- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Rabbim şifa versin kuzum bian önce inşallahÇook teşekkürler arkadaşlar.
Hayırlısı ile kucağına al inşallah canım :)son kontrolumuzude olduk hayirsiyla persembe gunu doguma gireceğim
tsk.ederim bakacağımBen buradan tavan lambası aldım, çok da güzel geldi. Abajurları da var ama benim koyacak yerim yok, siz bakabilirsiniz.
https://www.civilim.com/abajur-aydinlatma
amin insallah sen nasil oldun ben kbbye gitmek zorunda kaldim 1000 gr antibiyptik verdi doktorumda dedi bebege gecmesin dedi cok sukur dunya varmisRabbim şifa versin kuzum bian önce inşallah
Hayırlısı ile kucağına al inşallah canım :)
Aynen bnım sezeryan ama canm o yuzden kalsın .Hayırla Kurtul inşallah canım evet 2.de kanal gerekmiyormuş onu benim doktorumda dedi ben geçen hafta alttan da muayene oldum 2güne olur dedi ama olmadı benim bebek iri 3700dü geçen hafta durması demek kilo alması demek bu da normali zorluyor işte Hakkımızda Hayırlısı inşallah sağlıkla bir alsaydık Kasım anneleri olarak şu çocukları
Senin zamanda daha var canım Kalsın benim ultrason 40 gösteriyor normalde 38+0 oldum sağlıkla doğsun inşallahAynen bnım sezeryan ama canm o yuzden kalsın .
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah güzel haberlerle canım ayy çok heyecanlıKızlar Merhaba kontrolüm vardı bugün ama açılmam olmuş suni sancıya bağlandım şimdi. Aklıma gelen herkese dua ediyorum sizde bana dua edin nolur
Kan değerleriniz kaç arkadaşlar benimki çok düşük ilaç da bir ise yaramıyor napicam ben sezeryan olucam kana ihtiyacım var ;(
Valla senin içine pembe siniyorsa o da olur illa mavi olması Şart değil ki bende içinde mavi Çiçekleri olan bişey aldım masmaviler içime sinmedi kapı süsü kızımda Yaptım kullanmadım bile diye bunda yapmadım sizin içinize sindikten sonra bence renk önemli değilkızlar bnm oğlum olacak inş ama ben pijama takımını pembe aldım foto çekiminde giycem saç bandıda pembe takımla beraber geldi o kadar pembe olmasam onu kendim beyaz çiçekli bişe yapsam diyorum ama yanlış mı yaptım ki acaba pembe alarak illa mavi mi olmam gerek :/ yıkadıktan sonra bir pişmanlık geldi
ben kızımda mavi giydim =) bence renkler hiç birşey ifade etmiyor sen nasıl rahat ediyorsan sevdiysen giy pembişi =)kızlar bnm oğlum olacak inş ama ben pijama takımını pembe aldım foto çekiminde giycem saç bandıda pembe takımla beraber geldi o kadar pembe olmasam onu kendim beyaz çiçekli bişe yapsam diyorum ama yanlış mı yaptım ki acaba pembe alarak illa mavi mi olmam gerek :/ yıkadıktan sonra bir pişmanlık geldi
Valla senin içine pembe siniyorsa o da olur illa mavi olması Şart değil ki bende içinde mavi Çiçekleri olan bişey aldım masmaviler içime sinmedi kapı süsü kızımda Yaptım kullanmadım bile diye bunda yapmadım sizin içinize sindikten sonra bence renk önemli değil
ben kızımda mavi giydim =) bence renkler hiç birşey ifade etmiyor sen nasıl rahat ediyorsan sevdiysen giy pembişi =)
Aa öylemi tamda aynı haftalar. Benim doktorum hiç açıklama yapmadı niye böyle diye eski ultrasonlarıma baktı falan. Korkuttu beni çok. Peki anlamadığım şimdi doğum zamanımız ultrasona göremi sata göremi olucak. Bide bu çıktı şimdi. Tabi allah beterinden korusun bu sorun bile değildir ama ilk şimdi kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum insan neyle karşılaşıcağını bilmeyinceBen de dün gittim bana da tamamen aynı şey oldu canım. 36 haftalığım, Bugüne kadar hep gününde gidiyordu. Dünki ölçümde önce 34+3 çıktı, sonra bir daha ölçtü bu sefer 35. hafta çıktı. Doktor endişelenmem gereken bişey olmadığını, sadece minyon bir bebek oldugunu söyledi. Yine de endişeleniyor tabi insan. Bundan sonra haftalık takip edecek doktor zaten, inşallah bir dahaki kontrollerde içimiz rahatlar. Seninki de minyon olabilir, doktorlarımıza güvenicez mecburen.
Bende abajur şeklinde tuz lambası vardı ayaklanınca oynamaya düşürmeye başladı. Kaldırdım. Büyüdüklerinde pek kullanışlı olmuyor canım.bebegim icin masa ustu abajur istiyorum komidinin uzerine koymak icin aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz
Sana güzel güzel bakıyorlardır. Evde olsa dinlenemeyebilirsin. Hem ne olur ne olmaz.9 gün var canım daha kendi isteğimle çıkıcam ama bu seferde azcık gözüm korktu fenalaşır mıyım diye evde.
Güle güle giyin canım. Bence gerek yok maviliye. Bana maviden gına geldi de kızı bulamayınca :))kızlar bnm oğlum olacak inş ama ben pijama takımını pembe aldım foto çekiminde giycem saç bandıda pembe takımla beraber geldi o kadar pembe olmasam onu kendim beyaz çiçekli bişe yapsam diyorum ama yanlış mı yaptım ki acaba pembe alarak illa mavi mi olmam gerek :/ yıkadıktan sonra bir pişmanlık geldi
Kızlar son kilo durumunuz ne alemde kaç kg alındı şu zamana kadar toplam ?
Ben 9 aldım 10 la kapaticam sanırım .Ama göbek almış başını gidiyor...
Ay ben gidemedim daha kuzum ya. Çokmu kötü oldun. Benim hafifledi gibi o yüzden gitmedimamin insallah sen nasil oldun ben kbbye gitmek zorunda kaldim 1000 gr antibiyptik verdi doktorumda dedi bebege gecmesin dedi cok sukur dunya varmis
Sağolasın canımBende okurum canım 1 tane bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?