2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kuzunuza. Allah şifalar versin...

merhaba benimde aynı kilodaydi oğluşum şimdi 38 hafta oldu 3300 kg oldu

Aynı durum bende de var daha çatı muayenesi olmadım Perşembe yapacak sanırım çok korkuyorum birde vajinsm vardı bende sanırım siz gibi olurum

Hanımlar merhaba,

Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
Maşallah . Hayırlı olsun alllah anali babali saglikla büyütsün insallah
Bebeğine acil sifalar diliyorum bir an omce kavuşursunz insalalh . Dogum sekli bana fikir oldu teşekkür ederim ayriyeten . Bir an once kavusup evinizd gidersiniz insalalj .

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz

Kızlar bu arada ben gecen salı gitmiştim bugun 1 hafta oldu bebek hep 350 gr alıyodu her 10 gunde gecen hafta 2.516 ydı bu sefer bi olctü 2,300 küsür bişey dedı kaçtı onceki dedi 2,516 dedım bı daha baktı 2,600 küsür bişey dedi. Öncekinde karın cevresi fazla olcmusum yoksa sımdıye kadar ileriydi zaten sorun yok buyumus dedi anlamadm ben bısey olcumden ya gecen haftaki yanlıs ya bu hafta ? Bide. Bebek artık sırtını donmus hep yan yada düzdü

geçmiş olsun inş bir kaçgüne kavuşabilirsin bebeğine. Fikrim yok sadece dilek

nasil birsey tavsiye edersin?

Sıkma canını. Çoğu kişide oluyor canım. Bebekten güzel haberler almışsın maşallah.

Sığamadılar zaten bi yerlerine :)) Birley çıkmamasına sevindim.
İnsanin elinde olmuyor neden ben diyorum buna sukur demekten baska diyecek bisey bulamıyorum herseyin hayirlisi

Aynı durum bende de var daha çatı muayenesi olmadım Perşembe yapacak sanırım çok korkuyorum birde vajinsm vardı bende sanırım siz gibi olurum
İnsallah benim gibi olmazsiniz ve rahat gecer psikolojik olacak çöküyor insan bu durumu yenemeyenleri sezeryana mi alıyorlar acaba

Çok sağol canım benm ne ilaç verdi peki? Bende bir iki güne iyi olmazsam gideyim ozaman ya korktum şimdi bian

augamentin 1000 gr majezik gargara birde arti gargara tarifi yazdi dogal onu yapiyorum kendi doktorum bebege gecmemesi icin mutlaka kullanmalisin eger sende sürünüyorsan askiya alma

augamentin 1000 gr majezik gargara birde arti gargara tarifi yazdi dogal onu yapiyorum kendi doktorum bebege gecmemesi icin mutlaka kullanmalisin eger sende sürünüyorsan askiya alma
Ben öyle aşırı halsiz yorgun değilim ama sesim hala boru gibi bide burnum tıkalı, öksürük var. E daha ne kaldı dimi ben randevu bakayım bi canım yine nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…