muhtemelen çalıyorsun canım sadece karına çalarken çok kaşınıyorİnternettende okudum biraz şimdi el ayak kaşıntısıda diyo benim sadece karnımdı öylede olabilirmi bu kolestaz? Randevumada 1 hafta var
yok çatlaklardan kaşınıyormuş çok kötü oldular derin derin kızarık[/QUOTE bunun tek iyi yanı ilkinde okadar çatladım kaşındımki şimdi çatlayacak yer kalmadı. Yeni çatlağım yok :)
Hastaneye yatış yaptırdı dün. Tansiyon ve kalp ilacına rağmen tansiyonum 15-10 ya da 14-9 çıkıyordu. Baygınlık hissi, bulantı vs şikayetlerim oldu. Tansiyon düşmezse, tahliller temiz çıkmazsa alacağız demişti ciğer geliştirici iğne yaptı filan, elhamdulillah tansiyon düştü ama :) son tahlili de şimdi aldılar, o da iyi çıkacaktıır inşallah daha iyiyim :)Aaa neden alıyor doktor? Ben kaçırmışım yazdıysan? 2 gün sonra doğumun mu var şimdi?
Çoğu gitti azı kaldı diren canımValla ne oldu bana böyle bi sabırsızlandım
Halbuki evde yapacak çok şeyim var :)
Son günler geçmek bilmiyomuş
Aman ciğeri vs gelişsin de öyle doğsun tabi bebeklerimiz
Aynı bende böyleyimKizlar uyku durumlariniz nasil sizin ya ben geceleri uyuyamiyorum gündüzde yataktan kalkip yatagi toparlayip koltukta tekrar sızıyorumhamileligin baslarina dönmus gibi hissediyorum kendimi hep uyumak istiyorum evi toplamak bile zor geliyo artik
Hanımlar iyi günler gecelik ya da pijama takımını koşa kollu mu uzun kollu mu almak lazım ??hastane sıcak oluyor diyorlar ana bazıları da Doğumdan sonra çok üşünüyor diyor?
Tansiyondan hastanede yatarken ben de aynı durumdaydım. İşkence gibi oluyor. 37+2 gündüm erken sezaryen olsam nolur dedim de aslında bebek gelişimini tamamladı ama bir gün bir gündür dedi. Kendi sezaryen tarihime kadar tutacaklardı da beni , ben dayanamam o kadar dedim eve çıktım. Evde de çok zor tansiyon yükseldikçe ödüm bi şeylere karışıyor. Neyse son 7 diyip duruyorum. BunaldımYa ben sıkıldım artık bu bebek doğsa ne olur? 36+6 bugün
Sizde de sabırsızlanma oluyor mu?
Ben tüm gün uyumaya çalışıyorum mecbur. Ama bu da beni sersemletiyor.Kizlar uyku durumlariniz nasil sizin ya ben geceleri uyuyamiyorum gündüzde yataktan kalkip yatagi toparlayip koltukta tekrar sızıyorumhamileligin baslarina dönmus gibi hissediyorum kendimi hep uyumak istiyorum evi toplamak bile zor geliyo artik
Ben hala çalıştığım için sabah 7de kalkıyorum, neyseki gece yattığım gibi uyuyabiliyorum. gece 2 kere tuvalete kalkmak dışında iyi uyuyorum çok şükür.Kizlar uyku durumlariniz nasil sizin ya ben geceleri uyuyamiyorum gündüzde yataktan kalkip yatagi toparlayip koltukta tekrar sızıyorumhamileligin baslarina dönmus gibi hissediyorum kendimi hep uyumak istiyorum evi toplamak bile zor geliyo artik
Kizlae ben bugun acil sezeryanla kizimi dünyaya getirdim cok sukur. Biraz erken oldu ama hamdolsun saglik durumu gayet.iyi. darisi hepinizin basina insallah.
Kuşak nasıl bir kumaş canım? Nasıl bağladın?Çok şükür bugün iyiyim. Oğlum da daha iyi gibi.
Gözetim altında olmana sevindim canım. Çok oynuyordu değerlerin. Allah şifa versin.
Emira SY oğluna Allah şifa versin canım.
Gözünüz aydın. Sağlıklı, mutlu bir birey olsun.
Gayet güzel gelişmiş bebeğin maşallah.
Bir kaç çeşit almıştım önden kopçeli, taytlı komple giyilen ama ilk zaman en rahat eski sistem kuşakta rahat ettim. Yazın çekilmemişti de kışın sıcacık tutar :)
Çok geçmiş olsun. Ateş benim korkulu rüyam. Diş dönemi mi acaba?
Gözünüz aydın. Anne iyi Bebek iyi maşallah sağlıkla büyütün.
Teşekkürler canım. Sıcak içecek sıcak duş iyi geldi. Zaten mikrobu da attık gitti galiba.Allah korusun hepimizi bu hastalıklardan bebekle çok zor oluyor.
Of bu dereceyse doktoruna danış bi istersen.
