- 11 Şubat 2018
- 153
- 106
- 103
Son günlerde açlıktan uyuyamıyorum günlerdir aç kalmışım gibi sabah kahvaltı hayaliyle.... aylardır diyet yapmaktan yoruldum galiba uyuyamadikca ağrılar artıyor Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
İtiraf etmeliyimki huzuru buldum :))Malesef ben bugunde ağeıyla uykudan uyandım yanı dusun. Epey bi dondum durdum ezan okundu sonra
inşallah bizimde genelde hamılelıgımde bi bırlesme oluyo ama ıns bozulmaz tabı bende ıstemem oyle küs püs durup esımıde arada bırakmayı
bozulmasin insallah ben suan cok rahatim karisan yok konusan yok. annemde geldi ikimz ne istersek onu yapiyoruz :) fazla uzun sürmez benm bu huzurlu günlerim dogumda gelir cunkuMalesef ben bugunde ağeıyla uykudan uyandım yanı dusun. Epey bi dondum durdum ezan okundu sonra
inşallah bizimde genelde hamılelıgımde bi bırlesme oluyo ama ıns bozulmaz tabı bende ıstemem oyle küs püs durup esımıde arada bırakmayı
Ayy Allah yardımcın olsun canım, bir nefeste inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok heyecanlandım, inşallah çok yakın zamanda meleğin kucağında olacakKızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Seninle 3tü canımAy hadi kolayca al inşallah kuzunu kucağına canım :)
Açmak lazım kuzum ordan çok yardım geliyo gerçekten. Benle beraber mi 3 oldu
Olur tabi canım, 4 oldu. İnşallah ameliyata bile alınması gerekmez yavrusunun...Bi tanede ben okuyabilirim ama arapcayi tam okuyamıyorum türkce yazilisiyla okuyabilirim
Amin inşallah canım. Şaşkınım afalladım sadece :)Ayyy çok heyecanlı :) Allah kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Allah yardımcınız olsun insallah kolaylikla kavuşursunuz yavrunuzaKızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Hic duymamistim doktorda bilgilendirmedi normalde en kötüsünü soyler herseyin. insallah ayni kan grubunda oluruz bebislerleMalesefbakabilirsin netten.%90 ihtimal filan degil anne 0nsa bebek a b yse kesin sonuc
Bende dogumda sunnet ettirmek istiyorum insallah ayni olur kan grubumuz
O cocuk doktoru degilki soylesin.Hic duymamistim doktorda bilgilendirmedi normalde en kötüsünü soyler herseyin. insallah ayni kan grubunda oluruz bebislerle
Amin inşallah canım. Şaşkınım afalladım sadece :)
Çook teşekkürler arkadaşlar.Ay hadi kolayca al inşallah kuzunu kucağına canım :)
Açmak lazım kuzum ordan çok yardım geliyo gerçekten. Benle beraber mi 3 oldu
Geçen hafta benimde öyle çıktı 80 90ları gördüm hatta doktor iki gün içinde bekle dedi hala bekliyorum beklemekten sıkıldım bakalım doktorun ne diyecek merak ettimŞuan ağrı hıssetmezken normal yatarken bile nst 50
İnşallah hepimizin kolaycacık gelirler :)Ben okurum 1 tane insallah canım.
Bana kalırsa senin doğumun çok kolay geçecek :) nereden anladın dersen geçen nst de 100 ü bulan sanciyi hiç hissetmedim dedin ya Allah'ın izniyle doğumda da hiç anlamadan olup bitecek göreceksin
Nil Duru
Insallah rabbim tüm sifa bekleyen bebeklere şifasini versin. R ruyam28 in bebegi icinde sifa versin dualarla atlatalim insallah. Ameliyata gerek kalmadan. Eger ameliyat olursa da saglikla ameliyattan çıksın insallah.Seninle 3tü canım
Olur tabi canım, 4 oldu. İnşallah ameliyata bile alınması gerekmez yavrusunun...
Dün kontrole gittim. 36.haftamdayım ama bebek 34.haftada çıktı. Yalnız şöyle bi durum oldu ultrasonda 2dk durmadı kıpır kıpır ölçüm yaptırtmadı doktor bile kız bi dur deyip güldü. Ölçtü 34 haftalık bida ölçtü gene aynı. Daha hiç bu zamana kadar böyle bi durumla karşılaşmadım. Tam sonuna geldik dedim. Doktor kan tahlili ve 24 saatlik idrar tahlili istedi. Şimdi ultrason farkımı vardır hemde çocuk durmadı ondan mıdır yoksa gelişim geriliğimi oldu bu haftada. Doktor takip edicez deyincede korktum. Bu arada kilosuda 2550 gr dedi. Vede devlete gidiyorum oranın ultrasonlarıda malum.
Bende okurum canım 1 tane bugünRuyam28 in bebeği için okuyoruz canım.. Şimdilik 3 Yasin oldu, dua bölümüne konu mu açsak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?