2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hareket ediyor mesela sabah kahvaltıdan sonra bir iki yamulttu kendini minik pıt pıt vurdu ama güçlü değil.

Canım hareket ediyor mesela sabah kahvaltıdan sonra bir iki yamulttu kendini minik pıt pıt vurdu ama güçlü değil.
Şüpheleniyorum icim rahat etsin istiyorum diyorsan doktora bi git canım. Ama allahin izniyle iyidir diye düşünüyorum

Normal bunlar canım 34 haftadan sonra hareket azalır zaten.sen hiç hareket etmezse endiselen .sert yumuşak hareket etmesi bir sıkıntı teşkil etmez için rahat olsun.

Hareketi azalmasının iki sebebi var yeri daralıyor ve suyu azalıyor. Suyunun artmasını isteyen havuç yesin dün ben bir tane yedim nasıl fark etti.
Tabi artık suyu azalsa da sorun olmaz sonlara yaklaştık çünkü.
Ama daha erken haftalardakiler yiyebilir

Bu hafta herkes ölçümlerde sıkıntı yaşamış
Hıc takan bırı olmadım. Ne boyu ne kg su aman başkasının kaçmış benım ki kaç olmuş aman 3 mü 5 mi önemsemezdim ama oğlumda yasamamıstım garıp geldı gerci hos oğlumada dr doğumdan onceki son kontrolde 3 kg civarı demişti cocuk 3.650 doğdu orasıda ayrıda. Yanı ben şuan 2.800 filan olmuş oldugunu dusunuyorum haftaya nolck bakalım .

Benimde dün gittiğimde kilosu geçen haftadan az çıktı tekrar ölçtü bu sefer daha fazla çıktı. Fl geçen haftadan kısa çıktı anlamadım hiçbir şey. Her şey yolunda ölçüm hatası olabilir dedi dr da

Hala var bulantı ve baş dönmesi hissi. Kahvaltıda da oldu, bayılacağım sandım bi an yine. Salihle diğer yeğenim de gece rahatsızlanmışlar, cümbür cemaat hastaneye geldik. Onlar çocuk doktoruna ben kendi doktoruma geldim bekliyorum. Büyük ihtimalle bir şey yok diyecektir...

Bu haftalarda yanlış ölçüm olabiliyor demekki ,benim de son kontrolde önce 2400 küsür ölçtü sonra 2680 ölçtü. Cumartesi yine gidicem bakalım bu sefer ne çıkıcak. Kafamıza takmayalım hiç kızlar.

İnşallah öyledir birsyein yoktur . Insan sinir oluyor gerçi sıkıntım var ne oldugunu bilmiyorum diye. Kristaller geldi aklima nedense kulakta ki oyle olunca da bu şikayetler oluyormuş. Rabbik sifa versin . Olumsuz bisey cikmaz insallah

Oluyor heralde gerçekten, ilk defa oldu bu hafta bende de. Fl den korktum ama doktor bu haftadan eminim geçenki hatalı olmuştur dedi. İnşallah öyledir

Amin inşallah

Ne güzel yaa darisi basimiza böyle kolay dogumun :) insallah ikincisinide böyle kolay dogurursun canim. Sen simdi bizlerden daha rahat girersin psikolojide cok etkiliyormus sanciyi. Belki daha kolay bile dogum olur senin icin. Bu sefer esin basindan ayrilmaz bence Bu ikinma ayni kabiz olmusuz gibi vucut kendiliginden bunu yaptiriyormus bana öyle söylediler. Sen simdi ögrendim dedin ya bizimlede paylasirmisin bizim yapmamiz gereken ekstra olan nedir?

Canım bende genelde ara öğünlerin bi tanesinde atıyorum ağzıma ama dr.um günde 1tane dedi gebelik şekeri yüzünden o yüzden mecburen 1 tane ile idare ediyorum umarım etkisi olur
Bende kendim yiyemiyorum cok tatli geliyor zorla yiyorum insallah faydasini görürüz. Ben dizlerimin uzerine cömelip kalkiyorum 10 defa günde. Zeytinyagiyla perine masaji önerdi doktorum ben vajili oldugum icin yapmam mumkun degil sen yapabilirsen bilgin olsun canim :)

Perina Yı doktorum banada söyledi ama yok onu bende yapamıyorum inan vajili olmasan da o herkesin yapabileceği bişey değil ya bugün kontrol bakalım ne diyecek doktorum

Perina Yı doktorum banada söyledi ama yok onu bende yapamıyorum inan vajili olmasan da o herkesin yapabileceği bişey değil ya bugün kontrol bakalım ne diyecek doktorum
gercekten ya ben ilk perine masaji ne acaba diye internetten baktigimda yapamam diyip kapadim hemen insallah güzel haberlerle dön canim :)

Normal bunlar canım 34 haftadan sonra hareket azalır zaten.sen hiç hareket etmezse endiselen .sert yumuşak hareket etmesi bir sıkıntı teşkil etmez için rahat olsun.
Ay çok sağol içimi ferahlattın sabahtan beri onu dinliyorum dokunuyorum biraz rahatsız ettim minigimi galiba başladı tekmelemeye. Havuç yiyeceğim bir tane dediğin gibi suyu azalmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…