- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Yaptırabilen heryerde yaptırsın valla. Bende görgüsüzlük olarak görüyorum ama özenmiyo değilim. Tek başıma avize sildim düşün. Tın tın tın evimin her işini yapıyorum. Bi mutfak dolapları kaldı halılar ve perdeler onlarıda kadın tutucam dolapları silsin camları sildim ama yine silinmek isticek tülleri asar. Halılar yıkamacıya ve bitti. Kimseden hayır yok kv hala ben gelcem yaparız diyo onun keyfini beklicem sanki. Oda kuruldu silinmesi lazım egenin silmeden çıktı gitti kendim sildim. Umrumda değiller artık. Tırnağın varsa kaşıycaksın başını. Genelde ağrılar daha çok oluyomuş diye duydum kuzum spinali öneriyolar ama bilemedim kendin karar ver. Mesela ben olsam spinal olamam korkarm sanırım genel isterim. Ama tamamen ayılana kadar odama aldırtmam kendimi yoksa o baygınlıkla gelmişine geçmişine söverim herkesin :)))Yorgunda olabilirsin Bna sık sık oluyordu bi tansiyon yükselinceani mide bulantisi kafatasi agirligi ve agrisi o geviyordu sonra aksama dogru gözlerim kararıyor her yeri bembeyaz görüyordum doktora gidiyorum tansiyon normal . Üzüntü stres veya moral bozuklugu olabilir demisti . Şuan nasil oldun iyi misin canim ihmal etme allah korusun .
Ya masalalh ismi cok guzel ♡ gerçekten öyleadami bi görsen hic şikayetçi görünmüyor dedim bundan sonra evde çorapları mi sen giydirceksin yaa bende oyle diyorum dedi benimki . Sana boyle bi es düşseydi keske dedim . Oynatıyorlar parmaklarında adamlaro helal olsun . Tabiki milletin icinde yapilmasini hic ama hic hos bulmuyorum. Evde yapsınadam napiyorsa görgüsüzlük gibi geliyor ne yalan soyliyim. Bolbol faydali seyelr ic canim oda benim korkulu ruyam allah korusun . Allah sifa bersin insallah . Boyle iyiyiz bence kimseye muhtav olmadan şükür verdigi dinclige allahin . Sezeryan istiyorum dedim doktora canim . Vqjinismus gecmisim oldugu icin . Sadece karar genel mo spinal mi asamasinda aradayim :) .
Benim de donem donem oluyir ha
ta aksama kadar hic hareket etmiyor aksam oldu mu taklalar atiyor karnimda . Yorgun olabilir misin ? Yorduysan kendini veys uzduysen bebek kasilabiliyor . Yada bazi dönemler hareketleri cok acitirken bazi dönemler kelebek kanadi gibi geliyor . Icjn rahat edecejse bi git acilden canim .
Canım ne dedi doktor nasılsın?Hala var bulantı ve baş dönmesi hissi. Kahvaltıda da oldu, bayılacağım sandım bi an yine. Salihle diğer yeğenim de gece rahatsızlanmışlar, cümbür cemaat hastaneye geldik. Onlar çocuk doktoruna ben kendi doktoruma geldim bekliyorum. Büyük ihtimalle bir şey yok diyecektir...
Hadi yaa. Hayırlısı olsun kuzum nlcak öylede böylede doğacaklar önemli olan sağlıkla kucağa alabilmekCati muayenesinde cok zorlandim canim psikolojikmen baya etkilendim
Açılma olduysa dahal kolay bakiliyo sanırımO zaman daha mi rahat oluyormus peki canim
Ne güzel yaa darisi basimiza böyle kolay dogumun :) insallah ikincisinide böyle kolay dogurursun canim. Sen simdi bizlerden daha rahat girersin psikolojide cok etkiliyormus sanciyi. Belki daha kolay bile dogum olur senin icin. Bu sefer esin basindan ayrilmaz benceBu ikinma ayni kabiz olmusuz gibi vucut kendiliginden bunu yaptiriyormus bana öyle söylediler. Sen simdi ögrendim dedin ya bizimlede paylasirmisin bizim yapmamiz gereken ekstra olan nedir?
