2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimkide göstermiyo yüzünü hep arkasını dönüyo

Muayene günümde kesin söylicem doktora kaşınanlardan biri bendim.Gözüm korktu baya
33.haftanızmış 37de sıkıntı artıyor Demişti arkadaşım bu nedenle erken sezeryan olmuştu tedbir Amaçlı görünün içiniz rahat eder inşallah sizinki geçici bir durumdur

Anladım canım genelde özellikerde hep yazmışlar kumaşlar terletmez sağlıklı diye ama içine zaten evde örtüde sereriz sanırım. Evde dediğin gibi çok kullanılır aslında ben bunu fazla düşünmemiştim..

Amin canim hepimiz insallah saglicakla kavusuruz. Son 1 aydir uyuyamiyodum bende. inanirmisin son 1 haftadir deli gibi uyuyorum hem gece hem gündüz :) cevremdeki bebek olunca zor uyurshn baskisindan olsa gerek :) heycanliyim bende ama korkuyorumda o yüzden dogumu düsünmemeye calisiyorum canim.

Evet bir kere ölçtü .. çok kısa sürdü zaten kontrol

Amin canım inşallah evet 300 geçmemesi lazım tek iyi tarafı şimdilik tansiyonum düşük inşallah yukselmez şeker protein hepsi bir arada 35+3 benimde 37 yada 38 haftayı tamamlariz inşallah zaten 38 sonrasını bekleyemeyiz dedi Dr. İnşallah zamanında sağlıkla kavusuruz. Bana hiç söylemedi ciğer geliştirici yapalım diye

aynen valla spinal anesteziyle sezeryan olcam ama bi yandan bebegimi gorme heyecani bi yandan korku bi arada cok karmasigim bende dusunmek istemiyorum dogumu
benim gece gunduz karisti valla ya reflüden sabaha dogru uyuyorum 4 5 gibi sonra 2 3 gibi kalkiyorum zaman hemen gecsin diye
bebege hazirlik yapiyorum sanki
ah ben en cok uykudan korkardim bebek olunca uyuyamicam derdim.cok duskundum uykuma oglene kadar uyurdum.simdi hic aramiyorum alistirma oluyor.:)

Kızlar ben de sezaryen oldum şükür 2 gün oldu ikimizde iyiyiz. Şimdilik süt peşindeyiz. Korkmayın çok zor olmadı. İlk gün canım çok yandı ama ikinci gün ayakta her yeri gezdim sayılır. Yürüyüşten başka çare yok. Sürçt için henüz bir şey yapamadım inşallah oda çabucak gelir. Rabbim hepinizi kavuştursun inşallah

Benim tansiyon da yüksek ya canım, o yüzden hemen almamız gerekebilir diyerek iğneyi yaptı. Çok şükür senin tansiyon düşükmüş.. Biz de 33+6yız. Bende de idrarda birkaç seferdir glokuz ++oluyor. 38i görsek zaten daha ne olsun, değil mi

6 gün sonra doğumum var doktorum burda değil şuan benim doğumda gelecek sağlık ocağındaki doktorum tanıdığımız çok önemser ama çatlaklarıma baktı çok derin dedi ondan böyle kaşınıyor dedi verdiği losyonu bir kere sürdüm iyi geldi

Yok diye biliyorum hiç baktırmadım ama
ben de yok saniyordum cnm ama cikti bende.eger aileden birinde taş varsa olabiliyor cnm.genetik cunku.
tabi agri yapmadigi surece taş bi sorun olmuyo ama karaciger enzimlerini yukseltebiliyo insallah yoktur cnm.
gobekte kasintiyi bi cok kisi yasiyo zaten degildir belki.ama gozukmekte fayda var.

hayırlı sonuçlar inş cnm. maşallah sana o zaman sen iyi ol ki betüş zamanında gelsin.

Güle güle büyüt canım bebeğini gözünüz aydın:) sütün de en kısa sürede gelir inşallah göğüs masajı yap faydası olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…