Çok şükür takip altındasın canım dua edip dr.lara bebeğine ve kendine güven allahın izniyle herşey yolunda gidecek ben inanıyorum 2-3 gün sonra evde olacaksın.. amin canım..Kızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız
Allah hepimizin kuzularını korusun
Geçmiş olsun kontrol altında olmak iyidir sağlıkla Kurtul vakti gelince inşallah canımKızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız
valla bende bişey anlamadım ama ılk kez kafama takıldı yanıBenimde dün gittiğimde kilosu geçen haftadan az çıktı tekrar ölçtü bu sefer daha fazla çıktı. Fl geçen haftadan kısa çıktı anlamadım hiçbir şey. Her şey yolunda ölçüm hatası olabilir dedi dr da
Canım gittiğin perinatalog cenk gezer mi bi de hangi hastanede doğum yapacaksinBende hepsini yaptırdım. Hatta aytıntılıda en iyi perinatolog prof a gittim izmirde ama göremedi bebeğimde diyafram fıtığı olduğunu. 32.haftada başka bir doç.perinatoloğa gittik o görmese daha kötü olacaktı.
Allah analı babalı büyütsün canım. Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin sizeHanımlar merhaba,
Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
Yok canım o değil. Ege üni.de doğum yapacağıCanım gittiğin perinatalog cenk gezer mi bi de hangi hastanede doğum yapacaksin
Çok iyi hocalar var ege de canım. İçin rahat olsun. Duayı da eksik etmiyoruz.Yok canım o değil. Ege üni.de doğum yapacağı
İnşallah canım. Çok sağol.Çok iyi hocalar var ege de canım. İçin rahat olsun. Duayı da eksik etmiyoruz.
Evet çok şükür dün akşam geldi:) 3050 gr doğdu. Hiçbir sorunu da yok hatta bugün sünneti bile oldu:)
Oy kıyamam kuzuma ya geçmiş olsun canım.Salih öksuruyordu canım ciğerlerine inmiş malesef... Kardeşime de riske girmemek için yatış vermis doktor. 24 saatlik idrara bakılacakmis ve ciğer gelistirici iğne yapılacakmış.
Valla yapıyosa yaptır cidden özeniyorum yapan kocalara helal olsun. Bazen benm eşimde yelteniyo ama ben yaptırmıyorm giyebiliyorm diyorum. İlk defa geçen akşam ayağıma masaj yaptırdım ağrısına dayanamadım çünkü. Öyle kocalar yapsın kız kıymetini bil :) ben bişey olunca söyleniyorum sen hükümet gibi kadınsın yaparsın diye bide beni gazlıyp :))Eşim benim de 5. Haftadan beri çorabımı ayakkabımı giydiriyor
Aslında kendim gayet yapabiliyorum ama olsun madem yapmak istiyo yapsın diye ses çıkarmıyorum
Ay çok iyi ettin canım giderek ya, ne olur ne olmaz inşallah bişey çıkmaz. Çıkarsada erkenden kavuşursun artık betüşe ne yapalım :) Yusuf’un ablası olur :))) haberdar et gelişmelerden merak ederim..Kızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Geçmiş olsun canimSalih öksuruyordu canım ciğerlerine inmiş malesef... Kardeşime de riske girmemek için yatış vermis doktor. 24 saatlik idrara bakılacakmis ve ciğer gelistirici iğne yapılacakmış.
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Evet çok şükür dün akşam geldi:) 3050 gr doğdu. Hiçbir sorunu da yok hatta bugün sünneti bile oldu:)
Canım geçmiş olsun hayırlısıyla çıkıp evde gecirirsin inşallah güzelce sağlıkla kavusursun evladinaKızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Hayırlısı canım. Ama bende gerildim şimdi benimki hiç demedi böyle birşey bana gebelik sekeri ile alakali korktum şimdi.. arasam mı yaBu arada bugün 24 saatlik idrar vermiştim 350 çıkmış protein Dr. Biraz yüksek dedi nefroloji ye yolladı tansiyonum 10/6 genellikle o yüzden şimdilik yatirmadi haftaya yatış yapcak 37-38 dede doğumu yaptircaz dedi gebelik şekerinde 38 den sonra beklemiyoruz dedi bebekte problem olabiliyor dedi hayırlısıyla inşallah sebebini bilmiyorum ama bı değişik gerildim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?