Amin canım inşallah öyle olurLezzetliCipetpet canim cok gecmis olsun. Insallah saglikla dogru zamanda bebegini kucağına alırsın. Betüş hanim sabirsiz cıksada insallah hersey yoluna girer o gelene kadar. Emira SY canim salihede cok geçmiş olsun. Insallah oda cabucak atlatir. R ruyam28 canim bence bebek anne karnindan kendini iyilestirip öyle gelecek Allah in izniyle baksana bi hafta daha karninda kalacakmis vardir bunda bi hikmet Allah in izniyle
Korkma gerilme canım 24 saatlik idrarı bütün gebelik şekeri olanlarda yapıyoruz dedi Dr. Fakülte diye birazda fazla abartiyorlar sanki ama tansiyon ve şekeri artık sıkı takip etmemiz lazım ve bacak elde ödem oluyormu onu takip edicez çok ekstre bı durum gorursen haber verirsin Dr.Hayırlısı canım. Ama bende gerildim şimdi benimki hiç demedi böyle birşey bana gebelik sekeri ile alakali korktum şimdi.. arasam mı ya
Hiçbiri yok çok şükür canım.. bi an panik yaptım bi de bugün ufak bi kaçamak yaptım sanırım onun vicdan azabıyla dellendim bildiğinKorkma gerilme canım 24 saatlik idrarı bütün gebelik şekeri olanlarda yapıyoruz dedi Dr. Fakülte diye birazda fazla abartiyorlar sanki ama tansiyon ve şekeri artık sıkı takip etmemiz lazım ve bacak elde ödem oluyormu onu takip edicez çok ekstre bı durum gorursen haber verirsin Dr.
Yani
*öncelikle sabah akşam tansiyon(13/8 - 14/9 en fazla sonrası için önemli dedi)
*Açlık -tokluk şekeri (açlık 100 e kadar normal 2. Saati daha çok önemsiyor 120 -130 alti en fazla 1. Saatte 140 geçmesin )
*bacakta yüzde elde ödem bariz oluyormu dikkat edilecek her gün
Bunlar yolunda ise bir sıkıntı yok telaş yapmiyoruz.
gecmis olsun canim Tekrar perinatologa gitme geregini neden duydun merak ettimBende hepsini yaptırdım. Hatta aytıntılıda en iyi perinatolog prof a gittim izmirde ama göremedi bebeğimde diyafram fıtığı olduğunu. 32.haftada başka bir doç.perinatoloğa gittik o görmese daha kötü olacaktı.
Bende bakayim o hesaba :) dogumu kolaylastirici ne varsa deniyorum zorlanmadigim sureceInşallah canım :) bende yürüyüş ve pilates topu üzerinde hareketler yapıyorum bi de instagramda bi ebe var hoşuma gitti hareketleri g.ebeserap hesabı ondan hareketler öğreniyorum.. Perine masajı için bende dr.umla konuşmuştum ama yapamadım yaptırmadım.. fobi oluştu bende de
Kafası önde diye gönderdi doktor tekrar. Kafa normal çıktı ama fıtık görüldü işte. Gitmesem bilemeyecektikgecmis olsun canim Tekrar perinatologa gitme geregini neden duydun merak ettim
Canım tekrar çok geçmiş olsun iyi olmuş gözetimde olman en azından dediğin gibi hazırlıksız yakalanmazsın. Allah hepimize sağsalim doğurmak nasip etsin inşallahKızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız
Allah hepimizin kuzularını korusun
Aynen bende, sağlıkla kavuşalım da inşallah geride kalır bu günler...valla bende bişey anlamadım ama ılk kez kafama takıldı yanı
Çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız
Cok geçmiş olsun canim Allah sifani versin benim bi tanıdığım da ayni sekilde tansiyonu yüksekmiş reyap da yatis vermisler oda 35 haftalikKızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallahEvet çok şükür dün akşam geldi:) 3050 gr doğdu. Hiçbir sorunu da yok hatta bugün sünneti bile oldu:)
Artik oyle diyorum canim Rabbim hayirlisini nasip etsin gozum gormuyor artik hic biseyi yeterki saglikli bi sekildeYaptırabilen heryerde yaptırsın valla. Bende görgüsüzlük olarak görüyorum ama özenmiyo değilim. Tek başıma avize sildim düşün. Tın tın tın evimin her işini yapıyorum. Bi mutfak dolapları kaldı halılar ve perdeler onlarıda kadın tutucam dolapları silsin camları sildim ama yine silinmek isticek tülleri asar. Halılar yıkamacıya ve bitti. Kimseden hayır yok kv hala ben gelcem yaparız diyo onun keyfini beklicem sanki. Oda kuruldu silinmesi lazım egenin silmeden çıktı gitti kendim sildim. Umrumda değiller artık. Tırnağın varsa kaşıycaksın başını. Genelde ağrılar daha çok oluyomuş diye duydum kuzum spinali öneriyolar ama bilemedim kendin karar ver. Mesela ben olsam spinal olamam korkarm sanırım genel isterim. Ama tamamen ayılana kadar odama aldırtmam kendimi yoksa o baygınlıkla gelmişine geçmişine söverim herkesin :)))
Canım ne dedi doktor nasılsın?
Emira SY salih nasıl kzum nesi var?
Hadi yaa. Hayırlısı olsun kuzum nlcak öylede böylede doğacaklar önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek
Hayirlisi artik canim normal sezeryan hic fark etmez haftaya bi kere daha denicezAçılma olduysa dahal kolay bakiliyo sanırım
İnşallah cnm. Hergun bugun dogurmadım dıye yatıyorum ne garipAynen bende, sağlıkla kavuşalım da inşallah geride kalır bu günler...
Bende bazen kaçamak yapıyorum meyve yada bir lokma bisküvi sonra çok pişman oluyorum ama aslında Dr. Olur okadarcik diyor :) olabildiğince dikkat ettik Allah'ım korusun inşallah biz elimizden geleni yaptık hamile olarak diyet gerçekten zordu.... inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin yavrular az kaldıHiçbiri yok çok şükür canım.. bi an panik yaptım bi de bugün ufak bi kaçamak yaptım sanırım onun vicdan azabıyla dellendim bildiğinçok pişmanım doğana kadar 1 tane hurma vermişti dr. Onu bile yemeyeceğim çok korktum bi an allah artık sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin..
iyi farkedilmis bari. Tedavisi falan varmi ne dediler simdi? Benimde o ikili uclu testler hep stresli gecti ensesi kalin orasi öyle surasi şöyle diye diye hergün aglattilar. En son ayrintiliya girince biraz rahatladim.Kafası önde diye gönderdi doktor tekrar. Kafa normal çıktı ama fıtık görüldü işte. Gitmesem bilemeyecektik
Valla bu gidişle biz doğurcaz sen kalcan ben bile her gün kesin doğurmuştur diye bakıyorum topic e ama yok yaniİnşallah cnm. Hergun bugun dogurmadım dıye yatıyorum ne garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?