2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
LezzetliCipetpet canim cok gecmis olsun. Insallah saglikla dogru zamanda bebegini kucağına alırsın. Betüş hanim sabirsiz cıksada insallah hersey yoluna girer o gelene kadar. Emira SY canim salihede cok geçmiş olsun. Insallah oda cabucak atlatir. R ruyam28 canim bence bebek anne karnindan kendini iyilestirip öyle gelecek Allah in izniyle baksana bi hafta daha karninda kalacakmis vardir bunda bi hikmet Allah in izniyle

Amin canım inşallah öyle olur

Hayırlısı canım. Ama bende gerildim şimdi benimki hiç demedi böyle birşey bana gebelik sekeri ile alakali korktum şimdi.. arasam mı ya
Korkma gerilme canım 24 saatlik idrarı bütün gebelik şekeri olanlarda yapıyoruz dedi Dr. Fakülte diye birazda fazla abartiyorlar sanki ama tansiyon ve şekeri artık sıkı takip etmemiz lazım ve bacak elde ödem oluyormu onu takip edicez çok ekstre bı durum gorursen haber verirsin Dr.
Yani
*öncelikle sabah akşam tansiyon(13/8 - 14/9 en fazla sonrası için önemli dedi)
*Açlık -tokluk şekeri (açlık 100 e kadar normal 2. Saati daha çok önemsiyor 120 -130 alti en fazla 1. Saatte 140 geçmesin )
*bacakta yüzde elde ödem bariz oluyormu dikkat edilecek her gün
Bunlar yolunda ise bir sıkıntı yok telaş yapmiyoruz.

Hiçbiri yok çok şükür canım.. bi an panik yaptım bi de bugün ufak bi kaçamak yaptım sanırım onun vicdan azabıyla dellendim bildiğin çok pişmanım doğana kadar 1 tane hurma vermişti dr. Onu bile yemeyeceğim çok korktum bi an allah artık sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin..

Selam herkese :) bende yine bugün gittim kontrole bebeğim bir hafta içinde 2500 den 2900 olmuş çok mutlu oldum iyi almış 400 gr 37+2 yiz normalde 37+3 çıktı Çarşamba tekrar çağırdı catı muayenesı için bugün yapmadı :) 38+ 2 de yapacak artık az kaldı heyecan doruk da artık :)

gecmis olsun canim Tekrar perinatologa gitme geregini neden duydun merak ettim

Bende bakayim o hesaba :) dogumu kolaylastirici ne varsa deniyorum zorlanmadigim surece

Canım tekrar çok geçmiş olsun iyi olmuş gözetimde olman en azından dediğin gibi hazırlıksız yakalanmazsın. Allah hepimize sağsalim doğurmak nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin insallah

Cok geçmiş olsun canim Allah sifani versin benim bi tanıdığım da ayni sekilde tansiyonu yüksekmiş reyap da yatis vermisler oda 35 haftalik

Artik oyle diyorum canim Rabbim hayirlisini nasip etsin gozum gormuyor artik hic biseyi yeterki saglikli bi sekilde
Kucağıma alayim

Bende bazen kaçamak yapıyorum meyve yada bir lokma bisküvi sonra çok pişman oluyorum ama aslında Dr. Olur okadarcik diyor :) olabildiğince dikkat ettik Allah'ım korusun inşallah biz elimizden geleni yaptık hamile olarak diyet gerçekten zordu.... inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin yavrular az kaldı

Kafası önde diye gönderdi doktor tekrar. Kafa normal çıktı ama fıtık görüldü işte. Gitmesem bilemeyecektik
iyi farkedilmis bari. Tedavisi falan varmi ne dediler simdi? Benimde o ikili uclu testler hep stresli gecti ensesi kalin orasi öyle surasi şöyle diye diye hergün aglattilar. En son ayrintiliya girince biraz rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…