2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım inşallah en hayırlı zamanda gelir boşuna panik yapıp son günleri kendine zehir etme :) bebisinle konuş artık hazırız zamanı geldi sen de gelebilirsin diye o seni dinler inşallah
İnsallah canim insallah. Aslinda tam 40 haftasini doldursun istiyorum cünkü 1 hafta geriden geliyor en basindan beri iyice gelissin istiyorum. Belki annesinin hislerini hissedip gelmiyordur :))

3. Dogum olacak senin icin ne güzel Allah bagislasin evlatlarini insallah. Her kafadan bir ses cikiyor bezdim. rahim agzini dil alti hapla aciyorum serumla degil dedi doktor bana. farki nedir biliyor musun ?

Amin canım hepimizinkini. Hiç bilmiyorum hapı. Ama endişenme belki de hiç gerek kalmaz Ne olacağını bilemediğimiz için hepimizde bi endişe . Hayırlısıyla hepimiz bi kurtarsak inşallah....

Bebeğimin doğum tarihi belli oldu 26Ekim benide eklermisin Kavuşmak için gün sayanlara

Eski kafa iste anlamiyo ki bunu . Bide bana da söyleyemiyo gorumceme soyluyo o dogurcak ya zaten çocuğu. Allahtan eşim sığ düşünceli biri değil de onunla sorun yaşamıyoruz bu tarz şeylerde.

Eski kafa iste anlamiyo ki bunu . Bide bana da söyleyemiyo gorumceme soyluyo o dogurcak ya zaten çocuğu. Allahtan eşim sığ düşünceli biri değil de onunla sorun yaşamıyoruz bu tarz şeylerde.

Hayirlisi olsun insallah bende yarin cati muayenesi olucam burcu hanim da bakalim bana ne diyecek ben hayatimda hic muayene olmadim biraz korkuyorum o yüzden
Çok kısa sürüyor zaten ne olduğunu anlayacak kadar uzun sürmüyor. Kötü olan cuma-cumartesi-pazar yokum izindeyim ben yokken dr. Filiz hanım ilgilenir birşey olursa dedi, bu durum canımı sıktı biraz

Ay aynısı benim çektiklerimin. Belim ve kasığım ağrıyor.

En az strese gireceğin şekilde olsun
Ben de normal doğum olurda epizyotomi kesisinden endişe ediyorum
Epidural almak ya da almamak? Hangisi daha mantıklı bilmiyorum
Benim normal doğum yapmamamın tek sebebi epizyotomi kesisi. Ve kesinin sonrası. Uyuşturmak daha mantıklı bence. Ama tabiki kolay bi doğum olacaksa gerek yok epidural e .
Amin inşallah :) . O kesi benim kabusum . Hiç üzülme. Hayırlısıyla olur inşallah. Döner belki hiç anlamazsın . 36. Haftadasin gördüğüm kadarıyla . Sezeryan da olsa üzülecek bişey yok bence . Bebek ve sen sağlıklı olduktan sonra. :)
Ben 2 kez yaptırdım ve hala hastanede yatıyorum 4. Gün
Hala hastanede neden yatırıyorlar ki bi teşhis konuldu mu ? Şikayetlerin geçti mi ?

Aslında neden boş yere acı çekip epidural almadan doğurmaya çalışayım ki diye de düşünmüyor değilim.
Epiduralin çok aşırı bi yan etkisi yok gibi. Doktoruma danışacağım

Aslında neden boş yere acı çekip epidural almadan doğurmaya çalışayım ki diye de düşünmüyor değilim.
Epiduralin çok aşırı bi yan etkisi yok gibi. Doktoruma danışacağım
Tabiki demek istediğim, bazıları çok kolay doğum gecirebiliyormuş gerek bile kalmayabilir. Ama zorlanırsan epidural en mantıklısi kahramanlığa hiç bir konuda gerek yok bence.

Benimde genelde 1 hafta geriden geliyor canim doktor hep normal diyor bende cok takmiyorum. Kilosu biraz düsük diye bu ay yemek isini baya bi abarttim ama kiloyu cocuga degil hep kendime almisim. O yüzden bu stratejiden vazgectim. Benim elimde olan birsey degilmis onu anladim

Kızlar epidural konusunda kararsız olanlara fikir olarak şunu söyleyeyim. Açılma 4 cm olmadan zaten epidural yapılmıyor. Siz o süreci yaşarken zaten anlarsınız dayanır miyim dayanamaz miyim diye. Baktınız zor geldi 4cm sonrası epidural istersiniz baktınız kolay geldi istemezsiniz :) ben suyum geldikten 1 saat sonra hastanedeydim ilk kontrolde 3cm açılma dediler sonra ne olduğunu anlamadan 10 cm e ulaşmıştı bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…