Canım arkadaşım az kaldı geçecek bu günler sagsaglim Yavrularimiza kavuşalim benimde annemler geldi çok şükür yemekleri falan o yapıyor onada kıyamıyorum yaslandı artık ama mecbur napalim biraz idare ediyor beni uykusuzluk çok agresif yapiyo benide uyuyamadikca kafama biseyler takıyorum dahada kuruyorum kendimiBende diyet Yok, doktora da en son 3 hafta önce gittim, hiç nst den bahsetmediler gir falan diye, normal muayene edip normal deyip gönderdi, aşırı sancım Yok ama dün gece sıfır uykuyla bugün sabahı çıkardım resmen. Her gece bu şekilde uykusuz geçiyor, sabahları aç karna aldığım iki ilaçım var gcynoferon ile tiroid için, onlar da sabah sabah mide bulantısı yapıyor, o içtiğim yarım bardak su kaynama yapıp mide asidiyle birleşiyor..
İnsan uykusunu da alamayınca agresifleşiyor, heryer heryerde... elimi birşeye sürüp kaldırmak şöyle dursun kendim karnımı doyurmaktan acizim, son 3 hafta.. eşimden ne bi yardım ne bi hasbihal, ailesi desen öyle uzaklar, ekmek almaya diye çıkıp çantamı alıp gidesim var annemin evine doğru...
3 kilo almıştım 1 kilo vermişim şuan 2 kilo almışım yaniKızlar son kilo durumunuz ne alemde kaç kg alındı şu zamana kadar toplam ?
Ben 9 aldım 10 la kapaticam sanırım .Ama göbek almış başını gidiyor...
Benim de kramp giriyor Alt karnıma sağdan soldan geliyorlar,diyorum yine. Hayırlı haberle dönün.Gecmısı okuyamadım ekşın varmı bılmıyorum ama , sabah ezanından once sağdan giren bi ağrıyla uyandım belimden sonra tüm kasık ve belimi sardı baya ağrıdı kasılmada oldu :/ sonra gectı . Sımdıde ara ara oluyo sabahki gibi değil. Bugun az sonra kahvaltı edıp gıdıcem bakalım. Nst de cıkmayacagı tutarsa bilemem tabı
Bebeğin doğunca rahat rahat yersin inşallah.Günaydın canım sana bisey diyim mi günlerdir ağlıyorum resmen iyice sinirli bi ruh haline sahip oldum sürekli canım tatlı biseyler istiyor ama bi hurma hakkım var o açılmayı da sağlayacak ondan feragat edemiyorum ve normal diyettekileri yediğim zaman aslında doyuyorum ama doymus gibi de hissetmiyorum hiç mutlu olmuyorum. Yediğim şeylere allah affetsin tiksinerek bakmaya başladım...eskisi gibi hazirladigim büyük kahvaltilar hayal ediyorum.. ama yok yokhiç tatlıya düşkün değildim..gebelik öncesi kilomda normaldi boyuma göre neden geldi ki başıma allah yardimcimiz olsun hepimizin..
Allah’a kolaylık versin. Ya ne güzel öpüp koklayabileceksiniz.Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Bu kilo işi sürpriz oluyor. Ölçüler oynuyor. Ordan çıkıp başka doktora gitseniz aynı çıkması zor.Dün kontrole gittim. 36.haftamdayım ama bebek 34.haftada çıktı. Yalnız şöyle bi durum oldu ultrasonda 2dk durmadı kıpır kıpır ölçüm yaptırtmadı doktor bile kız bi dur deyip güldü. Ölçtü 34 haftalık bida ölçtü gene aynı. Daha hiç bu zamana kadar böyle bi durumla karşılaşmadım. Tam sonuna geldik dedim. Doktor kan tahlili ve 24 saatlik idrar tahlili istedi. Şimdi ultrason farkımı vardır hemde çocuk durmadı ondan mıdır yoksa gelişim geriliğimi oldu bu haftada. Doktor takip edicez deyincede korktum. Bu arada kilosuda 2550 gr dedi. Vede devlete gidiyorum oranın ultrasonlarıda malum.
Bende diyet Yok, doktora da en son 3 hafta önce gittim, hiç nst den bahsetmediler gir falan diye, normal muayene edip normal deyip gönderdi, aşırı sancım Yok ama dün gece sıfır uykuyla bugün sabahı çıkardım resmen. Her gece bu şekilde uykusuz geçiyor, sabahları aç karna aldığım iki ilaçım var gcynoferon ile tiroid için, onlar da sabah sabah mide bulantısı yapıyor, o içtiğim yarım bardak su kaynama yapıp mide asidiyle birleşiyor..
İnsan uykusunu da alamayınca agresifleşiyor, heryer heryerde... elimi birşeye sürüp kaldırmak şöyle dursun kendim karnımı doyurmaktan acizim, son 3 hafta.. eşimden ne bi yardım ne bi hasbihal, ailesi desen öyle uzaklar, ekmek almaya diye çıkıp çantamı alıp gidesim var annemin evine doğru...
