Hanımlar merhaba,
Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
Bu hafta herkes ölçümlerde sıkıntı yaşamışKızlar bu arada ben gecen salı gitmiştim bugun 1 hafta oldu bebek hep 350 gr alıyodu her 10 gunde gecen hafta 2.516 ydı bu sefer bi olctü 2,300 küsür bişey dedı kaçtı onceki dedi 2,516 dedım bı daha baktı 2,600 küsür bişey dedi. Öncekinde karın cevresi fazla olcmusum yoksa sımdıye kadar ileriydi zaten sorun yok buyumus dedi anlamadm ben bısey olcumden ya gecen haftaki yanlıs ya bu hafta ? Bide. Bebek artık sırtını donmus hep yan yada düzdü
Pek iyi sayilmam canim bugünden sonra bütün umudumu yitirdim diyebilirim normal dogum konusunda senin nasil gidiyor bakalim hazirliklar :)Sen nasılsın canım ? Yakında konuşamadık :)
Ay valla tek başıma götürmeye çalışıyorm ama gitmiyo ya tıkandım valla. Noldu kuzum okuyamadım geçmişi hayır olsun inşallahPek iyi sayilmam canim bugünden sonra bütün umudumu yitirdim diyebilirim normal dogum konusunda senin nasil gidiyor bakalim hazirliklar :)
Canım hani parmağın çıtlatırsın ya, ya da belini filan kütletirsin onun gibi bir ses. Su balonu sesini bilmiyorum ama benim duyduğum ses bu eklem çıtlama sesi yani. Hatta bugün annem de duydu, karnımdan ses çok kısık geldi bugün ama yine de duydu annemLezzetliCipetpet canım senin şu duyduğun çıt sesi sanki su balonunu patlatır gibi bi ses mi. 3. Kez duydum ben onu dünden bugüne ya hemde sessiz ortamda yalnızdım hareket etti etti durdu. Sonra bir çıt sesi
Aynen parmak çıtlamasına da benziyo nazik bi çıt sesiCanım hani parmağın çıtlatırsın ya, ya da belini filan kütletirsin onun gibi bir ses. Su balonu sesini bilmiyorum ama benim duyduğum ses bu eklem çıtlama sesi yani. Hatta bugün annem de duydu, karnımdan ses çok kısık geldi bugün ama yine de duydu annem
Aramıza hoş geldin canım sen de. Valla Nereida hanıma sorduk bu çıt sesini ama ömründe ilk defa duyduğunu söyledi. Keşke onun yanında da olsaydı da kendi kulaklarıyla duysaydı :) ne olduğunu bilemedi kadıncağızAynen parmak çıtlamasına da benziyo nazik bi çıt sesiartık noluyosa
Kızlar devamlı bayılacak gibi oluyorum. İlk annemdeyken akşam üzeri oldu, şekerim düştü sandık, tansiyonumsa normaldi. Şimdi evde ayağa kalktıkça oluyor. Şekerim gayet normal, ölçtüm, tansiyonum da 13-7 o da iyi. Neden oluyor ne oluyor anlamadım. Oturup ağlayasım var, hiç iyi hissetmiyorum. Flaş patlaması ışık çakması gibi şeyler oluyor gözümde, başım acayip dönüyor. Allahım sen şifa ver...
Bilmiyorum ki, okumadım prospektüsünü yan etkilerini görüp evhamlanırsam diye..İlacın yan etkisi olabilir mi acaba canım ya
Bilmiyorum ki, okumadım prospektüsünü yan etkilerini görüp evhamlanırsam diye..
Ay noluyo acaba kuzum ya, ilaç ağır mı geliyo acaba ? Kötü hissediyosan bi git doktora ama neye gidiceksin onu da bilemedim kiKızlar devamlı bayılacak gibi oluyorum. İlk annemdeyken akşam üzeri oldu, şekerim düştü sandık, tansiyonumsa normaldi. Şimdi evde ayağa kalktıkça oluyor. Şekerim gayet normal, ölçtüm, tansiyonum da 13-7 o da iyi. Neden oluyor ne oluyor anlamadım. Oturup ağlayasım var, hiç iyi hissetmiyorum. Flaş patlaması ışık çakması gibi şeyler oluyor gözümde, başım acayip dönüyor. Allahım sen şifa ver...
Cidden değişik bişey bende dün ve bugün duydum şaşırdım :)))Aramıza hoş geldin canım sen de. Valla Nereida hanıma sorduk bu çıt sesini ama ömründe ilk defa duyduğunu söyledi. Keşke onun yanında da olsaydı da kendi kulaklarıyla duysaydı :) ne olduğunu bilemedi kadıncağız
Şimdi okudum da yan etkilerde yazmıyor canım baş dönmesi filanİlacın yan etkisi olabilir mi acaba canım ya
Şimdi okudum da yan etkilerde yazmıyor canım baş dönmesi filan
Ya maşallahh daha bizim peeek çok şeyimiz eksik
İyi de @aydingelini nin dediği gibi gidince ne diyeceğim. Merhaba kendimi iyi hissetmiyorum da bi geleyim dedim miAllah Allah yaa noldu acaba... Acile filan git istersen vakit kaybetme canim
İyi de @aydingelini nin dediği gibi gidince ne diyeceğim. Merhaba kendimi iyi hissetmiyorum da bi geleyim dedim mi
Ya maşallahh daha bizim peeek çok şeyimiz eksiksadece balonlarını kestm ve kadın dizisini izliyorum şuan kalanı yarına kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?