2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlae ben bugun acil sezeryanla kizimi dünyaya getirdim cok sukur. Biraz erken oldu ama hamdolsun saglik durumu gayet.iyi. darisi hepinizin basina insallah.
hayırlı olsun cnm

saol canim sanada gecmis olsun. Hastamiyiz yalanci kasilmami orasida muallak gerci :)) Karnin sertlesince seninde nefesin kesiliyo gibi oluyormu ben asiri rahatsizlik duydum bugun. Yatsam yatamadim otursam oturamadim oldugum yerlere sigamadim
kasılma oldugunda nefes sıklasıyo kalp atısı hızlanıyo boyle sıkısıyo gıbı hıssedıyosun karın yavas yavas sertlesıyo yukselıyo ve kasıklada yada kasık+beldede ağrı başlıyo. 15 sn yeye kadar gecıyo

Çok şükür bugün iyiyim. Oğlum da daha iyi gibi.

Gözetim altında olmana sevindim canım. Çok oynuyordu değerlerin. Allah şifa versin.
Emira SY oğluna Allah şifa versin canım.

Evet çok şükür dün akşam geldi:) 3050 gr doğdu. Hiçbir sorunu da yok hatta bugün sünneti bile oldu:)
Gözünüz aydın. Sağlıklı, mutlu bir birey olsun.

Gayet güzel gelişmiş bebeğin maşallah.

Doğumdan sonra takılan korse nasıl bişey hangisini almak gerek?
Bir kaç çeşit almıştım önden kopçeli, taytlı komple giyilen ama ilk zaman en rahat eski sistem kuşakta rahat ettim. Yazın çekilmemişti de kışın sıcacık tutar :)

Benimde oğlumda ateş var yalnızca. Dün de vardı gece geçti bugün akşam yine başladı nasıl bişeyse anlamadım hemen geçse de rahatlasak Allah şifa versin size de inşallah
Çok geçmiş olsun. Ateş benim korkulu rüyam. Diş dönemi mi acaba?

Kizlae ben bugun acil sezeryanla kizimi dünyaya getirdim cok sukur. Biraz erken oldu ama hamdolsun saglik durumu gayet.iyi. darisi hepinizin basina insallah.
Gözünüz aydın. Anne iyi Bebek iyi maşallah sağlıkla büyütün.

Teşekkürler canım. Sıcak içecek sıcak duş iyi geldi. Zaten mikrobu da attık gitti galiba.Allah korusun hepimizi bu hastalıklardan bebekle çok zor oluyor.

Of bu dereceyse doktoruna danış bi istersen.

Allah razı olsun canım Rahat hepimizin evlatlarına şifa versin korusun...

Hersey oluyor da belimde agri hic olusmadi daha. Kasilmalarda belden gelir diyor herkes benim hic oyle olmadi

tebrik ederim, gözün aydın. niçin acil sezaryene alındın?

selam benim de tam göbek deliğimiz çevreleri kaşınıyor
ama gerilmekten benimki
çatlamak üzere o yüzden kaşındığını düşünüyorum.
günde 5 kere falan nemlendirici sürüyorum

O hissi bende tattim cok iyi bilirim :) ama sonuca bak hamile kaldik eksik falan degiliz öyle yada böyle dogum gerceklesecek Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin. Moralini bozup bebiside üzme :)

Günaydın kızlar nasılsınız?

Sen sakin ol kuzum
Sen nasılsın sesin çıkmıyo yazmamış olsaydın sana yazacaktım bi sorun yok dimi diye
Afife de iyi kuzum bebişini eve aldılar çok şükür. Göremeyebilir belki diye yazayım dedim bir telaşın içinde şuan :))
Canım nasılsınız. Paşa nasıl iyi mi
Afife iyi kuzum hastaneden aldılar bebişini. Bebekte iyi sayılır sanırım kontrolleri vardı. Evde telaşa düştü şimdi :) belki göremez giremez buraya. Girerse kendisi daha düzgün bilgi verir zaten :)