Oyyy masallah ne güzel hazırlamışsınız canım Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yusufunuzu
Yaptırabilen heryerde yaptırsın valla. Bende görgüsüzlük olarak görüyorum ama özenmiyo değilim. Tek başıma avize sildim düşün. Tın tın tın evimin her işini yapıyorum. Bi mutfak dolapları kaldı halılar ve perdeler onlarıda kadın tutucam dolapları silsin camları sildim ama yine silinmek isticek tülleri asar. Halılar yıkamacıya ve bitti. Kimseden hayır yok kv hala ben gelcem yaparız diyo onun keyfini beklicem sanki. Oda kuruldu silinmesi lazım egenin silmeden çıktı gitti kendim sildim. Umrumda değiller artık. Tırnağın varsa kaşıycaksın başını. Genelde ağrılar daha çok oluyomuş diye duydum kuzum spinali öneriyolar ama bilemedim kendin karar ver. Mesela ben olsam spinal olamam korkarm sanırım genel isterim. Ama tamamen ayılana kadar odama aldırtmam kendimi yoksa o baygınlıkla gelmişine geçmişine söverim herkesin :)))
Canım ne dedi doktor nasılsın?
Emira SY salih nasıl kzum nesi var?
Hadi yaa. Hayırlısı olsun kuzum nlcak öylede böylede doğacaklar önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek
Evet teyzesi Yusuf Ege :) cidden yapılsa bi saatlik işim yok terzide :) olacak inşallah. Valla eşimin kuzeni hamile daha 23 haftalık hamile ama eşine çoraplarını giydiriyo. Çok şişmişmiş çok halsizmiş falan. Valla helal olsun daha bikere benmki çorabımı giydirmedi dedim ki göbeğim ağzıma girecek çorap giyerken. Millet kıymetli anacım biz yapmıyoruz onu, yapanların kıymeti biliniyo ya ona üzülüyorm valla. Valla bide grip oldum ben ama olmamışım gbi davranmaya çalışıyorum çünkü bende salarsam kendimi felaket olcam biliyorum. Sezaryenmi olacak seninki kzum çok giremediğime takip edemiyorum kusura bakma
GöZÜnaydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallahHanımlar merhaba,
Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
gecmis olsun canim. allah sifa versinİyi de @aydingelini nin dediği gibi gidince ne diyeceğim. Merhaba kendimi iyi hissetmiyorum da bi geleyim dedim mi
canim senin minnosda hasta olmus cok cok gecmis olsun. en kisa surede iyilesir umarimSalih öksuruyordu canım ciğerlerine inmiş malesef... Kardeşime de riske girmemek için yatış vermis doktor. 24 saatlik idrara bakılacakmis ve ciğer gelistirici iğne yapılacakmış.
