- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Ya aynı benimde öyleydi evde karnımı açıp gezdim yatamadım bişey değdiği an mahvoluyodum ama neden olduğunu bilmiyorum çareyi kısa süreli rahatlatmalarda buldum işte bitekherşeyi denedim yok banamısın demiyor helede bluzi indirince daha bir kaşınıyor
37+1 de oldum canim benÇatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo?
aynı bende öyleyim şuan karnım açık geziyorum öfeliyorum biraz iyi geliyorYa aynı benimde öyleydi evde karnımı açıp gezdim yatamadım bişey değdiği an mahvoluyodum ama neden olduğunu bilmiyorum çareyi kısa süreli rahatlatmalarda buldum işte bitek
Canim benim doktorum kasilsaydim sezeryana alacakti cünkü dogum sirasinda kasilirsan bebegin cikisina izin vermezsin hem kendini hem bebegi tehlikeye sokarsin dedi. Bende akisina biraktim olursa normal dogar olmazsa sezeryan dedim. İlk muayenem iyi gecti ama ptesi yine var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Bozma moralini hergün kendimizi parmaklatmiyoruz en nihayetinde elbette bu tür sıkıntılar yasamamiz cok normal. Benim doktorumda esime soylenmis ben duymadimda. Bütün kadinlar ayni hepsi su catiya cikinca tir tir titriyo falan demis. Sen cikta görelim sanki biz cok merakliyiz kasilip canimizi yakmaya. Bizde biliyoruz kasilmayinca acimayacagini ama elde degil anlamiyorlar.İnsallah benim gibi olmazsiniz ve rahat gecer psikolojik olacak çöküyor insan bu durumu yenemeyenleri sezeryana mi alıyorlar acaba
Ayrintiliya girmissin zaten tedirgin olma hic. son zamanlarimiz artik doguma bisey kalmadi mutlu gecirelim. Allaha emanet yavrularimiz. Anne karni kapali kutu ne cikacagini Allahtan baskasi bilemez. İnsallah saglicakla alicaz kucagimizaayrintiliya nende girdim cnm hatta ilkini begenmedim hic aciklayici degildi doktor diye ikinciye de girdim ilki kesmedi
ben de strese girmek istemedim zaten kusmalar bulantilar had safhadaydi o zmnlar bi de bu testleri yapip strese giremem hadi biaey olsa aldircakmiyim hayir o yuzden bilmemek en iyisi dedim.
insan tabi merak ediyor yine de.
bi de kac hafta olmus 12.haftadan beri bulanti hapi alinca da korkuyorum insallah bebeklerimiz Rabbime emanet.
amin cnm insallah.
Gözün aydın canım .Allah analı babalı büyütsun . Miyomun alındı mi ?
aynen cok dogru goremiyoruz da Allah a emanet bebeklerimiz.Rabbim tum bebekleri cocuklari korusun insallah.Ayrintiliya girmissin zaten tedirgin olma hic. son zamanlarimiz artik doguma bisey kalmadi mutlu gecirelim. Allaha emanet yavrularimiz. Anne karni kapali kutu ne cikacagini Allahtan baskasi bilemez. İnsallah saglicakla alicaz kucagimiza
Allah analı babalı büyütsün, ssğlıklı hayırlı evlat olsun inşallahKizlae ben bugun acil sezeryanla kizimi dünyaya getirdim cok sukur. Biraz erken oldu ama hamdolsun saglik durumu gayet.iyi. darisi hepinizin basina insallah.
Canım aynısını yaşadım doktor gaz sancısı olduğunu söylemişti bana. Seninde öyle olabilir. Sanki tuvalet ihtiyacım var ama tuvalete gidince hiçbir şey yok.Senin bu yasadigini sabahtan beri yasadim suan düzeldim cok sükür. Karnim tas gibiydi ve karnim agriyordu sanki ishal olmusum gibi ama wc ye gidiyorum hicbir sey yok. İnce ince sizilar kuru agrilar degisiktim yani. Üsüttüm sanirim cünkü gecti ama baya zorladi bugun beni
Canım cok gecmis olsun iyi olmana sevindim.Kızlar ben de ikinci doz ciğer geliştirici iğneyi oldum. Her şey yolunda gidiyor elhamdulillah. Akşamdan beri bayılma hissi de olmadı, tansiyonum da pek yükselmedi çok şükür
Günaydın bulantıyla uyandık ayak hep midede olunca. Çok şükür iyiyim, dün kontrol vardı haftaya Cuma serklaj dikişimi almayı düşünüyor, kasım 7 de de sezeryana almayı düşünüyor, bebek daha erken gelmezse inşallah doktorun planı böyle.pinkstrap sen nasılsın? Epeydir yoksun buralarda herşey yolundadir umarim .
