Pazardan beri acilde yiz. İdrar sıklaşması ama az yapma. Alt tarafta acıma ve sağ yan ağrısı nedeniyle. Bugün acilden çıkıp üroloji ye gittik ben açıkçası kum döktüğümüz düşündüm onun ağrısı gibiydi çünkü.ürolpji usg ile baktı. Meğer kum dökmüyormuşum. Bizim kız benim sağ böbreğime baskı yapıyormuş sürekli. Ama neler çekiyorum o ağrı gelince. Bu kız yaramaz olacak sanırım
sağol canım iyiyim elini ayağını çekti böbreğimden sanırım. Ama belli olmuyor işte bir anda geliyor o acı ve ağrı nlamıyorum. Pazar günü nst çekemediler kağıdın üzerine yazmış hemşire bebek çok hareketli olduğundan tam çekilmedi diye.Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi
Esimin kan gurubu A bizimkinde olacak o zaman muhtemelenO cocuk doktoru degilki soylesin.Eki Görüntüle 2200211
Evet canim uyumlu benimde bu sekilde cikiyor. hatta seninkiler daha iyi. benimki genelde 1 hafta geriden gekiyor bazen 10 gün. İcini ferah tut benim doktorum her seferinde gayet iyi diyor. Ama haftasinin geri olmasiyla alakasi varmi bilmiyorumda dogmuyoryine cok iyi cnm masallah.bana da 3 kilo olsa yeter.
benim doktor haftasiyla uyumlu diyor ama mesela ac bpd fl gibi degerler 30+1 30+2 30+4 cikti.ama ben 31 haftalik hamileyim.uyumlu mu demek oluyor.gorunurde birisi bi hafta geri sayilir cunku.pek aciklama yapmiyor doktorum ben de merak ediyorum.
kan uyuşmazlığı da A B olması önemli değil. Annenin kan grubu -rh babanın kan grubu rh+ olursa bebeğin kan grubunda + olursa anneyi zehirliyor kan uyuşmazlığı oluyor. A, B, 0,AB olması önemli değil.onun içinde bir iğne yapılıyor zaten bişey olmuyor. Sarılıkta bir çok bebekte oluyor zaten az ya da çok. Olacağı varsa oluyor hiç kafana takma.Esimin kan gurubu A bizimkinde olacak o zaman muhtemelen
Ben endise etmiyorum canim. Arkadas endiselenmis ben ona endiselenmesin benimde böyle diye yazdim :)) saglikli olsunda düsük kiloda olmasi acikcasi isime gelir kolay dogururm. Dogunca aldiririm ben ona :))Canım 3300 gayet normal bir değer kaygılanma bence bende 3300 doğmuşum az ekmek bol peynir yoğurt süt et eğer gebelik sekerin yoksa günde hurma ve muzda öneriyorlar canım
esimle benim aramda kan uyusmazligi yok senin dedigini bende arastirmistim onu biliyorum.kan uyuşmazlığı da A B olması önemli değil. Annenin kan grubu -rh babanın kan grubu rh+ olursa bebeğin kan grubunda + olursa anneyi zehirliyor kan uyuşmazlığı oluyor. A, B, 0,AB olması önemli değil.onun içinde bir iğne yapılıyor zaten bişey olmuyor. Sarılıkta bir çok bebekte oluyor zaten az ya da çok. Olacağı varsa oluyor hiç kafana takma.
Haklisin orada en azından kontrol altindasin için rahat. Bu da geçecek insallah bebeklerin cilveleri :)9 gün var canım daha kendi isteğimle çıkıcam ama bu seferde azcık gözüm korktu fenalaşır mıyım diye evde.
O bahsettigin aci benimde sol tarafımda oluyor dedigjn gibi elini ayagini cdkiyor demek ki bi rahatlıyorumsağol canım iyiyim elini ayağını çekti böbreğimden sanırım. Ama belli olmuyor işte bir anda geliyor o acı ve ağrı nlamıyorum. Pazar günü nst çekemediler kağıdın üzerine yazmış hemşire bebek çok hareketli olduğundan tam çekilmedi diye.
