- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 40
Canım dün doktor iki gün sonra alabiliriz çocuğu dedi, bu kadar erken olmasına rağmen ben bile kavuşacak mıyız diye düşündümaramızda üç hafta var, senin sabırsızlanman bence gayet doğal
Evet canım haklisin doğum sancısı nasıl olmuyormuş gördüm dün akşam herşey bi tecrübe işte :) senin kontrol nasıldıBenimde yarin randevum var sabahtan. Bekleyim diyorum
Sende icindeki hisse gore davran, bizler sanciyi aciyi daha iyi hissediyoruz erkekler pek anlamiyor :) herkesin dedigi bisey var zaten, dogum sancisi oldugunda anliyormussun bi sekilde. Daha sert ve duzenli sekilde geliyormus sanirim
Okumussundur gerci canim @aydingelini yazmis cikmislar afifeler evdelermis cok sevindim valla.aman cocuklar hasta olmasinda nolursa olsun yazik valla dertlerini anltamiyorlar huylari sulari degisihor valla ben hasta olim cocugum olmasin diyorum...eee evin icide aksam yatiyorum mesela ılık guzsl sabaha karsi hava bi bozuyo ev buz etkileniyor cocuklarda ister istemez tabi
Yanlış alarmmis canimİyi geceler canım.sancınmı var su an.ayy çok heyecanlı.belden baslayıp agrılar karnın sertleşip kasılıyor belirli aralıklarla sonra tekrar yumuşuyor.sancın varsa dakika tut bakalım ne kadr surede oluyor
Ya ayni durumdayiz bizde ortmuyo ustunu uhku thlumuda giymek istemiyor sabaha kdar surekli battaniye yorgan ince battaniye degisip duruyom rahat uyusun diye bugun yorgan ortim dedim 1 saat sonra su gibiydi yine battaniyesiyle degistirdim hemen napcagimi sasiriyorum valla bide ben uyuyamadikca o uyuyo yaa kendime sinir oluyorum uykusuzluktan olsem oglum uyumaz bu sefer nedir bu analarin cektigi bilmemkiBide bizim sıpa üstünü hiç örtmez uyurkengerçi örtünce de sulara batıyor ne yapacağımı çözemedim hala onlar da hasta olmasın biz de olmayalım valla surda doğuma ne kaldı.. dikişlerle öksürmek en büyük korkulu rüyam
24 saatlik idrar testinin sonucunu bekliyoruz canım. Biraz sancım çıkmıştı nstde onu ve tahlil sonucunu bugünün sonunda değerlendirecek, ona göre karar verecekmiş sanırım... Büyük ihtimalle doğum olmayacak ama, ilk geldiğimden kat kat iyiyimCanım nedir şimdi son durum ben pek anlamadım 2 gün sonra doğum olacak mı
Çok güzel olmuş canım, güle güle yatsın bebeğin. Bir de insanların yorumlarını kafana taktın o kadar, bak ne kadar güzel olmuş. Halı, perde, avize, duvar kağıdı hepsi tatlı bir uyum içinde. Hepsi aynı desen olsa boğardı bence.
Allah kavuştursun eşinle de. Bekler bebeğin babasının dönüşünü, aksini düşünüp canını sıkma. 2 gün çabucak geçsin.
Benim bugün 39+0 son 1-2 haftadır sabırsızlanıyorum sonra kendime kızıyorum geleceği zamanı bilir diyorum bencillik yapma rahat orda diyorum tuhaf hisler. Tek beden olmak güzel ama sesini duymak kokusunu içine çekmekte güzelYa ben sıkıldım artık bu bebek doğsa ne olur? 36+6 bugün
Sizde de sabırsızlanma oluyor mu?
