2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi de @aydingelini nin dediği gibi gidince ne diyeceğim. Merhaba kendimi iyi hissetmiyorum da bi geleyim dedim mi
Canım taşikardi geçirdiğini biliyorsun anlık aritmiler sebebiyle tansiyon iniş çıkışları yaşıyor olabilirsin. Bunları anlattığın zaman seni yönlendireceklerdir.

LezzetliCipetpet ablana katılıyorm canım önceliğin var Allah korusun aklında kalacağına git bencede ..
biraz önce ablam kaç haftalıksın diye sordu. Cumartesi 36+0 olcak dedim. Ay ben büyük kızımı 36 da doğurdum diyo sağolsun çok güzel moral veriyo.. evin halini görsen bu adam olmaz dersin :) eksik tonla zaten inşaşlah bitmeden gelmez paşa ya

cok sukur cnm simdilik bi sorun yok
ben kendim korkuyorum hala bulanti hapi aliyorum etki ederse diye korkuyorum icmeden de yapamiyorum yiyemiyorum.cok denedim olmadi.
bir de 2 li 3 lı testleri kendi rizamla yaptirmadim ben zamaninda ne olursa olsun kabulum dedim.dogum yaklastikca da merak ediyorum.ama yine olsa yine yaptirmam o ayri.
sen her an hazir ol doguma yine de
saglikl kavus insallah minigine

İyiki yaptirmamissin ben yaptirdim stresten baska bisey yasamadim. Benimde kabulumdü ama tecrubesizligimden herseye tamam dedim. eskiye dönsem sadece ayrintiliyi yaptirirdim. Bunun sebebide bazi durumlarda erken farkedildiginde dogumda hemen mudahale sansi olmasi. amin canim insallah hepimiz saglikla kavusalim

nasil birsey tavsiye edersin?
Dekoratif amaçlı değil de gece ışık olsun içinse fişe takılan gece lambalarından olabilir gündüz de çıkarabilirsin.

Doktora söyle canım. İlaçların etkisi de olabilir. Allah şifa versin.

Çok teşekkür ederim. Elbette :) bir kere çok rahat olun, duygusallığa hiç gerek yokmuş. Ben çok korkuyordum ama Allah tarafından bir güç geldi :) sakin girdim ameliyata. İğnede problem yok, azıcık acıyor dayanılmicak bişi değil. Sondada da korkacak bir şey yok, zaten anesteziden sonra takıyorlar. Anesteziyi yaptılar, bence ben uyuşmadım dedim ama meğer çocuğu çıkartmışlar o kadar hızlı oluyor ki :) biraz mideniz bulanabilir, mutlaka doktora belirtin hemen bir şey koklatıyorlar düzeliyorsunuz. Ameliyat 40 dk da bitti ve çok rahattı. Sonrasında benim biraz ağrım oldu ama çoğunluğun olmuyor. Herkesin bünyesi farklı tabi :)

Ben iki tane gecelik götürdüm. İyi ki de öyle yapmışım tuvalette rahat oluyor. Hasta bezini depend almiştm ama henüz kullanmadım. Hastaneden hasta bezi verdiler. Henüz çok acil ihtiyaç duyabileceğim bir şey olmadı. Sadece gaz çıkaramadım, ona geriliyorum biraz eğer aklıma gelen bir şey olursa yazarım.

ayrintiliya nende girdim cnm hatta ilkini begenmedim hic aciklayici degildi doktor diye ikinciye de girdim ilki kesmedi
ben de strese girmek istemedim zaten kusmalar bulantilar had safhadaydi o zmnlar bi de bu testleri yapip strese giremem hadi biaey olsa aldircakmiyim hayir o yuzden bilmemek en iyisi dedim.
insan tabi merak ediyor yine de.
bi de kac hafta olmus 12.haftadan beri bulanti hapi alinca da korkuyorum insallah bebeklerimiz Rabbime emanet.
amin cnm insallah.

Canım çok teşekkür ederim cevabın için... Bizim ufaklıkta bu saatte midemin orda geziniyor sanki delecek... Döneceği yok bu ufaklığın büyük ihtimal sezeryan olacağım... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı günler nasip etsin... Ben tek gecelik aldım acaba bir tane daha alsam mı... Tek gecelik yeter mi acaba. Pijama takımlarım var... Aklına gelen şeyler olursa yaz canım... Çok faydalı oluyor...