canim senin minnosda hasta olmus cok cok gecmis olsun. en kisa surede iyilesir umarim
Anladim insallah bir avazda dogurmayi nasip etsin Allah hepimize :)Valla onu o an kendin çözmen lazım canım mesela ben ilk başta ikinmayi bilmediğim için rastgele kendimi sıkıyormusum sonra doğrusunu anlayınca yapabildim. Bir de basta sancı anında canım acıyarak korkuma ikinmayi yarım birakiyordum halbuki tam tersi asıl nefes tutup ikinirken can acimiyormus onu en son fark ettim :) bir de harika bir ebem vardı o beni çok güzel motive etti. Ben acıya odaklanip panik oldukca o bana bebeği hatırlattı. Bebeği düşününce zaten bi güç geliyor :)
Aminnn cümlemize inşallah canım :)
Çok geçmiş olsun.Ah bu çocuklar hasta olmasalar keşke hiç..Amin Allah razı olsun canım
Çok sağol canım. Allah razı olsunKızlar yasin okuyordunuz bir arkadaşın bebeği için. Ben de sabah nasip olursa okuyacağımda söyleyeyim dedim
Inşallah canım :) bende yürüyüş ve pilates topu üzerinde hareketler yapıyorum bi de instagramda bi ebe var hoşuma gitti hareketleri g.ebeserap hesabı ondan hareketler öğreniyorum.. Perine masajı için bende dr.umla konuşmuştum ama yapamadım yaptırmadım.. fobi oluştu bende deBende kendim yiyemiyorum cok tatli geliyor zorla yiyorum insallah faydasini görürüz. Ben dizlerimin uzerine cömelip kalkiyorum 10 defa günde. Zeytinyagiyla perine masaji önerdi doktorum ben vajili oldugum icin yapmam mumkun degil sen yapabilirsen bilgin olsun canim :)
Bende hepsini yaptırdım. Hatta aytıntılıda en iyi perinatolog prof a gittim izmirde ama göremedi bebeğimde diyafram fıtığı olduğunu. 32.haftada başka bir doç.perinatoloğa gittik o görmese daha kötü olacaktı.İyiki yaptirmamissin ben yaptirdim stresten baska bisey yasamadim. Benimde kabulumdü ama tecrubesizligimden herseye tamam dedim. eskiye dönsem sadece ayrintiliyi yaptirirdim. Bunun sebebide bazi durumlarda erken farkedildiginde dogumda hemen mudahale sansi olmasi. amin canim insallah hepimiz saglikla kavusalim
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir an önce şifa versin sana.Kızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız
Allah hepimizin kuzularını korusun
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım. Rabbim bir an önce şifa versin sana.
Yaptırabilen heryerde yaptırsın valla. Bende görgüsüzlük olarak görüyorum ama özenmiyo değilim. Tek başıma avize sildim düşün. Tın tın tın evimin her işini yapıyorum. Bi mutfak dolapları kaldı halılar ve perdeler onlarıda kadın tutucam dolapları silsin camları sildim ama yine silinmek isticek tülleri asar. Halılar yıkamacıya ve bitti. Kimseden hayır yok kv hala ben gelcem yaparız diyo onun keyfini beklicem sanki. Oda kuruldu silinmesi lazım egenin silmeden çıktı gitti kendim sildim. Umrumda değiller artık. Tırnağın varsa kaşıycaksın başını. Genelde ağrılar daha çok oluyomuş diye duydum kuzum spinali öneriyolar ama bilemedim kendin karar ver. Mesela ben olsam spinal olamam korkarm sanırım genel isterim. Ama tamamen ayılana kadar odama aldırtmam kendimi yoksa o baygınlıkla gelmişine geçmişine söverim herkesin :)))
bende söverim gibi geliyor özellikle es ve kayinvalde olcak kadina :) bende öyle duydum asla cesaret edemem diyorum ama böyle böyle giricem sanirim spinal anesteziyle artik ölür kalır mıyım korkudan psikolojim bozulur mu bilmiyorum
Öyle gerçektenolsun en azindan hareket oluyor . Esim iş yapcaksan annemi çağır diyir bana teklif etmeyeni ne diye cagircam ki m? Sinra yarin ufak bisey olduğunda annem seni is yaomaya çağırıyor olcak kendi başımı kendim kasirim en azindan. Cumartesi doğuma gidicem çarşamba dan gelcej annem.yavas yavas yapariz birlikte dedim arkadasim camlarını silerim dedi istemedim ama cok israr etri allah razi olsun . Gecen ay koltuk cam mutfak yapmıştım ben ama kirleniyor keske yapıldığı gibi kalsa. Hic skma cNini
. Rabbim kolaylık versin .
Geçmiş olsun canım güzel haberlerini aliriz insalalh herşey yolunda gider.Kızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız
Allah hepimizin kuzularını korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?