Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallahKızlar ben de sezaryen oldum şükür 2 gün oldu ikimizde iyiyiz. Şimdilik süt peşindeyiz. Korkmayın çok zor olmadı. İlk gün canım çok yandı ama ikinci gün ayakta her yeri gezdim sayılır. Yürüyüşten başka çare yok. Sürçt için henüz bir şey yapamadım inşallah oda çabucak gelir. Rabbim hepinizi kavuştursun inşallah
Kızlar ben de sezaryen oldum şükür 2 gün oldu ikimizde iyiyiz. Şimdilik süt peşindeyiz. Korkmayın çok zor olmadı. İlk gün canım çok yandı ama ikinci gün ayakta her yeri gezdim sayılır. Yürüyüşten başka çare yok. Sürçt için henüz bir şey yapamadım inşallah oda çabucak gelir. Rabbim hepinizi kavuştursun inşallah
Teşekkür ederim üstünde durucam bununben de yok saniyordum cnm ama cikti bende.eger aileden birinde taş varsa olabiliyor cnm.genetik cunku.
tabi agri yapmadigi surece taş bi sorun olmuyo ama karaciger enzimlerini yukseltebiliyo insallah yoktur cnm.
gobekte kasintiyi bi cok kisi yasiyo zaten degildir belki.ama gozukmekte fayda var.
Geçen hafta salı cnm. Düzensiz aralıklarla 40 50 75 di bu haftada bi tane 80 denk geldı nst de ama o cıktıgındaki yasadıgım anı ben evde yuz kere yasıyorum zaten belden beri ağrılı. Bugunde doğurmadım dıye dıye uyuyorum valla.Ne zaman olmustu senin gercek sancin hamileligin kacinci haftasiydi
Kuşak nasıl bir kumaş canım? Nasıl bağladın?
Yanlış ölçüm olabilir. Artık sonlara doğru hata payı yüksek olabiliyor. Geçen gittiğimde +- 477 g fark olabilir yazıyordu kağıtta. Bir hafta ileri gözüken sonrakinde geri gözüküyor ama tam bilinemiyor. Doğumdan sonra şu ultrason değerlerinin tutup tutmadığını yazsak ya.Kontrol günümdü bugün her şey yolunda güzeldi ama bebiş kilo almamış çok tuhaf anlamadım bende hiç almamış hem de sebebi ne olabilir ki
Çok güzel olmuş bak, güle güle kullansın bebeğiniz. Şikayetiniz yoksa bekler babasını tabi daha gününüze var sanırım.Eki Görüntüle 2200755 Eki Görüntüle 2200753 Eki Görüntüle 2200754 Bugün eşimi 2 günlüğüne afrikaya yolladım. Umarım doğum olmaz diye dua ediyorum. Şimdilik bir belirtim yok ama doğum bu nolacağı belli olmaz. Odamız da bitti sadece bi duvara sticker işimiz kaldı, o da yolda.
Kızlar hastane çıkışı için anakucağı yani puset alacağım. Peki bunu otokoltuğu olma özelliği de çok gerekli mi hepsi 1 yıl kullanıyor yazıyor. 13 kg. Araçla çok seyahat etmeyiz taş çatlasa üç beş. Onuda ileride daha büyük yaşa hitap eden alırım diyorum ama bilemedim. Birde puseti çok kaliteli markalı almaya gerek var mı nette 100 tlden başlıyor. Siz ne aldınız... Haftaya sezeryan ihtimalim var o yüzden acil lazım.
Alkalin fosfat.daha oncekimkonusmada yazdigim.icin tekrar yazmadim.kolastazda ona bakiliyo346 olan ne değeri?
Alkalin fosfat.daha oncekimkonusmada yazdigim.icin tekrar yazmadim.kolastazda ona bakiliyo
Benimki de öyle haftada hiç kilo almamış gibi ölçtü hatta boyu da kısalmış :))) ben takmadım ölçüm hatasıdır diye çünkü herşeyi normaldiEvet bir kere ölçtü .. çok kısa sürdü zaten kontrol
Anladım canım ssağolasın bende alayımVaris problemi olan oldu mu kızlar? Sanırım Doğumdan sonra tedavi olmalıyım. Yaştan dolayı olabilir belki de.Bacak varislerim berbat durumda. Üstüne dişim de kırıldı. Hangi ara yapılacak bilemiyorum.