Sıkma canını. Çoğu kişide oluyor canım. Bebekten güzel haberler almışsın maşallah.Kizlar oncelikle merhaba kontrolum vardi bugun 3250 olmusum ayrica cati muayenesi oldum daha doğrusu olamadim cok kastım kendimi uc kere denedi olmadi haftaya bi daha denicem dedi nasil asicam ben bu sorunu ya cok uzuldum cok tedirgin oldum muayeneden sonra ben asla normal doguramam dedim kendime herseyi normal sanci da cikmadi ama tek sorun benim galiba
Sığamadılar zaten bi yerlerine :)) Birley çıkmamasına sevindim.Pazardan beri acilde yiz. İdrar sıklaşması ama az yapma. Alt tarafta acıma ve sağ yan ağrısı nedeniyle. Bugün acilden çıkıp üroloji ye gittik ben açıkçası kum döktüğümüz düşündüm onun ağrısı gibiydi çünkü.ürolpji usg ile baktı. Meğer kum dökmüyormuşum. Bizim kız benim sağ böbreğime baskı yapıyormuş sürekli. Ama neler çekiyorum o ağrı gelince. Bu kız yaramaz olacak sanırım
Gözünüz aydın güle güle büyütün.Hanımlar merhaba,
Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
Hanımlar merhaba,
Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
Senın gune ulassak zaten alacakta . Daha 35+4 deyız en en en azından 37 dıyorumSenin zamanda daha var canım Kalsın benim ultrason 40 gösteriyor normalde 38+0 oldum sağlıkla doğsun inşallah
Ben endise etmiyorum canim. Arkadas endiselenmis ben ona endiselenmesin benimde böyle diye yazdim :)) saglikli olsunda düsük kiloda olmasi acikcasi isime gelir kolay dogururm. Dogunca aldiririm ben ona :))
Bende abajur şeklinde tuz lambası vardı ayaklanınca oynamaya düşürmeye başladı. Kaldırdım. Büyüdüklerinde pek kullanışlı olmuyor canım.
Sana güzel güzel bakıyorlardır. Evde olsa dinlenemeyebilirsin. Hem ne olur ne olmaz.
Güle güle giyin canım. Bence gerek yok maviliye. Bana maviden gına geldi de kızı bulamayınca :))
Hanımlar merhaba,
Aynisini bizim oglanda yapiyo agrisindan ağlıyorum resmen dürtüyorum doktorlar dürtüyo cikolata falan yiyorum ona ragmen biz onu dürttükce oda vurarak karsilik veriyo dalga gecer gibi yerde degismiyo bi turlu saatlerce o agriyi cektiriyo beyefendi insafa gelirde yer degisirse geciyo ama kac gece acillerde sabahladim bu agrilar yüzündenPazardan beri acilde yiz. İdrar sıklaşması ama az yapma. Alt tarafta acıma ve sağ yan ağrısı nedeniyle. Bugün acilden çıkıp üroloji ye gittik ben açıkçası kum döktüğümüz düşündüm onun ağrısı gibiydi çünkü.ürolpji usg ile baktı. Meğer kum dökmüyormuşum. Bizim kız benim sağ böbreğime baskı yapıyormuş sürekli. Ama neler çekiyorum o ağrı gelince. Bu kız yaramaz olacak sanırım
Ay ne güzel kavusmussunuz anne ogul gözünüz aydın 9 aylık hasret bitmisHanımlar merhaba,
Tebrik ederimHanımlar merhaba,
Herkese merhaba
Bugün 35+1'de dekolman sebebiyle (plasentanin vaktinden erken ayrilmasiymis) acil sezaryenle bebegim dogdu. Fakat cigerleri tam gelismedigi icin su an yogun bakimda, malesef solunum sıkıntısı yasiyor. Bu haftada dogum yapip solunum sıkıntısı yasayan bebekler kac gun kaliyor acaba? Burdan net bir cevap yok, hep bakicaz bakicaz diyorlar.
Bu arada ilk dogumunu genel anestezi altinda sezaryenle yapan biri olarak, ikinciyi spinal sezaryen oldum ve bence sonrasinda iyilesme acisindan daglar kadar fark var. Hem ameliyat esnasinda cok rahattim, hicbirsey hissetmedim, bebegimi gordum, hem de genel anestezide 2. 3. gunde geldigim noktaya bu sefer ilk gun geldim. Sezaryen olacaklara tavsiye ederim. Yalniz bel fitigi gibi bir rahatsizliginiz varsa mutlaka onceden soyleyin, sanirim o durumda yapmiyorlar.
Bebegini dunyaya getiren herkese sonsuz iyi dileklerimi yolluyorum ve benim gibi bebegi yogun bakimda olanlara da acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?