- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Muayene günümde kesin söylicem doktora kaşınanlardan biri bendim.Gözüm korktu bayaKaşınan arkadaşlar vardı tek tek hatırlamıyorum isimleri ama önemseyin bu durumu Karaciğer enzimlerinize mutlaka baktırın
Benimkide göstermiyo yüzünü hep arkasını dönüyomasallah cnm saglikla kavus insallah gül yüzlüne darisi bize insallah ah keske bana da 1 hafta kalsa heyecandan uyuyamam heralde
benim kizim da ayrintilida gostermedi hic yuzunu hep minicik eliyle kapatti ondan sonra a yuzunu gosterdiyse de biz goremedik siyah beyaz oldugu icin.
bizim bebisler bizi supriz yapcak
33.haftanızmış 37de sıkıntı artıyor Demişti arkadaşım bu nedenle erken sezeryan olmuştu tedbir Amaçlı görünün içiniz rahat eder inşallah sizinki geçici bir durumdurMuayene günümde kesin söylicem doktora kaşınanlardan biri bendim.Gözüm korktu baya
Merhabalar kolay doğumlar öncelikle ... şahsi fikrim bir kaç kez kullacağım dersen oto koltuğu olmasına gerek Yok ama ilk 6 aya bebeği onunla taşırım diyorsan ortopedik terletmeyen kaliteli bişe almanı öneririm evde içine koyacaksın yemek yaparken iş yaparken ne bilim bana evde daha çok kullanırız gibi geliyor
Kaç saat sürdü şuan torbada mı testis
Amin canim hepimiz insallah saglicakla kavusuruz. Son 1 aydir uyuyamiyodum bende. inanirmisin son 1 haftadir deli gibi uyuyorum hem gece hem gündüz :) cevremdeki bebek olunca zor uyurshn baskisindan olsa gerek :) heycanliyim bende ama korkuyorumda o yüzden dogumu düsünmemeye calisiyorum canim.masallah cnm saglikla kavus insallah gül yüzlüne darisi bize insallah ah keske bana da 1 hafta kalsa heyecandan uyuyamam heralde
benim kizim da ayrintilida gostermedi hic yuzunu hep minicik eliyle kapatti ondan sonra a yuzunu gosterdiyse de biz goremedik siyah beyaz oldugu icin.
bizim bebisler bizi supriz yapcak
Evet ölçüm hatası olabilir, en son ne zaman gitmiştin ?
Evet bir kere ölçtü .. çok kısa sürdü zaten kontrolÖlçüm hatası da olabilir, benim kilo vermiş gibi ölçtü ilk başta önceki haftaya göre .Sonra tekrar tekrar ölçtü almış göründü.bende 1 haftada 1 kg vermişim kendimi suçlamıştım. Bu haftalarda ölçüm hatası daha sık yaşanıyor sanki. Bir kere mi ölçtü dr
cnm senin safra kesende taş var miMuayene günümde kesin söylicem doktora kaşınanlardan biri bendim.Gözüm korktu baya
Amin canım inşallah evet 300 geçmemesi lazım tek iyi tarafı şimdilik tansiyonum düşük inşallah yukselmez şeker protein hepsi bir arada 35+3 benimde 37 yada 38 haftayı tamamlariz inşallah zaten 38 sonrasını bekleyemeyiz dedi Dr. İnşallah zamanında sağlıkla kavusuruz. Bana hiç söylemedi ciğer geliştirici yapalım diyeSana ciğer geliştirici yapıldı mı canım? Senin haftan benden biraz daha önce gerçi, belki yapılmamıştır...
