- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Anladım çok teşekkür ederim doktora gittiğimde kesin söyleyeceğim zatenSeninki gece kasintisi degil anladigim kadariyla kuruluktan cildine bisey degdikce kasiniyo yinede soylemekte fayda var.ama obur arkadasin durumu farkli
Ayy benim hep belden vuruyoevet cnm benimde önceler belde yoktu o sancımın çıkmaya başladıgı zamanlarda belimdende ağrıyodu belede gectıgınde gercek sancı oluyo
gittim sağlık ocağına oda çatlaklarıma baktı derin genişliyor dedi safra kesenede baskı oluyor ondan bu kadar kaşınıyor dedi losyon verdi gerçekten çatlaklarım çok fazla kızarık ve derinCok acil doktora gitmen gerekiyo gercekten onemli bir konu.karaciger enzimlerin yukseldiyse kanini temizleyemiyorsa kasinti yapar ozellikle gece yapar cunku senide bebegide zehirliyo.ve kadaki alkalin fosfat 300 u gectigi an doguma girersiniz bebege ve sana zarar gelmemesi icin.doktoruna kasiniyorum demen yeterli hemen tahlil yapilir.
gittim canım losyon verdiÇok şükür bugün iyiyim. Oğlum da daha iyi gibi.
Gözetim altında olmana sevindim canım. Çok oynuyordu değerlerin. Allah şifa versin.
Emira SY oğluna Allah şifa versin canım.
Gözünüz aydın. Sağlıklı, mutlu bir birey olsun.
Gayet güzel gelişmiş bebeğin maşallah.
Bir kaç çeşit almıştım önden kopçeli, taytlı komple giyilen ama ilk zaman en rahat eski sistem kuşakta rahat ettim. Yazın çekilmemişti de kışın sıcacık tutar :)
Çok geçmiş olsun. Ateş benim korkulu rüyam. Diş dönemi mi acaba?
Gözünüz aydın. Anne iyi Bebek iyi maşallah sağlıkla büyütün.
Teşekkürler canım. Sıcak içecek sıcak duş iyi geldi. Zaten mikrobu da attık gitti galiba.Allah korusun hepimizi bu hastalıklardan bebekle çok zor oluyor.
Of bu dereceyse doktoruna danış bi istersen.
Geçmiş olsun kan tahlili yaptılar mı?gittim sağlık ocağına oda çatlaklarıma baktı derin genişliyor dedi safra kesenede baskı oluyor ondan bu kadar kaşınıyor dedi losyon verdi gerçekten çatlaklarım çok fazla kızarık ve derin
kaşımamaya çalış gerçekten çok kötü oluyor kızarık kızarık karnım hep bide derin böyle kantaron yağı sürüyordum o daha çok kaşındırıyor sürmem dahatebrik ederim, gözün aydın. niçin acil sezaryene alındın?
selam benim de tam göbek deliğimiz çevreleri kaşınıyor
ama gerilmekten benimki
çatlamak üzere o yüzden kaşındığını düşünüyorum.
günde 5 kere falan nemlendirici sürüyorum
Ben bi bebek yağı sürüyorumkaşımamaya çalış gerçekten çok kötü oluyor kızarık kızarık karnım hep bide derin böyle kantaron yağı sürüyordum o daha çok kaşındırıyor sürmem daha
aynen öyle onları sürünce kıyafette kaşındırıyor dediğin gibi bende kantaron yağı sürüyordum o beni fena yaptı fazla sürdüm bide dünCanım ben de dün gece çok kasindim bebe yağı ya da badem yağı bol bol sürüyorum o durumlarda bazen kıyafet de kasindiroyor degince başka kıyafet giyiyorum daha bol.
bu hafta çok hizli büyüyorlar.
Canım ben ince ama uzun kollu aldim havalar soğumaya da başladı. Doğumdan sonra çok usuyorsun. Yanına yedek tişört de al . Sicaklarsan giyersin. Ne zaman doğum belli mi kesin ?
yok çatlaklardan kaşınıyormuş çok kötü oldular derin derin kızarıkGeçmiş olsun kan tahlili yaptılar mı?
hımm sür canım ihmal etmeBen bi bebek yağı sürüyorum
Bi lierac
Bi nemlendirici
hımm sür canım ihmal etme
Önümüz kış uzun kollu daha rahat kullanırsın gibi. Benim önceden olduğu İçin mecbur kısa kollu.Hanımlar iyi günler gecelik ya da pijama takımını koşa kollu mu uzun kollu mu almak lazım ??hastane sıcak oluyor diyorlar ana bazıları da Doğumdan sonra çok üşünüyor diyor?
Sonlara doğru zorluklar da değişiyor. Sabah eğilip kalktıkça bende de bulantı oluyor ama direk yiyip oturursam rahatım da öyle olamıyor maalesef. Yere eğilirken ağlayasım geliyor. Suyun etkisi de oluyormuş tabi.Günaydın kızlar son haftalar artık iyice zorlanıyorum benbütün gece bacak bel ağrısından uyuyamadım,ayrıca akşamları ayaklarimda kasinti oluyo yarin muayenem var doktora bı söyleyeceğim bakalim bide sabah bulantı ile uyandım bunlar normal mi sizce
Canım karnında bir gün fazla bile dursa onun faydasına .Ya ben sıkıldım artık bu bebek doğsa ne olur? 36+6 bugün
Sizde de sabırsızlanma oluyor mu?
Ya ben sıkıldım artık bu bebek doğsa ne olur? 36+6 bugün
Sizde de sabırsızlanma oluyor mu?
Canım karnında bir gün fazla bile dursa onun faydasına .
Cigerleri tam gelissin istiyorsan biraz daha sabret en azından 39 haftan dolmali
Yarından itibaren prematüre sayılmıyor canım ama tabi ciğer gelişimi ve emme refleksinin oluşup oluşmadığı dogduktan sonra belli olacak :)
Hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzucuk
Canım dün doktor iki gün sonra alabiliriz çocuğu dedi, bu kadar erken olmasına rağmen ben bile kavuşacak mıyız diye düşündümValla ne oldu bana böyle bi sabırsızlandım
Halbuki evde yapacak çok şeyim var :)
Son günler geçmek bilmiyomuş
Aman ciğeri vs gelişsin de öyle doğsun tabi bebeklerimiz
Canım dün doktor iki gün sonra alabiliriz çocuğu dedi, bu kadar erken olmasına rağmen ben bile kavuşacak mıyız diye düşündümaramızda üç hafta var, senin sabırsızlanman bence gayet doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?