2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
iyi farkedilmis bari. Tedavisi falan varmi ne dediler simdi? Benimde o ikili uclu testler hep stresli gecti ensesi kalin orasi öyle surasi şöyle diye diye hergün aglattilar. En son ayrintiliya girince biraz rahatladim.
En önemli şey anne karnında ciğerinin gelişmiş olması. O da doğumdan sonra belli olacak. Yapacak tek şey dua etmek

,
Bna mı ahahahahhaa VALLA DR ay sonunu gorurse sonrasına bakıcaz duruma dedi ama bencede dedıgın gibi olur heralde .
Aynen valla doğurcam diyenler doğurdu sen kaldın. Dikkatimi çekti bakıyorum bende her girdiğimde ama yok hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin inşallah

En önemli şey anne karnında ciğerinin gelişmiş olması. O da doğumdan sonra belli olacak. Yapacak tek şey dua etmek
Dualar karşılık gelsin meleğinin rahatsızlığına inşallah, neler duyuyorız da sağasağlam doğuyorlar. İnşallah o duyduklarımızdan bir örnek bir mucize sizin meleğinizin mucizesi olur. Doğum ne zaman tam olarak kısmetse? O saatlerde bizde dua edelim Allah izin verirse.

Gerçekten öyle insan kırılıyor normalde kimseden birşey beklemem iş falan değil destek bekliyor insan . Burada o kadar arkadaslara vesile ilarak seve seve sürpriz baby shower yaptım organize ettim falan 1 insam evladi bile demez mi birak Bby shower i gel oturalim diye başkası dese gülerdim ama insna kendini yalniz hissediyir gerçekten.

Kızlar berbat bi gece geçirdik. Oğlum dişten huzursuz ağlar, uyuyamaz bi de kustu habire. Ben desen midemde birşey kalmadı. Salgın mı var acaba?

,

Aynen valla doğurcam diyenler doğurdu sen kaldın. Dikkatimi çekti bakıyorum bende her girdiğimde ama yok hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Ay yok ben doğurcam dememıstım zaten sancı cıkıyo erken gelebılır demıstım. Hala o kanıdayım ama diye diye gunu gelıyo zaten. Altran oyle bi iğne batmaları oluyo ki ya kese patlıcak dıyorum yada bısey . Felakett bi baskı var aşağıya zaman zaman. Bugun koltuklarımı yıkkattım yatağımı yıkattım yarım yüküm kalktı omzumdan. Sırada genel temızlık oda ay sonu olcak bıtcek ısım daha. Sonra rahatım

Kızlar berbat bi gece geçirdik. Oğlum dişten huzursuz ağlar, uyuyamaz bi de kustu habire. Ben desen midemde birşey kalmadı. Salgın mı var acaba?

Benimde oğlumda ateş var yalnızca. Dün de vardı gece geçti bugün akşam yine başladı nasıl bişeyse anlamadım hemen geçse de rahatlasak Allah şifa versin size de inşallah

Çok geçmiş olsun canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin betüş inşallah.

Geçmiş olsun.aman dikkat edin havalr çok degişken herkes hasta.birde son donemler.mideni sıcak tutmaya bak.ıhlamur içebilirsin.nane belki sakıncalı olabilir.
N Nevarsanki gozunuz aydın. Allah analı babalı buyutsun.ne guzeldir şimdi mis kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…