2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah analı babalı büyütsün:)) ne güzel anlatmışsınızz:) odaya bebek mi önce geliyor yoksa anne mi?

Benimde bir tane sancim cikti 100 ama hic hissetmedim agrim yoktu yani hatta baglayan kisi hissetmedinmi dedi yoo dedim. Benimkide kolay gecermi yoksa bir taneden bisey olmaz mi :)

Super canım senin de çok kolay olacak inşallah o zaman :) ben şuan 30 u bile hissediyorum belki ikinci gebelik olduğu için bilmiyorum. Ona rağmen ilk doğumum çok kolaydı düşün yani elhamdülillah. Hatta eşime öncesinde hep ilk bebekte açılma hemen olmuyormuş uzun saat sancı çekenler varmış haberin olsun filan demiştim. Doğum başladıktan sonra LezzetliCipetpet ve eşi hastaneye gelmişti, eşim de bacanagina yemek yedirmek için çıkmıştı. Döndüklerinde bi baktı beni doğumhaneye alıyorlar ben seni bıraktığımda gayet normal görünüyordun daha sabaha kadar devam eder böyle sanmıştım, bu kadar çabuk doguma gideceğini düşünmedim dedi bebek doğunca ben de demiştim ki ikinmayi bilmediğim icin tecrübesizliğime geldi ikinciyi şuan bildiklerimle çok daha kolay ve hizli dogururum daha ilkini odaya getirmemislerken ikinciyi düşünmeye başladım yani nasıl bir kafadır

cok tesekkur ederim cok aydinlatici oldunuz
masallah annelik cok baska gercekten dimi :) benim de ilk bizim isteyerek oldu ama ilk kucagima alicam zmnki duygularimi cok merak ediyorum cok heyecanlaniyorum
benikde canik cok tatlidir zaten isteyerek sezeryan olcam.normalden asiri asirisi korkuyorum.doktorum da anlamis olcakki sen cok stres yapiyosun biraz rahat ol dese de mide sıkıntilarim psikolojimi alt ust etti.
peki mideniz bulandigi sirada bisey koklatiyo dediniz ilac gibi bisey miydi hemen etki etti mi koklattiklarinda ?
masallah insallah oglunuza Rabbim saglik sihhat hayirli omurler versin.
ben de ilk zmnlar kimseye vermek istemem herlade kizimi heo yanimda olsun isterim gibi geliyor ve durp durup aglarim heralde.hele dogumda ben kesin aglarik sulugozum komedi filmlerinde belgesellerde aglamisligim var
ben de hemsireye teli verip fotomuzu ceksin istiyorum ama insallah yapar ya
bebegi dogar dogmaz hemsireyemi veriyorlar size gosterdikten sonra ?
cidden aci hissetmiyorsunuz dimi 40 dk icin anestesi yetiyor yani ? en cok korktugum buydu da
kafayi guzel yaptigini bilmiyordum bunu da ilk kez sizden ogrenmis oldum.daha iyi biraz relax olmami saglar en azindan
sonrasinda nescafe falan verdiler mi size de agrilar icin ayilmaniz icin falan
gaz sorununuz da umarim hallolur kisa sure icinde.sanirim bu sorun herkeste oluyor bi kac kez daha duymustum.

Canim günde kac tanr hurma yiyosun acilma icin. Bende aldim da gün icinde ara ögünlerde 1 er tane atiyorum agzima günde toplamda 4 tane falan yiyorum. Yetermiki
Canım bende genelde ara öğünlerin bi tanesinde atıyorum ağzıma ama dr.um günde 1tane dedi gebelik şekeri yüzünden o yüzden mecburen 1 tane ile idare ediyorum umarım etkisi olur

Amin geçmiş olsun canim aksatma bence ne olut ne olmaz

Asoro stres yapmış niri olarak cok şükür yetişti hersey . Allah öyle güzel rayına oturtuyorki canim :) odasi ev falan sıkıntı degil bence cantasi hazir olduktan sonra . Haftasonu cok agrim vardi pazartesi kontrole gittik allahim bu hafta persembeden sonra dogsun inşallah doye dua.ediyorum ni yandan . Esim neden dedi . Daha kapi süsü ve çikolatası gelmedi dedim ama bendeki stresi gormelisin cok şükür hic sancım çıkmadı nst de . Bazen duygu duurm agri değişikliğinden acaba suan dogurcakmiyim. Bu agri dogum sancısı mi diye kendini sıkıntıya sokuyor insan .

Daha bende kapı süsünü hazırlamadım valla. Hastane yatağına bebeğin yatağına tülden tütü gibi bişey yaptırıcam daha onlar eksik. Eğer erken gelmezse paşa ben bu ay bittikten sonra çikolata siparişi vericem :) inşallah haftasını bekler. Ev temizliğide bayası bitti kalanı doğumdan sonrada olur napalım benim yapabildiğim kadarını yapmaya çalışıyorum. Hatta herşeyi yapıyormda gün gün. Çabuk yoruluyorum
İnşallah seninki de vaktinde gelir aklında bişey kalmaz şu da olcaktı ama kaldı diye

insallah canimm. Insan yapıyor yavas yavas herseyi . Kendimizi bıraksak gerçekten yürümeye mecalimiz yok. Gecen doktorda hamilelero görüyorum daha 4 5 ayliklar oturup kalkarken fenalik gecirecekler adeta . Biri cikti muaneden koridorda esine coraplarini ayakkabilarini falann giydiriyor . esimde dedim bak bi ben böyle nazlanamiyorum diye . Oda senin bu kadar dinç bi hamilelik gecirmene cok şaşırıyorum zaten masalalah dedi . Normalde grip oldugumda bike 1 hafta yatakdöşek agir geciririm . Kendimi bi biraksam artik beni yattigim yerden zor kazirsin o kadar halsiz ve bitkinim her yerim ağrıyordedim . Cok yoruluyoruz uyku uyuyamıyoruz aklimizdakiler bizi mahvediyor. 2 gündür de dogum stresi sardi midem bulanıyor artik son 10 diyorum geri sayıyorum. Insalalj yavastan disari islerini terziye jallettir cnm aslinda yaoilsa 1 gunluk is biz erteliyoruz. Egeydi dimi zamaninda gelsininsallaj

