Daha sabah 20lerdeydi nst sonucum mümkün mü ki ya sanki böyle karnım taş gibi oluyor hatta karnım acıyor sanki kızım hareket ediyor ayy bilemedimİyi geceler canım.sancınmı var su an.ayy çok heyecanlı.belden baslayıp agrılar karnın sertleşip kasılıyor belirli aralıklarla sonra tekrar yumuşuyor.sancın varsa dakika tut bakalım ne kadr surede oluyor
Bende ayırt edemiyorum panik mi oldum noldu ya bende eşimi uyandırıp uyandırmamakta kararsız kaldım uyandirirsam dr. Diye ısrar edecekBenimde sancim var gibi ama ayirt edemiyorum. Karnimda sertlesme yok, ama adet sancisi yasiyorum resmen. Doktora gitsem mi gitmesem mi emin olamadim
Ayy gözün aydın canim. Ne guzel sag salim kavusmussun yavruna. Rabbim hayırlı huzurlu sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyümeyi nasip etsin. darısı bizlere insallah.Kizlae ben bugun acil sezeryanla kizimi dünyaya getirdim cok sukur. Biraz erken oldu ama hamdolsun saglik durumu gayet.iyi. darisi hepinizin basina insallah.
Bende ayırt edemiyorum panik mi oldum noldu ya bende eşimi uyandırıp uyandırmamakta kararsız kaldım uyandirirsam dr. Diye ısrar edecek
Senin bu yasadigini sabahtan beri yasadim suan düzeldim cok sükür. Karnim tas gibiydi ve karnim agriyordu sanki ishal olmusum gibi ama wc ye gidiyorum hicbir sey yok. İnce ince sizilar kuru agrilar degisiktim yani. Üsüttüm sanirim cünkü gecti ama baya zorladi bugun beniKızlar karnım saatlerdir çok sertleşiyo ağrıyoda sancımı gazmı nasıl ayırt ediliyo?
Geçmiş olsun canım benim o gün 5-6 saat sürdü 2-3 saat geçti tekrar başladı şimdi iyiyim şükür ama arada yine oluyoSenin bu yasadigini sabahtan beri yasadim suan düzeldim cok sükür. Karnim tas gibiydi ve karnim agriyordu sanki ishal olmusum gibi ama wc ye gidiyorum hicbir sey yok. İnce ince sizilar kuru agrilar degisiktim yani. Üsüttüm sanirim cünkü gecti ama baya zorladi bugun beni
Geçen gün banada oldu lavaboya gidip gidip su sürdüm gece acıdan yatamadım uyuyamadım ertesi gün geçti anlamadım.Ama dikkat et alerjik olabiliyomuş bu vücutta bi değer yükselince öyle kaşıntı yapabiliyomuş.Bebeğinin hareketleri nasıl şuan?Kızlar Allah rızası icin yardım edin karnım aşırı kaşınıyor özellikle bugün oldu zaten çatlatmıştı heryeri kırmızı kırmızı ne yaptımsa geçmiyor kaşıntı oturdum ağladım uyuyamıyorum
saol canim sanada gecmis olsun. Hastamiyiz yalanci kasilmami orasida muallak gerci :)) Karnin sertlesince seninde nefesin kesiliyo gibi oluyormu ben asiri rahatsizlik duydum bugun. Yatsam yatamadim otursam oturamadim oldugum yerlere sigamadimGeçmiş olsun canım benim o gün 5-6 saat sürdü 2-3 saat geçti tekrar başladı şimdi iyiyim şükür ama arada yine oluyo
bugün oldu özellikle anlamadım aşırı yani. Bebek iyi hareket ediyorGeçen gün banada oldu lavaboya gidip gidip su sürdüm gece acıdan yatamadım uyuyamadım ertesi gün geçti anlamadım.Ama dikkat et alerjik olabiliyomuş bu vücutta bi değer yükselince öyle kaşıntı yapabiliyomuş.Bebeğinin hareketleri nasıl şuan?
Aynen öyle oluyo yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum çünkü burda kasılmayı tarif eden tecrübeli arkadaşların dediklerinin aynısını yaşadım dakikalarına baktım uzun ve düzensizdi yani yalancı sancı olduğunu düşünüyorum seninde öyle olabilir doktor bana dakikaları önemli dedi yoksa normal bunlar az bile kasılma yaşıyorsun dedi.saol canim sanada gecmis olsun. Hastamiyiz yalanci kasilmami orasida muallak gerci :)) Karnin sertlesince seninde nefesin kesiliyo gibi oluyormu ben asiri rahatsizlik duydum bugun. Yatsam yatamadim otursam oturamadim oldugum yerlere sigamadim
Geçen hafta oldu banada hiç anlam veremedim ertesi gün de geçti eğer cildin gerildiği içinse zyağ falan sürmeyi dene bi ama arada suyla yıkar gibi baya ıslatmak yarım saat falan rahatlatmıştı benibugün oldu özellikle anlamadım aşırı yani. Bebek iyi hareket ediyor
herşeyi denedim yok banamısın demiyor helede bluzi indirince daha bir kaşınıyorGeçen hafta oldu banada hiç anlam veremedim ertesi gün de geçti eğer cildin gerildiği içinse zyağ falan sürmeyi dene bi ama arada suyla yıkar gibi baya ıslatmak yarım saat falan rahatlatmıştı beni
Bendede var vajinismus benim muayenem cok rahat gecti. Herkesin bir olmuyor bence bunu düsünüp kendini hic kasma. Vajili olmayip muayene olamayanda var vajili olup olabilende var. Bende gidene kadar kesin kasilirim diyip durdum 10 günü kendime zehir ettim. Hersey o an o koltuga ciktiginda belli oluyor. Ben ilkinde cok rahattim ptesi yine gidicem acilmaya bakicak yine. Ama ne olacagi belli olmaz belki o an o psikolojide olamam. O yuzden hic düsünme benim gibi kendine zehir etme günlerini vajilikle alakali bir durum degil gercekten.Aynı durum bende de var daha çatı muayenesi olmadım Perşembe yapacak sanırım çok korkuyorum birde vajinsm vardı bende sanırım siz gibi olurum
Ben yine sayfalari baya geriden takip ediyorum simdi tek tek okuyorum :)) ben 39+3 oldum bi bugun boyle oldum. Gazimda var gibiydi valla ayirt edemiyorum. Gercek sanci degil en azindan onu biliyorumAynen öyle oluyo yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum çünkü burda kasılmayı tarif eden tecrübeli arkadaşların dediklerinin aynısını yaşadım dakikalarına baktım uzun ve düzensizdi yani yalancı sancı olduğunu düşünüyorum seninde öyle olabilir doktor bana dakikaları önemli dedi yoksa normal bunlar az bile kasılma yaşıyorsun dedi.
Çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo?Bendede var vajinismus benim muayenem cok rahat gecti. Herkesin bir olmuyor bence bunu düsünüp kendini hic kasma. Vajili olmayip muayene olamayanda var vajili olup olabilende var. Bende gidene kadar kesin kasilirim diyip durdum 10 günü kendime zehir ettim. Hersey o an o koltuga ciktiginda belli oluyor. Ben ilkinde cok rahattim ptesi yine gidicem acilmaya bakicak yine. Ama ne olacagi belli olmaz belki o an o psikolojide olamam. O yuzden hic düsünme benim gibi kendine zehir etme günlerini vajilikle alakali bir durum degil gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?