2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün kontrole gittim. 36.haftamdayım ama bebek 34.haftada çıktı. Yalnız şöyle bi durum oldu ultrasonda 2dk durmadı kıpır kıpır ölçüm yaptırtmadı doktor bile kız bi dur deyip güldü. Ölçtü 34 haftalık bida ölçtü gene aynı. Daha hiç bu zamana kadar böyle bi durumla karşılaşmadım. Tam sonuna geldik dedim. Doktor kan tahlili ve 24 saatlik idrar tahlili istedi. Şimdi ultrason farkımı vardır hemde çocuk durmadı ondan mıdır yoksa gelişim geriliğimi oldu bu haftada. Doktor takip edicez deyincede korktum. Bu arada kilosuda 2550 gr dedi. Vede devlete gidiyorum oranın ultrasonlarıda malum.

Bende diyet Yok, doktora da en son 3 hafta önce gittim, hiç nst den bahsetmediler gir falan diye, normal muayene edip normal deyip gönderdi, aşırı sancım Yok ama dün gece sıfır uykuyla bugün sabahı çıkardım resmen. Her gece bu şekilde uykusuz geçiyor, sabahları aç karna aldığım iki ilaçım var gcynoferon ile tiroid için, onlar da sabah sabah mide bulantısı yapıyor, o içtiğim yarım bardak su kaynama yapıp mide asidiyle birleşiyor..

İnsan uykusunu da alamayınca agresifleşiyor, heryer heryerde... elimi birşeye sürüp kaldırmak şöyle dursun kendim karnımı doyurmaktan acizim, son 3 hafta.. eşimden ne bi yardım ne bi hasbihal, ailesi desen öyle uzaklar, ekmek almaya diye çıkıp çantamı alıp gidesim var annemin evine doğru...

İtiraf etmeliyimki huzuru buldum :))
bozulmasin insallah ben suan cok rahatim karisan yok konusan yok. annemde geldi ikimz ne istersek onu yapiyoruz :) fazla uzun sürmez benm bu huzurlu günlerim dogumda gelir cunku

Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Ayy Allah yardımcın olsun canım, bir nefeste inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok heyecanlandım, inşallah çok yakın zamanda meleğin kucağında olacak

Ay hadi kolayca al inşallah kuzunu kucağına canım :)

Açmak lazım kuzum ordan çok yardım geliyo gerçekten. Benle beraber mi 3 oldu
Seninle 3tü canım
Bi tanede ben okuyabilirim ama arapcayi tam okuyamıyorum türkce yazilisiyla okuyabilirim
Olur tabi canım, 4 oldu. İnşallah ameliyata bile alınması gerekmez yavrusunun...

Malesef bakabilirsin netten.%90 ihtimal filan degil anne 0nsa bebek a b yse kesin sonuc
Bende dogumda sunnet ettirmek istiyorum insallah ayni olur kan grubumuz
Hic duymamistim doktorda bilgilendirmedi normalde en kötüsünü soyler herseyin. insallah ayni kan grubunda oluruz bebislerle

İnşallah hepimizin kolaycacık gelirler :)

Seninle 3tü canım

Olur tabi canım, 4 oldu. İnşallah ameliyata bile alınması gerekmez yavrusunun...
Insallah rabbim tüm sifa bekleyen bebeklere şifasini versin. R ruyam28 in bebegi icinde sifa versin dualarla atlatalim insallah. Ameliyata gerek kalmadan. Eger ameliyat olursa da saglikla ameliyattan çıksın insallah.

Ben de dün gittim bana da tamamen aynı şey oldu canım. 36 haftalığım, Bugüne kadar hep gününde gidiyordu. Dünki ölçümde önce 34+3 çıktı, sonra bir daha ölçtü bu sefer 35. hafta çıktı. Doktor endişelenmem gereken bişey olmadığını, sadece minyon bir bebek oldugunu söyledi. Yine de endişeleniyor tabi insan. Bundan sonra haftalık takip edecek doktor zaten, inşallah bir dahaki kontrollerde içimiz rahatlar. Seninki de minyon olabilir, doktorlarımıza güvenicez mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…