2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnternettende okudum biraz şimdi el ayak kaşıntısıda diyo benim sadece karnımdı öylede olabilirmi bu kolestaz? Randevumada 1 hafta var
muhtemelen çalıyorsun canım sadece karına çalarken çok kaşınıyor

yok çatlaklardan kaşınıyormuş çok kötü oldular derin derin kızarık[/QUOTE bunun tek iyi yanı ilkinde okadar çatladım kaşındımki şimdi çatlayacak yer kalmadı. Yeni çatlağım yok :)

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. yapacak olanlara Allah yardımcısı olsun.
Kontrolden geldik. 2590 gr 45 cm. Dr uma alt tarafta sürekli geçmeyen acı olduğunu sürekli tuvalete gidip çok az idrar yaptığımı söyledim. Bebek arkaya yayıldığı için olabiliyormuş tek geçmesinin yolu doğum yapmak dedi. 3_4 hafta daha bu acıyı çekecez yani :)

Aaa neden alıyor doktor? Ben kaçırmışım yazdıysan? 2 gün sonra doğumun mu var şimdi?
Hastaneye yatış yaptırdı dün. Tansiyon ve kalp ilacına rağmen tansiyonum 15-10 ya da 14-9 çıkıyordu. Baygınlık hissi, bulantı vs şikayetlerim oldu. Tansiyon düşmezse, tahliller temiz çıkmazsa alacağız demişti ciğer geliştirici iğne yaptı filan, elhamdulillah tansiyon düştü ama :) son tahlili de şimdi aldılar, o da iyi çıkacaktıır inşallah daha iyiyim :)

Bol bol serum verdiler, susuz kalmışım. Bu akşam büyük ihtimalle hastaneden çıkacağız, son durumu bi değerlendirecek doktorum. Bol sıvı gıda alacakmışım evde de..

Valla ne oldu bana böyle bi sabırsızlandım
Halbuki evde yapacak çok şeyim var :)
Son günler geçmek bilmiyomuş
Aman ciğeri vs gelişsin de öyle doğsun tabi bebeklerimiz
Çoğu gitti azı kaldı diren canım
Ben de içerde bebiş oynadıkça heyecan yapıyorum elini ayağını tipini hayal ediyorum. :)

Aynı bende böyleyim

Hanımlar iyi günler gecelik ya da pijama takımını koşa kollu mu uzun kollu mu almak lazım ??hastane sıcak oluyor diyorlar ana bazıları da Doğumdan sonra çok üşünüyor diyor?

Canım uzun kollu bile olsa bir koluna damar yolu açılacağı için zaten kıvıracaksin. Kivrilmasi kolay bir uzun kollu tercih et uzun bile alacaksan.

Ya ben sıkıldım artık bu bebek doğsa ne olur? 36+6 bugün

Sizde de sabırsızlanma oluyor mu?
Tansiyondan hastanede yatarken ben de aynı durumdaydım. İşkence gibi oluyor. 37+2 gündüm erken sezaryen olsam nolur dedim de aslında bebek gelişimini tamamladı ama bir gün bir gündür dedi. Kendi sezaryen tarihime kadar tutacaklardı da beni , ben dayanamam o kadar dedim eve çıktım. Evde de çok zor tansiyon yükseldikçe ödüm bi şeylere karışıyor. Neyse son 7 diyip duruyorum. Bunaldım

Ben tüm gün uyumaya çalışıyorum mecbur. Ama bu da beni sersemletiyor.

Kızlar ya hepimiz için günler hareketli geçiyor, burda heyecanla takip ediyorum herkesi. Doğuranların gözü aydın, darısı biz bekleyenlerin başına. Sağlık sıhhatla alalım kucaklarımıza.

Ben hala çalışıyorum, neyseki yarın artık son günüm. Bu haftaya kadar iyiydi de, bu hafta beni baya zorladı. Dün metroda eve dönerken bi kadın halime acıdı, daha izin vakti gelmedi mi dedi. Ee tabi karnı burnunda kadının iş çıkışı saati o kalabalık metroda ne işi olsun çalışmasa.

Ben hala çalıştığım için sabah 7de kalkıyorum, neyseki gece yattığım gibi uyuyabiliyorum. gece 2 kere tuvalete kalkmak dışında iyi uyuyorum çok şükür.