Allah razı olsun canım 5 oldu seninleBende okurum canım 1 tane bugün
yine cok iyi cnm masallah.bana da 3 kilo olsa yeter.Benim bebegimde hep düsük kilolu cikiyor canm. kendisi 1 hafta geri Gobek cevresi haftasiyla uyumlu ama kilosu normale gore düsük cikti hep. Ne kadar yesemde aldiramadim hep kendim aldim. Suan 39. Haftamdayim 3210 kg. Haftaya 3300 falan olur heralde o civarlarda dogar diye tahmin ediyorum.
Doğum a kaç gün kaldı. Zor olsa gerek kaç gündür hastane allah şifa versin bi an önce inşallah.Tansiyon 14-9 üstü olunca tutuyolar. İlaç da vermiyolar doğum yakın diye tutuyolar. Proteinde öyle aman aman çıkmamış. Önlem amaçlı sanırım.
. cooook heyecanlı hayırlı haberlerini bekliyoruz cnaimmm :) allahim kurtarsınKızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
2 tane daha okuduk ablamla kızlar, 7 oldu Yasin sayısı..Allah razı olsun canım 5 oldu seninle
Inşallah canım..Biz de az önce kontrolden geldik. Artık haftalık gidecekmişim. Sancım olmadığı İçin nst haftaya başlayacak. Su hala fazla. Karbonhidrat sınırlamasına devam diyor da alışmamışız kaçıyor. Hele ki tam midem rahatlamış Bebek çekmiş biraz ayaklarını kaburgamdan; bir yiyesim geliyor ki :))
Benim de kramp giriyor Alt karnıma sağdan soldan geliyorlar,diyorum yine. Hayırlı haberle dönün.
Bebeğin doğunca rahat rahat yersin inşallah.
Allah’a kolaylık versin. Ya ne güzel öpüp koklayabileceksiniz.
Bu kilo işi sürpriz oluyor. Ölçüler oynuyor. Ordan çıkıp başka doktora gitseniz aynı çıkması zor.
Yakın mı annen birkaç gün kal öyleyse. Hazır yemek olur, dinlenirsin. Ben bazen sırf uyumak İçin gidiyorum. Yaşlılar ama Oğlumu oyalıyorlar biraz. Eve dönesin gelmiyor iş var diye:))
Nst kagıdım içe sardığı için 45 dk boşa yattım somea tekrar yaptılar. Ondada 30 35 bi tane 75 oldu. Ama o 75 de yasadıgım hıssı ben evde yuz kere yasıyorum. 34 mm di rahım ağzı 3 e düşmüş bu ay sonunu görürde sonrasına bakıcaz salı gel dedi. Bakalım. Erteledıgım her seyı bu hafta bıtırıcem yarın koltuklarım yıkancak sonra hemen evı temızletcem. Başka ısım yoktu zaten. Valiz filanda hazır. Dınlenmem gerek ama nerdee. Oyle dıye dıye doğurcam zaten :/ kanala gırmıs mı dedım . Kanal da değil ama sırtını dönmüş dedi hep yüzünü goruyoduk artık arkasını dönmüş. Zaten 2. Doğumlarda kanala gırme zorunlulugu yok kanala gırmedende doğum başlayabılıyo ılklerde girmesi gerekiyo dedı . Bakalım nolck ya boyle boyle gunumuz gelcek yada bi yerde artık sona gelcez . Şimdi almasına alırım ama akciğer gelısımı tamamlamamıştır küveze girebılır dedi en azından ay sonunu gecırse dedı. İnşallah dedım bakalım ay sonundanda ziyade 38 olsun ıstıyorum.Geçen hafta benimde öyle çıktı 80 90ları gördüm hatta doktor iki gün içinde bekle dedi hala bekliyorum beklemekten sıkıldım bakalım doktorun ne diyecek merak ettim
Benim de kramp giriyor Alt karnıma sağdan soldan geliyorlar,diyorum yine. Hayırlı haberle dönün.
Sabah cok fenaydı agrı valla heralde artık doğurcam dedım
Doktorun ne diyor canım? Yeterli görmese başka ilaç takviye yapar herhalde.Kan değerleriniz kaç arkadaşlar benimki çok düşük ilaç da bir ise yaramıyor napicam ben sezeryan olucam kana ihtiyacım var ;(
Nst kagıdım içe sardığı için 45 dk boşa yattım somea tekrar yaptılar. Ondada 30 35 bi tane 75 oldu. Ama o 75 de yasadıgım hıssı ben evde yuz kere yasıyorum. 34 mm di rahım ağzı 3 e düşmüş bu ay sonunu görürde sonrasına bakıcaz salı gel dedi. Bakalım. Erteledıgım her seyı bu hafta bıtırıcem yarın koltuklarım yıkancak sonra hemen evı temızletcem. Başka ısım yoktu zaten. Valiz filanda hazır. Dınlenmem gerek ama nerdee. Oyle dıye dıye doğurcam zaten :/ kanala gırmıs mı dedım . Kanal da değil ama sırtını dönmüş dedi hep yüzünü goruyoduk artık arkasını dönmüş. Zaten 2. Doğumlarda kanala gırme zorunlulugu yok kanala gırmedende doğum başlayabılıyo ılklerde girmesi gerekiyo dedı . Bakalım nolck ya boyle boyle gunumuz gelcek yada bi yerde artık sona gelcez . Şimdi almasına alırım ama akciğer gelısımı tamamlamamıştır küveze girebılır dedi en azından ay sonunu gecırse dedı. İnşallah dedım bakalım ay sonundanda ziyade 38 olsun ıstıyorum.
