Canım hareket ediyor mesela sabah kahvaltıdan sonra bir iki yamulttu kendini minik pıt pıt vurdu ama güçlü değil.Yorgunda olabilirsin Bna sık sık oluyordu bi tansiyon yükselinceani mide bulantisi kafatasi agirligi ve agrisi o geviyordu sonra aksama dogru gözlerim kararıyor her yeri bembeyaz görüyordum doktora gidiyorum tansiyon normal . Üzüntü stres veya moral bozuklugu olabilir demisti . Şuan nasil oldun iyi misin canim ihmal etme allah korusun .
Ya masalalh ismi cok guzel ♡ gerçekten öyleadami bi görsen hic şikayetçi görünmüyor dedim bundan sonra evde çorapları mi sen giydirceksin yaa bende oyle diyorum dedi benimki . Sana boyle bi es düşseydi keske dedim . Oynatıyorlar parmaklarında adamlaro helal olsun . Tabiki milletin icinde yapilmasini hic ama hic hos bulmuyorum. Evde yapsınadam napiyorsa görgüsüzlük gibi geliyor ne yalan soyliyim. Bolbol faydali seyelr ic canim oda benim korkulu ruyam allah korusun . Allah sifa bersin insallah . Boyle iyiyiz bence kimseye muhtav olmadan şükür verdigi dinclige allahin . Sezeryan istiyorum dedim doktora canim . Vqjinismus gecmisim oldugu icin . Sadece karar genel mo spinal mi asamasinda aradayim :) .
Benim de donem donem oluyir ha
ta aksama kadar hic hareket etmiyor aksam oldu mu taklalar atiyor karnimda . Yorgun olabilir misin ? Yorduysan kendini veys uzduysen bebek kasilabiliyor . Yada bazi dönemler hareketleri cok acitirken bazi dönemler kelebek kanadi gibi geliyor . Icjn rahat edecejse bi git acilden canim .
Şüpheleniyorum icim rahat etsin istiyorum diyorsan doktora bi git canım. Ama allahin izniyle iyidir diye düşünüyorumCanım hareket ediyor mesela sabah kahvaltıdan sonra bir iki yamulttu kendini minik pıt pıt vurdu ama güçlü değil.
4-5 saati buluyor canım.Kizlar bu spinal anestezide bacaklardaki uyusukluk tamamen kac saat sonrs geciyor ?
Normal bunlar canım 34 haftadan sonra hareket azalır zaten.sen hiç hareket etmezse endiselen .sert yumuşak hareket etmesi bir sıkıntı teşkil etmez için rahat olsun.Canım hareket ediyor mesela sabah kahvaltıdan sonra bir iki yamulttu kendini minik pıt pıt vurdu ama güçlü değil.
Hıc takan bırı olmadım. Ne boyu ne kg su aman başkasının kaçmış benım ki kaç olmuş aman 3 mü 5 mi önemsemezdim ama oğlumda yasamamıstım garıp geldı gerci hos oğlumada dr doğumdan onceki son kontrolde 3 kg civarı demişti cocuk 3.650 doğdu orasıda ayrıda. Yanı ben şuan 2.800 filan olmuş oldugunu dusunuyorum haftaya nolck bakalım .Bu hafta herkes ölçümlerde sıkıntı yaşamış
Benimde dün gittiğimde kilosu geçen haftadan az çıktı tekrar ölçtü bu sefer daha fazla çıktı. Fl geçen haftadan kısa çıktı anlamadım hiçbir şey. Her şey yolunda ölçüm hatası olabilir dedi dr daHıc takan bırı olmadım. Ne boyu ne kg su aman başkasının kaçmış benım ki kaç olmuş aman 3 mü 5 mi önemsemezdim ama oğlumda yasamamıstım garıp geldı gerci hos oğlumada dr doğumdan onceki son kontrolde 3 kg civarı demişti cocuk 3.650 doğdu orasıda ayrıda. Yanı ben şuan 2.800 filan olmuş oldugunu dusunuyorum haftaya nolck bakalım .
