- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bna mı ahahahahhaaValla bu gidişle biz doğurcaz sen kalcan ben bile her gün kesin doğurmuştur diye bakıyorum topic e ama yok yani
En önemli şey anne karnında ciğerinin gelişmiş olması. O da doğumdan sonra belli olacak. Yapacak tek şey dua etmekiyi farkedilmis bari. Tedavisi falan varmi ne dediler simdi? Benimde o ikili uclu testler hep stresli gecti ensesi kalin orasi öyle surasi şöyle diye diye hergün aglattilar. En son ayrintiliya girince biraz rahatladim.
Aynen valla doğurcam diyenler doğurdu sen kaldın. Dikkatimi çekti bakıyorum bende her girdiğimde ama yokBna mı ahahahahhaaVALLA DR ay sonunu gorurse sonrasına bakıcaz duruma dedi ama bencede dedıgın gibi olur heralde .
Dualar karşılık gelsin meleğinin rahatsızlığına inşallah, neler duyuyorız da sağasağlam doğuyorlar. İnşallah o duyduklarımızdan bir örnek bir mucize sizin meleğinizin mucizesi olur. Doğum ne zaman tam olarak kısmetse? O saatlerde bizde dua edelim Allah izin verirse.En önemli şey anne karnında ciğerinin gelişmiş olması. O da doğumdan sonra belli olacak. Yapacak tek şey dua etmek
Allah sifa versin canim insallah hicbir sıkıntı cikmasin Saglicakla al bebisini kucagina. Bende dua ederim.En önemli şey anne karnında ciğerinin gelişmiş olması. O da doğumdan sonra belli olacak. Yapacak tek şey dua etmek
Gerçekten öyle insan kırılıyor normalde kimseden birşey beklemem iş falan değil destek bekliyor insan . Burada o kadar arkadaslara vesile ilarak seve seve sürpriz baby shower yaptım organize ettim falan 1 insam evladi bile demez mi birak Bby shower i gel oturalim diyeOy kıyamam kuzuma ya geçmiş olsun canım.
Kardeşin adına da üzüldüm du o da yazmış zaten ona yazayım :)
Valla yapıyosa yaptır cidden özeniyorum yapan kocalara helal olsun. Bazen benm eşimde yelteniyo ama ben yaptırmıyorm giyebiliyorm diyorum. İlk defa geçen akşam ayağıma masaj yaptırdım ağrısına dayanamadım çünkü. Öyle kocalar yapsın kız kıymetini bil :) ben bişey olunca söyleniyorum sen hükümet gibi kadınsın yaparsın diye bide beni gazlıyp :))
Ay çok iyi ettin canım giderek ya, ne olur ne olmaz inşallah bişey çıkmaz. Çıkarsada erkenden kavuşursun artık betüşe ne yapalım :) Yusuf’un ablası olur :))) haberdar et gelişmelerden merak ederim..
@Hebehubele valla kuzum ne güzel arkadaşına helal olsun. Ben bugün çok samimi sandığım sevdiğim arkadaşıma yazdım gelsene oturalım canım sıkılıyo diye. Saat 12 civarıydı. Bu saat oldu hala cevap bile vermedi. Bana hiç kimse gelmedi yardıma. Bi Ablam belki hafta sonu gelirse mutfağımı temizlicek zaten ben dolap içlerini yapmıştım ama dediğin gibi yaptığımız gibi kalmıyo.. kv konusuna girmek istemiyorum tansiyonumu zıplatıyo artık çünkü. Allah hepimize kolaylık versin :)
Ay yok ben doğurcam dememıstım zaten sancı cıkıyo erken gelebılır demıstım. Hala o kanıdayım ama diye diye gunu gelıyo zaten. Altran oyle bi iğne batmaları oluyo ki ya kese patlıcak dıyorum yada bısey . Felakett bi baskı var aşağıya zaman zaman. Bugun koltuklarımı yıkkattım yatağımı yıkattım yarım yüküm kalktı omzumdan. Sırada genel temızlık oda ay sonu olcak bıtcek ısım daha. Sonra rahatım,
Aynen valla doğurcam diyenler doğurdu sen kaldın. Dikkatimi çekti bakıyorum bende her girdiğimde ama yokhayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Kızlar berbat bi gece geçirdik. Oğlum dişten huzursuz ağlar, uyuyamaz bi de kustu habire. Ben desen midemde birşey kalmadı. Salgın mı var acaba?
Kızlar ablam yazmış ama ben de yazayım dedim
Doktor riske girmek istemedi anlattığım şikayetlerden dolayı ve Tansiyonum hala çok yüksekti 15 e 9 çıktı ilk ölçüldüğünde. bu kadar ilaca rağmen hala çok yüksek. Biz en iyisi seni bir yatıralım ciğer geliştirici iğnenin vuralım. Eğer ki bebeği almamız gerekirse erkenden hazırlıksız yakalanmayalım dedi. şimdi düzenli tansiyon vesaire takibi yapacaklar inşallah iki üç gün sonunda bir sıkıntı çıkmaz evimize gideriz ama Gerekirse de hazırlıklı olmuş olacağız
Allah hepimizin kuzularını korusun
Evet çok şükür dün akşam geldi:) 3050 gr doğdu. Hiçbir sorunu da yok hatta bugün sünneti bile oldu:)
Sağol canımAllah sifa versin canim insallah hicbir sıkıntı cikmasin Saglicakla al bebisini kucagina. Bende dua ederim.
Gözün aydın canım .Allah analı babalı büyütsun . Miyomun alındı mi ?Hanımlar merhaba,
Ben bu sabah oğluma kavuştum spinal sezaryen ile. Ameliyat aşırı rahattı, o konuda hiç korkunuz olmasın. Gerçekten hiçbir şey hissetmedim. Hepinize sevgiler..
Geçmiş olsun.aman dikkat edin havalr çok degişken herkes hasta.birde son donemler.mideni sıcak tutmaya bak.ıhlamur içebilirsin.nane belki sakıncalı olabilir.Kızlar berbat bi gece geçirdik. Oğlum dişten huzursuz ağlar, uyuyamaz bi de kustu habire. Ben desen midemde birşey kalmadı. Salgın mı var acaba?
İyi geceler canım.sancınmı var su an.ayy çok heyecanlı.belden baslayıp agrılar karnın sertleşip kasılıyor belirli aralıklarla sonra tekrar yumuşuyor.sancın varsa dakika tut bakalım ne kadr surede oluyorArkadaşlar iyi geceler gerçek doğum kasılmaları nasıl bisey ?
Allah analı babalı büyütsün:)) çok güzel yaa aminKizlae ben bugun acil sezeryanla kizimi dünyaya getirdim cok sukur. Biraz erken oldu ama hamdolsun saglik durumu gayet.iyi. darisi hepinizin basina insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?