2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inşallah canım hayırlısıyla alalım kucağımıza sağlıklı olsunlar herşey onlar için. Amin canım..

Aa gercekten mi ben bilmiyordum bunu. Benimde kan gurubum 0 bebek dogmadigi icin onunkini bilmiyorum ama sarilik kesin olurmu diyosun farkliysa
Malesef bakabilirsin netten.%90 ihtimal filan degil anne 0nsa bebek a b yse kesin sonuc
Bende dogumda sunnet ettirmek istiyorum insallah ayni olur kan grubumuz

Çok kısa sürüyor zaten ne olduğunu anlayacak kadar uzun sürmüyor. Kötü olan cuma-cumartesi-pazar yokum izindeyim ben yokken dr. Filiz hanım ilgilenir birşey olursa dedi, bu durum canımı sıktı biraz
İyi dusunelim insallah burcu hanim yokken birsey olmaz saglikla aliriz bebeislerimizi kucağımıza

Kızlar hamileligim ilk dönemlerinde kayinpederin yeniden evlenme süreçlerinden bahsetmiştim şimdide bosaniyorlar Allah'ım bütün hamileligimi aksiyonlu gecirmeme eşimin üzgün gergin süreçlerine sebep olarak beni öyle yordularki ilk hamile kaldığım ay evleniyordu son ayim şimdide boşaniyor yüksek bı yere çıkıp bağırasim varrrrr stresle bı süreç gecirttiler rabbim hamileleri uzunlere fırsat vermesin inşallah

Ben okurum 1 tane insallah canım.

Aaa süpermiş
E o zaman baştan anlarız biraz aşağı yukarı nasıl geçeceğini

Bana kalırsa senin doğumun çok kolay geçecek :) nereden anladın dersen geçen nst de 100 ü bulan sanciyi hiç hissetmedim dedin ya Allah'ın izniyle doğumda da hiç anlamadan olup bitecek göreceksin

Hanimlar iki isim arasinda kaldik: İdil Duru&Nil Duru...
Fikirlerinizi alabilir miyim

Nil Duru

Günaydın kızlar nasılsınız?

LezzetliCipetpet kuzum geçmişi okuyamadım naptın gittinmi doktora sonuçlar nasıl
Teşekkür ederim canım sorduğun için. Bir günde 78lere taşikardi olmuş, ilaç başlattı doktor, gebeliğe bağlıymış ama çok şükür doğumdan sonra geçer dedi. İnşallah ilaçla rahatlarım..

İnşallah rahatlarsın canım. Az kaldı biraz daha sabır . Betüş gelsin hepsi unutulur Allahın izniyle

Tansiyon 14-9 üstü olunca tutuyolar. İlaç da vermiyolar doğum yakın diye tutuyolar. Proteinde öyle aman aman çıkmamış. Önlem amaçlı sanırım.

Canım cokmu yüksek çıktı ve protein çıkarsa ekstra ilaç falan veriyormu birde normal tahlilde de cikiyormuydu hiç sadece 24 saatlik idrardami çıktı
Yok canım 0,5-0,15 arası olmalı benim önceden 0,23 şimdi 0,18 çıkmış önemsiz dediler ama tansiyon oynadığı için( o da aman aman oynamıyor bi 16-10 olmadı yani çok şükür) salmıyolar beni. Yani gebelik zehirlenmesi yok çok şükür. Protein çıkmış olsaydı asla salmazlardı doğurana kadar. İlaç ve serum veriyolar. Diğer idrar testimin sonucunu bilmiyorum söylemediler.

Canı sağ olsun mama anne sütü yeterki karnı doysun. Eşin çok haklı. Arkadaşım mamaya alıştırmamak için süt diye ısrar etti. Bebeğin sarılığı 2 ay sürdü. Her anne, sütü ile beslemek ister ama ısrar etmemek lazım.

Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Ay hadi kolayca al inşallah kuzunu kucağına canım :)
Ruyam28 in bebeği için okuyoruz canım.. Şimdilik 3 Yasin oldu, dua bölümüne konu mu açsak acaba?
Açmak lazım kuzum ordan çok yardım geliyo gerçekten. Benle beraber mi 3 oldu

Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur

Ayyy çok heyecanlı :) Allah kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canim benim cok fazla sancı cekmeden kolayca saglikla al bebegini kucagina insallah. Darısı da bizlere bol bol rabbiyesir velatu asir rabbim bil hayr bu duayi oku hem icin ferahlasin hemde kolay olurmus dogumun Allahin izniyle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…