Inşallah canım hayırlısıyla alalım kucağımıza sağlıklı olsunlar herşey onlar için. Amin canım..Aynı Şeyleriyasiyoruz canım az kaldı az kaldı diye kendimi telkin ediyorum amahayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım inşallah her sıkıntımız uçup gitsin anne olmak zormuş şimdi daha iyi anladım... Rabbim başka sıkıntılarla sınamasin inşallah
MalesefAa gercekten mi ben bilmiyordum bunu. Benimde kan gurubum 0 bebek dogmadigi icin onunkini bilmiyorum ama sarilik kesin olurmu diyosun farkliysa
İyi dusunelim insallah burcu hanim yokken birsey olmaz saglikla aliriz bebeislerimizi kucağımızaÇok kısa sürüyor zaten ne olduğunu anlayacak kadar uzun sürmüyor. Kötü olan cuma-cumartesi-pazar yokum izindeyim ben yokken dr. Filiz hanım ilgilenir birşey olursa dedi, bu durum canımı sıktı biraz
Hakkını helal et canım, aklımdan çıkmış hemen ameliyata alınacağı meleğinin, çok özür dilerim..
Kızlar okuyabilecek olanlarımızla Yasin okusak perşembeye kadar inşallah olur mu? Okuyanlar yazarsa 41 Yasine tamamlamaya çalışalım inşallah Rabbim sağlıcakla kavuşmanızı nasip etdin canım...
Aaa süpermiş
E o zaman baştan anlarız biraz aşağı yukarı nasıl geçeceğini
Hanimlar iki isim arasinda kaldik: İdil Duru&Nil Duru...
Fikirlerinizi alabilir miyim
Teşekkür ederim canım sorduğun için. Bir günde 78lere taşikardi olmuş, ilaç başlattı doktor, gebeliğe bağlıymış ama çok şükür doğumdan sonra geçer dedi. İnşallah ilaçla rahatlarım..Günaydın kızlar nasılsınız?
LezzetliCipetpet kuzum geçmişi okuyamadım naptın gittinmi doktora sonuçlar nasıl
Ben de Nil Duru diyeceğimHanimlar iki isim arasinda kaldik: İdil Duru&Nil Duru...
İnşallah rahatlarsın canım. Az kaldı biraz daha sabır . Betüş gelsin hepsi unutulur Allahın izniyleTeşekkür ederim canım sorduğun için. Bir günde 78lere taşikardi olmuş, ilaç başlattı doktor, gebeliğe bağlıymış ama çok şükür doğumdan sonra geçer dedi. İnşallah ilaçla rahatlarım..
İdil ismi de çok hoş ama Nil Duru birleşik daha hoş geliyo kulağaHanimlar iki isim arasinda kaldik: İdil Duru&Nil Duru...
Tansiyon 14-9 üstü olunca tutuyolar. İlaç da vermiyolar doğum yakın diye tutuyolar. Proteinde öyle aman aman çıkmamış. Önlem amaçlı sanırım.Benim normal doğum yapmamamın tek sebebi epizyotomi kesisi. Ve kesinin sonrası. Uyuşturmak daha mantıklı bence. Ama tabiki kolay bi doğum olacaksa gerek yok epidural e .
Amin inşallah :) . O kesi benim kabusum . Hiç üzülme. Hayırlısıyla olur inşallah. Döner belki hiç anlamazsın . 36. Haftadasin gördüğüm kadarıyla . Sezeryan da olsa üzülecek bişey yok bence . Bebek ve sen sağlıklı olduktan sonra. :)
Hala hastanede neden yatırıyorlar ki bi teşhis konuldu mu ? Şikayetlerin geçti mi ?
Yok canım 0,5-0,15 arası olmalı benim önceden 0,23 şimdi 0,18 çıkmış önemsiz dediler ama tansiyon oynadığı için( o da aman aman oynamıyor bi 16-10 olmadı yani çok şükür) salmıyolar beni. Yani gebelik zehirlenmesi yok çok şükür. Protein çıkmış olsaydı asla salmazlardı doğurana kadar. İlaç ve serum veriyolar. Diğer idrar testimin sonucunu bilmiyorum söylemediler.Canım cokmu yüksek çıktı ve protein çıkarsa ekstra ilaç falan veriyormu birde normal tahlilde de cikiyormuydu hiç sadece 24 saatlik idrardami çıktı
Canı sağ olsun mama anne sütü yeterki karnı doysun. Eşin çok haklı. Arkadaşım mamaya alıştırmamak için süt diye ısrar etti. Bebeğin sarılığı 2 ay sürdü. Her anne, sütü ile beslemek ister ama ısrar etmemek lazım.Amin
Hic korkma annesi gerekirse mamayla destekle mamaya biberona alisir diye korkma once sarilik temizlensin yeterki...ben uzulurdum arada mama veriyoruz diye eşim derdiki kendini bir kurtarsinda mamada olur biberonda emzikte her sey mubah şu donemi atlatalim yeterki:)
Hic korkulcak bisey yok.gorursun daha kilolu dogan bebeklerden cok daha hizli toparlancak.minik bebekler cok hizli kilo aliyo hiiic korkma.o minicik halini cok ozeleyeceksin
Rabbim bir avazda kurtarsın, sağlıkla kavuşursunuz inşallahKızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Ruyam28 in bebeği için okuyoruz canım.. Şimdilik 3 Yasin oldu, dua bölümüne konu mu açsak acaba?LezzetliCipetpet kim için yasin okunuyo kuzum? Bitanede ben okurum
Ay hadi kolayca al inşallah kuzunu kucağına canım :)Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Açmak lazım kuzum ordan çok yardım geliyo gerçekten. Benle beraber mi 3 olduRuyam28 in bebeği için okuyoruz canım.. Şimdilik 3 Yasin oldu, dua bölümüne konu mu açsak acaba?
Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Canim benim cok fazla sancı cekmeden kolayca saglikla al bebegini kucagina insallah. Darısı da bizlere bol bol rabbiyesir velatu asir rabbim bil hayr bu duayi oku hem icin ferahlasin hemde kolay olurmus dogumun Allahin izniyle insallahKızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Bi tanede ben okuyabilirim ama arapcayi tam okuyamıyorum türkce yazilisiyla okuyabilirimRuyam28 in bebeği için okuyoruz canım.. Şimdilik 3 Yasin oldu, dua bölümüne konu mu açsak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?