Çok teşekkürlerMaalesef alınamadı, tabanı çok geniş bir şekilde rahme bağlanıyormuş küçülebilecek bir türe benziyor dedi doktor, inşallah öyledir.
Canım cok gecmis olsun iyi olmana sevindim.Emira SY canim sizede gecmis olsun havalar dengesiz dikkat edin . aydingelini tatlım yaa kv konusuna hiç girmiyelim cok doluyum bu aralar bu konudan en iyisi susmak sinirleerim hopluyor yoksa. Dogum yapan arkadaslari tek tek etiketliyemedim hepinize hayirligi ugurlu olsun kocamn bi masallah size drisi basimiza artik. Bebeginin kilosuna takan arkadaslarada bi tavsiyem var hic takılmayın kızlar benim oglum usg gore hepayni haftadaydi en son usg da 3200 faln olculmustu dogum kilosu ise 2815 di bi arkqdasta yazmis ya dogduktan sonra fazlaydi kilosu diye usg cihazlari +-gercekten oynuyor bu na takılıp kendinizide bebiside uzmeyin. Afifecan canim aklima geldin naptiniz kavustunuzmu oglusunla birbirinize durumunuz iyimi?
Doktoruna soyledin mi? Kasinti kolastaz yuzunden olabilir cok tehlikeli soylemediysen mutlaka soyle bir kan tahliliyle cikiyo.daha gecen hafta benimde doktorum kasiniyomusun diye sordu.onemli bisey buYa aynı benimde öyleydi evde karnımı açıp gezdim yatamadım bişey değdiği an mahvoluyodum ama neden olduğunu bilmiyorum çareyi kısa süreli rahatlatmalarda buldum işte bitek
Cok acil doktora gitmen gerekiyo gercekten onemli bir konu.karaciger enzimlerin yukseldiyse kanini temizleyemiyorsa kasinti yapar ozellikle gece yapar cunku senide bebegide zehirliyo.ve kadaki alkalin fosfat 300 u gectigi an doguma girersiniz bebege ve sana zarar gelmemesi icin.doktoruna kasiniyorum demen yeterli hemen tahlil yapilir.Kızlar Allah rızası icin yardım edin karnım aşırı kaşınıyor özellikle bugün oldu zaten çatlatmıştı heryeri kırmızı kırmızı ne yaptımsa geçmiyor kaşıntı oturdum ağladım uyuyamıyorum
Cok haklisin her anne adayi ister sorunsuz bi sekilde normal doğurmayı ama olmayinca olmuyor ben evliliğimin ilk zamanlari da cok zorlandim ve kendimi o kadar eksik o kadar kotu hissettim ki şimdi aynisi yinr yaşamış gibi oldum herseyin hayirlisi canim teşekkür ederim desteğin icinCanim benim doktorum kasilsaydim sezeryana alacakti cünkü dogum sirasinda kasilirsan bebegin cikisina izin vermezsin hem kendini hem bebegi tehlikeye sokarsin dedi. Bende akisina biraktim olursa normal dogar olmazsa sezeryan dedim. İlk muayenem iyi gecti ama ptesi yine var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Bozma moralini hergün kendimizi parmaklatmiyoruz en nihayetinde elbette bu tür sıkıntılar yasamamiz cok normal. Benim doktorumda esime soylenmis ben duymadimda. Bütün kadinlar ayni hepsi su catiya cikinca tir tir titriyo falan demis. Sen cikta görelim sanki biz cok merakliyiz kasilip canimizi yakmaya. Bizde biliyoruz kasilmayinca acimayacagini ama elde degil anlamiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?