- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Canım taşikardi geçirdiğini biliyorsun anlık aritmiler sebebiyle tansiyon iniş çıkışları yaşıyor olabilirsin. Bunları anlattığın zaman seni yönlendireceklerdir.İyi de @aydingelini nin dediği gibi gidince ne diyeceğim. Merhaba kendimi iyi hissetmiyorum da bi geleyim dedim mi
Allah razı olsun canım, 8 Yasin olduKızlar yasin okuyordunuz bir arkadaşın bebeği için. Ben de sabah nasip olursa okuyacağımda söyleyeyim dedim
Cümlemizden inşallah, nerede ihtiyacı olan varsa Rabbim yardımcısı olsun. Hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşalım da unutulur bunlar Allahın izniyle.Allah razı olsun canım, 8 Yasin oldu
Valla sen hamilesin her türlü önceliğin var canım
Sor bakalım Nereida hanım nöbetciyse o muhakkak ilgilenir.
Başının dönmesi için bir sebep de gelmiyor aklıma...
Basladiysan biter elbet canım :) benim erken doğum riski olunca diken ustundeydim herşeyi hazır ettim rahatladım. Seninki gününü tamamlar inşallah o zaman daha cokkk vaktin var hazırlanmak için
cok sukur cnm simdilik bi sorun yokEvet canim uyumlu benimde bu sekilde cikiyor. hatta seninkiler daha iyi. benimki genelde 1 hafta geriden gekiyor bazen 10 gün. İcini ferah tut benim doktorum her seferinde gayet iyi diyor. Ama haftasinin geri olmasiyla alakasi varmi bilmiyorumda dogmuyor39+1 suan. kafayi kanala bile sokmamis daha. Seninkide alir kilo hic merak etme. Doktorun saglikli diyorsa kafani karistirma
maşallah cnm insallah biz de azcik kilo aliriz biraz yavas gidiyoruz arttirdik sutu tahin pekmezi umarim ise yarar.merhaba benimde aynı kilodaydi oğluşum şimdi 38 hafta oldu 3300 kg oldu
ay çok güldüm kendime ya neremle okumuşsam sanırım bende hatlar karışık kusura bakma canım ya artık endişelenen birileri varsa onlar endişelenmesin bunu okuyup :)
İyiki yaptirmamissin ben yaptirdim stresten baska bisey yasamadim. Benimde kabulumdü ama tecrubesizligimden herseye tamam dedim. eskiye dönsem sadece ayrintiliyi yaptirirdim. Bunun sebebide bazi durumlarda erken farkedildiginde dogumda hemen mudahale sansi olmasi. amin canim insallah hepimiz saglikla kavusalimcok sukur cnm simdilik bi sorun yok
ben kendim korkuyorum hala bulanti hapi aliyorum etki ederse diye korkuyorum icmeden de yapamiyorum yiyemiyorum.cok denedim olmadi.
bir de 2 li 3 lı testleri kendi rizamla yaptirmadim ben zamaninda ne olursa olsun kabulum dedim.dogum yaklastikca da merak ediyorum.ama yine olsa yine yaptirmam o ayri.
sen her an hazir ol doguma yine de
saglikl kavus insallah minigine
Dekoratif amaçlı değil de gece ışık olsun içinse fişe takılan gece lambalarından olabilir gündüz de çıkarabilirsin.nasil birsey tavsiye edersin?
Doktora söyle canım. İlaçların etkisi de olabilir. Allah şifa versin.Kızlar devamlı bayılacak gibi oluyorum. İlk annemdeyken akşam üzeri oldu, şekerim düştü sandık, tansiyonumsa normaldi. Şimdi evde ayağa kalktıkça oluyor. Şekerim gayet normal, ölçtüm, tansiyonum da 13-7 o da iyi. Neden oluyor ne oluyor anlamadım. Oturup ağlayasım var, hiç iyi hissetmiyorum. Flaş patlaması ışık çakması gibi şeyler oluyor gözümde, başım acayip dönüyor. Allahım sen şifa ver...
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.sanırım benim de spinal sezeryan olacak. Eğer fırsatın olursa bilgi verir misin canım. Ağrın acın oldu mu. Sonda takılıyor mu. Gecelik mi pijama mı kullanılır daha çok ... Neler gerekli olur...çok sordum ama tedirginim biraz..
ayrintiliya nende girdim cnm hatta ilkini begenmedim hic aciklayici degildi doktor diye ikinciye de girdim ilki kesmediİyiki yaptirmamissin ben yaptirdim stresten baska bisey yasamadim. Benimde kabulumdü ama tecrubesizligimden herseye tamam dedim. eskiye dönsem sadece ayrintiliyi yaptirirdim. Bunun sebebide bazi durumlarda erken farkedildiginde dogumda hemen mudahale sansi olmasi. amin canim insallah hepimiz saglikla kavusalim
Çok teşekkür ederim. Elbette :) bir kere çok rahat olun, duygusallığa hiç gerek yokmuş. Ben çok korkuyordum ama Allah tarafından bir güç geldi :) sakin girdim ameliyata. İğnede problem yok, azıcık acıyor dayanılmicak bişi değil. Sondada da korkacak bir şey yok, zaten anesteziden sonra takıyorlar. Anesteziyi yaptılar, bence ben uyuşmadım dedim ama meğer çocuğu çıkartmışlar o kadar hızlı oluyor ki :) biraz mideniz bulanabilir, mutlaka doktora belirtin hemen bir şey koklatıyorlar düzeliyorsunuz. Ameliyat 40 dk da bitti ve çok rahattı. Sonrasında benim biraz ağrım oldu ama çoğunluğun olmuyor. Herkesin bünyesi farklı tabi :)
Ben iki tane gecelik götürdüm. İyi ki de öyle yapmışım tuvalette rahat oluyor. Hasta bezini depend almiştm ama henüz kullanmadım. Hastaneden hasta bezi verdiler. Henüz çok acil ihtiyaç duyabileceğim bir şey olmadı. Sadece gaz çıkaramadım, ona geriliyorum birazeğer aklıma gelen bir şey olursa yazarım.
