2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım dün doktor iki gün sonra alabiliriz çocuğu dedi, bu kadar erken olmasına rağmen ben bile kavuşacak mıyız diye düşündüm aramızda üç hafta var, senin sabırsızlanman bence gayet doğal

Canım nedir şimdi son durum ben pek anlamadım 2 gün sonra doğum olacak mı

Evet canım haklisin doğum sancısı nasıl olmuyormuş gördüm dün akşam herşey bi tecrübe işte :) senin kontrol nasıldı

Bide bizim sıpa üstünü hiç örtmez uyurken gerçi örtünce de sulara batıyor ne yapacağımı çözemedim hala onlar da hasta olmasın biz de olmayalım valla surda doğuma ne kaldı.. dikişlerle öksürmek en büyük korkulu rüyam

Ya ayni durumdayiz bizde ortmuyo ustunu uhku thlumuda giymek istemiyor sabaha kdar surekli battaniye yorgan ince battaniye degisip duruyom rahat uyusun diye bugun yorgan ortim dedim 1 saat sonra su gibiydi yine battaniyesiyle degistirdim hemen napcagimi sasiriyorum valla bide ben uyuyamadikca o uyuyo yaa kendime sinir oluyorum uykusuzluktan olsem oglum uyumaz bu sefer nedir bu analarin cektigi bilmemki

Canım nedir şimdi son durum ben pek anlamadım 2 gün sonra doğum olacak mı
24 saatlik idrar testinin sonucunu bekliyoruz canım. Biraz sancım çıkmıştı nstde onu ve tahlil sonucunu bugünün sonunda değerlendirecek, ona göre karar verecekmiş sanırım... Büyük ihtimalle doğum olmayacak ama, ilk geldiğimden kat kat iyiyim

Beğenmeyenler bile beğendi son halini. Ama ben gerildim tabi bu odayı yapıncaya kadar.

İnşallah tersi durum olmaz. Bu ilk bebeğimiz belki de son o yüzden yanımda olmasını o heyecanı yaşamasını çok istiyorum ki oradayken doğum olursa kalan saatlerini geçiremeyecek bizden uzakta. Doğuma babası yetişemezse fotoğraf çekim işi de kalacak. Beklemedeyim bakalım.

Ya ben sıkıldım artık bu bebek doğsa ne olur? 36+6 bugün

Sizde de sabırsızlanma oluyor mu?
Benim bugün 39+0 son 1-2 haftadır sabırsızlanıyorum sonra kendime kızıyorum geleceği zamanı bilir diyorum bencillik yapma rahat orda diyorum tuhaf hisler. Tek beden olmak güzel ama sesini duymak kokusunu içine çekmekte güzel

İnşallah birşey çıkmaz canım... benim protein yüksek çıktı dün 24 saatlikte çok keyfim kaçtı ama nefroloji ye gittim üzülme takip etcez birşey olmaz dedi ama haftalarimiz güzel Allah'ın izniyle doğumda olsa belki kuvozde bile kalmayacaklar

Sana ciğer geliştirici yapıldı mı canım? Senin haftan benden biraz daha önce gerçi, belki yapılmamıştır...

Dün gördüm mesajını, çok çok geçmiş olsun, 350 çıkmıştı değil mi senin? Yorum yapamadım o sıra bi sürü cihaza bağlıydım :) 300ün üstüne çıkmaması lazımmış sanırım... Nefrolojye hemen görünmen iyi olmuş, için birazcık olsun rahatlamıştır... İnşallah en sağlıklı en hayırlı ne zaman olcaksa o zamn gelsin kuzucuklarımız canım... Bu korku da çok zormuş gerçekten...

gittim sağlık ocağına oda çatlaklarıma baktı derin genişliyor dedi safra kesenede baskı oluyor ondan bu kadar kaşınıyor dedi losyon verdi gerçekten çatlaklarım çok fazla kızarık ve derin
Sen kendi doktoruna da mutlaka soyle.saglik ocaginin pek anlayacagi bisey degil.benimde kaburgalarima kadar catlaklarim oldu 2 yil oldu 2.ye hamileyim hala kirmizilar o derece catlak olustu ama kolastaz yuzunden oldu.doktorum nasilsin diye sordu biraz uykusuzum geceleri kasiniyorum demistim adamin gozleri yuvalarindan firlamisti neden kasiniyosun niye bana soylemedin diye. O gunden sonra 2 gunde bir kan verdim ve degerimin 346 ciktigi gun acil sezeryana alindim 37.haftada.yani onemli bir konu ustune düş,sen onemse ama bisey cikmasin

346 olan ne değeri?

Kızlar hastane çıkışı için anakucağı yani puset alacağım. Peki bunu otokoltuğu olma özelliği de çok gerekli mi hepsi 1 yıl kullanıyor yazıyor. 13 kg. Araçla çok seyahat etmeyiz taş çatlasa üç beş. Onuda ileride daha büyük yaşa hitap eden alırım diyorum ama bilemedim. Birde puseti çok kaliteli markalı almaya gerek var mı nette 100 tlden başlıyor. Siz ne aldınız... Haftaya sezeryan ihtimalim var o yüzden acil lazım.

Merhabalar kolay doğumlar öncelikle ... şahsi fikrim bir kaç kez kullacağım dersen oto koltuğu olmasına gerek Yok ama ilk 6 aya bebeği onunla taşırım diyorsan ortopedik terletmeyen kaliteli bişe almanı öneririm evde içine koyacaksın yemek yaparken iş yaparken ne bilim bana evde daha çok kullanırız gibi geliyor

Kaşınan arkadaşlar vardı tek tek hatırlamıyorum isimleri ama önemseyin bu durumu Karaciğer enzimlerinize mutlaka baktırın

Ben renklİ görüyorumda noluyo daha bir kere yüzünü göstermedi. Hep kafasini gömmüs oluyor son 1 muayenem kaldi ondan sonra da dogmazsa zorla getirtcez hanimi dünyaya :) o zaman görcez insallah gül cemalini :))
masallah cnm saglikla kavus insallah gül yüzlüne darisi bize insallah ah keske bana da 1 hafta kalsa heyecandan uyuyamam heralde
benim kizim da ayrintilida gostermedi hic yuzunu hep minicik eliyle kapatti ondan sonra a yuzunu gosterdiyse de biz goremedik siyah beyaz oldugu icin.
bizim bebisler bizi supriz yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…