Hala var bulantı ve baş dönmesi hissi. Kahvaltıda da oldu, bayılacağım sandım bi an yine. Salihle diğer yeğenim de gece rahatsızlanmışlar, cümbür cemaat hastaneye geldik. Onlar çocuk doktoruna ben kendi doktoruma geldim bekliyorum. Büyük ihtimalle bir şey yok diyecektir...Yorgunda olabilirsin Bna sık sık oluyordu bi tansiyon yükselinceani mide bulantisi kafatasi agirligi ve agrisi o geviyordu sonra aksama dogru gözlerim kararıyor her yeri bembeyaz görüyordum doktora gidiyorum tansiyon normal . Üzüntü stres veya moral bozuklugu olabilir demisti . Şuan nasil oldun iyi misin canim ihmal etme allah korusun .
Ya masalalh ismi cok guzel ♡ gerçekten öyleadami bi görsen hic şikayetçi görünmüyor dedim bundan sonra evde çorapları mi sen giydirceksin yaa bende oyle diyorum dedi benimki . Sana boyle bi es düşseydi keske dedim . Oynatıyorlar parmaklarında adamlaro helal olsun . Tabiki milletin icinde yapilmasini hic ama hic hos bulmuyorum. Evde yapsınadam napiyorsa görgüsüzlük gibi geliyor ne yalan soyliyim. Bolbol faydali seyelr ic canim oda benim korkulu ruyam allah korusun . Allah sifa bersin insallah . Boyle iyiyiz bence kimseye muhtav olmadan şükür verdigi dinclige allahin . Sezeryan istiyorum dedim doktora canim . Vqjinismus gecmisim oldugu icin . Sadece karar genel mo spinal mi asamasinda aradayim :) .
Benim de donem donem oluyir ha
ta aksama kadar hic hareket etmiyor aksam oldu mu taklalar atiyor karnimda . Yorgun olabilir misin ? Yorduysan kendini veys uzduysen bebek kasilabiliyor . Yada bazi dönemler hareketleri cok acitirken bazi dönemler kelebek kanadi gibi geliyor . Icjn rahat edecejse bi git acilden canim .
Bu haftalarda yanlış ölçüm olabiliyor demekki ,benim de son kontrolde önce 2400 küsür ölçtü sonra 2680 ölçtü. Cumartesi yine gidicem bakalım bu sefer ne çıkıcak. Kafamıza takmayalım hiç kızlar.Benimde dün gittiğimde kilosu geçen haftadan az çıktı tekrar ölçtü bu sefer daha fazla çıktı. Fl geçen haftadan kısa çıktı anlamadım hiçbir şey. Her şey yolunda ölçüm hatası olabilir dedi dr da
İnşallah öyledir birsyein yoktur . Insan sinir oluyor gerçi sıkıntım var ne oldugunu bilmiyorum diye. Kristaller geldi aklima nedense kulakta ki oyle olunca da bu şikayetler oluyormuş. Rabbik sifa versin . Olumsuz bisey cikmaz insallahHala var bulantı ve baş dönmesi hissi. Kahvaltıda da oldu, bayılacağım sandım bi an yine. Salihle diğer yeğenim de gece rahatsızlanmışlar, cümbür cemaat hastaneye geldik. Onlar çocuk doktoruna ben kendi doktoruma geldim bekliyorum. Büyük ihtimalle bir şey yok diyecektir...
Oluyor heralde gerçekten, ilk defa oldu bu hafta bende de. Fl den korktum ama doktor bu haftadan eminim geçenki hatalı olmuştur dedi. İnşallah öyledirBu haftalarda yanlış ölçüm olabiliyor demekki ,benim de son kontrolde önce 2400 küsür ölçtü sonra 2680 ölçtü. Cumartesi yine gidicem bakalım bu sefer ne çıkıcak. Kafamıza takmayalım hiç kızlar.
