2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım arkadaşım az kaldı geçecek bu günler sagsaglim Yavrularimiza kavuşalim benimde annemler geldi çok şükür yemekleri falan o yapıyor onada kıyamıyorum yaslandı artık ama mecbur napalim biraz idare ediyor beni uykusuzluk çok agresif yapiyo benide uyuyamadikca kafama biseyler takıyorum dahada kuruyorum kendimi

Kızlar son kilo durumunuz ne alemde kaç kg alındı şu zamana kadar toplam ?

Ben 9 aldım 10 la kapaticam sanırım .Ama göbek almış başını gidiyor...
3 kilo almıştım 1 kilo vermişim şuan 2 kilo almışım yani oysaki hedefim 20 kiloyu tombik tam tadında hamile olmaktı ama mecburi diyet sebebiyle sadece 2

Biz de az önce kontrolden geldik. Artık haftalık gidecekmişim. Sancım olmadığı İçin nst haftaya başlayacak. Su hala fazla. Karbonhidrat sınırlamasına devam diyor da alışmamışız kaçıyor. Hele ki tam midem rahatlamış Bebek çekmiş biraz ayaklarını kaburgamdan; bir yiyesim geliyor ki :))

Benim de kramp giriyor Alt karnıma sağdan soldan geliyorlar,diyorum yine. Hayırlı haberle dönün.

Bebeğin doğunca rahat rahat yersin inşallah.

Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Allah’a kolaylık versin. Ya ne güzel öpüp koklayabileceksiniz.

Bu kilo işi sürpriz oluyor. Ölçüler oynuyor. Ordan çıkıp başka doktora gitseniz aynı çıkması zor.

Yakın mı annen birkaç gün kal öyleyse. Hazır yemek olur, dinlenirsin. Ben bazen sırf uyumak İçin gidiyorum. Yaşlılar ama Oğlumu oyalıyorlar biraz. Eve dönesin gelmiyor iş var diye:))

Kan değerleriniz kaç arkadaşlar benimki çok düşük ilaç da bir ise yaramıyor napicam ben sezeryan olucam kana ihtiyacım var ;(

yine cok iyi cnm masallah.bana da 3 kilo olsa yeter.
benim doktor haftasiyla uyumlu diyor ama mesela ac bpd fl gibi degerler 30+1 30+2 30+4 cikti.ama ben 31 haftalik hamileyim.uyumlu mu demek oluyor.gorunurde birisi bi hafta geri sayilir cunku.pek aciklama yapmiyor doktorum ben de merak ediyorum.

Tansiyon 14-9 üstü olunca tutuyolar. İlaç da vermiyolar doğum yakın diye tutuyolar. Proteinde öyle aman aman çıkmamış. Önlem amaçlı sanırım.
Doğum a kaç gün kaldı. Zor olsa gerek kaç gündür hastane allah şifa versin bi an önce inşallah.

Kızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
. cooook heyecanlı hayırlı haberlerini bekliyoruz cnaimmm :) allahim kurtarsın

Inşallah canım..

Geçen hafta benimde öyle çıktı 80 90ları gördüm hatta doktor iki gün içinde bekle dedi hala bekliyorum beklemekten sıkıldım bakalım doktorun ne diyecek merak ettim
Nst kagıdım içe sardığı için 45 dk boşa yattım somea tekrar yaptılar. Ondada 30 35 bi tane 75 oldu. Ama o 75 de yasadıgım hıssı ben evde yuz kere yasıyorum. 34 mm di rahım ağzı 3 e düşmüş bu ay sonunu görürde sonrasına bakıcaz salı gel dedi. Bakalım. Erteledıgım her seyı bu hafta bıtırıcem yarın koltuklarım yıkancak sonra hemen evı temızletcem. Başka ısım yoktu zaten. Valiz filanda hazır. Dınlenmem gerek ama nerdee. Oyle dıye dıye doğurcam zaten :/ kanala gırmıs mı dedım . Kanal da değil ama sırtını dönmüş dedi hep yüzünü goruyoduk artık arkasını dönmüş. Zaten 2. Doğumlarda kanala gırme zorunlulugu yok kanala gırmedende doğum başlayabılıyo ılklerde girmesi gerekiyo dedı . Bakalım nolck ya boyle boyle gunumuz gelcek yada bi yerde artık sona gelcez . Şimdi almasına alırım ama akciğer gelısımı tamamlamamıştır küveze girebılır dedi en azından ay sonunu gecırse dedı. İnşallah dedım bakalım ay sonundanda ziyade 38 olsun ıstıyorum.
Benim de kramp giriyor Alt karnıma sağdan soldan geliyorlar,diyorum yine. Hayırlı haberle dönün.
Sabah cok fenaydı agrı valla heralde artık doğurcam dedım

Kan değerleriniz kaç arkadaşlar benimki çok düşük ilaç da bir ise yaramıyor napicam ben sezeryan olucam kana ihtiyacım var ;(
Doktorun ne diyor canım? Yeterli görmese başka ilaç takviye yapar herhalde.

Bileydin nst de uyurdun:) İnşallah bekler acele etmez bebişin. Ev işini ben bitirdim diyorum e yine dolaplar ortalık dağılıyor. Yapıldığı gibi kalsa :)

Aynen sorma 45 orda 20 oburunde 1 saatı gectı uyurdum. İnşallah bekler bakalım ne acelesi varsa hatunun. Durmuyo yapıldıgı gibi de işte napcan mecbur yapılıyo gene. Ustunden gece gece sabıt tutmaya calısırız . 10 kasımda annem geşcek zatn o gelınce oda yapar.

bebegim icin masa ustu abajur istiyorum komidinin uzerine koymak icin aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz

Hiç merak etmeyin inşallah minikler kilosu yerinde gelir azcik minyon olsalar da annelerinin leziz sütüyle kendilerine gelir inşallah

Doğum a kaç gün kaldı. Zor olsa gerek kaç gündür hastane allah şifa versin bi an önce inşallah.

. cooook heyecanlı hayırlı haberlerini bekliyoruz cnaimmm :) allahim kurtarsın
9 gün var canım daha kendi isteğimle çıkıcam ama bu seferde azcık gözüm korktu fenalaşır mıyım diye evde.

bebegim icin masa ustu abajur istiyorum komidinin uzerine koymak icin aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz
Canım ben almadım ama çok şık duruyor bence.. Ben gece lambası almayı tercih ettim.. çünkü abajurun kablolarini arkada bırakacak bir sistem yok evde korktum biraz büyüyünce parmak atar güvenli olmaz diye..

Hayırla Kurtul inşallah canım evet 2.de kanal gerekmiyormuş onu benim doktorumda dedi ben geçen hafta alttan da muayene oldum 2güne olur dedi ama olmadı benim bebek iri 3700dü geçen hafta durması demek kilo alması demek bu da normali zorluyor işte Hakkımızda Hayırlısı inşallah sağlıkla bir alsaydık Kasım anneleri olarak şu çocukları

Canım 3300 gayet normal bir değer kaygılanma bence bende 3300 doğmuşum az ekmek bol peynir yoğurt süt et eğer gebelik sekerin yoksa günde hurma ve muzda öneriyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…