2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaptırabilen heryerde yaptırsın valla. Bende görgüsüzlük olarak görüyorum ama özenmiyo değilim. Tek başıma avize sildim düşün. Tın tın tın evimin her işini yapıyorum. Bi mutfak dolapları kaldı halılar ve perdeler onlarıda kadın tutucam dolapları silsin camları sildim ama yine silinmek isticek tülleri asar. Halılar yıkamacıya ve bitti. Kimseden hayır yok kv hala ben gelcem yaparız diyo onun keyfini beklicem sanki. Oda kuruldu silinmesi lazım egenin silmeden çıktı gitti kendim sildim. Umrumda değiller artık. Tırnağın varsa kaşıycaksın başını. Genelde ağrılar daha çok oluyomuş diye duydum kuzum spinali öneriyolar ama bilemedim kendin karar ver. Mesela ben olsam spinal olamam korkarm sanırım genel isterim. Ama tamamen ayılana kadar odama aldırtmam kendimi yoksa o baygınlıkla gelmişine geçmişine söverim herkesin :)))
Canım ne dedi doktor nasılsın?
Emira SY salih nasıl kzum nesi var?
Cati muayenesinde cok zorlandim canim psikolojikmen baya etkilendim
Hadi yaa. Hayırlısı olsun kuzum nlcak öylede böylede doğacaklar önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek

Kizlar bugun kontrol vardı 2 hafta önce 2650 Gr di bugün 35+1 2850 Gr 200 Gr almış 2 haftada birde kafa çevresi 1 hafta geri diğerleri 1 hafta önde karın çevresi 10 gün önde Dr. Herşey yolunda dedi ama sanki 200 Gr az geldi bu haftalarda azmı kilo alıyorlar? Birde şekerim gayet iyi çıkıyor ama takip icin hastaneye yatış yapabilirim dedi

Valla onu o an kendin çözmen lazım canım mesela ben ilk başta ikinmayi bilmediğim için rastgele kendimi sıkıyormusum sonra doğrusunu anlayınca yapabildim. Bir de basta sancı anında canım acıyarak korkuma ikinmayi yarım birakiyordum halbuki tam tersi asıl nefes tutup ikinirken can acimiyormus onu en son fark ettim :) bir de harika bir ebem vardı o beni çok güzel motive etti. Ben acıya odaklanip panik oldukca o bana bebeği hatırlattı. Bebeği düşününce zaten bi güç geliyor :)

Oyyy masallah ne güzel hazırlamışsınız canım Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yusufunuzu

Aminnn cümlemize inşallah canım :)

Salih öksuruyordu canım ciğerlerine inmiş malesef... Kardeşime de riske girmemek için yatış vermis doktor. 24 saatlik idrara bakılacakmis ve ciğer gelistirici iğne yapılacakmış.

Eşim benim de 5. Haftadan beri çorabımı ayakkabımı giydiriyor
Aslında kendim gayet yapabiliyorum ama olsun madem yapmak istiyo yapsın diye ses çıkarmıyorum

Salih öksuruyordu canım ciğerlerine inmiş malesef... Kardeşime de riske girmemek için yatış vermis doktor. 24 saatlik idrara bakılacakmis ve ciğer gelistirici iğne yapılacakmış.
canim senin minnosda hasta olmus cok cok gecmis olsun. en kisa surede iyilesir umarim

Anladim insallah bir avazda dogurmayi nasip etsin Allah hepimize :)

Kızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim

Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız

Allah hepimizin kuzularını korusun

Inşallah canım :) bende yürüyüş ve pilates topu üzerinde hareketler yapıyorum bi de instagramda bi ebe var hoşuma gitti hareketleri g.ebeserap hesabı ondan hareketler öğreniyorum.. Perine masajı için bende dr.umla konuşmuştum ama yapamadım yaptırmadım.. fobi oluştu bende de

Bende hepsini yaptırdım. Hatta aytıntılıda en iyi perinatolog prof a gittim izmirde ama göremedi bebeğimde diyafram fıtığı olduğunu. 32.haftada başka bir doç.perinatoloğa gittik o görmese daha kötü olacaktı.

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir an önce şifa versin sana.

Geçmiş olsun canım güzel haberlerini aliriz insalalh herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…