Canim günde kac tanr hurma yiyosun acilma icin. Bende aldim da gün icinde ara ögünlerde 1 er tane atiyorum agzima günde toplamda 4 tane falan yiyorum. Yetermiki

cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun insallah hayirli saglikli olsun bebis.
nende spinal anestezi istiyorum.doktorum 4 dk da aliyoruz bebegi deyince ben toplamda ameliyati 4 dk saniyodum.40 dk diyince sasirdim 40 dk icinde hic bi hissiyat olmadi degil mi vucutta ?
mide bulantisi olabilir demissiniz.ben hala bulantidan ilac aliyorum o gun de alsammi? ameliyat sirasinda kusmaktan cekinirim.ve hangi asamada mideniz bulandi ?
bebek cikar cikmaz size gosterdiler mi cok heyecanli ya neler hissettiniz o an
ve ayaga kalkabildiniz mi ?
bende depend kilotlu aldim onu kullanmayi siz mi istemediniz yoksa hastane mi kabul etmedi ?
dogum yaklastikca heyecan artiyor cok sordum kusura bakmayin

Benimde bir tane sancim cikti 100 ama hic hissetmedim agrim yoktu yani hatta baglayan kisi hissetmedinmi dedi yoo dedim. Benimkide kolay gecermi yoksa bir taneden bisey olmaz mi :)

Tek gecelik yetebilir tabi, ancak kanamanızın arkanıza geçme durumu var. Ben o sebeple 2 tane aldım. Biri pahalı biri ucuz olmak üzere. Bence pijama almasanız daha iyi sanki, tuvalette indirmek falan belki zorlar. Ama daha rahat edeceğinizi düşünüyorsanız neden olmasın? :) sadece belinin yüksek ve yumuşak olmasına dikkat edin, dikişinize denk gelmesin. Biraz salaş olsun :)

Aklıma gelen gerekli bir şey, kayısı kompostosu! sezaryenden sonra gaz çıkartmanız gerekiyor biliyorsunuz. Onu daha rahat çıkartmak için kayısı kompostosu yanınızda getirmenizi tavsiye ederim. Benimki biraz zor çıktı yanımda o tarz bir şey getirmediğim için.

İnşallah bebişiniz döner de, kolay bir normal doğum yaparsınız. Sevgiler

Ah keşke toplamda 4 dk olsa çocuk hemen çıkıyor gerçekten. Ama dikişinizi yapmaları biraz sürüyor. Zaten çok hızlı geçiyor hiç merak etmeyin. Ben sakinleştirici almadım ama anestezi kafayı da güzel yapıyor biraz

Mide bulantısı ilacını bence doktorunuza danışın. Ama dediğim gibi zaten bulanırsa çaresi var.

Ben ağlamayı hiç sevmem ama hemen her şeye gözlerim dolar. O yüzden Rabbime hep beni taş gibi yap, doğuma neşeli gireyim ağlamayayım dedim. Çok şükür öyle de oldu zaten az evvel dediğim gibi, kafam da biraz güzel olmuştu. O an çok anlayamadım, pek bir şey hissetmedim. Ama odaya geldiğimde hissettiklerimi anlatamam. Ben biraz etraf zoruyla hamile kaldım, ama iyi ki de kalmışım. Harika bir duyguymuş. Şimdi de durup durup ağlıyorum çok seviyorum oğlumu diye, hazır annem de uyuyorken :)

Benim ayağa kalkışım biraz zor oldu ama bence bu bana özel bir durum bence. Çünkü etraftaki tanıdığım sezaryenlilerin hepsi çok rahat atlatmışlar ilk ayağa kalkmayı ve dikiş olaylarını. Benim bir tık sancılı geçiyor ama dayanılmayacak gibi değil inanın. Benim canım biraz tatlıdır da :)

bana hastane hasta bezi bağlayınca ben tekrar değiştirmedim. Rahat hasta bezi de. Yani özel bir nedeni yok kullanmamamın. Siz yine de yanınızda götürün, bazı hastaneler bu bezi vermiyor çünkü.

Aklınıza başka takılan bir şey olursa lütfen çekinmeyin, sorun. seve seve anlatırım Kolay doğumlar diliyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…