Ahh inşallah görcez Allah'ın izniyle ben muaynedeyken 2 tane acil hasta geldi tansiyon 21/20 lerde idrarda protein şiddetli eklemsi 25. Haftada bekbek 800 Gr miş acil ameliyata aldılar halime sukrettim Allah yardımcımız olsun hepimizinBenim tansiyon da yüksek ya canım, o yüzden hemen almamız gerekebilir diyerek iğneyi yaptı. Çok şükür senin tansiyon düşükmüş.. Biz de 33+6yız. Bende de idrarda birkaç seferdir glokuz ++oluyor. 38i görsek zaten daha ne olsun, değil mi
Kıyamam, geçecek inşallah hepsi. Çok serum taktılarsa az idrar çıkardıysan hastane sürecinde ondan şişmiştir.Şeker, tansiyon, ödemli bacaklar ve kalp hapı. Kendimi yaşlı teyzeler gibi hissediyorum
Son 1 haftaya kadar bende uyuyamiyordum canim. 2 saatlik periyotlarla uyuyup uyaniyordum gecem gündüzüme girmisti iyice. Son 1 haftada düzeldi nasil olduysa. valla vucudum dinlendi cok dua ettim Allahim dogum olmadan biraz dinleniyim diye kabul olduaynen valla spinal anesteziyle sezeryan olcam ama bi yandan bebegimi gorme heyecani bi yandan korku bi arada cok karmasigimbende dusunmek istemiyorum dogumu
benim gece gunduz karisti valla ya reflüden sabaha dogru uyuyorum 4 5 gibi sonra 2 3 gibi kalkiyorum zaman hemen gecsin diye
bebege hazirlik yapiyorum sanki
ah ben en cok uykudan korkardim bebek olunca uyuyamicam derdim.cok duskundum uykuma oglene kadar uyurdum.simdi hic aramiyorum alistirma oluyor.:)
Canım bol su iç ılık duş al tuzlu hicbisey yeme ayaklarını kaldırıp yat biraz gecmezse geri hastaneye git ve yüzünde de ödem oluyormu dikkat etKızlar ya benim ayaklarım ve serum takılı olan taraftaki el parmaklarım çok ödem olmuş. Hadi elim normal de ayak ve bacakları görünce şaşırdım.. Spor ayakkabım ayağıma geniş geniş olurdu, hastane dönüşü ayağım zor girdi.. Parmaklarımı bacaklarıma basıyorum, izi 3-4 saniye sonra düzeliyor. Dahiliye doktoru dün muayeneye odaya geldi. Bacaklarıma ödem kontrolü yapmış, ödemin olmadığı için sıkıntı yok demişti. Yarına geçer inşallah, kafama takmak istemiyorum gece gece
insallah ya o kadar cok ihtiyacim varki.uyusam da bende aynen senin gibi uyanip duruyorum.hic soluksuz bi uyku cekemedim kac aydir.Son 1 haftaya kadar bende uyuyamiyordum canim. 2 saatlik periyotlarla uyuyup uyaniyordum gecem gündüzüme girmisti iyice. Son 1 haftada düzeldi nasil olduysa. valla vucudum dinlendi cok dua ettim Allahim dogum olmadan biraz dinleniyim diye kabul olduuyuyamak cok kötü ya bende cok düskünümdür uykuya. Darisi basina canim insallah sende dogum öncesi biraz uykunu alirsinda dinlenirsin :)
Daha zamaninda varmis senin 38 i gecsin insallah saglicakla gelsin. bende bugun dogurur,muyum acaba diye uyaniyorum hergün benimkide gelmiyorGeçen hafta salı cnm. Düzensiz aralıklarla 40 50 75 di bu haftada bi tane 80 denk geldı nst de ama o cıktıgındaki yasadıgım anı ben evde yuz kere yasıyorum zaten belden beri ağrılı. Bugunde doğurmadım dıye dıye uyuyorum valla.
Ayaklarını havaya dikip uzan canım bi süre. Kan dolaşımını artırır.Kızlar ya benim ayaklarım ve serum takılı olan taraftaki el parmaklarım çok ödem olmuş. Hadi elim normal de ayak ve bacakları görünce şaşırdım.. Spor ayakkabım ayağıma geniş geniş olurdu, hastane dönüşü ayağım zor girdi.. Parmaklarımı bacaklarıma basıyorum, izi 3-4 saniye sonra düzeliyor. Dahiliye doktoru dün muayeneye odaya geldi. Bacaklarıma ödem kontrolü yapmış, ödemin olmadığı için sıkıntı yok demişti. Yarına geçer inşallah, kafama takmak istemiyorum gece gece
Kesinlikle son zamanlar diye oluyor. Ama doğum belirtilerinden biri de enerjik hissetmekmiş enerjik hissedersen bebiş geliyor demekAynen öyle yarim saat uyuyayim koltukta diyorum direk sersemliyorum o gün hic bisey yapamiyorum yerimden kalkip bi kac gün oncesine kadar geceleri uyumasamda gunduzleri bu kadar sersemlemiyodum ama son zamanlarda sanırım yerimden kalkamicam tembellikten
Ayy canım ya Rabbim esirgesin, şifalar versin onlara da...Ahh inşallah görcez Allah'ın izniyle ben muaynedeyken 2 tane acil hasta geldi tansiyon 21/20 lerde idrarda protein şiddetli eklemsi 25. Haftada bekbek 800 Gr miş acil ameliyata aldılar halime sukrettim Allah yardımcımız olsun hepimizin
İdrara neredeyse hiç çıkamıyorum tansiyonum o yüzden yükseliyor diye taktılar serumu ve o sayede devamlı tuvalete gittim canım... İnşallah hastane ortamından olmuştur, yarına geçer...Kıyamam, geçecek inşallah hepsi. Çok serum taktılarsa az idrar çıkardıysan hastane sürecinde ondan şişmiştir.
