2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanımlar merhaba,

Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.sanırım benim de spinal sezeryan olacak. Eğer fırsatın olursa bilgi verir misin canım. Ağrın acın oldu mu. Sonda takılıyor mu. Gecelik mi pijama mı kullanılır daha çok ... Neler gerekli olur... çok sordum ama tedirginim biraz..

Bu hafta herkes ölçümlerde sıkıntı yaşamış

Canım hani parmağın çıtlatırsın ya, ya da belini filan kütletirsin onun gibi bir ses. Su balonu sesini bilmiyorum ama benim duyduğum ses bu eklem çıtlama sesi yani. Hatta bugün annem de duydu, karnımdan ses çok kısık geldi bugün ama yine de duydu annem

Aynen parmak çıtlamasına da benziyo nazik bi çıt sesi artık noluyosa

Kızlar devamlı bayılacak gibi oluyorum. İlk annemdeyken akşam üzeri oldu, şekerim düştü sandık, tansiyonumsa normaldi. Şimdi evde ayağa kalktıkça oluyor. Şekerim gayet normal, ölçtüm, tansiyonum da 13-7 o da iyi. Neden oluyor ne oluyor anlamadım. Oturup ağlayasım var, hiç iyi hissetmiyorum. Flaş patlaması ışık çakması gibi şeyler oluyor gözümde, başım acayip dönüyor. Allahım sen şifa ver...

Aynen parmak çıtlamasına da benziyo nazik bi çıt sesi artık noluyosa
Aramıza hoş geldin canım sen de. Valla Nereida hanıma sorduk bu çıt sesini ama ömründe ilk defa duyduğunu söyledi. Keşke onun yanında da olsaydı da kendi kulaklarıyla duysaydı :) ne olduğunu bilemedi kadıncağız

İlacın yan etkisi olabilir mi acaba canım ya

Ay noluyo acaba kuzum ya, ilaç ağır mı geliyo acaba ? Kötü hissediyosan bi git doktora ama neye gidiceksin onu da bilemedim ki

Cidden değişik bişey bende dün ve bugün duydum şaşırdım :)))

İyi de @aydingelini nin dediği gibi gidince ne diyeceğim. Merhaba kendimi iyi hissetmiyorum da bi geleyim dedim mi

Valla sen hamilesin her türlü önceliğin var canım
Sor bakalım Nereida hanım nöbetciyse o muhakkak ilgilenir.
Başının dönmesi için bir sebep de gelmiyor aklıma...

Ya maşallahh daha bizim peeek çok şeyimiz eksik sadece balonlarını kestm ve kadın dizisini izliyorum şuan kalanı yarına kaldı :))

Basladiysan biter elbet canım :) benim erken doğum riski olunca diken ustundeydim herşeyi hazır ettim rahatladım. Seninki gününü tamamlar inşallah o zaman daha cokkk vaktin var hazırlanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…