2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi

Geçmiş olsun canım iyi misin şimdi
sağol canım iyiyim elini ayağını çekti böbreğimden sanırım. Ama belli olmuyor işte bir anda geliyor o acı ve ağrı nlamıyorum. Pazar günü nst çekemediler kağıdın üzerine yazmış hemşire bebek çok hareketli olduğundan tam çekilmedi diye.

Evet canim uyumlu benimde bu sekilde cikiyor. hatta seninkiler daha iyi. benimki genelde 1 hafta geriden gekiyor bazen 10 gün. İcini ferah tut benim doktorum her seferinde gayet iyi diyor. Ama haftasinin geri olmasiyla alakasi varmi bilmiyorumda dogmuyor 39+1 suan. kafayi kanala bile sokmamis daha. Seninkide alir kilo hic merak etme. Doktorun saglikli diyorsa kafani karistirma

Esimin kan gurubu A bizimkinde olacak o zaman muhtemelen
kan uyuşmazlığı da A B olması önemli değil. Annenin kan grubu -rh babanın kan grubu rh+ olursa bebeğin kan grubunda + olursa anneyi zehirliyor kan uyuşmazlığı oluyor. A, B, 0,AB olması önemli değil.onun içinde bir iğne yapılıyor zaten bişey olmuyor. Sarılıkta bir çok bebekte oluyor zaten az ya da çok. Olacağı varsa oluyor hiç kafana takma.

Canım 3300 gayet normal bir değer kaygılanma bence bende 3300 doğmuşum az ekmek bol peynir yoğurt süt et eğer gebelik sekerin yoksa günde hurma ve muzda öneriyorlar canım
Ben endise etmiyorum canim. Arkadas endiselenmis ben ona endiselenmesin benimde böyle diye yazdim :)) saglikli olsunda düsük kiloda olmasi acikcasi isime gelir kolay dogururm. Dogunca aldiririm ben ona :))

esimle benim aramda kan uyusmazligi yok senin dedigini bende arastirmistim onu biliyorum. pullubiber bir yazi göndermiste orada yaziyor anne 0 kan gurubuysa baba A veya B ise bebekte Ab0 kan uyusmazligi oluyormus sarilik oluyormus.

9 gün var canım daha kendi isteğimle çıkıcam ama bu seferde azcık gözüm korktu fenalaşır mıyım diye evde.
Haklisin orada en azından kontrol altindasin için rahat. Bu da geçecek insallah bebeklerin cilveleri :)

O bahsettigin aci benimde sol tarafımda oluyor dedigjn gibi elini ayagini cdkiyor demek ki bi rahatlıyorum

Sıkma canını. Çoğu kişide oluyor canım. Bebekten güzel haberler almışsın maşallah.

Sığamadılar zaten bi yerlerine :)) Birley çıkmamasına sevindim.

Ben endise etmiyorum canim. Arkadas endiselenmis ben ona endiselenmesin benimde böyle diye yazdim :)) saglikli olsunda düsük kiloda olmasi acikcasi isime gelir kolay dogururm. Dogunca aldiririm ben ona :))
ay çok güldüm kendime ya neremle okumuşsam sanırım bende hatlar karışık kusura bakma canım ya artık endişelenen birileri varsa onlar endişelenmesin bunu okuyup :)

:))) sağolasın cnm gönlündeki olur inş bir daha kine :))

Hanımlar merhaba,

Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..

hayırlı olsun gözünüz aydın

Aynisini bizim oglanda yapiyo agrisindan ağlıyorum resmen dürtüyorum doktorlar dürtüyo cikolata falan yiyorum ona ragmen biz onu dürttükce oda vurarak karsilik veriyo dalga gecer gibi yerde degismiyo bi turlu saatlerce o agriyi cektiriyo beyefendi insafa gelirde yer degisirse geciyo ama kac gece acillerde sabahladim bu agrilar yüzünden

Hanımlar merhaba,

Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
Ay ne güzel kavusmussunuz anne ogul gözünüz aydın 9 aylık hasret bitmis Allah analı babali büyütsün insallah saglikli huzurlu uzun ömürleri olsun

Herkese merhaba
Bugün 35+1'de dekolman sebebiyle (plasentanin vaktinden erken ayrilmasiymis) acil sezaryenle bebegim dogdu. Fakat cigerleri tam gelismedigi icin su an yogun bakimda, malesef solunum sıkıntısı yasiyor. Bu haftada dogum yapip solunum sıkıntısı yasayan bebekler kac gun kaliyor acaba? Burdan net bir cevap yok, hep bakicaz bakicaz diyorlar.

Bu arada ilk dogumunu genel anestezi altinda sezaryenle yapan biri olarak, ikinciyi spinal sezaryen oldum ve bence sonrasinda iyilesme acisindan daglar kadar fark var. Hem ameliyat esnasinda cok rahattim, hicbirsey hissetmedim, bebegimi gordum, hem de genel anestezide 2. 3. gunde geldigim noktaya bu sefer ilk gun geldim. Sezaryen olacaklara tavsiye ederim. Yalniz bel fitigi gibi bir rahatsizliginiz varsa mutlaka onceden soyleyin, sanirim o durumda yapmiyorlar.

Bebegini dunyaya getiren herkese sonsuz iyi dileklerimi yolluyorum ve benim gibi bebegi yogun bakimda olanlara da acil şifalar.

Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır ve kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…