Amin inşallahSata göre canım, bebeğin kilosu doğum tarihine etki etmez dedi benim doktorum. Valla benim için de aynı, bir yandan içimi rahatlatmaya çalışıyorum bir yanım tedirgin. Bakalım bir sonraki kontrolde rahatlarız inşallah ikimiz de.
Cati muayenesinde cok zorlandim canim psikolojikmen baya etkilendimAy valla tek başıma götürmeye çalışıyorm ama gitmiyo ya tıkandım valla. Noldu kuzum okuyamadım geçmişi hayır olsun inşallah
O zaman daha mi rahat oluyormus peki canimAslında bnm.doktorum çatı muayenesi yaptıramayanlari doğum sancısı başlayınca da bakabiliyoruz dedi
Ne güzel yaa darisi basimiza böyle kolay dogumun :) insallah ikincisinide böyle kolay dogurursun canim. Sen simdi bizlerden daha rahat girersin psikolojide cok etkiliyormus sanciyi. Belki daha kolay bile dogum olur senin icin. Bu sefer esin basindan ayrilmaz benceSuper canım senin de çok kolay olacak inşallah o zaman :) ben şuan 30 u bile hissediyorum belki ikinci gebelik olduğu için bilmiyorum. Ona rağmen ilk doğumum çok kolaydı düşün yani elhamdülillah. Hatta eşime öncesinde hep ilk bebekte açılma hemen olmuyormuş uzun saat sancı çekenler varmış haberin olsun filan demiştim. Doğum başladıktan sonraLezzetliCipetpet ve eşi hastaneye gelmişti, eşim de bacanagina yemek yedirmek için çıkmıştı. Döndüklerinde bi baktı beni doğumhaneye alıyorlar ben seni bıraktığımda gayet normal görünüyordun daha sabaha kadar devam eder böyle sanmıştım, bu kadar çabuk doguma gideceğini düşünmedim dedi bebek doğunca ben de demiştim ki ikinmayi bilmediğim icin tecrübesizliğime geldi ikinciyi şuan bildiklerimle çok daha kolay ve hizli dogururum daha ilkini odaya getirmemislerken ikinciyi düşünmeye başladım yani nasıl bir kafadır
Oyyy masallah ne güzel hazırlamışsınız canım Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yusufunuzu
Bende kendim yiyemiyorum cok tatli geliyor zorla yiyorum insallah faydasini görürüz. Ben dizlerimin uzerine cömelip kalkiyorum 10 defa günde. Zeytinyagiyla perine masaji önerdi doktorum ben vajili oldugum icin yapmam mumkun degil sen yapabilirsen bilgin olsun canim :)Canım bende genelde ara öğünlerin bi tanesinde atıyorum ağzıma ama dr.um günde 1tane dedi gebelik şekeri yüzünden o yüzden mecburen 1 tane ile idare ediyorum umarım etkisi olur
Perina Yı doktorum banada söyledi ama yok onu bende yapamıyorum inan vajili olmasan da o herkesin yapabileceği bişey değil ya bugün kontrol bakalım ne diyecek doktorumBende kendim yiyemiyorum cok tatli geliyor zorla yiyorum insallah faydasini görürüz. Ben dizlerimin uzerine cömelip kalkiyorum 10 defa günde. Zeytinyagiyla perine masaji önerdi doktorum ben vajili oldugum icin yapmam mumkun degil sen yapabilirsen bilgin olsun canim :)
gercekten yaPerina Yı doktorum banada söyledi ama yok onu bende yapamıyorum inan vajili olmasan da o herkesin yapabileceği bişey değil ya bugün kontrol bakalım ne diyecek doktorum
Ay çok sağol içimi ferahlattın sabahtan beri onu dinliyorum dokunuyorum biraz rahatsız ettim minigimi galiba başladı tekmelemeye. Havuç yiyeceğim bir tane dediğin gibi suyu azalmış olabilirNormal bunlar canım 34 haftadan sonra hareket azalır zaten.sen hiç hareket etmezse endiselen .sert yumuşak hareket etmesi bir sıkıntı teşkil etmez için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?