiyordum bunu. Benimde kan gurubum 0 bebek dogmadigi icin onunkini bilmiyorum ama sarilik kesin olurmu diyosun farkliysa

Amin canım hepimizinkini. Hiç bilmiyorum hapı. Ama endişenme belki de hiç gerek kalmaz Ne olacağını bilemediğimiz için hepimizde bi endişe . Hayırlısıyla hepimiz bi kurtarsak inşallah....
Aynen öyle insan ne yasicagini bilmediginden korkuyor zaten birde cevrenin yorumlari tuz biber oluyor. İnsallah gerek kalmaz hersey dogal seyrinde ilerler

Bu kilo isi kisiye gore degisiyo gercekten hatta ilk ve ikinci hamilelik bile farkedebiliyor hayirlisi olsun

Ay aynısı benim çektiklerimin. Belim ve kasığım ağrıyor.
Malesef ben bugunde ağeıyla uykudan uyandım yanı dusun. Epey bi dondum durdum ezan okundu sonra
inşallah bizimde genelde hamılelıgımde bi bırlesme oluyo ama ıns bozulmaz tabı bende ıstemem oyle küs püs durup esımıde arada bırakmayı

Gecmısı okuyamadım ekşın varmı bılmıyorum ama , sabah ezanından once sağdan giren bi ağrıyla uyandım belimden sonra tüm kasık ve belimi sardı baya ağrıdı kasılmada oldu :/ sonra gectı . Sımdıde ara ara oluyo sabahki gibi değil. Bugun az sonra kahvaltı edıp gıdıcem bakalım. Nst de cıkmayacagı tutarsa bilemem tabı

Günaydın canım sana bisey diyim mi günlerdir ağlıyorum resmen iyice sinirli bi ruh haline sahip oldum sürekli canım tatlı biseyler istiyor ama bi hurma hakkım var o açılmayı da sağlayacak ondan feragat edemiyorum ve normal diyettekileri yediğim zaman aslında doyuyorum ama doymus gibi de hissetmiyorum hiç mutlu olmuyorum. Yediğim şeylere allah affetsin tiksinerek bakmaya başladım...eskisi gibi hazirladigim büyük kahvaltilar hayal ediyorum.. ama yok yok hiç tatlıya düşkün değildim..gebelik öncesi kilomda normaldi boyuma göre neden geldi ki başıma allah yardimcimiz olsun hepimizin..

Aynen bende ağrıyla uyandım bebeğide daha aşağıda hissediyorum hareket ettiğinde

Almanyada yasiyorsun sanirim :) ben icmeye basladim bana da doktor onerdi. Himbeerblättertee diye. Hurma da yiyorum bunun yanisira
Evett , Aynen Himbeerblättertee .. iciyorum ama bende pek bi ise yaramadi
Hurma bende cok yedim ama sonra tiksindim ondan da .. biraktim
Bebegin su orani haftasina göre az bizim ( 10, 6 cm )belki sunii sanciyla olur dogum eger ozamana kadar daha da azalma olursa sivida , cok internete giremiyorum dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorun saglicakla buyutsunler bebislerini ..
Plates topu ile Pelvis kemigini tranieren yapiyorum .

Arkadaslardan birisi Magnezyum demis sbende kullandim Magnezyum kasilmalara karsi cok yardimci oldu 36+5 de biraktim kullanmayi .

Aynı Şeyleriyasiyoruz canım az kaldı az kaldı diye kendimi telkin ediyorum ama hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım inşallah her sıkıntımız uçup gitsin anne olmak zormuş şimdi daha iyi anladım... Rabbim başka sıkıntılarla sınamasin inşallah

Amin
Hic korkma annesi gerekirse mamayla destekle mamaya biberona alisir diye korkma once sarilik temizlensin yeterki...ben uzulurdum arada mama veriyoruz diye eşim derdiki kendini bir kurtarsinda mamada olur biberonda emzikte her sey mubah şu donemi atlatalim yeterki:)
Hic korkulcak bisey yok.gorursun daha kilolu dogan bebeklerden cok daha hizli toparlancak.minik bebekler cok hizli kilo aliyo hiiic korkma.o minicik halini cok ozeleyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…