2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
gittim sağlık ocağına oda çatlaklarıma baktı derin genişliyor dedi safra kesenede baskı oluyor ondan bu kadar kaşınıyor dedi losyon verdi gerçekten çatlaklarım çok fazla kızarık ve derin

MERHabalar herkese bir gün daha geçmiş oldu çok şükür kaşıntıdan bahsetmişsiniz dün gece benim de karnım çok kaşındı el ayakta kaşıntı Yok ama ... herhalde grup olarak aynı anda kaşındık :))))) babam aradı bugün doğur artık diyor o bile sabırsızlandı :))))) bende artık Doğurmak istiyorum Doğum yapanlara Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin diliyorum Darısı başımıza inşallahh... ufak ufak bel kaşık ağrım var inşallah bir an önce doğururum çok heycanlı :))))))

gittim canım losyon verdi

kaşımamaya çalış gerçekten çok kötü oluyor kızarık kızarık karnım hep bide derin böyle kantaron yağı sürüyordum o daha çok kaşındırıyor sürmem daha

aynen öyle onları sürünce kıyafette kaşındırıyor dediğin gibi bende kantaron yağı sürüyordum o beni fena yaptı fazla sürdüm bide dün

Hanımlar iyi günler gecelik ya da pijama takımını koşa kollu mu uzun kollu mu almak lazım ??hastane sıcak oluyor diyorlar ana bazıları da Doğumdan sonra çok üşünüyor diyor?
Önümüz kış uzun kollu daha rahat kullanırsın gibi. Benim önceden olduğu İçin mecbur kısa kollu.

Sonlara doğru zorluklar da değişiyor. Sabah eğilip kalktıkça bende de bulantı oluyor ama direk yiyip oturursam rahatım da öyle olamıyor maalesef. Yere eğilirken ağlayasım geliyor. Suyun etkisi de oluyormuş tabi.
Bacak ve bel ağrın da sanırım yine normal bi durumdur diye düşünüyorum. Umarım öyledir doktorun ne diyecek bakalım.

Ya ben sıkıldım artık bu bebek doğsa ne olur? 36+6 bugün

Sizde de sabırsızlanma oluyor mu?

Yarından itibaren prematüre sayılmıyor canım ama tabi ciğer gelişimi ve emme refleksinin oluşup oluşmadığı dogduktan sonra belli olacak :)
Hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzucuk

Canım karnında bir gün fazla bile dursa onun faydasına .
Cigerleri tam gelissin istiyorsan biraz daha sabret en azından 39 haftan dolmali

Yarından itibaren prematüre sayılmıyor canım ama tabi ciğer gelişimi ve emme refleksinin oluşup oluşmadığı dogduktan sonra belli olacak :)
Hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzucuk

Valla ne oldu bana böyle bi sabırsızlandım
Halbuki evde yapacak çok şeyim var :)
Son günler geçmek bilmiyomuş
Aman ciğeri vs gelişsin de öyle doğsun tabi bebeklerimiz

Valla ne oldu bana böyle bi sabırsızlandım
Halbuki evde yapacak çok şeyim var :)
Son günler geçmek bilmiyomuş
Aman ciğeri vs gelişsin de öyle doğsun tabi bebeklerimiz
Canım dün doktor iki gün sonra alabiliriz çocuğu dedi, bu kadar erken olmasına rağmen ben bile kavuşacak mıyız diye düşündüm aramızda üç hafta var, senin sabırsızlanman bence gayet doğal

Canım dün doktor iki gün sonra alabiliriz çocuğu dedi, bu kadar erken olmasına rağmen ben bile kavuşacak mıyız diye düşündüm aramızda üç hafta var, senin sabırsızlanman bence gayet doğal

Aaa neden alıyor doktor? Ben kaçırmışım yazdıysan? 2 gün sonra doğumun mu var şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…