Canım eskilerin üşümemek adına bellerine sardıkları pamuklu ince şal gibi birşey. Sanırım o zamanlar korse olayı pek yoktu; doğum yapanlara da sararlarmış. Babamdan alıkoydum ben de. Asker malzemesi satılan yerlerde de görmüştüm. Ucunu belinde sabit tutuyorsun; başka biri etrafında dönerek sıkı sıkı sarıyor. Benimki normal doğumdu sezeryanda kullanılır mı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2200820
Yanlış ölçüm olabilir. Artık sonlara doğru hata payı yüksek olabiliyor. Geçen gittiğimde +- 477 g fark olabilir yazıyordu kağıtta. Bir hafta ileri gözüken sonrakinde geri gözüküyor ama tam bilinemiyor. Doğumdan sonra şu ultrason değerlerinin tutup tutmadığını yazsak ya.
Çok güzel olmuş bak, güle güle kullansın bebeğiniz. Şikayetiniz yoksa bekler babasını tabi daha gününüze var sanırım.
İlk bebeğimde almadım ,2. De arabasıyla takım satılıyor diye aldık. Heveslendim kullanırız diye. Çünkü ev gezmelerinde bile onun içinde duran bebekleri görmüştüm.Çok kullanamadık ama. Evin içinde reflü yatağında durdu. İçinden hep kaydırıyordu biraz büyüdüğünde sıkılıyordu. Arabayla çıkmıyorsanız gerekli olmayabilir.
Tamda artik rahatim mide bulantilarim mide yanmalarim geçti diyodum kendi kendimeAynı bende böyleyim
Iyi olunda bebis te sende gerisi cok mühim degil . İnşallah tarihinde gelir sağlıkla. :)Günaydın bulantıyla uyandık ayak hep midede olunca. Çok şükür iyiyim, dün kontrol vardı haftaya Cuma serklaj dikişimi almayı düşünüyor, kasım 7 de de sezeryana almayı düşünüyor, bebek daha erken gelmezse inşallah doktorun planı böyle.
Ya aslında forumdayım ama yemek bölümü, serklaj bölümü derken buraya bakamadım sizler nasılsınız?
Bendeayni durumdayim. Cok ağırlşmis hissediyorum kendimi .Kizlar uyku durumlariniz nasil sizin ya ben geceleri uyuyamiyorum gündüzde yataktan kalkip yatagi toparlayip koltukta tekrar sızıyorumhamileligin baslarina dönmus gibi hissediyorum kendimi hep uyumak istiyorum evi toplamak bile zor geliyo artik
Maşallah insallah bir an önce süt te gelir . Rabbim anali banaki sağlıklı ve hayırlı bir evlat etsin insalalh . :) hangi tür sezeryan oldun :)Kızlar ben de sezaryen oldum şükür 2 gün oldu ikimizde iyiyiz. Şimdilik süt peşindeyiz. Korkmayın çok zor olmadı. İlk gün canım çok yandı ama ikinci gün ayakta her yeri gezdim sayılır. Yürüyüşten başka çare yok. Sürçt için henüz bir şey yapamadım inşallah oda çabucak gelir. Rabbim hepinizi kavuştursun inşallah
Aynen öyle yarim saat uyuyayim koltukta diyorum direk sersemliyorum o gün hic bisey yapamiyorum yerimden kalkip bi kac gün oncesine kadar geceleri uyumasamda gunduzleri bu kadar sersemlemiyodum ama son zamanlarda sanırım yerimden kalkamicam tembelliktenBen tüm gün uyumaya çalışıyorum mecbur. Ama bu da beni sersemletiyor.
Ayy ne kadar güzel olmus bunu uymaz diyip aklini karistiranlarin gözüne sok bakin nasil uymus diyerekEki Görüntüle 2200755 Eki Görüntüle 2200753 Eki Görüntüle 2200754 Bugün eşimi 2 günlüğüne afrikaya yolladım. Umarım doğum olmaz diye dua ediyorum. Şimdilik bir belirtim yok ama doğum bu nolacağı belli olmaz. Odamız da bitti sadece bi duvara sticker işimiz kaldı, o da yolda.
Evet benimde oyle olurdu genelde ama o gün geceden beri cektım ve ertesı gun saat 4 oldu devam edınce gıttım sonrasındada epey devam edip gectı. Magnezyum başladım . Asırı asırı etkısı yok ama en azından ay sonunu gorursek diyorum yeter bize . Tabi gönlüm 13 kasımdan yana sabah rahatca uyanıp valizlerimi alıp güzel hazırlanıp sallana sallana gidip odayı süsleyip aml alınmayı beklemekten yana . Kısmet hayırlısıBende evde yaşadığım o belden ağrılı sancıların şiddetini çok merak ediyorum ama şansa nstye gittiğim gün sancım olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?