Canım aynısını yaşadım doktor gaz sancısı olduğunu söylemişti bana. Seninde öyle olabilir. Sanki tuvalet ihtiyacım var ama tuvalete gidince hiçbir şey yok.
Gaz cikarmadan düzeldi ama bilmiyorum oda olabilir ayirt edemedim hic. Ayagim agrisa doguruyorum saniyorum artik iyice agrilara yogunlastim kafayi yedim

Çok şükür ben iyiyim canım salih paşa da cok huysuz ama çok şükür öksürük filan düne göre hemen hemen hiç yok burnu akıyor biraz.

aynen cok dogru goremiyoruz da Allah a emanet bebeklerimiz.Rabbim tum bebekleri cocuklari korusun insallah.
hele ayrintilidan beri dogru duzgun usg dede goremiyorum hep siyah beyaz bisey de anlasilmiyo cok merak ediyorum
Ben renklİ görüyorumda noluyo daha bir kere yüzünü göstermedi. Hep kafasini gömmüs oluyor son 1 muayenem kaldi ondan sonra da dogmazsa zorla getirtcez hanimi dünyaya :) o zaman görcez insallah gül cemalini :))

Gaz cikarmadan düzeldi ama bilmiyorum oda olabilir ayirt edemedim hic. Ayagim agrisa doguruyorum saniyorum artik iyice agrilara yogunlastim kafayi yedim
Yok yok bende çıkarmadım nasıl geçti anlamadım, hatta ter ve ateşte oldu o sancı sırasında benim.çok ağır geçti yürüyemedim falan. Doğum sancısının fragmanı gibiydi dedim dr a hatta

Günaydın kızlar son haftalar artık iyice zorlanıyorum ben bütün gece bacak bel ağrısından uyuyamadım,ayrıca akşamları ayaklarimda kasinti oluyo yarin muayenem var doktora bı söyleyeceğim bakalimbide sabah bulantı ile uyandım bunlar normal mi sizce

Canım ben de dün gece çok kasindim bebe yağı ya da badem yağı bol bol sürüyorum o durumlarda bazen kıyafet de kasindiroyor degince başka kıyafet giyiyorum daha bol.
bu hafta çok hizli büyüyorlar.

Hanımlar iyi günler gecelik ya da pijama takımını koşa kollu mu uzun kollu mu almak lazım ??hastane sıcak oluyor diyorlar ana bazıları da Doğumdan sonra çok üşünüyor diyor?

Canım ben ince ama uzun kollu aldim havalar soğumaya da başladı. Doğumdan sonra çok usuyorsun. Yanına yedek tişört de al . Sicaklarsan giyersin. Ne zaman doğum belli mi kesin ?

Doktoruna soyledin mi? Kasinti kolastaz yuzunden olabilir cok tehlikeli soylemediysen mutlaka soyle bir kan tahliliyle cikiyo.daha gecen hafta benimde doktorum kasiniyomusun diye sordu.onemli bisey bu
Henüz gitmedim söyliycem gidince ama çok sağol bi gün oldu geçti şuan bebeğe bişey olmamıştır değilmi

O hissi bende tattim cok iyi bilirim :) ama sonuca bak hamile kaldik eksik falan degiliz öyle yada böyle dogum gerceklesecek Allah saglicakla kavusmayi nasip etsin. Moralini bozup bebiside üzme :)
Aminn canim insallah hersey icin teşekkür ederim :)

Doktoruna soyledin mi? Kasinti kolastaz yuzunden olabilir cok tehlikeli soylemediysen mutlaka soyle bir kan tahliliyle cikiyo.daha gecen hafta benimde doktorum kasiniyomusun diye sordu.onemli bisey bu
İnternettende okudum biraz şimdi el ayak kaşıntısıda diyo benim sadece karnımdı öylede olabilirmi bu kolestaz? Randevumada 1 hafta var

Henüz gitmedim söyliycem gidince ama çok sağol bi gün oldu geçti şuan bebeğe bişey olmamıştır değilmi
Seninki gece kasintisi degil anladigim kadariyla kuruluktan cildine bisey degdikce kasiniyo yinede soylemekte fayda var.ama obur arkadasin durumu farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…