Kuşak nasıl bir kumaş canım? Nasıl bağladın?

Kontrol günümdü bugün her şey yolunda güzeldi ama bebiş kilo almamış çok tuhaf anlamadım bende hiç almamış hem de sebebi ne olabilir ki

Kontrol günümdü bugün her şey yolunda güzeldi ama bebiş kilo almamış çok tuhaf anlamadım bende hiç almamış hem de sebebi ne olabilir ki
Ölçüm hatası da olabilir, benim kilo vermiş gibi ölçtü ilk başta önceki haftaya göre .Sonra tekrar tekrar ölçtü almış göründü.bende 1 haftada 1 kg vermişim kendimi suçlamıştım. Bu haftalarda ölçüm hatası daha sık yaşanıyor sanki. Bir kere mi ölçtü dr

Oncelikle afifenin ve bebeginin iyi olmasina eve cikmalarina cok sevindim mutlu oldum oglumu kuvezden ilk cikardigim gece geldi aklima cok guzel bi duyguydu sanki yeniden dogum yapkis gibi olmustum.canim nasil olim gecelerim uykusuz geciyor bu sefer karnimdaki oglumdan koris uyuyo onunla bi sıkintım yok ama ellerim ayaklarim sanki kramp giriyo gibi sabah 5 lere kadar evin icinde yuruyorum dolasiyorum olmuyo dus aliyorum sabah ta korkutuk jykusuz cikiyorum yataktan malesef insanlar ikinci hamilelik daha zor gecer derlerdide inanmazdim gercekten oyleymis yinede kendi isimi gormeye calisiyorum kasilmalarim oluyodu onlar icin progesran verdi baya baya iyi hissettiriyo ilac bana kendimi unuttugim zamanlar baya kotu oluyorum yine.mubarek bebiste bi hareketli karnimi desip cikicak gibi hele gece babasinin elini falan hissettigininde bi kuduruyo canim nasil yaniyor anlatamam sana.kv dede gelcem gelcem diye dogurcam nerdeyse hala yardima gelcek kv si hasta numarasi yapiyo onu birakip benim yanima gelcek diye oda birakamiyoki bide obur eltim gelmis ufak oglu olan bi haftadir kv dede kaliyor esime dedim heralde onunda bakima ihtiyaci var yani kadinin gelmemesi icin ellerinden geleni yapiyorlar bana gelemiyor ama obur geliniyle ev oturmalarina gidiyor aksam cok sinir oldum esime dedim bugunun yarinida var onlarinda bana ihtiyaci olucak .tamam hayatım sen bakmazsin onlara ben bakarim diyor sinir etti oda beni.gerci adam nedesin yine kotu bisey demedi okadar laf saymama baya bi duzelme var benim beyde.allaha havale ediyorum gercekten onlara ihtiyacim yok esimde oyle dedi annen burda baksin iste benimkinin basinda 50 kisi var gelemiyo belkide gelmek istemiyor dedi.bende dedim ozaman soyliyim hastaneyede gelmesin yanima kalmaya annem gelir kalir diyim dedim sole npim nediyim diyo .sagolasun annemler dun butun halilarimi atip yikadilar babamda geliyor yine bi saat korayla ilgileniyor oynuyor gazini aliuor biraz yoruluncada uyutuyorum rahat ediyorum bole iste tatlim benim gunler bole geciyor 18 gunum kaldi doguma zaman durmus gibi ama

Çok güzel olmuş canım, güle güle yatsın bebeğin. Bir de insanların yorumlarını kafana taktın o kadar, bak ne kadar güzel olmuş. Halı, perde, avize, duvar kağıdı hepsi tatlı bir uyum içinde. Hepsi aynı desen olsa boğardı bence.

Allah kavuştursun eşinle de. Bekler bebeğin babasının dönüşünü, aksini düşünüp canını sıkma. 2 gün çabucak geçsin.

Okumussundur gerci canim aydingelini yazmis cikmislar afifeler evdelermis cok sevindim valla.aman cocuklar hasta olmasinda nolursa olsun yazik valla dertlerini anltamiyorlar huylari sulari degisihor valla ben hasta olim cocugum olmasin diyorum...eee evin icide aksam yatiyorum mesela ılık guzsl sabaha karsi hava bi bozuyo ev buz etkileniyor cocuklarda ister istemez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…