Ölçüm hatası da olabilir, benim kilo vermiş gibi ölçtü ilk başta önceki haftaya göre .Sonra tekrar tekrar ölçtü almış göründü.bende 1 haftada 1 kg vermişim kendimi suçlamıştım. Bu haftalarda ölçüm hatası daha sık yaşanıyor sanki. Bir kere mi ölçtü drKontrol günümdü bugün her şey yolunda güzeldi ama bebiş kilo almamış çok tuhaf anlamadım bende hiç almamış hem de sebebi ne olabilir ki
Evet ölçüm hatası olabilir, en son ne zaman gitmiştin ?Kontrol günümdü bugün her şey yolunda güzeldi ama bebiş kilo almamış çok tuhaf anlamadım bende hiç almamış hem de sebebi ne olabilir ki
Oncelikle afifenin ve bebeginin iyi olmasina eve cikmalarina cok sevindim mutlu oldum oglumu kuvezden ilk cikardigim gece geldi aklima cok guzel bi duyguydu sanki yeniden dogum yapkis gibi olmustum.canim nasil olim gecelerim uykusuz geciyor bu sefer karnimdaki oglumdan koris uyuyo onunla bi sıkintım yok ama ellerim ayaklarim sanki kramp giriyo gibi sabah 5 lere kadar evin icinde yuruyorum dolasiyorum olmuyo dus aliyorum sabah ta korkutuk jykusuz cikiyorum yataktan malesef insanlar ikinci hamilelik daha zor gecer derlerdide inanmazdim gercekten oyleymis yinede kendi isimi gormeye calisiyorum kasilmalarim oluyodu onlar icin progesran verdi baya baya iyi hissettiriyo ilac bana kendimi unuttugim zamanlar baya kotu oluyorum yine.mubarek bebiste bi hareketli karnimi desip cikicak gibi hele gece babasinin elini falan hissettigininde bi kuduruyo canim nasil yaniyor anlatamam sana.kv dede gelcem gelcem diye dogurcam nerdeyse hala yardima gelcek kv si hasta numarasi yapiyo onu birakip benim yanima gelcek diye oda birakamiyoki bide obur eltim gelmis ufak oglu olan bi haftadir kv dede kaliyor esime dedim heralde onunda bakima ihtiyaci var yani kadinin gelmemesi icin ellerinden geleni yapiyorlar bana gelemiyor ama obur geliniyle ev oturmalarina gidiyor aksam cok sinir oldum esime dedim bugunun yarinida var onlarinda bana ihtiyaci olucak .tamam hayatım sen bakmazsin onlara ben bakarim diyor sinir etti oda beni.gerci adam nedesin yine kotu bisey demedi okadar laf saymama baya bi duzelme var benim beyde.allaha havale ediyorum gercekten onlara ihtiyacim yok esimde oyle dedi annen burda baksin iste benimkinin basinda 50 kisi var gelemiyo belkide gelmek istemiyor dedi.bende dedim ozaman soyliyim hastaneyede gelmesin yanima kalmaya annem gelir kalir diyim dedim sole npim nediyim diyo .sagolasun annemler dun butun halilarimi atip yikadilar babamda geliyor yine bi saat korayla ilgileniyor oynuyor gazini aliuor biraz yoruluncada uyutuyorum rahat ediyorum bole iste tatlim benim gunler bole geciyor 18 gunum kaldi doguma zaman durmus gibi amaGünaydın kızlar nasılsınız?
Sen sakin ol kuzum
Sen nasılsın sesin çıkmıyo yazmamış olsaydın sana yazacaktım bi sorun yok dimi diye
Afife de iyi kuzum bebişini eve aldılar çok şükür. Göremeyebilir belki diye yazayım dedim bir telaşın içinde şuan :))
Canım nasılsınız. Paşa nasıl iyi mi
Afife iyi kuzum hastaneden aldılar bebişini. Bebekte iyi sayılır sanırım kontrolleri vardı. Evde telaşa düştü şimdi :) belki göremez giremez buraya. Girerse kendisi daha düzgün bilgi verir zaten :)
Çok güzel olmuş canım, güle güle yatsın bebeğin. Bir de insanların yorumlarını kafana taktın o kadar, bak ne kadar güzel olmuş. Halı, perde, avize, duvar kağıdı hepsi tatlı bir uyum içinde. Hepsi aynı desen olsa boğardı bence.Eki Görüntüle 2200755 Eki Görüntüle 2200753 Eki Görüntüle 2200754 Bugün eşimi 2 günlüğüne afrikaya yolladım. Umarım doğum olmaz diye dua ediyorum. Şimdilik bir belirtim yok ama doğum bu nolacağı belli olmaz. Odamız da bitti sadece bi duvara sticker işimiz kaldı, o da yolda.
Okumussundur gerci canimYa valla havalar soğuk ama evden bile çıkmıyoruz.
Annem de diyor bari evden çıksaydı da öyle hasta olsaydı için yanmayacakti
Neyse doktorun verdiği ilaçlar rahatlatti galiba bu gece güzel uyumusuz çok şükür
Bu arada @Afifecan benim de hep aklıma geliyor. Topigimizin abisi ne yaptı acaba :) inşallah güzel haberlerle gelir.
Sancısı olan arkadaşlar bence 37 haftayı doldurmadiysaniz beklemeden gidin riske atmayın. Doldurduysaniz da düzenli aralıklarla olup olmadığını takip edin. Duzenliyse 5 dk da bir olduğunda hastaneye gidin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?