Dekoratif amaçlı değil de gece ışık olsun içinse fişe takılan gece lambalarından olabilir gündüz de çıkarabilirsin.
Doktora söyle canım. İlaçların etkisi de olabilir. Allah şifa versin.
Canim günde kac tanr hurma yiyosun acilma icin. Bende aldim da gün icinde ara ögünlerde 1 er tane atiyorum agzima günde toplamda 4 tane falan yiyorum. YetermikiGünaydın canım sana bisey diyim mi günlerdir ağlıyorum resmen iyice sinirli bi ruh haline sahip oldum sürekli canım tatlı biseyler istiyor ama bi hurma hakkım var o açılmayı da sağlayacak ondan feragat edemiyorum ve normal diyettekileri yediğim zaman aslında doyuyorum ama doymus gibi de hissetmiyorum hiç mutlu olmuyorum. Yediğim şeylere allah affetsin tiksinerek bakmaya başladım...eskisi gibi hazirladigim büyük kahvaltilar hayal ediyorum.. ama yok yokhiç tatlıya düşkün değildim..gebelik öncesi kilomda normaldi boyuma göre neden geldi ki başıma allah yardimcimiz olsun hepimizin..
cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun insallah hayirli saglikli olsun bebis.Çok teşekkür ederim. Elbette :) bir kere çok rahat olun, duygusallığa hiç gerek yokmuş. Ben çok korkuyordum ama Allah tarafından bir güç geldi :) sakin girdim ameliyata. İğnede problem yok, azıcık acıyor dayanılmicak bişi değil. Sondada da korkacak bir şey yok, zaten anesteziden sonra takıyorlar. Anesteziyi yaptılar, bence ben uyuşmadım dedim ama meğer çocuğu çıkartmışlar o kadar hızlı oluyor ki :) biraz mideniz bulanabilir, mutlaka doktora belirtin hemen bir şey koklatıyorlar düzeliyorsunuz. Ameliyat 40 dk da bitti ve çok rahattı. Sonrasında benim biraz ağrım oldu ama çoğunluğun olmuyor. Herkesin bünyesi farklı tabi :)
Ben iki tane gecelik götürdüm. İyi ki de öyle yapmışım tuvalette rahat oluyor. Hasta bezini depend almiştm ama henüz kullanmadım. Hastaneden hasta bezi verdiler. Henüz çok acil ihtiyaç duyabileceğim bir şey olmadı. Sadece gaz çıkaramadım, ona geriliyorum birazeğer aklıma gelen bir şey olursa yazarım.
Benimde bir tane sancim cikti 100 ama hic hissetmedim agrim yoktu yani hatta baglayan kisi hissetmedinmi dedi yoo dedim. Benimkide kolay gecermi yoksa bir taneden bisey olmaz mi :)Ben okurum 1 tane insallah canım.
Bana kalırsa senin doğumun çok kolay geçecek :) nereden anladın dersen geçen nst de 100 ü bulan sanciyi hiç hissetmedim dedin ya Allah'ın izniyle doğumda da hiç anlamadan olup bitecek göreceksin
Nil Duru
Canım çok teşekkür ederim cevabın için... Bizim ufaklıkta bu saatte midemin orda geziniyor sanki delecek... Döneceği yok bu ufaklığın büyük ihtimal sezeryan olacağım... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı günler nasip etsin... Ben tek gecelik aldım acaba bir tane daha alsam mı... Tek gecelik yeter mi acaba. Pijama takımlarım var... Aklına gelen şeyler olursa yaz canım... Çok faydalı oluyor...
cok gecmis olsun Allah anali babali buyutsun insallah hayirli saglikli olsun bebis.
nende spinal anestezi istiyorum.doktorum 4 dk da aliyoruz bebegi deyince ben toplamda ameliyati 4 dk saniyodum.40 dk diyince sasirdim40 dk icinde hic bi hissiyat olmadi degil mi vucutta ?
mide bulantisi olabilir demissiniz.ben hala bulantidan ilac aliyorum o gun de alsammi? ameliyat sirasinda kusmaktan cekinirim.ve hangi asamada mideniz bulandi ?
bebek cikar cikmaz size gosterdiler mi cok heyecanli ya neler hissettiniz o an
ve ayaga kalkabildiniz mi ?
bende depend kilotlu aldim onu kullanmayi siz mi istemediniz yoksa hastane mi kabul etmedi ?
dogum yaklastikca heyecan artiyor cok sordum kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?