İnşallah birşey çıkmaz canım... benim protein yüksek çıktı dün 24 saatlikte çok keyfim kaçtı ama nefroloji ye gittim üzülme takip etcez birşey olmaz dedi ama24 saatlik idrar testinin sonucunu bekliyoruz canım. Biraz sancım çıkmıştı nstde onu ve tahlil sonucunu bugünün sonunda değerlendirecek, ona göre karar verecekmiş sanırım... Büyük ihtimalle doğum olmayacak ama, ilk geldiğimden kat kat iyiyim
Ne zaman olmustu senin gercek sancin hamileligin kacinci haftasiydievet cnm benimde önceler belde yoktu o sancımın çıkmaya başladıgı zamanlarda belimdende ağrıyodu belede gectıgınde gercek sancı oluyo
Sana ciğer geliştirici yapıldı mı canım? Senin haftan benden biraz daha önce gerçi, belki yapılmamıştır...İnşallah birşey çıkmaz canım... benim protein yüksek çıktı dün 24 saatlikte çok keyfim kaçtı ama nefroloji ye gittim üzülme takip etcez birşey olmaz dedi amahaftalarimiz güzel Allah'ın izniyle doğumda olsa belki kuvozde bile kalmayacaklar
Canım şuan durumu nasıl benim bebeğimde olacakTşk ederim canım inmemiş testis ameliyatı olduk şimdilik iyi mızmız sadece
Kaç saat sürdü şuan torbada mı testisTşk ederim canım inmemiş testis ameliyatı olduk şimdilik iyi mızmız sadece
kantron yağı dediler ama düzenli kullanmak gerekirSana bişey önerdiler mi?
Sen kendi doktoruna da mutlaka soyle.saglik ocaginin pek anlayacagi bisey degil.benimde kaburgalarima kadar catlaklarim oldu 2 yil oldu 2.ye hamileyim hala kirmizilar o derece catlak olustu ama kolastaz yuzunden oldu.doktorum nasilsin diye sordu biraz uykusuzum geceleri kasiniyorum demistim adamin gozleri yuvalarindan firlamisti neden kasiniyosun niye bana soylemedin diye. O gunden sonra 2 gunde bir kan verdim ve degerimin 346 ciktigi gun acil sezeryana alindim 37.haftada.yani onemli bir konu ustune düş,sen onemse ama bisey cikmasingittim sağlık ocağına oda çatlaklarıma baktı derin genişliyor dedi safra kesenede baskı oluyor ondan bu kadar kaşınıyor dedi losyon verdi gerçekten çatlaklarım çok fazla kızarık ve derin
Sen kendi doktoruna da mutlaka soyle.saglik ocaginin pek anlayacagi bisey degil.benimde kaburgalarima kadar catlaklarim oldu 2 yil oldu 2.ye hamileyim hala kirmizilar o derece catlak olustu ama kolastaz yuzunden oldu.doktorum nasilsin diye sordu biraz uykusuzum geceleri kasiniyorum demistim adamin gozleri yuvalarindan firlamisti neden kasiniyosun niye bana soylemedin diye. O gunden sonra 2 gunde bir kan verdim ve degerimin 346 ciktigi gun acil sezeryana alindim 37.haftada.yani onemli bir konu ustune düş,sen onemse ama bisey cikmasin
Merhabalar kolay doğumlar öncelikle ... şahsi fikrim bir kaç kez kullacağım dersen oto koltuğu olmasına gerek Yok ama ilk 6 aya bebeği onunla taşırım diyorsan ortopedik terletmeyen kaliteli bişe almanı öneririm evde içine koyacaksın yemek yaparken iş yaparken ne bilim bana evde daha çok kullanırız gibi geliyorKızlar hastane çıkışı için anakucağı yani puset alacağım. Peki bunu otokoltuğu olma özelliği de çok gerekli mi hepsi 1 yıl kullanıyor yazıyor. 13 kg. Araçla çok seyahat etmeyiz taş çatlasa üç beş. Onuda ileride daha büyük yaşa hitap eden alırım diyorum ama bilemedim. Birde puseti çok kaliteli markalı almaya gerek var mı nette 100 tlden başlıyor. Siz ne aldınız... Haftaya sezeryan ihtimalim var o yüzden acil lazım.
masallah cnm saglikla kavus insallah gül yüzlüne darisi bize insallah ah keske bana da 1 hafta kalsa heyecandan uyuyamam heraldeBen renklİ görüyorumda noluyo daha bir kere yüzünü göstermedi. Hep kafasini gömmüs oluyorson 1 muayenem kaldi ondan sonra da dogmazsa zorla getirtcez hanimi dünyaya :) o zaman görcez insallah gül cemalini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?