Tamam canım çok çok sağol... Yüzümü nasıl anlayacağım canım? Burnum filan mı şişer ki?Canım bol su iç ılık duş al tuzlu hicbisey yeme ayaklarını kaldırıp yat biraz gecmezse geri hastaneye git ve yüzünde de ödem oluyormu dikkat et
Tamam canım, hemen öyle uzanıyorum. SağolasınAyaklarını havaya dikip uzan canım bi süre. Kan dolaşımını artırır.
İnsallah iyi çıkar canım ben sabah 10 gibi teslim ettim 2 de ciimisti.Ayy canım ya Rabbim esirgesin, şifalar versin onlara da...
İdrara neredeyse hiç çıkamıyorum tansiyonum o yüzden yükseliyor diye taktılar serumu ve o sayede devamlı tuvalete gittim canım... İnşallah hastane ortamından olmuştur, yarına geçer...
Tamam canım çok çok sağol... Yüzümü nasıl anlayacağım canım? Burnum filan mı şişer ki?
Tuzu da ben çok azaltmıştım. Doktor yemen lazım, tuzsuz ve susuz kalmış vücudun filan dedi. Su için de "sadece suyla olmaz, bol tuzlu olmamak kaydıyla tuzlu ayran, yine aynı şekilde çorba, hoşaf komposto filan içeceksin" dedi... Hoşaf komposto şekerli, diğerleri tuzlu, ikisinden de uzak durmam gerekir diye düşünüyordum ben...
Şu 24saatlik idrar testi bi sonuçlansa, protein yok görünce derin bi oh çekeceğim... Senin sonuç kaç saate çıkmıştı canım hatırlıyor musun?
Hadi ya, normal tahlil gibi yani... Bende internetten bakınca sadece volümü yazıyor, altına hiçbir bilgi girilmemiş henüz... Yarın sabah hastaneyi tekrar bi arayayım olmadı ya.İnsallah iyi çıkar canım ben sabah 10 gibi teslim ettim 2 de ciimisti.
İnşallah cnm bakalım yarın doktorum ne diyecek bende merak ediomÖnümüz kış uzun kollu daha rahat kullanırsın gibi. Benim önceden olduğu İçin mecbur kısa kollu.
Sonlara doğru zorluklar da değişiyor. Sabah eğilip kalktıkça bende de bulantı oluyor ama direk yiyip oturursam rahatım da öyle olamıyor maalesef. Yere eğilirken ağlayasım geliyor. Suyun etkisi de oluyormuş tabi.
Bacak ve bel ağrın da sanırım yine normal bi durumdur diye düşünüyorum. Umarım öyledir doktorun ne diyecek bakalım.
Iyi olunda bebis te sende gerisi cok mühim degil . İnşallah tarihinde gelir sağlıkla. :)
Bendeayni durumdayim. Cok ağırlşmis hissediyorum kendimi .
Maşallah insallah bir an önce süt te gelir . Rabbim anali banaki sağlıklı ve hayırlı bir evlat etsin insalalh . :) hangi tür sezeryan oldun :)
Öyle düşünme doğana kadar acımiyor. En azindan benim bazen böyle artik dayanamayacağım kadar agri oluyor bi kac gün sonra hiçbirsey yokmus gibigeçiyor. Sonra yine başlıyor. Bu kez kesin doguk olcak diyorum şükür bu zamana kadar geldik .Alt tarafım çok acıyor. En acısıda doğuma kadar acıyacak olması
Ben varim . Enerji geliyorkendimi cok yoruyorum sonra kendimi kaldiramiyorum .cok normal cok ağırlaştık can taşıyoruz.İyi geceler herkese dün ve bugün halsizlikten ölüyorum gözlerimi açacak mecalim yok nerdeyse ki gebeliğin en başından beri hiç yatmadım sürekli enerjik ev iş yürüyüş çarptı beni bu iki gün.. benzer şeyler yaşayan var mı ?
Anladim canimTamamen unuttular canım
Yasaklama olabilir tabi ki. Ama yasaklanmadıysa suyun gelene kadar tavsiye ediliyor. Haftada 2-3 kez. Bizim doktorumuz Doğumu kolaylaştırır dedi.Kızlar cinsel ilişki kaçıncı haftaya kadar serbest?ve bebeğin pozisyonundan dolayı yasaklama olabiliyomu?
Doktorum hiçbişey söylemedi bizde sormadık ama bebeğin başı aşağıda o yüzden bu engel mi diye sormak istedimYasaklama olabilir tabi ki. Ama yasaklanmadıysa suyun gelene kadar tavsiye ediliyor. Haftada 2-3 kez. Bizim doktorumuz Doğumu kolaylaştırır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?