Aynen sorma 45 orda 20 oburunde 1 saatı gectı uyurdum. İnşallah bekler bakalım ne acelesi varsa hatunun. Durmuyo yapıldıgı gibi de işte napcan mecbur yapılıyo gene. Ustunden gece gece sabıt tutmaya calısırız . 10 kasımda annem geşcek zatn o gelınce oda yapar.Doktorun ne diyor canım? Yeterli görmese başka ilaç takviye yapar herhalde.
Bileydin nst de uyurdun:) İnşallah bekler acele etmez bebişin. Ev işini ben bitirdim diyorum e yine dolaplar ortalık dağılıyor. Yapıldığı gibi kalsa :)
Hiç merak etmeyin inşallah minikler kilosu yerinde gelir azcik minyon olsalar da annelerinin leziz sütüyle kendilerine gelir inşallahBen de dün gittim bana da tamamen aynı şey oldu canım. 36 haftalığım, Bugüne kadar hep gününde gidiyordu. Dünki ölçümde önce 34+3 çıktı, sonra bir daha ölçtü bu sefer 35. hafta çıktı. Doktor endişelenmem gereken bişey olmadığını, sadece minyon bir bebek oldugunu söyledi. Yine de endişeleniyor tabi insan. Bundan sonra haftalık takip edecek doktor zaten, inşallah bir dahaki kontrollerde içimiz rahatlar. Seninki de minyon olabilir, doktorlarımıza güvenicez mecburen.
9 gün var canım daha kendi isteğimle çıkıcam ama bu seferde azcık gözüm korktu fenalaşır mıyım diye evde.Doğum a kaç gün kaldı. Zor olsa gerek kaç gündür hastane allah şifa versin bi an önce inşallah.
. cooook heyecanlı hayırlı haberlerini bekliyoruz cnaimmm :) allahim kurtarsın
Canım ben almadım ama çok şık duruyor bence.. Ben gece lambası almayı tercih ettim.. çünkü abajurun kablolarini arkada bırakacak bir sistem yok evde korktum biraz büyüyünce parmak atar güvenli olmaz diye..bebegim icin masa ustu abajur istiyorum komidinin uzerine koymak icin aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz
Hayırla Kurtul inşallah canım evet 2.de kanal gerekmiyormuş onu benim doktorumda dedi ben geçen hafta alttan da muayene oldum 2güne olur dedi ama olmadı benim bebek iri 3700dü geçen hafta durması demek kilo alması demek bu da normali zorluyor işte Hakkımızda Hayırlısı inşallah sağlıkla bir alsaydık Kasım anneleri olarak şu çocuklarıNst kagıdım içe sardığı için 45 dk boşa yattım somea tekrar yaptılar. Ondada 30 35 bi tane 75 oldu. Ama o 75 de yasadıgım hıssı ben evde yuz kere yasıyorum. 34 mm di rahım ağzı 3 e düşmüş bu ay sonunu görürde sonrasına bakıcaz salı gel dedi. Bakalım. Erteledıgım her seyı bu hafta bıtırıcem yarın koltuklarım yıkancak sonra hemen evı temızletcem. Başka ısım yoktu zaten. Valiz filanda hazır. Dınlenmem gerek ama nerdee. Oyle dıye dıye doğurcam zaten :/ kanala gırmıs mı dedım . Kanal da değil ama sırtını dönmüş dedi hep yüzünü goruyoduk artık arkasını dönmüş. Zaten 2. Doğumlarda kanala gırme zorunlulugu yok kanala gırmedende doğum başlayabılıyo ılklerde girmesi gerekiyo dedı . Bakalım nolck ya boyle boyle gunumuz gelcek yada bi yerde artık sona gelcez . Şimdi almasına alırım ama akciğer gelısımı tamamlamamıştır küveze girebılır dedi en azından ay sonunu gecırse dedı. İnşallah dedım bakalım ay sonundanda ziyade 38 olsun ıstıyorum.
Canım 3300 gayet normal bir değer kaygılanma bence bende 3300 doğmuşum az ekmek bol peynir yoğurt süt et eğer gebelik sekerin yoksa günde hurma ve muzda öneriyorlar canımBenim bebegimde hep düsük kilolu cikiyor canm. kendisi 1 hafta geri Gobek cevresi haftasiyla uyumlu ama kilosu normale gore düsük cikti hep. Ne kadar yesemde aldiramadim hep kendim aldim. Suan 39. Haftamdayim 3210 kg. Haftaya 3300 falan olur heralde o civarlarda dogar diye tahmin ediyorum.
Ben buradan tavan lambası aldım, çok da güzel geldi. Abajurları da var ama benim koyacak yerim yok, siz bakabilirsiniz.bebegim icin masa ustu abajur istiyorum komidinin uzerine koymak icin aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?