Dün gördüm mesajını, çok çok geçmiş olsun, 350 çıkmıştı değil mi senin? Yorum yapamadım o sıra bi sürü cihaza bağlıydım :) 300ün üstüne çıkmaması lazımmış sanırım... Nefrolojye hemen görünmen iyi olmuş, için birazcık olsun rahatlamıştır... İnşallah en sağlıklı en hayırlı ne zaman olcaksa o zamn gelsin kuzucuklarımız canım... Bu korku da çok zormuş gerçekten...
aynen valla spinal anesteziyle sezeryan olcam ama bi yandan bebegimi gorme heyecani bi yandan korku bi arada cok karmasigimAmin canim hepimiz insallah saglicakla kavusuruz. Son 1 aydir uyuyamiyodum bende. inanirmisin son 1 haftadir deli gibi uyuyorum hem gece hem gündüz :) cevremdeki bebek olunca zor uyurshn baskisindan olsa gerek :) heycanliyim bende ama korkuyorumda o yüzden dogumu düsünmemeye calisiyorum canim.
Takma kafana canım ölçüm hatası olmuştur. Değilse bile dr iyi sağlıklı diyorsa bir şey olmaz Allahın izniyle.Evet bir kere ölçtü .. çok kısa sürdü zaten kontrol
Yok diye biliyorum hiç baktırmadım amacnm senin safra kesende taş var mi
karaciger enzimleri safra kesesinde taş olan insnlarda da yuksek cikabiliyor
ve kasinti cok fazla oluyormus
muhakkak baktir
Benim tansiyon da yüksek ya canım, o yüzden hemen almamız gerekebilir diyerek iğneyi yaptı. Çok şükür senin tansiyon düşükmüş.. Biz de 33+6yız. Bende de idrarda birkaç seferdir glokuz ++oluyor. 38i görsek zaten daha ne olsun, değil miAmin canım inşallah evet 300 geçmemesi lazım tek iyi tarafı şimdilik tansiyonum düşük inşallah yukselmez şeker protein hepsi bir arada 35+3 benimde 37 yada 38 haftayı tamamlariz inşallah zaten 38 sonrasını bekleyemeyiz dedi Dr. İnşallah zamanında sağlıkla kavusuruz. Bana hiç söylemedi ciğer geliştirici yapalım diye
6 gün sonra doğumum var doktorum burda değil şuan benim doğumda gelecek sağlık ocağındaki doktorum tanıdığımız çok önemser ama çatlaklarıma baktı çok derin dedi ondan böyle kaşınıyor dedi verdiği losyonu bir kere sürdüm iyi geldiSen kendi doktoruna da mutlaka soyle.saglik ocaginin pek anlayacagi bisey degil.benimde kaburgalarima kadar catlaklarim oldu 2 yil oldu 2.ye hamileyim hala kirmizilar o derece catlak olustu ama kolastaz yuzunden oldu.doktorum nasilsin diye sordu biraz uykusuzum geceleri kasiniyorum demistim adamin gozleri yuvalarindan firlamisti neden kasiniyosun niye bana soylemedin diye. O gunden sonra 2 gunde bir kan verdim ve degerimin 346 ciktigi gun acil sezeryana alindim 37.haftada.yani onemli bir konu ustune düş,sen onemse ama bisey cikmasin
ben de yok saniyordum cnm ama cikti bende.eger aileden birinde taş varsa olabiliyor cnm.genetik cunku.Yok diye biliyorum hiç baktırmadım ama
24 saatlik idrar testinin sonucunu bekliyoruz canım. Biraz sancım çıkmıştı nstde onu ve tahlil sonucunu bugünün sonunda değerlendirecek, ona göre karar verecekmiş sanırım... Büyük ihtimalle doğum olmayacak ama, ilk geldiğimden kat kat iyiyim
Aminhayırlı sonuçlar inş cnm. maşallah sana o zaman sen iyi ol ki betüş zamanında gelsin.
Güle güle büyüt canım bebeğini gözünüz aydın:) sütün de en kısa sürede gelir inşallah göğüs masajı yap faydası olur insallahKızlar ben de sezaryen oldum şükür 2 gün oldu ikimizde iyiyiz. Şimdilik süt peşindeyiz. Korkmayın çok zor olmadı. İlk gün canım çok yandı ama ikinci gün ayakta her yeri gezdim sayılır. Yürüyüşten başka çare yok. Sürçt için henüz bir şey yapamadım inşallah oda çabucak gelir. Rabbim hepinizi kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?