Evet teyzesi Yusuf Ege :) cidden yapılsa bi saatlik işim yok terzide :) olacak inşallah. Valla eşimin kuzeni hamile daha 23 haftalık hamile ama eşine çoraplarını giydiriyo. Çok şişmişmiş çok halsizmiş falan. Valla helal olsun daha bikere benmki çorabımı giydirmedi dedim ki göbeğim ağzıma girecek çorap giyerken. Millet kıymetli anacım biz yapmıyoruz onu, yapanların kıymeti biliniyo ya ona üzülüyorm valla. Valla bide grip oldum ben ama olmamışım gbi davranmaya çalışıyorum çünkü bende salarsam kendimi felaket olcam biliyorum. Sezaryenmi olacak seninki kzum çok giremediğime takip edemiyorum kusura bakma

Tansiyonunun yükseliyor olabilir doktoruna soyle bende tansiyon ilacına basladi

Aslında bnm.doktorum çatı muayenesi yaptıramayanlari doğum sancısı başlayınca da bakabiliyoruz dedi
Ben ilk çocuğumda 36+5 de doğum yapınca çatı muayenesi olmadan doğurdum o anda ebeler bakıyorlar doktora bilgi veriyorlar hatta bazı doktorlar çatı muayenesi diye birşey yok çocuk doğum Kanalı'na girince kafa Çatının Şekli alır diyor ama işte hangisine güveneceksin insanın Kafası tüm karışıyor

Tansiyonunun yükseliyor olabilir doktoruna soyle bende tansiyon ilacına basladi
Size de çok geçmiş olsun...

Zaten 2 hafta önce tansiyon 3 gün önce de kalp ilacına başla doktorum canım... Baş dönmesi, mide bulantısı hala var. Saat biraz ilerlesin de doktoru arayayım direkt dedim...

Selam kızlar günaydın. Bugün 33+6 olduk biz. İki gündür bebeğimin hareketlerinde zayıflık var. Daha önce çok sert tekmeler atan bebeğim şuan sadece dönüyor saga sola yamuluyor ve tekmeler de daha hafif. Kontrolum de haftaya perşembe. Sizce erkene almalı mıyım kontrolumu. Evham yapmak da istemiyorum tedbirsiz davranmak da istemiyorum.

Hareketlerde azalma varsa acile gidip bi baktir canım neolur neolmaz riske atma

Allah analı babalı büyütsün canım. Plesantanın ayrıldığını nasıl farkettiler? Hastanede mi yatıyordun zaten?

Sata göre canım, bebeğin kilosu doğum tarihine etki etmez dedi benim doktorum. Valla benim için de aynı, bir yandan içimi rahatlatmaya çalışıyorum bir yanım tedirgin. Bakalım bir sonraki kontrolde rahatlarız inşallah ikimiz de.

orjinalgama Hebehubele
uyumaya çalışayım belki sadece yorgunumdur dedim, progestan da alınca onun sersemletmesiyle uyumuşum. Bu saatte uyandım. Devam ederse bu sefer direkt gideceğim doktora
Yorgunda olabilirsin Bna sık sık oluyordu bi tansiyon yükselinceani mide bulantisi kafatasi agirligi ve agrisi o geviyordu sonra aksama dogru gözlerim kararıyor her yeri bembeyaz görüyordum doktora gidiyorum tansiyon normal . Üzüntü stres veya moral bozuklugu olabilir demisti . Şuan nasil oldun iyi misin canim ihmal etme allah korusun .

Ya masalalh ismi cok guzel ♡ gerçekten öyleadami bi görsen hic şikayetçi görünmüyor dedim bundan sonra evde çorapları mi sen giydirceksin yaa bende oyle diyorum dedi benimki . Sana boyle bi es düşseydi keske dedim . Oynatıyorlar parmaklarında adamlaro helal olsun . Tabiki milletin icinde yapilmasini hic ama hic hos bulmuyorum. Evde yapsınadam napiyorsa görgüsüzlük gibi geliyor ne yalan soyliyim. Bolbol faydali seyelr ic canim oda benim korkulu ruyam allah korusun . Allah sifa bersin insallah . Boyle iyiyiz bence kimseye muhtav olmadan şükür verdigi dinclige allahin . Sezeryan istiyorum dedim doktora canim . Vqjinismus gecmisim oldugu icin . Sadece karar genel mo spinal mi asamasinda aradayim :) .
Benim de donem donem oluyir ha
ta aksama kadar hic hareket etmiyor aksam oldu mu taklalar atiyor karnimda . Yorgun olabilir misin ? Yorduysan kendini veys uzduysen bebek kasilabiliyor . Yada bazi dönemler hareketleri cok acitirken bazi dönemler kelebek kanadi gibi geliyor . Icjn rahat edecejse bi git acilden canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…