2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen bnım sezeryan ama canm o yuzden kalsın .

Benim de bugün kontrolüm vardı bebeğim 2553gr olmuş nstye bağlandım hafif sancılarım çıktı ama çok önemli değil dedi doktorum serviks uzunluğum 27mm çıktı haftaya tekrar çağırdı çatı muayenesi yapmıyor gerek görmedi bebeğin ters zaten normal yapamayacaksın büyük ihtimalle dedi bu saatten sonra dönmesi zormuş

Kan değerleriniz kaç arkadaşlar benimki çok düşük ilaç da bir ise yaramıyor napicam ben sezeryan olucam kana ihtiyacım var ;(

Hali hazırda kullanmaya devam ettiğimiz kan hapımız var, bugün de sağlık ocağından sonuçları aldım , kan ve tiroidm normal seviye de çıktı ama Doğum doktoruna gitmedim kaç kilo oldu bebek, normal mı sezaryen mı bilmiyorum , bu zamana kadar da 7-8 kilo aldım, 62 ilehamile kalmıştım, 69-70 geliyorum, değişiyor, iştahım da azaldı stresten kan hapımda sabahları aç karna alınca mide bulantısı yapıyordu , doktor yemekten iki saat sonraya çekti... gynofer..

kızlar bnm oğlum olacak inş ama ben pijama takımını pembe aldım foto çekiminde giycem saç bandıda pembe takımla beraber geldi o kadar pembe olmasam onu kendim beyaz çiçekli bişe yapsam diyorum ama yanlış mı yaptım ki acaba pembe alarak illa mavi mi olmam gerek :/ yıkadıktan sonra bir pişmanlık geldi

Valla senin içine pembe siniyorsa o da olur illa mavi olması Şart değil ki bende içinde mavi Çiçekleri olan bişey aldım masmaviler içime sinmedi kapı süsü kızımda Yaptım kullanmadım bile diye bunda yapmadım sizin içinize sindikten sonra bence renk önemli değil

ben kızımda mavi giydim =) bence renkler hiç birşey ifade etmiyor sen nasıl rahat ediyorsan sevdiysen giy pembişi =)

ben kızımda mavi giydim =) bence renkler hiç birşey ifade etmiyor sen nasıl rahat ediyorsan sevdiysen giy pembişi =)

ay şart değil dimi yaa ohh rahatladım saçıma güzel bir bant yapayım olsun bitsin. sağolun kızlar dert olmuştu resmen :))

Aa öylemi tamda aynı haftalar. Benim doktorum hiç açıklama yapmadı niye böyle diye eski ultrasonlarıma baktı falan. Korkuttu beni çok. Peki anlamadığım şimdi doğum zamanımız ultrasona göremi sata göremi olucak. Bide bu çıktı şimdi. Tabi allah beterinden korusun bu sorun bile değildir ama ilk şimdi kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum insan neyle karşılaşıcağını bilmeyince

bebegim icin masa ustu abajur istiyorum komidinin uzerine koymak icin aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz
Bende abajur şeklinde tuz lambası vardı ayaklanınca oynamaya düşürmeye başladı. Kaldırdım. Büyüdüklerinde pek kullanışlı olmuyor canım.

9 gün var canım daha kendi isteğimle çıkıcam ama bu seferde azcık gözüm korktu fenalaşır mıyım diye evde.
Sana güzel güzel bakıyorlardır. Evde olsa dinlenemeyebilirsin. Hem ne olur ne olmaz.

Güle güle giyin canım. Bence gerek yok maviliye. Bana maviden gına geldi de kızı bulamayınca :))

Kizlar oncelikle merhaba kontrolum vardi bugun 3250 olmusum ayrica cati muayenesi oldum daha doğrusu olamadim cok kastım kendimi uc kere denedi olmadi haftaya bi daha denicem dedi nasil asicam ben bu sorunu ya cok uzuldum cok tedirgin oldum muayeneden sonra ben asla normal doguramam dedim kendime herseyi normal sanci da cikmadi ama tek sorun benim galiba

Pazardan beri acilde yiz. İdrar sıklaşması ama az yapma. Alt tarafta acıma ve sağ yan ağrısı nedeniyle. Bugün acilden çıkıp üroloji ye gittik ben açıkçası kum döktüğümüz düşündüm onun ağrısı gibiydi çünkü.ürolpji usg ile baktı. Meğer kum dökmüyormuşum. Bizim kız benim sağ böbreğime baskı yapıyormuş sürekli. Ama neler çekiyorum o ağrı gelince. Bu kız yaramaz olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…